Mamusie lutowe 2016 ♥ to już VI część naszego wątku! - Strona 63 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-01-22, 12:28   #1861
Aagaciorek
Zadomowienie

Dot.: Mamusie lutowe 2016 ♥ to już VI część naszego wątku!

Dzień dobry!
U mnie pracowite przedpołudnie. Ugotowałam kaszotto z najnowszego przepisu z Kwestii Smaku, pomidorówkę, zrobiłam buraczki zasmażane w ramach mojej buraczkowej diety, a teraz pieką się drożdżówki. Ufff czas na odpoczynek, zwłaszcza, że krzyż daje się we znaki.
Cytat:
Napisane przez Elena_22 Pokaż wiadomość
Dzień dobry! ale u nas śnieg sypie , szkoda, że od poniedziałku ocieplenie .

Wieczorem nie wchodziłam już na wizaż, bo mąż jęczał, żebym wreszcie z nim pogadała trochę .
Sprawdziłam wyniki i żelazo zadziałało super, hemoglobina z 11,3 na 12,4 a hematokryt na 38,4 , a brałam tylko ok. 10 dni .
Mocz jak zwykle super, ale z tym akurat nigdy problemów nie miałam .
Dziś nie posiedzę z Wami za bardzo, bo chcę zrobić pierogi ruskie już w większej ilości i pomrozić i pościeram kurze, a jutro podłogi. a poza tym pranie, jak co dzień .
Zazdraszczam! U mnie mimo suplementacji żelazo z wizyty na wizytę spada
Cytat:
Napisane przez mamusiaczek Pokaż wiadomość
Komu kawkę?

Fiu fiu wystarczy jedno spojrzenie kuriera

Miłego spotkania!!

Ale przeleciało...Jak wróci to będziesz rodzić!! Nieźle

Powodzenia!!

Tak czytam o tych Waszych KTG, a ja nic nie mam. Pytałam lekarza to mi powiedział, że jakby mnie coś niepokoiło to mam przyjechać, ale przed tp to nie ma potrzeby.
Spoko loko, ja też nie miałam ktg, pewnie pierwsze i jedyne będę miała w dzień porodu
Cytat:
Napisane przez Vivien26 Pokaż wiadomość
Czesc kobietki ja ostatnio zamilklam bo humor taki sobie i samopoczucie tez a nie chcialam smecic.Od wczoraj 22 boli mnie brzuch jakbym za moment miala miec @ i co jakis czas bolesne skurcze.

19.01 po badaniach powiedzieli ze daja mi maxymalnie tydzien zobaczymy czy sie sprawdzi.

Ja ktg mam co tydzien ze wzgledu na cukrzyce i lozysko ktore szyko przeszlo na 3 stopien wiec teraz czesto sprawdzaja przeplywy
Mloda we wtorek wazyla 3740 gram

Lece poczytac co u Was
Wow, słuszna waga

Cytat:
Napisane przez Karinek1973 Pokaż wiadomość
Witam
Wczoraj byłam u doktorka i klamka zapadła.... 5 lutego przed południem mam cesarkę :brzydal co do ktg kazał mi przyjechać na pierwsze i ostatnie 29 stycznia Mam nadzieję, że synuś nie pokrzyżuje naszych planów
Vivien duże to Twoje bobo - ja jutro zaczynam 38 tc i młody ma ok 3100
Aga Ciebie to podziwiam - zostajesz sama z maluchami....
Piękna data, mam wtedy imieniny
Stary 2016-01-22, 12:29   #1862
agaczilla21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zonameza90 Pokaż wiadomość
Świetny domek i figura 😁. A co do cc to ja tez się boję. Mam wysokie ciśnienie i w każdej chwili lekarz może podjąć decyzję o cc... Powoedzial, ze będę mogla spróbować naturalnie ale w razie czego będą kroić.. I boje się ze wymęczę się a oni i tak stwierdzą, ze trzeba ciąć. 😢

Mam znajoma której tez tak mówili...właśnie przez wysokie ciśnienie...podczas porodu jej skoczylo i wezwali lek dyżurnego i podal jakis lek i było ok. Urodziła sn 😊 będzie dobrze 😘
agaczilla21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-22, 12:30   #1863
figa84
Zakorzenienie

Opadlam z sil więc leżę ale za to nadrobilam
figa84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-22, 12:30   #1864
kaaasi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lola2828 Pokaż wiadomość
Jak ugotuje obiad to postaram się zrobić normalne bo wczoraj bez stanika w koszuli nocnej z napisem beautiful like rainbow

