![]() |
#4501 |
Raczkowanie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2016 cz.2
Fiazo miałam podobnie - jak trafiłam na patologie ciąży w 30tc przez anemię to po podłączeniu pod kto wyszło ze mam skurcze i to dosyć silne a ja nic nie czułam!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#4502 | ||
Zakorzenienie
|
![]() Jakie macie małe brzuszki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zakupiłam jeden smoczek firmy lovi i myślę że na nim zakończę kupowanie bo zobaczę czy się przyjmie czy nie ![]() ---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ---------- super brzuszek ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:18 ---------- Poprzedni post napisano o 18:17 ---------- miałam oglądać a niestety był u mnie z rańca ksiądz... wiec nie oglądałam. a o czym było ? bo zawsze coś o dzieciaczkach mówią. ---------- Dopisano o 18:20 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ---------- Cytat:
![]() moja doniosła, ale do tej pory nie mam kasy a dodzwonić się do zusu to graniczy z cudem. Więc dalej czekam na kasę. ---------- Dopisano o 18:22 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ---------- właśnie dziwne to wszystko :/ bo ja mam na 21.06 a jestem w 19 tygodniu,a gdzie nie gdzie pokazuje 18 tydz i 5 dzień :/ ---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
To niemożliwe powiedział rozsądek to ryzykowne powiedziało doświadczenie to bezsensowne powiedziała duma mimo wszystko spróbuj powiedziało serce 11.06.2016 - Maja ![]() ![]() ![]() 15 kg do celu ![]() Edytowane przez ania230 Czas edycji: 2016-01-23 o 17:28 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4503 |
Zadomowienie
|
Ja mam tp 19.6 i dzis zaczelam 20tydz czyli skończony 19
|
![]() ![]() |
![]() |
#4504 | ||
Zakorzenienie
|
zgadzam się
![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:35 ---------- Poprzedni post napisano o 18:33 ---------- ![]() ---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:35 ---------- u mnie siostra dla Malutkiej używa i pewnie się sama też się skuszę i kupie ![]() ---------- Dopisano o 18:50 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 18:50 ---------- Dolaczam do Was ![]() ---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ---------- jakoś nie mogę sobie wyobrazić takiego odciągania :/ ---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ---------- Cytat:
![]()
To niemożliwe powiedział rozsądek to ryzykowne powiedziało doświadczenie to bezsensowne powiedziała duma mimo wszystko spróbuj powiedziało serce 11.06.2016 - Maja ![]() ![]() ![]() 15 kg do celu ![]() Edytowane przez ania230 Czas edycji: 2016-01-23 o 18:05 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4505 |
Zakorzenienie
|
Ania230 no to czemu dziwne ?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4506 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:10 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:13 ---------- Poprzedni post napisano o 19:11 ---------- No nie ![]() ![]()
To niemożliwe powiedział rozsądek to ryzykowne powiedziało doświadczenie to bezsensowne powiedziała duma mimo wszystko spróbuj powiedziało serce 11.06.2016 - Maja ![]() ![]() ![]() 15 kg do celu ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4507 |
Zakorzenienie
|
Jenyyy Glowa mi zaraz pęknie :/ juz bylo lepiej w ciagu dnia a teraz znów masakra.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4508 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie były dwa takie ciężkie dni jak nie mogłam spać w nocy i potem się budziłam kolo 10-10.30 od razu czułam ból. Jak nie piję kawy to musiałam się napić i po jakimś czasie przeszło. ---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ---------- Nie mogę się doczekać aż się wyprowadzę ![]() Plus taki że znowu będę mogła zacząć gotować ![]() Wczoraj nie ćwiczyłam, ale dzisiaj zamierzam poświęcić 30 min ![]() ![]()
To niemożliwe powiedział rozsądek to ryzykowne powiedziało doświadczenie to bezsensowne powiedziała duma mimo wszystko spróbuj powiedziało serce 11.06.2016 - Maja ![]() ![]() ![]() 15 kg do celu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4509 |
Zakorzenienie
|
Oj tak, ja jak za dlugo pośpię to tez jest niedobrze. Ale z drugiej strony ostatnio mala wstaje mi o 6-6.30 i jak idzie na drzemkę, to ja tez probuje pospać, a tu guzik. Nie umiem spac w ciagu dnia :/ a potem taka zamulona chodzę...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4510 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4511 |
Zakorzenienie
|
Na takie migrenowe bole to slabiutko. Czasem jak wezmę na samym poczatku bolu, to przejdzie, ale nie zawsze :/ ---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ---------- Ania, co się przejmujesz? Będziesz miala dużo czasu dla siebie, czytaj książki, gazetki, spij kiedy Ci sie zachce, potem taki okres sie juz pewnie nie powtórzy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4512 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Faktycznie mam parę książek które chce przeczytać i muszę to zrobić ![]() Tż napisał mi sms " Kochanie pieniążki przelane,możesz zaszaleć i kupić Małej 1/4 wyprawki" ![]() ![]()
To niemożliwe powiedział rozsądek to ryzykowne powiedziało doświadczenie to bezsensowne powiedziała duma mimo wszystko spróbuj powiedziało serce 11.06.2016 - Maja ![]() ![]() ![]() 15 kg do celu ![]() Edytowane przez ania230 Czas edycji: 2016-01-23 o 18:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4513 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() U nas ole cos rozkłada.. Wczoraj dzieci chore przyszly do przedszkola no bo dzien babci... I mam efekt... Oby Minelo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4514 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
1/4 wyprawki? To chyba nie wie na co się właśnie zgodził ? 😁 Ja tak gadam, ale w 1 ciąży się tak obijalam, ze nawet książek nie czytałam :p a zawsze czytałam dużo. Teraz czytam, jak znajdę czas, a z tym ciężko, w ciągu dnia sobie obiecuje ze wieczorem poczytam, a jak Zuzia uśnie to ja po chwili tez idę spac ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4515 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zastanawiam się od czego zacząć ? tańszych rzeczy czy tych droższych ![]() Dziewczyny a co polecenia na odciąganie katarku ? gruszkę czy aspirator do nosa ? ---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() A co do książek to też dużo czytałam i staram się czytać ![]() ![]()
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4516 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aspirator ten taki co wklada sie końcówkę do buzi(rodzic). Gruszka wg mnie ciezka w utrzymaniu w czystości, nie chciałabym wiedzieć co się tam zastanie jakby ja rozkroic ![]() ---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ---------- Ja bym zaczęła od niezbędnych rzeczy, które nie maja jakiejś daty przydatności czy cos. Rzeczy "mniej potrzebne" zostawilabym na później ![]() ---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ---------- http://fridababy.com/product/nosefrida/ taki mamy Ania. Tylko mamy chyba juz 3 zestaw bo tz ciagle rurkę gubi, ja nie wiem czy on się zakrecil i mi to do kosza wrzucil ? 😂 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4517 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ---------- Cytat:
![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
#4518 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja bym zaczela na Twoim miejscu od pościeli, materaca do łóżeczka, ręczników, kucyków, pieluch tetrowych i takich zwykłych, przewijaka, wanienki itp. ![]() Jej jak dobrze ze mam to wszystko po starszej córce ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4519 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4520 |
Zadomowienie
|
Frida. W aptece
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4521 |
Ania
|
*Boże, Wy tak piszecie o tych smoczkach i innych rzeczech, firmy, które najlepsze, a ja nie mam zielonego pojęcia;/ ale super, ze coś polecacie, będzie mi łatwiej w kupnei
![]() *Współczuje z zusem, wiem co do znaczy;/ oby szybko się wszystko wyjaśniło. *Co do dzidzi, to może być, ze jest aktywne w nocy ![]() ![]() *Zanim zaszłam w ciąże obiecałam sobie, ze będę czytać dużo, bo przecież mam czas.. i co? 21 tydzień i ani jedna książka;/// *Do nosa siostra mi poleciła katarek: http://www.katarek.pl/o-produkcie Mówi, że nigdy nie zamieni go na nic innego, chwila moment i nosek dziecko ma czysty, i nie ma się co bać, że podłącza się to do odkurzacza, jest to całkowicie bezpieczne ![]() *Ja miałam dziś aktywny dzień, bo przeprowadzamy się.. i trzeba było pakować rzeczy do kartonów, worków.. masakra ile tego wszystkiego..;/ poszłam na chwilę na zakupy, ale wróciłam szybko bo od chodzenia brzuch mnie zaczął boleć, więc zrezygnowałam.. *I po raz trzeci w ciąży mam opryszczkę;// normalnie mnie już to wkurza;/ *A jeszcze przyjechałam do rodziców, i okazało się, że dziadek zwija się z bólu, bo go boli brzuch, pęcherz(dziadek jest po nowotworze właśnie w tych okolicach), no i mama wezwała pogotowie. Przyjechali i pytają czy dziadek choruje przewlekle.. no to my, że tak, ale dziś się nasiliło, że oddaje mocz z krwią i jest słaby bardzo. A oni, ze powinien pójść do rodzinnego, i że co, oni mają go zabrać do szpitala??!!! ogólnie, facet nawrzeszczał na moją mamę, ze wezwała z takiego powodu karetkę... Dopiero, jak wtrąciłam się i powiedziałam, że taki ich obowiązek, i że najlepiej zgłosić to do gazety to łaskawie go zabrali.. a, że mamy "super" szpital to dziadek właśnie został wypisany... Ale się rozpisałam, przepraszam, ale musiałam ![]() Tymczasem w końcu odpoczywam.. ![]()
16.05.2015r.- ślub!! ![]() 19.05.2016r.- narodziny Hani ![]() "Jak na deszczu łza cały ten świat nie znaczy nic a nic... Chwila, która trwa może być najlepszą z Twoich chwil..." -35...28,4kg do celu ![]() Edytowane przez haneczkab92 Czas edycji: 2016-01-23 o 19:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#4522 |
Zakorzenienie
|
Sophie u mnie plan byl na czytanie, ale na planie się skończyło 😁 teraz mam straszna ochote na czytanie, ale czasu brak..
Dokladnie Ania, możesz zacząć od takich rzeczy. Do tego wlasnie apirator, szczoteczka, zestaw do paznokci, termometr do wody, wanienka itd. ---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ---------- Haneczka brak słów z personelem z karetki... Szpital tez jakis nie teges :/// zabierzcie dziadka moze do przychodni, jakies badania zlecą. . |
![]() ![]() |
![]() |
#4523 | |
Ania
|
Cytat:
A szpital, to nie szpital.. nie wiem, po co on jeszcze istnieje.. tyle razy bliscy mieli tam problem: tata, miał mdłości, wymioty, złe wyniki, bóle głowy, i na to wszystko podawali mu: aviomarin.. a wieczorem w ostatnie chwili zawieźli go na Wrocław bo zapalenie opon mózgowych..Mama: wycięcie guza na tarczycy: okazało się, że nic nie wycieli( w papierach podali, ze tak), małe, miesięczne dziecko, z plamami na ciele- doktor powiedział, ze mogą przyjąć na oddział, ale nie będą leczyć. Po wypadku samochodowym, mój brat miał założony kołnierz i czekał na zrobienie zdjęcia, przyszli panowie z karetki i powiedzieli, ze muszą kołnierz zabrać, bo to ich.. i nie dostał innego, a nie wiadomo było, czy nie ma coś uszkodzone...i tak więcej takich przypadków;/ Dlatego, ja jeśli będzie się coś działo, to od razu jadę na Wrocław, pomimo, że mam tam 40 km, a tu 10.. Mówię Ci paranoja;/
16.05.2015r.- ślub!! ![]() 19.05.2016r.- narodziny Hani ![]() "Jak na deszczu łza cały ten świat nie znaczy nic a nic... Chwila, która trwa może być najlepszą z Twoich chwil..." -35...28,4kg do celu ![]() Edytowane przez haneczkab92 Czas edycji: 2016-01-23 o 19:21 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4524 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Materac będę miała razem z łóżeczkiem, więc to poczeka do maja. Ale myślę że kupie tak jak piszesz pościele, ręczniki i pieluchy. Kocyki masz aż 3 sztuki i myślę że na razie to tyle mi wystarczy. ---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ---------- Cytat:
![]() Nóż sie otwiera jak się pomyśli o służbie zdrowia ![]() Oby z dziadziusiem było wszystko dobrze ![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
#4525 |
Zakorzenienie
|
ASIEK tyle to ja miałam w jednym z lepszych momentów w pępku
![]() FIAZO 89cm? Dobrze sprawdzilas bo tyle to ja mam a Ty taka chudzina.. MOTYLEK a u Ciebie to brzuszek podwójny ![]() MIQESI jasne, po to klub ![]() CHUDZIASZEK przydaje się przy kp. Np jak chcesz odciągnąć i zostawić jak wychodzisz (u mnie butli nie było). Poza tym co jakis czas pojawia się tzw. Kryzys laktacyjny. Zmienia się skład mleka i zanim dziecko się przestawi, to często mniejsza jest produkcja, wiec laktator pomaga rozkręcić laktację. A przy nawale sciagnac nadmiar. Po cc i wywoływanym porodzie też czasami laktacja przychodzi chwile później i laktator pomaga ja rozkręcić. Wiec opcja pożyczenia jest warta rozważenia, nie musisz kupować od razu smoczka. Przyda się tylko pojemnik/butla do którego będziesz odciągać. Możesz też mrozić pokarm Smoczków nie zamierzam kupować: Sent from my Lumia 800 using Tapatalk
#4526 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kurde mam kasę a ja jeszcze allegro nie włączyłam ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ---------- Dziewczyny a co powiecie na temat poduszeczki klin dla dziecka?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4527 |
Zakorzenienie
|
boże na reszcie jestem w domu dziś
![]() Odebrałam wyniki moczu i krwi..i mocz troche kiepski ![]() byłam w smyku i upolowałam 3 pak bodów za 30 zł z tygryskiem z kubusia puchatka ![]() mąż się uparł że mam kupić kurtke zimowa... bo jeszcze tydzien temu zapinałam się w starej a teraz już nie ![]() Poczytać jak ktoś ma ochote :P http://www.srokao.pl/2013/02/analiza...la-dzieci.html http://www.srokao.pl/2011/10/analiza...-kremy_15.html http://www.srokao.pl/2013/08/analiza...la-dzieci.html http://www.srokao.pl/2012/02/analiza...emolienty.html no ja kupiłam z tej firmy... http://www.srokao.pl/2015/08/analiza...ural-care.html tylko cena mogłaby być zdecydowanie inna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4528 | |
Zakorzenienie
|
Przewijaki mają jeden rozmiar 70x50 cm?
---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ---------- Cytat:
![]() mnie poratowała siostra. bo Tż też wspominał o kupnie, ale na szczecie się obeszło.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4529 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak ktoś ma maly kasy i podłoży ksiązki pod nogi łóżeczka to wyjdzie na to samo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4530 |
Raczkowanie
|
Ja to się mierzę pod pępkiem, razem z biodrami i jestem w 18 tyg 1dzien i mam 118 cm, chyba wszystkie was przebiłam
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:37.