|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3271 |
Konto usunięte
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLV
Karolina w ogóle ma tendencję do robienia sobie maski każdym podkładem czy pudrem, nie wiem, czy ona tak lubi, czy tego nie widzi i z rozpędu nakłada za grubą warstwę, czy co...Przestała już używać za ciemnych podkładów na szczęście, ale dalej robi sobie tapetę za każdym razem i wygląda z tym prostu dziwnie i nieświeżo, jakby jej się ten podkład zważył, nie wiem, zawsze mam wrażenie, że ma tonę tapety. Może to kwestia tego prześwietlenia, nie mam pojęcia....
|
![]() ![]() |
![]() |
#3272 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
http://media.jastrzabpost.pl/wp-cont...73010-DSC1.jpg w ogóle ostatnio sobie oglądałam telewizornie i leciały odcinki "13 Posterunku" i "Niani" i akurat jak oglądałam to leciał odcinek "Niani", w którym Gessler grała kelnerke. Tak mi sie przypomniało przez te parówki xD http://i.iplsc.com/plejada-gwiazd-w-...GG-C322-F4.jpg |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3273 |
Wtajemniczenie
|
Oglądałam i nie wierzyłam. Skorupa na twarzy.. Karola ma strasznie ciężką rękę do makijażu twarzy. Zawsze dziabnie tym różem, czy bronzerem i rozswietlacz pod oczy. Cienie wyglądały jakby mąkę nakładała na powieki. Paleta dla mnie na nie. Ciekawie wyglądał ten pisak do brwi, ale ona postanowiła sobie zrobić permanentne brwi zamiast dorysować poszczególne włoski.. ale co ja tam wiem
![]()
#3274 | |
Karo
|
Cytat:
obserwuję od jakiegoś czasu jej zmagania makijażowe i no brak mi słow na to co ona wyprawia
![]() |
#3275 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3276 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Teraz już wiadomo, dlaczego szukałaś srebrnych butów. Przyznaj się, chciałaś odwzorować stylówę Magdy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3277 | |
Karo
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3278 | ||
no witam
|
[1=d357993fb563d96255a580a 524765665475ea94f_5ff3ac0 237767;54347421]Karolina w ogóle ma tendencję do robienia sobie maski każdym podkładem czy pudrem, nie wiem, czy ona tak lubi, czy tego nie widzi i z rozpędu nakłada za grubą warstwę, czy co...Przestała już używać za ciemnych podkładów na szczęście, ale dalej robi sobie tapetę za każdym razem i wygląda z tym prostu dziwnie i nieświeżo, jakby jej się ten podkład zważył, nie wiem, zawsze mam wrażenie, że ma tonę tapety. Może to kwestia tego prześwietlenia, nie mam pojęcia....[/QUOTE]
ja myślę, że na żywo to jeszcze gorzej wygląda. ona nałożyła na pędzel konkretną ilość pudru, a potem nie strzepnęła nadmiaru. i tak trzy razy. to po prostu nie może wyglądać dobrze. Cytat:
Cytat:
![]() w ogóle ona chyba też kasuje komentarze jak leci. pod tym filmikiem pojawiło się parę niepochlebnych (krytykujących makijaż, nie hejtów) i jednego z nich już nie widzę. ale może gdzieś umknął w gąszczu pozostałych, nie jestem pewna. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3279 |
Zakorzenienie
|
całość, ale szczególnie 1:05-1:20
słodki jezu...CO?!