---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ----------

Racja racja najważniejsza księżniczka a o siebie to tyle się martwie żeby móc się nią zająć w szpitalu jak nie będzie tż Wczoraj kupiłam laktator z TT nie wiem czy ktoś ma ? zapowiada się dobrze był przeceniony z 30 na 15 funia jestem ciekawa czy się sprawdzi
jeszcze nie kupowałam laktatora więc nie pomogę to ręczny ?
Cytat:
Napisane przez justynka333 Pokaż wiadomość
Esorku dwie koleżanki w nerwach szukały zmywacza bo anestezjolog się wpienił że miały odżywkę bezbarwną :/ Więc ja profilaktycznie w razie cc idę bez niczego i na dłoniach i na stopach.
My jutro jeszcze jedziemy po szafkę do łazienki do lidla bo są fajne i montaż bez wiercenia
A ja dziś sprzątam Mały się tak rozpycha że ledwie zipię...

Dziewczyny czy w przypadku cc będzie mi coś więcej potrzebne jak mam naszykowane na sn?? Czy jakieś badania dodatkowe się robi???
u mnie te same badania do sn i cc
Cytat:
Napisane przez esor Pokaż wiadomość
Jak wszystkie to wszystkie Domek Hani w połowie 36 tygodnia
elegancko wyprzedzasz mnie o jeden dzień ale u mnie zdecydowanie mniej chaty jest ale mój dzieć też z tych mniejszych to fakt kopie więcej czy słabo z tymi ruchami ?

kaaasi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-22, 12:31   #1865
butterfly20
Zakorzenienie

Esorku prześlicznie wyglądasz

Co do tej odżywki to wiesz-jak dla mnie nic na siłę. DUżo zalezy od szpitala, ale jakby się mieli czepiać to po co w ogóle malować?
Ja miałam samą odżywką w dzień przyjęcia do szpitala i anestezjolog kazała zmyć nawet to. A w stopach miałam pełną tęczę i była ok.Dla mnie to nie problem iść z naturalnymi paznokciami pomimo,że w ogóle tak nie chodzę i bez lakieru czuję się dziwie. No ale idę do szpitala, dziecko "rodzić", a nie na rewię mody

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-22, 12:32   #1866
agaczilla21
Zakorzenienie

My zjedliśmy buraczkowa i naleśniki 😊 a teraz Patryk się tak wierci że kazda pozycja niewygodna...
Stary 2016-01-22, 12:37   #1867
Vivien26
Rozeznanie

O rany ale robicie smaki: kaszotto,buraczkowa mniam.

A co tam chwale sie literkami szytymi dla corci
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1453466385471.jpg (66,0 KB, 12 załadowań)
Vivien26 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-01-22, 12:41   #1868
Karinek1973
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez justynka333 Pokaż wiadomość

Dziewczyny czy w przypadku cc będzie mi coś więcej potrzebne jak mam naszykowane na sn?? Czy jakieś badania dodatkowe się robi???
Mniej... nie potrzebujesz koszuli do porodu - dostaniesz szpitalną
Kanapek dla męża też nie musisz szykować....
Z badań to wczoraj mój doktorek mówił, że zgodnie z wytycznymi jakiegoś towarzystwa ginekologicznego nie robi się gbs
Tak naprawdę to musisz wszystko sprawdzić w szpitalu w którym będziesz rodzić - bo co szpital to inne zwyczaje
Karinek1973 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-22, 12:43   #1869
agaczilla21
Zakorzenienie

Będziemy testować lego duplo 😊 udało się załapać 😊
Stary 2016-01-22, 12:46   #1870
esor
Mamusia Luty 2016

Cytat:
Napisane przez zonameza90 Pokaż wiadomość
Świetny domek i figura 😁. A co do cc to ja tez się boję. Mam wysokie ciśnienie i w każdej chwili lekarz może podjąć decyzję o cc... Powoedzial, ze będę mogla spróbować naturalnie ale w razie czego będą kroić.. I boje się ze wymęczę się a oni i tak stwierdzą, ze trzeba ciąć. 😢
Też się boję tego scenariusza. Z kolei plus jego jest taki, że jak próbujesz rodzić sn (albo po prostu przed cc zaczyna się akcja sama) to hormony robią swoją robotę i podobno lepiej dla zaczecia szybkiej laktacji u tym podobnie, dziewczyny tu coś takiego pisały. Bo jak masz cc "na sucho" czyli powiedzmy z jakiegoś powodu dzisiaj by Cie pokroili to mogłabyś musieć dłużej czekać na laktacje itd

