|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3181 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czym dziś pachniesz Wizażanko? Część XV
Cytat:
Z szarościami też ładnie się komponują ![]() ![]() Kupujcie czerwone szminy na jesień ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3182 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tymeno, musisz pięknie wyglądać, zazdroszczę ![]() Też bym się skusiła ale nie mam ładnych ust i kompletnie nie wiem jaki odcień by mi pasował ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3183 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tu od połowy października zapowiadają prawie zimę ![]() Z realizacja marzeń perfumeryjnych przyjdzie mi czekać chyba do świąt ![]() Ostatkiem sił powstrzymuję się przed testowaniem Kelly Caleche, bo Wasze opisy sugerują, ze trafiłby on na moją listę (ta skóra!) A dziś dobie pachnę Madness - osładza mi ten szary dzień |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3184 |
Zakorzenienie
|
Szary to taki mój "signature colour" ![]() ![]() ![]() Tak jest! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3185 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3186 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3187 | ||||
Wiedźma
|
Kochane, dziękuję raz jeszcze za wszystkie ciepłe słowa i dobre życzenia. Doceniam. Bardzo doceniam.
![]() Moje Słonko przespało prawie całą noc. Jestem dobrej myśli. ![]() Cytat:
Tak, rzeczywiście sądzę, ze to był dla Ciebie dobry dzień i co więcej, mam przekonanie, że to będzie bardzo dobry rok. ![]() Powodzenia we wszystkim, co zamierzasz (i w tym, co niepodziewanie przyjdzie też). ![]() Mnie się marzy farerski. Niestety nie znalazłam kursu. Rozważam, czy zamiast niego nie ruszyć z pokrewnym duńskim... Nie śmiać się proszę - ja mam ogóle inklinacje do uczenia się rzeczy niepotrzebnych. ![]() Cytat:
Gdybyś mdlała z tęsknoty z fiordami, albo Wizażem, pamiętaj, że zawsze możesz poprosić o przybicie do ławeczki. ![]() Cytat:
Ten flakon jest zachwycający. Cytat:
Raz, na Halloween miałam usta pomalowane pomadką w kolorze wampirzej czerwieni i całą imprezę spędziłam wciągając piwo przez słomkę. Nie podobało mi się.
![]() |
#3188 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3189 |
Czekam na Ragnarok
|
Co do kozaczków
![]() A co do języków, to ja uwielbiam szwedzki, duński itp. Świetnie brzmienia ![]() ![]() Wiecie co? Musiałam sprawdzać, szukać na forum czy ja już pisałam o szkoleniu ![]() Jak poznam wszystkie zagadnienia, to wydaje mi się, że dam radę, bo praca mi odpowiada. Szkolenia są w sympatycznym gronie, z którego 2 dziewczyny będą pracowały ze mną w oddziale. No, czyli ogólnie jest ok. Wczoraj pachniałam Lipstick Rose - jest niesamowicie dziwnym zapachem - niby eleganckim, ale przez cały czas czułam, jakbym się wysmarowała starą pomadką. |
![]() ![]() |
![]() |
#3190 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3191 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Kupilam szarą sukienke i czerwoną szminke ( pierwszy taki kolor w moim życiu ![]() Rewelacyjnie odbija od szarości. ------------- A pachne dziś próbkowo nową Pradą
![]() |
#3192 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Zazdroszczę osobom, którym pasują przeróżne pomadki. Mnie tylko jasny, perłowy róż nie dodaje dzisiątek lat. ![]() Znaczy obecna moda mi nie sprzyja. Cytat:
![]() ![]() ![]() I widzę, że nie tylko ja mam problem z kozakami... Co roku szukam fajnych kozaków i zwykle nie znajduję czego szukam. Dwa lata temu udało mi się dopaść takie jakie chciałam, ale brązowe. W tym roku znów wyruszam na poszukiwanie... czarnych, wysokich oficerek na płaskim... ![]() A w temacie - naręcznie Alejka, właśnie wyjęta z koperty. Kasiulko ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3193 |
Zakorzenienie
|
Miśki, czerwona szminka pasuje każdej kobiecie, tylko trzeba umiejętnie dobrać kolor. I nosić w odpowiedniej oprawie, tzn. gladka, ujednolicona cera i niezbyt mocno podkreslone oczy (chyba że chcemy wyglądać na wampa).
#3194 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie lubie na sobie, na kims tez jakos nie przepadam... Byl czas, ze uzywalam tylko czerwieni bo fajnie z czarnym sie 'zgrywalo' Przewaznie usta mi tylko lsnia... Jesli chce by byly widoczne z 3 km to fuksja... Cytat:
I bedzie! ah w temacie - pachne wciaz niczym, nie moge sie zdecydowac... angel, amor amor... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3195 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3196 |
Zakorzenienie
|
Kropeczko cieszę sie, że dotarła bezpiecznie i szybko
![]() Właśnie zmieniłam zapach z Innocenta S. na Too Feminine o matko jakie boskie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3197 |
Raczkowanie
|
Euphoria - dziś deszczowo i ponuro...brrr!
|
![]() ![]() |
![]() |
#3198 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kiedyś, jeszcze jako konsultantka Avonu i Ori miałam okazję przetestować na sobie masę różnych kolorów, w tym i czerwieni. Niektóre są nawet ok, ale każdy dodaje mi lat. ![]() A ja jak zołza. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3199 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja jestem małodziubkowa w połowie ![]() ![]() ![]() ![]() Mój szminkowy "święty graal" poszukiwany. Gdzież jesteś, och gdzie...? ![]() Cytat:
![]() A flakon genialny, nie wspominając o tym co w środku ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3200 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3201 |
Czekam na Ragnarok
|
Mi do twarzy czerwony raczej pasuje, ale do stylu ubierania się niebardzo. Za to średnie bordo z fioletem mogę nosić i nosić
![]() Myślę czym by pachnieć w taką pogodę: Gloria, Euphoria? |
![]() ![]() |
![]() |
#3202 |
Zakorzenienie
|
juz pachne - Amor amor
co do szmin - mialam kiedys taka fioletowo-sina-metaliczna jakas avonowa color trend i tak wygladalam w niej jak stan przedzawalowy (jak to moja mama mowila), mnie bardziej kojarzylo sie z takim '4 dni po smierci' |
![]() ![]() |
![]() |
#3203 |
Zakorzenienie
|
Ja też jestem z tych, którym czerwona szminka nie pasuje. Anie do cery, ani do kształtu ust, moge nosić tylko niezbyt rzucające się w oczy kolory. Jeśli już noszę, bo zwykle to wszystkie moje 4 szminki leżą odłogiem.
Fenris: GLorią, zdecydowanie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3204 |
BAN stały
|
Ja nie lubię szminek, wole błyszczyki, uwielbiam te z Loreala Glam Shine, super aplikator, pięknie błyszczą i pięknie pachną.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3205 |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Wszystkim z obolałymi głowami życzę rychłej ulgi
![]() Bluegirl, ja bym się zajęła Pure Wish w pierwszej kolejności ![]() Jeśli chodzi o szminki, to czerwone mam dwie ![]() ![]() ![]() ![]() Hecate, wydaje mi się, że mam tą samą szminkę Color Trend, co ty - kiedy jej używam mój chłopak pieszczotliwie zwie mnie Topieliczką ![]() Pachnę Extraordinary
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
![]() ![]() |
![]() |
#3206 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3209 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Umarłam ![]() ![]() Co to były za czasy... szczytem mody była biała, perłowa pomadka, w zimie ![]() ![]() Jeśli zaś chodzi o czerwoną pomadkę to niestety nie mogę używać, gdyż wyglądam jakbym właśnie wybierała się do pracy w najstarszym zawodzie świata... ![]() Poza tym tak jak Szara Róża mam jedną (tę górną) wargę mniejszą, jak się wkurzę to wcale mi jej nie widać ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3210 | |
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() Fajna zabawa! ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:25.