smocza mama Edytowane przez kiciakasia Czas edycji: 2016-01-23 o 00:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#3280 |
Wtajemniczenie
|
wiecie co, chciałam się jakoś kreatywnie poudzielać na forum, ale wszystko zostało powiedziane przy multum tematów, w ciągu ostatnich 24h
![]() Ta dziewczyna od biednego kotełka zamkniętego na Święta ![]() Hermiona, polecam to samo co dziewczyny - Maca pro longwear, Double wear z EL, colletion 2000 i catrice camuflage. Jesteś z Warszawy? Mogę przywieźć Ci go za 2 tyg, bo w Niemczech nie ma problemu z dostępnością U Karoli, jeśli to jest makijaż beauty guru, to ja nią jestem 3x w tygodniu, jak make up mi się nie uda i czuję się wytapetowanym ciastkiem. Natomiast mam podobny problem z cieniami, u mnie też wyglądają jak mąka sypana, mimo że kładę naprawdę z umiarem. Jak myślicie, o co tu może chodzić? ![]() Edytowane przez loczek88 Czas edycji: 2016-01-27 o 17:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#3281 | |
Karo
|
Cytat:
![]() |
#3282 |
Konto usunięte
|
Z czym polecacie robić domowe sushi? W biedrze od poniedziałku jest tydzień azjatycki. Planuje się obkupić i zestaw do sushi kusi, ale nie mam pomysłu co wrzucić do środka. Zwykle jadłam w tempurze, albo klasycznie z łososiem, więc poza rybką, ogórkiem i awokado brak pomysłów
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3283 | |
Wtajemniczenie
|
hmm...może? ale używam różnych - 2 różne z Inglota, nawet zaczęłam eksperymentować z ichnim małym do rozświetlacza, oraz zwyczajny z Essence. Coś polecasz do zakupienia "od tak", czyli nie za milion złotych?
![]() Cytat:
no wiesz, możliwości jest multum. Łosoś, tuńczyk, makrela nawet, maślana, śledź pieczony, ośmiorniczki, krewetki, pałeczki krabowe, omlet, rzodkiewka, rzepa, ogórek/awokado, serek filadelfia, posyp koniecznie sezamem ![]() Edytowane przez loczek88 Czas edycji: 2016-01-27 o 17:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3284 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurczę, wychodzi na to, że trzeba jechać do Niemiec po ten korektor z Catrice? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3285 |
Rozeznanie
|
Kokosowa jest przewrazliwiona na punkcie tego swojego nowego nosa.
Widze,ze tez potrafi niefajnie odpowiedziec. https://www.instagram.com/p/BActXQRj...=kokosowatecza |
![]() ![]() |
![]() |
#3286 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:54 ---------- Poprzedni post napisano o 08:51 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#3287 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3288 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3289 |
Raczkowanie
|
Q&A u Basi
|
![]() ![]() |
![]() |
#3290 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3291 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3292 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3293 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jeśli chodzi o Karolinę, to tragedia, tak samo malowałam się parę lat temu, też myślałam, że to tak super wygląda, bo tapeta, bo nie widać skóry tylko płaska maska gejszy na twarzy i jest git bo przecież wszystko wyrównane ![]() ![]()
![]() |
#3294 |
Wilk co zjadł babcie.
|
Chyba nie bylo ale Sarunia chce byc modelka. Prosi o glosiki ;-) pod zdjeciem na insta znow zdania podzielone... pewnie pod filmem tez. Ciekawe o jaki typ modelingu jej chodzi...
Dzieki koleżanko od jedynaczek. Jestem jedynaczka i wyprawilam huczne wesele i nie zaluje wydania miliona monet na gosci ;-) Cos w tych Laury vlogach jest... dopiero po jej ostatnim vlogu dotarlo do mnie ze moze latwiej mi bedzie sie nie zniechecac i odpuszczac jak bede wdrazac male kroczki czyli jak ona paro tygodniowe zalozenia/wyzwania... serio czasem czlowieka jakas czarna dziura pochlonie ze nie widzi sam takich oczywistosci. Poza tym wg mnie Jacek pokazuje rożki ostatnio... Laura i Danka szczególnie postanawiaja zawalczyc z waga a tu takie kochane przytykasy. Ale to mlodszy brat, pewnie wie ile razy skonczylo sie na gadaniu samym, co je motywuje itp. Nie mniej mnie to troszeczke zniesmaczylo. Vegeterroryzm to dla mnie tak dziwne zjawisko... oni na prawde wierzą, ze moglby swiat istniec bez miesozerstwa?? Slodkie przytyki do celebrytow... no na pewno miala zoella atak paniki przez jej filmik. W sumie tez bym sie wystraszyla widzac wierna kopie samej siebie i to jak jej "kariera" sie rozwinela ze ma nawet swoja kopie u Madame T. Poslucham jej wywodow delektujac sie moim "angielskim sniadaniem" i kawka z mlekiem od prawdziwej krowy ;-) chcialabym takiego vegeterroryste spotkac na zywo i podyskutowac ;-) ps. Kolezanka od omleta podrzuc przepis na priv! |
![]() ![]() |
![]() |
#3296 |
Konto usunięte
|
Włączyłam test glamsponge i glamlash u Pana Olimpii iii wyłączyłam. Jestem do niej bardzo zniechęcona po jej akcjach, ale nawet wyłączając chwilowo niechęć odbieram chwalenie przez nią produktów i samej Hani jako mocno sztuczne i wyolbrzymione. Co do testów Hani mam odmienne zdanie.
Na deser to Magdalena M Paula ja z innej beczki, właśnie wczoraj ktoś napisał mi pod komentarzem U Aggie ze na twoim kanale hejtuje szusz, Karolinę i DG.. no jaaaa poleglam! Gdzie ten hejt? Napisanie ze się robi inne zakupy to hejt? ło matko jestem hejterem hahah. poprostu mnie rozbił ten koment.. 2 dni temu MrOlimpia18 osszzzTy bie dobra Ty ale w sumie nadajemy sie razem Ty hejtujesz ja obgaduje I to xD TheDrizzle100 Ej Paula serio? przecież Ty hejtowałaś ta gąbkę Hani!! I pędzle niektóre też dość często! Co to ma być? Pewnie dostałaś te produkty za darmochę, co z Ciebie za sprzedawczyk?! Już Ci nie zaufam przy opisywaniu żadnego produktu, sorry.... 1 dzień temu1 MrOlimpia18 +TheDrizzle100 iii wyjaśnij mi co to znaczy hejtować gąbkę??bo za cholerę nie potrafię sobie tego wyobrazić zachęcam do przeczytania definicji hejtu 20 godzin temu MrOlimpia18 +TheDrizzle100 coooo??a Ty mnie oglądasz??Oglądąłaś moich ulubieńców roku??chyba nieee Jak podejmuję współpracę to o niej wiecie...te rzeczy kupiłam sobie sama, tak samo pędzle, w filmie też powiedziałam, ze dwa pędzle są super a dwa mi nie pasują słuchałaś w ogóle??czy postanowiłas zabłysnąć piszą taki komentarz? 20 godzin temu TheMelancholiczka +TheDrizzle100 przecież mówi, że jej ta gąbka wcześniej nie pasowała, ale zmieniła zdanie |
![]() ![]() |
![]() |
#3297 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wie doskonale, że kompleksem Kokosowej jest nos, ale co tam, niech poczuje się ze sobą gorzej, walnę jej kretyńskiego komcia, heheheh. Boxer, hehe. Nochal. :|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3298 |
Zakorzenienie
|
niedawno ktoś pisał tu o ever skin tone od catrice, dla mnie jest bardzo fajny
![]() począwszy od odcienia, po krycie, może trwałość nie jest 12h, ale na pewno zasługuje co najmniej na 3,5 gwiazdki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3299 |
Wtajemniczenie
|
Podejrzewam, że właśnie taką ma minę jak widzi niepochlebny komentarz na swój temat
![]()
![]() |
#3300 | |
mała księżniczka
|
Cytat:
Dziwne... znów Gałgan musi być na głowie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:58.