Cytat:
Napisane przez kaaasi Pokaż wiadomość
jeszcze nie kupowałam laktatora więc nie pomogę to ręczny ?

u mnie te same badania do sn i cc

elegancko wyprzedzasz mnie o jeden dzień ale u mnie zdecydowanie mniej chaty jest ale mój dzieć też z tych mniejszych to fakt kopie więcej czy słabo z tymi ruchami ?

Bo mi brzuch totalnie nie poszedł na boki, tylko i wyłącznie w przód, przez to z boku wydaje się duży. Słabo :/ Mam nadzieję, że dzieć pp prostu leniwy, a nie chory czy coś
Wczoraj dopiero koło 23 poczułam 3-4 bardzo intensywne ruchy takie przemieszczenie czy coś, a tak to cały Boży dzień zupełna cisza. A niby ma być 10 ruchów na godzinę, a gdzie tam

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Esorku prześlicznie wyglądasz

Co do tej odżywki to wiesz-jak dla mnie nic na siłę. DUżo zalezy od szpitala, ale jakby się mieli czepiać to po co w ogóle malować?
Ja miałam samą odżywką w dzień przyjęcia do szpitala i anestezjolog kazała zmyć nawet to. A w stopach miałam pełną tęczę i była ok.Dla mnie to nie problem iść z naturalnymi paznokciami pomimo,że w ogóle tak nie chodzę i bez lakieru czuję się dziwie. No ale idę do szpitala, dziecko "rodzić", a nie na rewię mody
Dziękuję

Nie no jasne, mi też nie chodzi o rewie mody, tylko ja celuje jednak w sn czyli nie przewidzisz dokładnie kiedy się zacznie akcja i jak szybko i niby na wszelki wypadek już teraz, miesiąc przed TP maluje na bezbarwny , ale też nie widzę sensu chodzić z totalnie gołymi pazurkami przez miesiąc. Nie lubię bo jak mam gole to obgryzam

Także maluje na bezbarwny, bo lepiej na porodówke wylądować z takimi niż np czerwonymi ale w sumie jak dotrwam to w dniu tp może zmyje na czyste

03.10.2015 żona

22.02.2016 Hania
19.04.2017 Agatka
esor jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-22, 12:47   #1871
marciar7
Zakorzenienie

Ja juz i sama.nie wiem co myslec. Ktg kazala 2x zrobic bo za pierwszym razem w srodku byly jakoes skoki i myslala ze moze skurcze ale ja to czulam jako ruchy..na drugim tetno idealbe ale za to zero ruchow a ja czulam. Cxemu sie nie zapisalo? Mowilam o tym parciu wczorajszym to mnie zbadala szyjka skrocila sie ale zamknieta. I kazala codziennie przychodzic na ktg. I mnie to zmartwilo :-\
Stary 2016-01-22, 12:49   #1872
agaczilla21
Zakorzenienie

Marcia nie martw się 😊 wszystko będzie pod kontrola i będzie git majonez 😊
Stary 2016-01-22, 12:55   #1873
NanaR
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez marciar7 Pokaż wiadomość
Ja juz i sama.nie wiem co myslec. Ktg kazala 2x zrobic bo za pierwszym razem w srodku byly jakoes skoki i myslala ze moze skurcze ale ja to czulam jako ruchy..na drugim tetno idealbe ale za to zero ruchow a ja czulam. Cxemu sie nie zapisalo? Mowilam o tym parciu wczorajszym to mnie zbadala szyjka skrocila sie ale zamknieta. I kazala codziennie przychodzic na ktg. I mnie to zmartwilo :-\
Poprostu chcą mieć Cię na oku, dobrze że będą sprawdzać codziennie myślę że będziesz spokojniejsza i zgrasz się z ich ktg bo wiadomo ze każdy sprzęt inny i może dlatego tak różnie bylo.

Dumna mama Dominika
07.02.2016
NanaR jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-22, 12:55   #1874
Elena_22
Wtajemniczenie

Wczoraj chichrałyśmy się jak głupie, a dzisiaj dzień smutków.
Dziewczyny- cesarzowe nie martwcie się na zapas, przy każdym porodzie jest jakieś ryzyko, nie tylko przy cc. Zresztą, nawet planowany poród sn może skończyć sie cc.
Moja koleżanka cały czas była przekonana, ze urodzi cc( nawet miała wskazania lekarskie), a nie dość, że urodziła sn, to też szybko wyszła do domku i jest ok.

Marcia, może tylko tak profilaktycznie masz to ktg co dzień? Jak szyjka zamknięta, nic się nie dzieje, nie denerwuj się, bo jeszcze rozkrecisz akcję .
U mnie w poniedziałek tez położną niepokoiło ktg, bo albo zbyt spadało, albo ruchów nie było, a ja czułam , jak się kręci, zresztą potem zmieniłam pozycję i wyszło lepiej a przy końcu i położna widziała, jak mały się wypina .

Ja z tych smutków ( moja działka ) już ogarnęłam cały dom i nalepiłam multum pierogów a tu jeszcze dzień taki długi...
Elena_22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-22, 12:57   #1875
MamaKarolci28
MamaKarolci28

Dot.: Mamusie lutowe 2016  to już VI część naszego wątku!

Cytat:
Napisane przez agaczilla21 Pokaż wiadomość
My zjedliśmy buraczkowa i naleśniki 😊 a teraz Patryk się tak wierci że kazda pozycja niewygodna...
Widocznie Patrysiowi smakowaly buraczki
MamaKarolci28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-22, 12:59   #1876
agaczilla21
Zakorzenienie

Ja sobie chyba buraków ugotuję...nim z deka wystygną to akurat będę głodna 😋

Z tym co Elena pisze to święta prawda. Jak ja leżałam z Lilka na porodówce to byly oprócz mnie 3 dziewczyny i wszystkie skończyły na cc z powodu braku postępu porodu...jedynie mi się udało...
Stary 2016-01-22, 12:59   #1877
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Cytat:

Głową do gory !

Zaraz cesarka wiec i częściej będą sprawdzać wszystko
Nie za każdym razem udaje się wszystko zapisać

Ja.chyba obejrzę w końcu te durne minionki
Czy w pl tez tak pełno ich wszędzie ???

Tu jest jakaś paranoja. ... tyle.czasu temu to było w kinach a nadal pełno tego wszędzie. Idę do sklepu kupuje.serek oczywiście w.minionki, idę po bluzę wszędzie głowy minionkow, parkuje - na autach obklejone szyby w minionki

Zaraz zygne minionkiem

A obejrzę te bajkę w końcu

Mia i Tosia <3

Czarnooka_Paula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-22, 13:02   #1878
agaczilla21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MamaKarolci28 Pokaż wiadomość
Widocznie Patrysiowi smakowaly buraczki

Jemu chyba wszystko smakuje. Ostatnio tak się wierci...prawie bez przerwy...ciężko się ułożyć. A lewa pachwina tak mnie napieprza ze ledwo do sklepu obeszłam. Oby przeszlo bo w pon muszę jakoś doczłapać do gina
Stary 2016-01-22, 13:03   #1879
Aagaciorek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Czarnooka_Paula Pokaż wiadomość
Dziewczynki a ja sie witam z moim śledzikiem w 39 tygodniu
Załącznik 6128926
Piękna rezydencja!
Cytat:
Paula no no ale brzuś))

To my też się witamy w 38 tc.

CHyba opadł ten naleśnik lekko, chociaż pewnie nikt poza mną tego nie dostrzeże hehe
Jaki zgrabniutki! Faktycznie nieduży, pewnie maleństwo jakoś bliżej kręgosłupa się ułożyło!
Cytat:
Napisane przez ja :) Pokaż wiadomość
No to juz tuz tuz, super

Czy jakas kobita SN urodzi w najblizszym czasie czy tylko planowane mamy tutaj rozwiazania? No to jest az niemozliwe ze dalej nic jakbysmy prowadzily zaklady kiedy pierwszy porod to nikt by nie wygral [COLOR="Silver"
Nasze szkraby nie spieszą się do wyjścia. W sumie nie ma się co dziwić, cieplutko im i przyjemnie, nie ma po co wychodzić
Cytat:
Karinek nie ma czego podziwiać. Innego wyjścia nie mamy bo urlopu płatnego brak...a bezpłatny no to wiadomo....
Mój tż też nie ma płatnego urlopu, ale i tak weźmie trochę wolnego. Tydzień to minimum, zastanawiamy się nad dwoma...
Stary 2016-01-22, 13:04   #1880
SzczesliwaNarzeczona
Raczkowanie

Cytat:
EE laski właśnie sie sama przestraszyłam

zadzwonił domofon ze kurier czeka i ma paczke.
Ja se mysle nic nie zamawiałam ale ok otwieram on idzie , pyta o nazwisko i tak dziwnie patrzy na mnie

ja podpisalam paczke i baj baj i zamykam drzwi i ja rozrywam co to jest. Otwieram a to mega wielka ksiazka z projektami domow ( takich co sie buduje z gotowych scian itp ). Pewnie tz zamówił - bo on jest chyba juz uzalezniony jak nie obejrzy co jest na rynku co dwa dni do kupienia

i mi nie powiedział o tym. Ale ok, jak darmowa to niech zamawia. Ale tak siedze i mysle czemu ten kurier - młody chłop tak sie patrzył na mnie ? :conf used:

dobra ide do lustra

i az mnie cofnelo !!!

na głowie siano zamiast włosów - 3 dni nie czesane i sciagniete w kokona na czubku
pizama gora inna a spodnie inny - kolor bezowo-różowy( zalałam mlekiem z cycka komplet )

bluzka podciagnieta tak na brzuchu ze pol brzucha wystaje
cycki wisza a raczej leza na brzuchu
a do tego kompletu zielone skarpetki w groszki oczo☠☠☠ne pomaranczowe - bo takie mam antyposlizgowe takie grubasne skarpety do łazenia po domu bo mam kafle wszedzie

no i która mnie pobije dzisiaj ?
no to nieźle, ja jak tak sexi wyglądam to nikomu nie otwieram drzwi
Cytat:
Napisane przez justkasia Pokaż wiadomość
Motyl i jak wygladają Twoje paznokcie po żelach? Ja miałam żele przez 8 lat z dwiema krótkimi przerwami i tak jak rzęsy sciagnęłam je we wrześniu z obawy, że będą kiepsko wygladały, a tu tfu tfu żeby nie zapeszyć- są twarde, nie rozdwajają się i bardzo szybko rosną Po tylu latach romansu z żelami, trudno mi się było przestawić na to, że muszę teraz sama o nie dbać
ja bardzo długo zakładałam żele jedne po drugich i po ściągnięciu nie zauważyłam pogorszenia ich stanu
Stary 2016-01-22, 13:05   #1881
SzczesliwaNarzeczona
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ja :) Pokaż wiadomość
Joł,
no to po wizycie i ktg. Jestem juz w domku
Ktg ok, pare skurczy, ale moich standardowych
Szyja trzyma, rowarcia brak, jest miekka i lekko skrocona ale zamknieta, wiec ja na ten etap porodu wszystko jak byc powinno. Wyniki super, te lekkie odchylenia mowi ze normalne na tym etapie i te parametry sa akurat malo istotne, poza tym wszystko pieknie, ciaza książkowa nic nie trzeba robic Ilosc wód ok, przeplywy ok, łożysko ok. Wszystko idealnie Młoda wychodzi na tydzien straszą, rośnie mi niezły klocek, w 2 tyg przybrała prawie 600g i waży 3150 Takze dzisiaj zaczynam porzadne rozciagnie krocza bez jaj I główka sie obnizyla dosc mocno a w niedziele jeszcze byla wysoko dosc, wiec wydaje mi sie ze to stad te bole brzucha dzisiejszej nocy bo rzeczywiscie nawet inaczej czkwake czułam dzis (nie powiem gdzie )
super, że wszystko ok, ciąża książkowa-pozazdrościć
Cytat:
Padłam

No to super

U mnie też 3 albumy czekają, chociaż będę musiała dokupić. A zdjęcia z 2,5 roku. Także ostatni moment,żeby teraz je ogarnąć

Jupiiii jutro budowlańcy kończą, małż maluje, w sobotę mamy będą sprzątać Schody wprawdzie dopiero we wtorek, ale możemy już mieszkać:jupi :
super, że już koniec remontu, nie ma to jak na swoim
Cytat:
Napisane przez Vivien26 Pokaż wiadomość
Czesc kobietki ja ostatnio zamilklam bo humor taki sobie i samopoczucie tez a nie chcialam smecic.Od wczoraj 22 boli mnie brzuch jakbym za moment miala miec @ i co jakis czas bolesne skurcze.

19.01 po badaniach powiedzieli ze daja mi maxymalnie tydzien zobaczymy czy sie sprawdzi.

Ja ktg mam co tydzien ze wzgledu na cukrzyce i lozysko ktore szyko przeszlo na 3 stopien wiec teraz czesto sprawdzaja przeplywy
Mloda we wtorek wazyla 3740 gram

Lece poczytac co u Was
wooooow jaka duża już
Stary 2016-01-22, 13:06   #1882
Elena_22
Wtajemniczenie

Cytat:
Jemu chyba wszystko smakuje. Ostatnio tak się wierci...prawie bez przerwy...ciężko się ułożyć. A lewa pachwina tak mnie napieprza ze ledwo do sklepu obeszłam. Oby przeszlo bo w pon muszę jakoś doczłapać do gina
dobre ale u mnie tak samo- widać nasze chłopy niewybredne będą
Elena_22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-22, 13:06   #1883
SzczesliwaNarzeczona
Raczkowanie

piękne brzuszki, ja mam podobny do esor
a nie mam jak zdjęcia zrobić bo nie dorobiliśmy się jeszcze lustra w domu

kurczę coś słabo z tymi porodami
ciekawe, która jutro urodzi w moje urodziny
Stary 2016-01-22, 13:07   #1884
Dzaasti
Rozeznanie

Cytat:
Dziewczynki a ja sie witam z moim śledzikiem w 39 tygodniu

Załącznik 6128926
Wow... jaki brzuuusio
Stary 2016-01-22, 13:08   #1885
esor
Mamusia Luty 2016

Cytat:
Marta, a ja uważam, że z jednej strony problematyczne codziennie dojeżdżać na to KTG, ale z drugiej strony super, że będziesz codziennie pod kontrolą - będziesz mogła być spokojna, że z dzidziusiem wszystko w porządku

03.10.2015 żona

22.02.2016 Hania
19.04.2017 Agatka
esor jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-22, 13:08   #1886
Dzaasti
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez SzczesliwaNarzeczona Pokaż wiadomość
piękne brzuszki, ja mam podobny do esor
a nie mam jak zdjęcia zrobić bo nie dorobiliśmy się jeszcze lustra w domu

kurczę coś słabo z tymi porodami
ciekawe, która jutro urodzi w moje urodziny
Dzieci wiedzą co robią )) po co w te mrozy wychodzić z brzuszków
Stary 2016-01-22, 13:08   #1887
marciar7
Zakorzenienie

Mamy spytalam i mowi ze u nich tak jest ze ostatni tydzien to codziennie kaza przylazic. Wiec sie uspokoilam. Potem was poczytam.bo widze ze naskrobalyscie
Stary 2016-01-22, 13:10   #1888
agaczilla21
Zakorzenienie

Ja stwierdziłam ostatnio ze u nas w ciąży jest mój M 😊 on ma zachcianki i waga mu rośnie 😊 u mnie stoi w miejscu i jako takich zachcianek nie mam 😉

---------- Dopisano o 14:10 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ----------

Cytat:
Napisane przez Elena_22 Pokaż wiadomość
dobre ale u mnie tak samo- widać nasze chłopy niewybredne będą

Oby...bo jednego francuskiego pieska już mam 😉
Stary 2016-01-22, 13:15   #1889
SzczesliwaNarzeczona
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Dzaasti Pokaż wiadomość
Dzieci wiedzą co robią )) po co w te mrozy wychodzić z brzuszków
ja dzisiaj byłam w pracy, bo dzwonili do mnie, że mają mój PIT-11 i stwierdzili, że dzieci widzą co się dzieje w naszym kraju(polityka) i nie chcą wychodzić

---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ----------

amb śliczne imię, ja marzę o Leonie, ale mojemu mężowi się nie podoba. Nawet mówiłam mu, że to przeznaczenie, że ma mieć tak na imię bo 20 lutego czyli w ptp są imieniny Leona a dziś mi się nawet śniło, że tak miał na imię
Stary 2016-01-22, 13:15   #1890
MamaKarolci28
MamaKarolci28

Wróciłam ze spacerku i stwierdzam ze dłuższe wędrówki z wózkiem nie sa juz dla mnie czuje sie jak słoń i nie mam siły wciągnąć wozek na parter nawet a gdzie wsadzić mała do wózka i podnieść pod klatkę z tymi "skafandrami"
MamaKarolci28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości