Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLV - Strona 110 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-01-22, 23:42   #3271
d357993fb563d96255a580a524765665475ea94f_5ff3ac0237767
Konto usunięte

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLV

Cytat:
Napisane przez werek serek Pokaż wiadomość
straszną maskę sobie tym pudrem zrobiła
Karolina w ogóle ma tendencję do robienia sobie maski każdym podkładem czy pudrem, nie wiem, czy ona tak lubi, czy tego nie widzi i z rozpędu nakłada za grubą warstwę, czy co...Przestała już używać za ciemnych podkładów na szczęście, ale dalej robi sobie tapetę za każdym razem i wygląda z tym prostu dziwnie i nieświeżo, jakby jej się ten podkład zważył, nie wiem, zawsze mam wrażenie, że ma tonę tapety. Może to kwestia tego prześwietlenia, nie mam pojęcia....
d357993fb563d96255a580a524765665475ea94f_5ff3ac0237767 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-22, 23:43   #3272
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez micropig Pokaż wiadomość
Czy tylko według mnie te opakowania z serduszkiem i wizerunkiem Magdy zawierające parówki wyglądają komicznie?
mnie ta stylówa rozwaliła totalnie XDDD

http://media.jastrzabpost.pl/wp-cont...73010-DSC1.jpg

w ogóle ostatnio sobie oglądałam telewizornie i leciały odcinki "13 Posterunku" i "Niani" i akurat jak oglądałam to leciał odcinek "Niani", w którym Gessler grała kelnerke. Tak mi sie przypomniało przez te parówki xD
http://i.iplsc.com/plejada-gwiazd-w-...GG-C322-F4.jpg
201605301111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-22, 23:47   #3273
ilciadzaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez werek serek Pokaż wiadomość
straszną maskę sobie tym pudrem zrobiła
Oglądałam i nie wierzyłam. Skorupa na twarzy.. Karola ma strasznie ciężką rękę do makijażu twarzy. Zawsze dziabnie tym różem, czy bronzerem i rozswietlacz pod oczy. Cienie wyglądały jakby mąkę nakładała na powieki. Paleta dla mnie na nie. Ciekawie wyglądał ten pisak do brwi, ale ona postanowiła sobie zrobić permanentne brwi zamiast dorysować poszczególne włoski.. ale co ja tam wiem
ilciadzaga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-22, 23:56   #3274
Adamantium01
Karo

Cytat:
Napisane przez ilciadzaga Pokaż wiadomość
Oglądałam i nie wierzyłam. Skorupa na twarzy.. Karola ma strasznie ciężką rękę do makijażu twarzy. Zawsze dziabnie tym różem, czy bronzerem i rozswietlacz pod oczy. Cienie wyglądały jakby mąkę nakładała na powieki. Paleta dla mnie na nie. Ciekawie wyglądał ten pisak do brwi, ale ona postanowiła sobie zrobić permanentne brwi zamiast dorysować poszczególne włoski.. ale co ja tam wiem
nałożyła jasny cień na całą powiekę, za chwilę na całość brązowy, fuck logic

obserwuję od jakiegoś czasu jej zmagania makijażowe i no brak mi słow na to co ona wyprawia

Adamantium01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-23, 00:14   #3275
201607111008
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Czocherovsky Pokaż wiadomość
znowu mam wrażenie, ze prawe zdjecie - przeswietlenie

---------- Dopisano o 00:40 ---------- Poprzedni post napisano o 00:39 ----------

Po koronce widać jak bardzo. Z czerni robi się granat
201607111008 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-23, 00:15   #3276
Jamaika88
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Czocherovsky Pokaż wiadomość
mnie ta stylówa rozwaliła totalnie XDDD

http://media.jastrzabpost.pl/wp-cont...73010-DSC1.jpg

w ogóle ostatnio sobie oglądałam telewizornie i leciały odcinki "13 Posterunku" i "Niani" i akurat jak oglądałam to leciał odcinek "Niani", w którym Gessler grała kelnerke. Tak mi sie przypomniało przez te parówki xD
http://i.iplsc.com/plejada-gwiazd-w-...GG-C322-F4.jpg

Teraz już wiadomo, dlaczego szukałaś srebrnych butów. Przyznaj się, chciałaś odwzorować stylówę Magdy .
Jamaika88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-23, 00:17   #3277
Adamantium01
Karo

Cytat:
Napisane przez Jamaika88 Pokaż wiadomość

Teraz już wiadomo, dlaczego szukałaś srebrnych butów. Przyznaj się, chciałaś odwzorować stylówę Magdy .
Królowa Śniegu

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-01-23, 00:21   #3278
werek serek
no witam

[1=d357993fb563d96255a580a 524765665475ea94f_5ff3ac0 237767;54347421]Karolina w ogóle ma tendencję do robienia sobie maski każdym podkładem czy pudrem, nie wiem, czy ona tak lubi, czy tego nie widzi i z rozpędu nakłada za grubą warstwę, czy co...Przestała już używać za ciemnych podkładów na szczęście, ale dalej robi sobie tapetę za każdym razem i wygląda z tym prostu dziwnie i nieświeżo, jakby jej się ten podkład zważył, nie wiem, zawsze mam wrażenie, że ma tonę tapety. Może to kwestia tego prześwietlenia, nie mam pojęcia....[/QUOTE]

ja myślę, że na żywo to jeszcze gorzej wygląda. ona nałożyła na pędzel konkretną ilość pudru, a potem nie strzepnęła nadmiaru. i tak trzy razy. to po prostu nie może wyglądać dobrze.

Cytat:
Napisane przez ilciadzaga Pokaż wiadomość
noooo, Karolina często robi sobie krzywkę makijażem, ale dziś już przebiła samą siebie. ona naprawdę uważa, że to dobrze wygląda?

Cytat:
Napisane przez Adamantium01 Pokaż wiadomość
nałożyła jasny cień na całą powiekę, za chwilę na całość brązowy, fuck logic
to już jakiś wyższy level, mój mózg tego nie ogarnia.

w ogóle ona chyba też kasuje komentarze jak leci. pod tym filmikiem pojawiło się parę niepochlebnych (krytykujących makijaż, nie hejtów) i jednego z nich już nie widzę. ale może gdzieś umknął w gąszczu pozostałych, nie jestem pewna.
werek serek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-23, 00:31   #3279
kiciakasia
Zakorzenienie

całość, ale szczególnie 1:05-1:20
słodki jezu...CO?!

Edytowane przez kiciakasia
Czas edycji: 2016-01-23 o 00:32
kiciakasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-23, 00:40   #3280
loczek88
Wtajemniczenie

wiecie co, chciałam się jakoś kreatywnie poudzielać na forum, ale wszystko zostało powiedziane przy multum tematów, w ciągu ostatnich 24h .

Ta dziewczyna od biednego kotełka zamkniętego na Święta , jak jeszcze na filmiku go specjalnie drażniła i nawoływała, aby "do kamery" zapłakał, no coś strasznego. W takich momentach mam atak agresji i ochotę coś komuś zrobić niemiłego bardzo.

Hermiona, polecam to samo co dziewczyny - Maca pro longwear, Double wear z EL, colletion 2000 i catrice camuflage. Jesteś z Warszawy? Mogę przywieźć Ci go za 2 tyg, bo w Niemczech nie ma problemu z dostępnością

U Karoli, jeśli to jest makijaż beauty guru, to ja nią jestem 3x w tygodniu, jak make up mi się nie uda i czuję się wytapetowanym ciastkiem. Natomiast mam podobny problem z cieniami, u mnie też wyglądają jak mąka sypana, mimo że kładę naprawdę z umiarem. Jak myślicie, o co tu może chodzić?

Edytowane przez loczek88
Czas edycji: 2016-01-27 o 17:27
loczek88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-23, 00:42   #3281
Adamantium01
Karo

Cytat:
Napisane przez loczek88 Pokaż wiadomość
wiecie co, chciałam się jakoś kreatywnie poudzielać na forum, ale wszystko zostało powiedziane przy multum tematów, w ciągu ostatnich 24h .

Ta dziewczyna od biednego kotełka zamkniętego na Święta , jak jeszcze na filmiku go specjalnie drażniła i nawoływała, aby "do kamery" zapłakał, no coś strasznego. W takich momentach mam atak agresji i ochotę coś komuś zrobić niemiłego bardzo.

Hermiona, polecam to samo co dziewczyny - Maca pro longwear, Double wear z EL, colletion 2000 i catrice camuflage. Jesteś z Warszawy? Mogę przywieźć Ci go za 2 tyg, bo w Niemczech nie ma problemu z dostępnością

U Karoli, jeśli to jest makijaż beauty guru, to ja nią jestem 3x w tygodniu, jak make up mi się nie uda i czuję się wytapetowanym ciastkiem. Natomiast mam podobny problem z cieniami, u mnie też wyglądają jak mąka sypana, mimo że kładę naprawdę z umiarem. Jak myślicie, o co tu może chodzić?
może nie taki pyndzel

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-01-23, 00:42   #3282
201607111008
Konto usunięte

Z czym polecacie robić domowe sushi? W biedrze od poniedziałku jest tydzień azjatycki. Planuje się obkupić i zestaw do sushi kusi, ale nie mam pomysłu co wrzucić do środka. Zwykle jadłam w tempurze, albo klasycznie z łososiem, więc poza rybką, ogórkiem i awokado brak pomysłów
201607111008 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-23, 00:50   #3283
loczek88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Adamantium01 Pokaż wiadomość
może nie taki pyndzel
hmm...może? ale używam różnych - 2 różne z Inglota, nawet zaczęłam eksperymentować z ichnim małym do rozświetlacza, oraz zwyczajny z Essence. Coś polecasz do zakupienia "od tak", czyli nie za milion złotych?

Cytat:
Napisane przez PlantsOnMyPlate Pokaż wiadomość
Z czym polecacie robić domowe sushi? W biedrze od poniedziałku jest tydzień azjatycki. Planuje się obkupić i zestaw do sushi kusi, ale nie mam pomysłu co wrzucić do środka. Zwykle jadłam w tempurze, albo klasycznie z łososiem, więc poza rybką, ogórkiem i awokado brak pomysłów

no wiesz, możliwości jest multum. Łosoś, tuńczyk, makrela nawet, maślana, śledź pieczony, ośmiorniczki, krewetki, pałeczki krabowe, omlet, rzodkiewka, rzepa, ogórek/awokado, serek filadelfia, posyp koniecznie sezamem . Ale ja jestem tradycjonalistka, więc wiesz....

Edytowane przez loczek88
Czas edycji: 2016-01-27 o 17:28
loczek88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-23, 07:01   #3284
anlaya
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez PlantsOnMyPlate Pokaż wiadomość
Ja dawałam czasem paluszki krabowe, tuńczyka, łososia i zawsze z ogórkiem lub awokado, często z serkiem philadephia, tempura czasem. Nic odkrywczego. Muszę z krewetkami jeszcze spróbować.

Kurczę, wychodzi na to, że trzeba jechać do Niemiec po ten korektor z Catrice?
anlaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-23, 07:50   #3285
Beata28Mys
Rozeznanie

Kokosowa jest przewrazliwiona na punkcie tego swojego nowego nosa.
Widze,ze tez potrafi niefajnie odpowiedziec.
https://www.instagram.com/p/BActXQRj...=kokosowatecza
Beata28Mys jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-23, 07:54   #3286
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Koalka01 Pokaż wiadomość
Mam 3 dzieci, czasem zawalony zlew, porozwalae zabawki na podłodze, czasem tez rzucę w kat brudnego ciucha, czasem zamiast to posprzątać jak pójdą spac usiądę i napije sie w spokoju herbaty, moj starszy tez nie mówił jak miał 2 lata, wszystko z nim ok, czasem puszczę im bajki aby miec chwile, dam tableta, o grach edukacyjnych dla 2 latka nie bede tego komentować i uważam, ze jestem dobra matka, a jakbym sie rozstała z mężem, który robiłby mi piekło na ziemii i jakaś panienka wyskoczyła z tekstem, ze powinni mu dać opiekę nad dzieckiem to delikatnie pisząc dostała by po buźce!
Uwielbiam jak bezdzietne wypowiadają sie o wychowaniu dzieci...

Sent from my iPhone using Tapatalk
Bardzo sensowna wypowiedź, tylko po co to ostatnie zdanie ;(

---------- Dopisano o 08:54 ---------- Poprzedni post napisano o 08:51 ----------

Cytat:
Napisane przez wraaakczasu Pokaż wiadomość
Oczywiście, że to nie znaczy że masz jakiś wielki syf na chacie. Problem polega na tym, że nie wiemy czy jej ex zwróci na to uwagę. Nie wiemy też co np. Sąd na to powie. Nie sądzisz, że lepiej dmuchać na zimne? Skąd wiesz co sędzia ewentualnie na to wszystko powie? Dla jednego to syf dla innego nie. Może się trafić, że sędzia stwierdzi, że sobie nie radzi bo ma bałagan w domu.

Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka
Brzmisz jakbyś była z nią silnymi emocjami związana. Tak się zamartwiasz? Bez przesady. Mogę komuś kibicować, ale żeby tak przeżywać? Tak sobie nadrabiam na raty i temat tej całej Julki i jej opieki już mnie przytłacza. Po kij takie rozkminy tęgie?
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-23, 07:55   #3287
201705230905
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Beata28Mys Pokaż wiadomość
Komentarz "hehe jaki nochal" jest dla mnie chamski.
201705230905 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-23, 08:01   #3288
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Venin Pokaż wiadomość
Nie no, dyskusja komu powinni przydzielić opiekę nad dzieckiem Julki, posiadając tak szczątkowe informacje jest kosmiczna dla mnie.
i totalnie bezcelowa.
Stary 2016-01-23, 08:02   #3289
evelyn93
Raczkowanie

Q&A u Basi

evelyn93 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-01-23, 08:04   #3290
Beata28Mys
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez malwine55 Pokaż wiadomość
Komentarz "hehe jaki nochal" jest dla mnie chamski.
To prawda,jest.
Ale i tak uwazam na temat jej nosa nie mozna nic powiedziec bo jest przewrazliwiona.
Beata28Mys jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-23, 08:15   #3291
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magda_lena111 Pokaż wiadomość
Przepraszam czytające mnie jedynaczki, ale taka jest prawda niestety
Coraz lepiej tu ja znam masę rozpieszczonych i zepsutych ludzi z rodzeństwem. Jedynaków też może życie źle doświadczyć. Ale wiem,nie uogólniłaś w sumie - więc spoko.
Stary 2016-01-23, 08:17   #3292
201607211122
Konto usunięte

Cytat:
no i dobrze, ja na jej miejscu jeszcze bardziej niefajnie bym odpowiedziała. Widać że to zwykły hejt.
201607211122 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-23, 08:19   #3293
Hermiona111
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez loczek88 Pokaż wiadomość

Dziewczyny, jesteście wszystkie mega kochane! Na prawdę uwielbiam tu pisać, bo zawsze doradzicie szczerze. Wstąpię do Douglasa i Sephory i obczaje te droższe na łapce Niestety nie jestem z Warszawy, mieszkam koło Krakowa, do Warszawy będę się przeprowadzać dopiero.

Jeśli chodzi o Karolinę, to tragedia, tak samo malowałam się parę lat temu, też myślałam, że to tak super wygląda, bo tapeta, bo nie widać skóry tylko płaska maska gejszy na twarzy i jest git bo przecież wszystko wyrównane Dopiero teraz Tż, jak go zapytałam jak wtedy mój makijaż wyglądał, powiedział, że strasznie no cóż... może Darek myśli, że to tak ma wyglądać, albo jej szczerze nie powie, że robi sobie krzywdę. Najgorzej takie makijaże wyglądają w świetle dziennym. Mega jestem ciekawa jak Karolina wygląda na codzień jak wyjdzie z domu.
Hermiona111 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-01-23, 08:34   #3294
nerwussss
Wilk co zjadł babcie.

Chyba nie bylo ale Sarunia chce byc modelka. Prosi o glosiki ;-) pod zdjeciem na insta znow zdania podzielone... pewnie pod filmem tez. Ciekawe o jaki typ modelingu jej chodzi...

Dzieki koleżanko od jedynaczek. Jestem jedynaczka i wyprawilam huczne wesele i nie zaluje wydania miliona monet na gosci ;-)

Cos w tych Laury vlogach jest... dopiero po jej ostatnim vlogu dotarlo do mnie ze moze latwiej mi bedzie sie nie zniechecac i odpuszczac jak bede wdrazac male kroczki czyli jak ona paro tygodniowe zalozenia/wyzwania... serio czasem czlowieka jakas czarna dziura pochlonie ze nie widzi sam takich oczywistosci. Poza tym wg mnie Jacek pokazuje rożki ostatnio... Laura i Danka szczególnie postanawiaja zawalczyc z waga a tu takie kochane przytykasy. Ale to mlodszy brat, pewnie wie ile razy skonczylo sie na gadaniu samym, co je motywuje itp. Nie mniej mnie to troszeczke zniesmaczylo.

Vegeterroryzm to dla mnie tak dziwne zjawisko... oni na prawde wierzą, ze moglby swiat istniec bez miesozerstwa?? Slodkie przytyki do celebrytow... no na pewno miala zoella atak paniki przez jej filmik. W sumie tez bym sie wystraszyla widzac wierna kopie samej siebie i to jak jej "kariera" sie rozwinela ze ma nawet swoja kopie u Madame T. Poslucham jej wywodow delektujac sie moim "angielskim sniadaniem" i kawka z mlekiem od prawdziwej krowy ;-) chcialabym takiego vegeterroryste spotkac na zywo i podyskutowac ;-) ps. Kolezanka od omleta podrzuc przepis na priv!
nerwussss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-23, 08:49   #3295
N4TI
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to N4TI

szusza
Stary 2016-01-23, 08:59   #3296
201701230959
Konto usunięte

Włączyłam test glamsponge i glamlash u Pana Olimpii iii wyłączyłam. Jestem do niej bardzo zniechęcona po jej akcjach, ale nawet wyłączając chwilowo niechęć odbieram chwalenie przez nią produktów i samej Hani jako mocno sztuczne i wyolbrzymione. Co do testów Hani mam odmienne zdanie.

Na deser to

Magdalena M
Paula ja z innej beczki, właśnie wczoraj ktoś napisał mi pod komentarzem U Aggie ze na twoim kanale hejtuje szusz, Karolinę i DG.. no jaaaa poleglam! Gdzie ten hejt? Napisanie ze się robi inne zakupy to hejt? ło matko jestem hejterem hahah. poprostu mnie rozbił ten koment..
2 dni temu

MrOlimpia18
osszzzTy bie dobra Ty ale w sumie nadajemy sie razem Ty hejtujesz ja obgaduje 

I to xD
TheDrizzle100
Ej Paula serio? przecież Ty hejtowałaś ta gąbkę Hani!! I pędzle niektóre też dość często! Co to ma być? Pewnie dostałaś te produkty za darmochę, co z Ciebie za sprzedawczyk?! Już Ci nie zaufam przy opisywaniu żadnego produktu, sorry....
1 dzień temu1

MrOlimpia18
+TheDrizzle100 iii wyjaśnij mi co to znaczy hejtować gąbkę??bo za cholerę nie potrafię sobie tego wyobrazić zachęcam do przeczytania definicji hejtu
20 godzin temu

MrOlimpia18
+TheDrizzle100 coooo??a Ty mnie oglądasz??Oglądąłaś moich ulubieńców roku??chyba nieee Jak podejmuję współpracę to o niej wiecie...te rzeczy kupiłam sobie sama, tak samo pędzle, w filmie też powiedziałam, ze dwa pędzle są super a dwa mi nie pasują słuchałaś w ogóle??czy postanowiłas zabłysnąć piszą taki komentarz?
20 godzin temu

TheMelancholiczka
+TheDrizzle100 przecież mówi, że jej ta gąbka wcześniej nie pasowała, ale zmieniła zdanie
201701230959 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-23, 09:02   #3297
Vampi_z_piekla_rodem
Zakorzenienie

Cytat:
Ta laska od komentarzy jeszcze nie opuściła piaskownicy,jak można komuś z uśmieszkiem napisać, że ma nochal jak boxer?
Wie doskonale, że kompleksem Kokosowej jest nos, ale co tam, niech poczuje się ze sobą gorzej, walnę jej kretyńskiego komcia, heheheh. Boxer, hehe. Nochal.

:|

"Give me reason but don't give me choice.
'Cause I'll just make the same mistake again.."
Vampi_z_piekla_rodem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-23, 09:05   #3298
marynka42
Zakorzenienie

niedawno ktoś pisał tu o ever skin tone od catrice, dla mnie jest bardzo fajny
począwszy od odcienia, po krycie, może trwałość nie jest 12h, ale na pewno zasługuje co najmniej na 3,5 gwiazdki
marynka42 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-23, 09:06   #3299
natuso
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez N4TI Pokaż wiadomość

szusza
Podejrzewam, że właśnie taką ma minę jak widzi niepochlebny komentarz na swój temat
25/2015

natuso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-23, 09:14   #3300
diamelen
mała księżniczka

Cytat:
Napisane przez natuso Pokaż wiadomość
Podejrzewam, że właśnie taką ma minę jak widzi niepochlebny komentarz na swój temat
Czy wy tez najpierw nakładacie czapkę a potem dopiero kurtkę?
Dziwne...
znów Gałgan musi być na głowie

diamelen jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości