|
|
#2821 |
|
BAN stały
|
Dot.: Czym dziś pachniesz Wizażanko? Część XV
Ja na oczatek dna Flower by Kenzo a teraz Tendre Poison
|
|
|
|
#2822 |
|
czyli Endżi
|
Kurczę, ostro się tu porobiło
Zawsze zastanawia mnie jak to możliwe, że czasem zdarza się, że próba normalnego przetłumaczenia komuś, że nie ma racji kończy się tak paskudnie. Homyczku, czyżbyś zgodnie z planem popróbowała już jogi Takie wniosek sam mi się nasunął kiedy zerknęłam na awatar Nosku, co się stało ?Na zakupach pachniałam dziś Amourkiem I tyle pięknych rzeczy dostałam, że najchętniej położyłabym się na środku pokoju i otoczyłabym się tymi wszystkimi skarbami ![]() W Sephorze cały czas trwa promocja -30% na pędzelki
|
#2823 |
|
Zadomowienie
|
Ojej, ile czytania od czwartku!
![]() Wszystko jutro Pachnę niezmiennie od kilku dni zieloną trucizną, opętała mnie na dobre ![]() Miłego popołudnia i wieczoru
|
|
|
|
#2824 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś od rana Lacoste Pour Femme
|
|
|
|
#2825 |
|
Zakorzenienie
|
Miałam iść na wykład o perfumach - nie poszłam.
Rano obudził mnie przeraźliwy ból głowy i akcja p.t. "poszedł wężyk w kuchni", co w praktyce oznaczało: mroczki przed oczami i zbieranie z łazienki kałuż ciepłej wody, wynoszenie wszystkiego z kuchni, przebieranie i suszenie, odstawianie mebli, pośpieszne wyłączanie wszystkiego z prądu i inne atrakcje. Jestem ledwo żywa, kręgosłup nawala - a to miał być miły dzień spędzony z TŻ i na zakupach. Szlag. Paradoksalnie jedyna myśl, która mnie obecnie pociesza, to fakt że od wtorku zaczynam zajęcia. I że będzie po-biebrzańskie spotkanie z oglądaniem zdjęć z obozu i piciem winka. Mam nadzieję, że moi znajomi są chociaż trochę inteligentni, i nie będą mnie co chwile pytać, dlaczego wybrałam tę specjalizację a nie inną. Pachnę orientalnym maczkiem. Dziękuję Wam wszystkim za ciepłe słowa --- Tulip już zasygnalizowała, ja powtórzę. Mam wątek na oku...
|
#2826 |
|
Rozeznanie
|
chance chanel
|
|
|
|
#2827 |
|
Raczkowanie
|
Fendi Uomo
|
#2828 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
) Na początku przyszłego tygodnia zmieniam gniazdko. Póki co przyzwyczajam się do życia na kartonach. Nawet mi się to podoba. Lubię taki wnętrzarski minimalizm ![]() Co do pracy, to zaczynam w poniedziałek, więc poproszę o duuuuużą porcję pozytywnej energii |
|
|
|
|
#2829 |
|
BAN stały
|
Spaaaaaać, wstałam dzisiaj o 5:30
dla mnie to zdecydowanie za wczesnie, ale cuż studia
|
|
|
|
#2830 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zapach wibrujący, zmienny, w którym główną rolę gra nuta drewna nasączonego słodko-cierpką żywicą o delikatnym cytrusowym aromacie. Cytat:
![]() Znalazłam kiedyś buszując w sieci stronę internetową pewnej skandynawskiej choreograf i tancerki Virpi Pahkinen. To ona w awatarze I gratuluję nabytków, szczególnie smakowitych świeczek ![]() Anuschko Margot gratuluję flaszki Feminite du Bois |
||
|
|
|
#2831 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się dziś właśnie cieszyłam złotą jesienią - przeuroczy dziś dzień
Pachnę Alchimie - piękne, ale niestety na mnie nietrwałe i słabo wyczuwalne
|
|
|
|
#2832 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2833 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Dziękuję Iwonko
Nie mam nawet siły czytać tego, co naprodukowałyscie od wczoraj.... Cały dzień opróżniałam meble z zawartosci - matko, w ile rzeczy człowiek nieświadomie obrasta! Boli mnie głowa i wszystkie mieśnie, i nawet sobie nie mogę zrobic gorącej kąpieli bo czekam, aż mi kolega Cekol przywiezie i nie chce, żeby mnie z wanny wyciągał... Po co mi był ten remont?Jeszcze się dobrze nie zaczął a już mam go dośc... A, i nie pachnę.Szyję mam jak salamandra plamista, cholerna alergia znów sieje spustoszenie
|
#2834 | |
|
Zakorzenienie
|
Porzadkami i Smokiem pachne
![]() Wywalam dzisiaj pol zawartosci mojego mieszkania ![]() Nie chce juz byc chomikiem. Mam kilka 120 litrowych workow ciuchow do caritasu i 20 par butow ![]() Postanowilam tez rozstac sie z czescia ksiazek, popakowane w kartony czekaja na wywoz na babciny strych Wywalilam tez wszystkie kartoniki od perfum, postanowilam je trzymac luzem w skrzyni, w kartonikach juz sie w niej nie mieszcza ![]() bardzo interesujacy dzien ale jeszcze sie nie skonczyl, ide kontynuowac poki mam ku temu "wene", ciekawe kiedy zaczne tego zalowac edycja/ Cytat:
![]() tylko ja nie mma sentymentow i sporo rzeczy na swoje miejsca nigdy nie powroci ![]() Chlop jak wroci do domu, mnie zatlucze
|
|
|
|
|
#2835 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2836 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
|
|
#2837 |
|
Zakorzenienie
|
O, Margot, czytam, że zdecydowałaś się jednak na FdB
Serdecznie gratuluję i życzę, by ta alergia poszła sobie a kysz ![]() Ja spedziałam pół godziny w Douglasie i na nic się nie zdecydowałam Jakieś pustki, zlikwidowali zapachy Lalique i Shiseido Kolorówka tez jakaś przebrana, bu... ![]() Pachniałam FdB z rana a po południu AS |
|
|
|
#2838 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może w przyszłym tygodniu, bo do tej pory chłop mój był na zwolnieniu i by mi się kręcił i zrzędził. Mam też nadzieję, ze będę mieć na tyle odwagi, żeby te wszystkie "przydasie" wywalić w czorty |
|
|
|
|
#2839 |
|
Raczkowanie
|
Nie pachnę niczym, chore zatoki skutecznie mi to uniemożliwiają. Jak ja tego nienawidzę
![]() Rachel - gratuluję niezależnej decyzji
|
|
|
|
#2840 |
|
Zadomowienie
|
wcześniej Niną (z nowoprzybyłej flaszki), a teraz produkcją mydła kawowego
wczoraj przypadkiem trafiłam na wątek o mydłach kawowych własnej roboty i nie mogłam się oprzeć właśnie skończyłam produkcję, mydła zastygają w foremkach, szkoda, że nie można ich od razu używać oj, chyba się zanosi na wariację na temat mydła w moim wydaniu w najbliższym czasie
|
|
|
|
#2841 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pachnę Kelly Caleche Hermesa z próbki |
|
|
|
|
#2842 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
masz takie niebanalne awatary, zawsze lub prawie są w ruchu i bardzo mi się podobają.To Feminite du Bois ma nową flaszkę Jakaś limitowanka, czy co?Chociaż słyszałam, że zapach dostepny jest/był??? w kilku wersjach, sprayu, płynie i wydaniu kieszonkowym, i każda w innej butelce. __________ A pachnę sobie skrzypem |
||
|
|
|
#2843 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2844 |
|
Zadomowienie
|
Taka Taka, tutaj link do wątku na Zrób to sama: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=55253
takie mydło to peeling kawowy w kostce. mam nadzieję, że będzie tak samo dobrze ścierało jak tradycyjny peeling, a mniej brudziło wannę i całą jej okolicę wykonanie jest naprawdę bardzo proste. ja użyłam mydła Arko miodowego bodajże (w każdym razie chodzi o to, żeby zapach mydła komponował się z zapachem kawy, bo nie udało mi się na razie znaleźć mydła bezzapachowego)), starłam je na tarce i wsypałam do małego rondla umieszczonego w większym, wypełnionym gotującą się wodą i czekałam, aż mydło się rozpuści. w kubku zalałam niewielką ilością wody 2 łyżeczki kawy, dodałam cynamonu i aromatu waniliowego (żeby urozmaicić zapach). gdy wiórki mydła były już miękkie, wymieszałam je z kawą i mieszając, trzymałam w kąpieli wodnej tak długo, aż masa mydlano-kawowa zrobiła się gładka i jednolita. później przelałam ją do natłuszczonych foremek (w moim przypadku opakowania po serkach ) i teraz sobie zastygają. gotowe do użycia będą chyba za kilka dni.voila
|
|
|
|
#2845 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tymeno, Ty napisałaś, że to skóra z miękkiej zamszowej rękawiczki, potwierdzam ![]() bardzo delikatny zapach, który na mojej skórze nabiera z czasem mocy i zadziorności idealny dla kobiet lubiących pachnieć inaczej, a mających pracę wymagającą bliskiego kontaktu z ludźmi (dentystek, fryzjerek, kosmetyczek), charakterny, ale delikatny, ciekawy, ale chyba dla wszystkich przyjemny w odbiorze chwilami czułam wyłaniającego się spod rękawiczki delikatnego, pudrowego irysateraz po kilku godzinach czuję nuty z Ogródka Nilowego a na nadgarstku mam jeszcze męską Pradę, piękne mydliny ![]() Paolla, dzięki brzmi interesująco, chyba spróbuję w następny weekend wyprodukować sobie takie cuda |
|
|
|
|
#2846 |
|
Zakorzenienie
|
No to podobnie go odbieramy
|
|
|
|
#2847 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2848 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś wyszłam z domu z Pink Sugar, a wróciłam z Innocentem.
Po drodze zaliczyłam Sephorę gdzie dołożyłam do kompletu nowego Diesel'a (w pończoszce) oraz Midnight Poison. A jako że oba mnie rozczarowały wszystkie przeznaczone na przyjemności pieniądze wydałam na Sephorowskie pędzelki do makijażu. ![]() W nagrodę dostałam od pani sprzedawczyni próbasy nowego podkładu Bourjois - bardzo miły prezent, podkład śliczny w konsystencji i kolorze. W sumie dzień uznałam za udany.
|
|
|
|
#2849 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie w domu żałoba, Polki przegrały z Serbkami
ale mojego dobrego humoru nic już dziś nie przegononi mam nadziejęŁ= a męska Prada dalej się ładnie mydli ![]() Córko, na moim nosie lepiej nie polegać ![]() chciałam Wam jeszcze powiedzieć, że kusicie skutecznie, byłam dziś w Empiku i przy wejściu leżały czekolady Lindta w promocji , teraz pochłaniamy tę z chili ![]() inne zjadłam po drodze do domu |
|
|
|
#2850 |
|
Zakorzenienie
|
A to się wkrótce okaże
![]() _____________- Co nas może spotkać w IV RP? Przed chwilą radio podało, że 85-letnia Brytyjka spędziła 70 lat swego życia w zakładzie psychiatrycznym. W wieku 15 lat została fałszywie oskarżona o kradzież 12 pensów i z tego powodu tam się znalazła. Teraz cała sprawa wyszła na jaw. Brytyjka praktycznie całe życie bezpodstawnie spędziła w odosobnieniu. Myślicie, że w Polsce Ziobry coś podobnego nie byłoby mozliwe? Mylicie się. "Demokracja" nie zna granic i zacytowany przykład brytyjski to udowodnił. Strach się bać!!!! |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:37.

Zawsze zastanawia mnie jak to możliwe, że czasem zdarza się, że próba normalnego przetłumaczenia komuś, że nie ma racji kończy się tak paskudnie.
Takie wniosek sam mi się nasunął kiedy zerknęłam na awatar
?
I tyle pięknych rzeczy dostałam, że najchętniej położyłabym się na środku pokoju i otoczyłabym się tymi wszystkimi skarbami 

skusiłabym sie na buteleczkę...ale chyba na jesień wole HP.

ale jeszcze sie nie skonczyl, ide kontynuowac poki mam ku temu "wene", ciekawe kiedy zaczne tego zalowac