Plan już mamy obmyślony - nawiedzone przyszłe żony! PM 2017 cz. 11 - Strona 78 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-01-23, 21:47   #2311
micia00
Wtajemniczenie

Dot.: Plan już mamy obmyślony - nawiedzone przyszłe żony! PM 2017 cz. 11

A ja pije winko. Obym jutro nie skonczyla jak kredzia; D
micia00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-23, 21:50   #2312
Kredzia_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez micia00 Pokaż wiadomość

hahaha będe trzymać kciuki ;d

nie no ale po 18 już się dobrze czułam
poranek był najgorszy bo miałam mega helikopter, pijana jeszcze bylam ;d
Kredzia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-23, 21:56   #2313
agnieszka_2612
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kredzia_ Pokaż wiadomość
płacimy 200 zł a w cenie mamy
- dwie fontanny biała i ciemna czekolada
- candy bar
- napoje bez limitu
- tort
- dekoracja sali i kościoła żywymi kwiatami
- dmuchany zamek i dmuchana zjeżdżalnia dla dzieci
- ciasta owoce
- 5 dań gorących i 15 przystawek
- bufet deserowy
- dekoracje świecami, serwetami materiałowymi, światłem

także myślę, że cena jest super :tak:

bierzemy jeszcze dodatkowo barmana stołu wiejskiego nie chcemy, wolimy żeby goście jedli to co na stołach

a poprawin nie robimy na sali tylko na polanie u nas na wsi

---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ----------

Agnieszka 2612 pokaż swoją salę

---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ----------

gdyby ją ładnie udekorować, jakieś ledy zawiesić tam na te bele to byłaby pięknaa

u nas w okolicy jest Dworek i tam też sufit taki wysoki

także myślę, że jakaś dekoracja i będzie przecudna
Kurcze dużo macie w cenie
Wejdź na 1 stronę wątku i w kalendarzu w mojej wizytówce jest sala, tzn. link

Wiesz moze jakieś fajne dekoracje mają, ale nie wiem o tym, bo nie widziałam zdjęcia z wesela

Edytowane przez agnieszka_2612
Czas edycji: 2016-01-23 o 21:57
agnieszka_2612 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-23, 22:11   #2314
Key_b
Zadomowienie

Tyyyle miałam acytowane ale zapomnialam co chciaalam naposax bo przyszli znjomi I sobie pppijamy I nitro bede jak kredzka ;D

"Na wspólna radość, na chleb powszedni, na poranne otarcie oczu w blasku słonecznym, na nieustanne sobą zdziwienie, na gniew, krzywdę i przebaczenie wybieram Ciebie." K.I.Gałczyński
Key_b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-23, 22:17   #2315
marakuja25
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez aankaa092 Pokaż wiadomość
Hahaha dokładnie

Nie mamy wiejskiego
Mamy sushi i robimy candy

Hahaha nooooooooooo

Słyszałam o smallworld, że fajny

Znalazłam w torebce której nie nosiłam od pół roku 200zł
Dobry prezent na urodziny

I dziękuję bardzo wszystkim i każdemu z osobna za życzenia
gra jest super, bo świetna jest zarówno dla 2 osób jak i dla 4

padam z nóg, kilka nieprzespanych nocy robi swoje. Psina jak na razie śpi, więc idę skorzystać z okazji i idę spać i ja (jak z dzieckiem ) trzymajcie kciuki żeby przespał całą noc - to będzie dobry znak, że leki działają i nic go nie boli

dobranoc
marakuja25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-23, 22:20   #2316
muszkaaa8
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aankaa092 Pokaż wiadomość
Znalazłam w torebce której nie nosiłam od pół roku 200zł
Dobry prezent na urodziny

I dziękuję bardzo wszystkim i każdemu z osobna za życzenia
Ooo kurde lubie takie niespodzianki

Cytat:
Napisane przez agnieszka_2612 Pokaż wiadomość

O taka jest ta nowa sala... Ale otoczenia nie ma ładnego, ale obecna sala tez nie ma a ta jest ładniejsza... robię dla nich stronę www tylko nie mają zdjęcia typowo z wesela może jeszcze nie mieli

Ładna prosta i można fajnie udekorować

Cytat:
Napisane przez Anemone Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam problem, przez przypadek wyrzuciłam paragon z apteki, jest jakaś szansa na uzyskanie kopii z tego przybytku?
Zakupu dokonałam wczoraj...
U nas jest tak ze z systemu można wydrukować paragon ale musisz wiedzieć mniej więcej kiedy i o której robiłaś zakupy

20.05.2017
muszkaaa8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-23, 22:22   #2317
Anemone
Mother of Cat

Cytat:
Napisane przez muszkaaa8 Pokaż wiadomość

Ładna prosta i można fajnie udekorować

U nas jest tak ze z systemu można wydrukować paragon ale musisz wiedzieć mniej więcej kiedy i o której robiłaś zakupy
czyli jest szansa, super
zaręczyliśmy się 15 listopada 2015
ślub 30 grudnia 2017
Anemone jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-23, 22:29   #2318
agnieszka_2612
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Key_b Pokaż wiadomość
Tyyyle miałam acytowane ale zapomnialam co chciaalam naposax bo przyszli znjomi I sobie pppijamy I nitro bede jak kredzka ;D
Uuu już chyba jest wesoło

agnieszka_2612 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-23, 22:41   #2319
Kredzia_
Zakorzenienie

Cytat:
Kurcze dużo macie w cenie
Wejdź na 1 stronę wątku i w kalendarzu w mojej wizytówce jest sala, tzn. link

Wiesz moze jakieś fajne dekoracje mają, ale nie wiem o tym, bo nie widziałam zdjęcia z wesela
Sliczna to sala, taka skromna ale można zaszaleć z dekoracją na stole

---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ----------

Cytat:

oj to już Ci współczuje

---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ----------

Cytat:
Napisane przez marakuja25 Pokaż wiadomość

padam z nóg, kilka nieprzespanych nocy robi swoje. Psina jak na razie śpi, więc idę skorzystać z okazji i idę spać i ja (jak z dzieckiem ) trzymajcie kciuki żeby przespał całą noc - to będzie dobry znak, że leki działają i nic go nie boli

dobranoc
ja poluje na tę grę

trzymam kciuki za pierka
Stary 2016-01-23, 23:01   #2320
nniee
Zakorzenienie

Hej

Nie bardzo mam jak się odzywać, bo u mnie jest jedno wielkie zamieszanie. W szkole masakra, w pracy też intensywnie i nie bardzo mam jak się odzywać. Jak już nadrobię to przeważnie i tak nikogo nie ma, więc ciężko się wbić w rozmowę
Stary 2016-01-23, 23:10   #2321
Kredzia_
Zakorzenienie

Jesli lubicie czytać, a w tej chwili nie macie co to polecam
wszystkie mają powyżej 7,5 oceny na lubimyczytać.

Właśnie zaczęłam "Zaczekaj na mnie"
Jestem na początku ale szybko się czyta, jest lekka i przyjemna. Przypominają mi się czasy LO

Ale już odnosze wrażenie że będzie swietna

Pozostałe są w kolejce u mnie na półce

Kolejka na półce

"Zaczekaj na mnie"
Są rzeczy, na które warto czekać…

Dziewiętnastoletnia Avery Morgansten ma nadzieję, że po wyjeździe

do college'u ucieknie od tragedii sprzed pięciu lat, która odmieniła jej życie. Szuka spokoju i zapomnienia. Nie chce zwracać na siebie uwagi, chce się uczyć. Nie wyobraża sobie miłości.

Są rzeczy, których warto doświadczyć…

Ale Cameron, chodzący ideał, metr dziewięćdziesiąt o elektryzujących błękitnych oczach, budzi w niej uczucia, z których, jak myślała, na za-wsze ją obrabowano. Których najbardziej się boi…

Są rzeczy, których nie powinno się przemilczać…

Wtedy przeszłość powraca. Zaczynają się maile i telefony z pogróżkami...

Ale są rzeczy, o które warto walczyć…

"Zaufaj mi"

Zaczekaj na mnie w wersji bohatera. Ta sama miłość, a zupełnie inna opowieść.

Zaczekaj na mnie to opowieść Avery o uczuciu jej i Camerona, o bólu i szczęściu. Teraz głos ma Cameron. Z jego perspektywy ta sama historia wygląda całkiem inaczej… Jest przyciąganie, któremu nie warto się opierać. Cameron Hamilton to ideał mężczyzny i marzenie wszystkich dziewczyn. Lecz pierwszego dnia w college’u spotyka tę jedyną. Jest przeszłość, od której nie wolno uciekać. Na Avery Morgansten nie działa urok błękitnych oczu Camerona. Czegoś panicznie się boi, chce o czymś zapomnieć. Czy dlatego go odpycha? Są ludzie, o których trzeba walczyć. Ale Cameron nie pozwoli jej odejść. Musi przekonać Avery, że jest warta miłości. Że sama potrafi kochać. Bo są uczucia, którym trzeba zaufać…

"Bądź ze mną"

Starałem się trzymać od ciebie z daleka. Próbowałem ignorować to, co do ciebie czuję. Bo wiem, że nie wolno mi tego czuć. Ale to walka z góry skazana na niepowodzenie. I nie chcę już dłużej walczyć…
Tessa przeżywa ciężki rok - jest zakochana w Jasie, przyjacielu swojego brata Camerona, ale on nie odzywa się do niej od niesamowitego, zapierającego dech pocałunku sprzed roku. A nagła kontuzja grozi tym, że na dobre będzie musiała pożegnać się z marzeniami o karierze tancerki.
Czas na plan B – studia... w tym samym college’u co Jase.
Jase skrywa tajemnicę, której nie zdradza nikomu. A już na pewno nie pięknej siostrze przyjaciela. Chociaż połączył ich najbardziej namiętny pocałunek, wie, że nie wolno mu się angażować w żaden nowy związek.
Jednak nie jest w stanie myśleć o niczym innym niż dziewczyna, która może zrujnować jego życie.
Tymczasem w campusie dochodzi do tragedii. A Tessa i Jase muszą zdecydować, ile są w stanie zaryzykować, żeby być ze sobą, i co są gotowi stracić, jeżeli ze sobą nie będą...

Żyję od ponad tysiąca lat. Umierałem niezliczoną ilość razy. Zapomniałem, ile dokładnie. Zakochałem się i moja miłość trwa nadal. Ciągle szukam swojej ukochanej. Ciągle ją pamiętam. Noszę w sobie nadzieję, że pewnego dnia ona też mnie sobie przypomni.

Magiczna opowieść o szansach, jakie otrzymujemy od losu, i o tym, że nie można odkładać życia na później. Historia miłości przekraczającej granice czasu. Książka, która przywraca wiarę w przeznaczenie, w to, że na każdego z nas gdzieś ktoś czeka.

Hipnotyzująca opowieść o przeznaczeniu, przyjaźni i uzdrawiającej sile miłości.

Dla Kaydena cierpienie w milczeniu było jedynym sposobem, by przeżyć. Jeśli miał szczęście, nie wychylał się i wypełniał polecenia, mógł przetrwać kolejny dzień. Jednak pewnej nocy, kiedy zdawało się, że jego szczęście – a może nawet i życie – właśnie się kończy, pojawił się anioł imieniem Callie. Kayden został ocalony…
Callie nie wierzyła w szczęśliwe zrządzenia losu. Przynajmniej od czasu swoich dwunastych urodzin, gdy odebrano jej wszystko. Kiedy najgorsze już minęło, dziewczyna pogrzebała uczucia i przysięgła nigdy nikomu nie zdradzić, co się naprawdę wydarzyło. Teraz, sześć lat później, nadal zmaga się z bolesną tajemnicąâ€Ś

Gdy traf sprawia, że Kayden i Callie zaczynają uczęszczać do tego samego college’u, chłopak z determinacją postanawia poznać bliżej piękną dziewczynę, która odmieniła jego los. Jest przekonany, że Callie nie pojawiła się w jego życiu bez powodu. Im bardziej próbuje stać się częścią jej świata, tym mocniej uświadamia sobie, że tym razem to ona potrzebuje ocalenia…

Mroczny sekret, od lat skrywany przez Kaydena w końcu wyszedł na jaw. Co gorsza, chłopak stoi w obliczu groźby oskarżenia przed sądem o pobicie. Jedynym sposobem, by mógł oczyścić swoje imię jest zdradzenie przez Callie jej tajemnicy. Ale Kayden nigdy jej o to nie poprosi. Zamiast tego zrobi wszystko, co w jego mocy, by ją chronić. Nawet jeśli oznacza to opuszczenie przez niego jedynej dziewczyny, którą kiedykolwiek pokochał.

Callie wie, że Kayden pogrąża się w ciemności i rozpaczliwie pragnie go ocalić. Lecz uda jej się to jedynie wtedy, gdy stawi czoła swojemu największemu lękowi i wyzna wszystkim własne bolesne tajemnice. Pomysł przerwania milczenia wzbudza u niej trwogę, ale nie tak wielką, jak myśl o utracie Kaydena.

---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ----------

Ponadto polecam wszystkie książki Harlana Cobena
Ostatnio przeczytałam 6 w ciągu 2 tygodni
Trochę kryminał, trochę wątek miłosny
bardzo wciągające

najlepsza "Mistyfikacja"

Polecam również Emily Giffin z motywem ślubnym

Przy tych płakałam, śmiałam się
też szybko się je czyta. żałowałam bardzo że tak szybko je zakończyłam. Czytałam kilka lat temu ale nie wiem czy do nich nie wrócę aby odświeżyć fabułę

btw. Przy książkach Emily sprawdzcie sobie w jakiej kolejności czytać Każda z tych książek to historia tych samych bohaterów

Edytowane przez Kredzia_
Czas edycji: 2016-01-23 o 23:11
Stary 2016-01-23, 23:17   #2322
Laura Rose
Zakorzenienie

Cytat:
O super, dzięki za propozycje. Dobrze, by było coś poczytać .
Cobena też lubię, ale ja ogólnie kocham kryminały .
Laura Rose jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-23, 23:23   #2323
Kredzia_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Laura Rose Pokaż wiadomość
O super, dzięki za propozycje. Dobrze, by było coś poczytać .
Cobena też lubię, ale ja ogólnie kocham kryminały .

To polecam

Ciało supermodelki Luli Landry zostaje znalezione pod oknem balkonu jej londyńskiej rezydencji. Policja stwierdza samobójstwo, ale brat celebrytki w to nie wierzy, dlatego zatrudnia prywatnego detektywa, Cormorana Strike’a.

Strike jest weteranem wojennym, podczas służby w Afganistanie ucierpiał i fizycznie i psychicznie. Ma kłopoty finansowe i właśnie rozstał się z kobietą swojego życia. Sprawa Luli jest dla niego szansą na odbicie się od dna, ale im bardziej detektyw wikła się w skomplikowany świat wyższych sfer, tym większe grozi mu niebezpieczeństwo.

Wciągająca, elegancka intryga zanurzona w atmosferze Londynu - od spokojnych uliczek Mayfair, przez ciasne bary East Endu, aż po zgiełk Soho - sprawia, że "Wołanie kukułki" jest nadzwyczajną książką.

To pierwsza powieść z Cormoranem Strikem napisana przez J.K. Rowling pod pseudonimem "Robert Galbraith"

Swietny kryminał to jest tom 1. Jeszcze jest drugi "Jedwabnik" i trzeci " Żniwa Zła".

nie czytałam pozostałych tomów ale się przymierzałam. Niestety ale przez Jedwabnik nie mogłam przebrnąć Może zrobię drugie podejście

---------- Dopisano o 23:23 ---------- Poprzedni post napisano o 23:19 ----------

Polecam jeszcze

Czy wiecie jakie to przerażające, kiedy pragniesz czegoś tak bardzo, że jesteś gotowa stać się zupełnie innym człowiekiem, żeby to osiągnąć?
Pulse
Emily kładzie na szali całe swoje życie, żeby być z mężczyzną, który zdobył jej serce. Niestety nie ma pewności, że Gavin naprawdę ją kocha; pozostaje wierzyć, że postąpiła słusznie, idąc za głosem serca, i że jej wybranek okaże się takim człowiekiem, jakim chciała go widzieć.
Niestety, wszystko wskazuje na to, że tak nie jest. Dążący do autodestrukcji, zamknięty we własnym ponurym świecie Gavin rozpaczliwie potrzebuje pomocy. Emily musi zdecydować, czy jest gotowa poświęcić wszystko, żeby go uratować, i czy uczucie, jakim go darzy, jest wystarczająco silne, by wystawić je na tak ciężką próbę.

Collide

Jej umysł na próżno walczył z tym, o czym doskonale wiedziało jej ciało: pragnęła go, i to bardzo.

Zaraz po ukończeniu college'u, Emily spotyka dotkliwy cios: niespodziewanie umiera jej matka. Emily przeprowadza się ze swoim chłopakiem do Nowego Jorku, by zacząć życie od nowa. Co prawda wewnętrzny głos zaleca jej ostrożność, ale Dillon w ciężkich chwilach był dla niej tak dobry i troskliwy, że dziewczyna postanawia związać z nim swój los.
W Nowym Jorku poznaje Gavina – seksownego, czarującego playboya. Już podczas pierwszego, krótkiego spotkania udaje mu się rozpalić zmysły Emily. Dziewczyna jest rozdarta między lojalnością do dotychczasowego partnera, od którego nigdy nie zaznała niczego złego, a namiętnością do przystojnego zdobywcy serc. Sytuacja szybko się komplikuje, ponieważ z biegiem czasu Dillon zaczyna coraz częściej ujawniać swoją prawdziwą, mroczną naturę, a z kolei nadzwyczajna atrakcyjność i namiętność Gavina okazuje się jedynie maską, za którą kryje się bolesna przeszłość. Rozdarta wewnętrznie Emily musi szybko podjąć decyzję, którego z nich wybrać. Cokolwiek zrobi, jedno jest pewne: ból rozstania pozostanie z nią już na zawsze.
Stary 2016-01-23, 23:34   #2324
Icannotfly
Zakorzenienie

GG do Icannotfly

Cytat:
Cisza, ja i czas...

Icannotfly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-24, 06:16   #2325
VinVinara
Zakorzenienie

Kredzia, widziałam taką grę w matrasie
Stary 2016-01-24, 09:19   #2326
malgosiaw123
Zakorzenienie

Hej

http://www.slubnaglowie.pl/inspiracj...bne-2016-cz-ii

Rozwalił mnie ten wielki wiszący bukiet

---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ----------

Cytat:
Napisane przez mysza93 Pokaż wiadomość
To makaron już będzie stał? Bleh

No,a jak to sobie wyobrażasz inaczej skoro każdy sam nakłada? Że goście usiądą i bedą czekać pół godziny aż makaron rozniosą?

---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ----------

Cytat:
Tez jestem takiego zdania a u nas dodatkowo trzeba płacić
O u mnie też. To znaczy właścicielka może zrobić za 800 zl,ale my robimy sami bo na pewno taniej wyjdzie.

---------- Dopisano o 09:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:11 ----------

Cytat:
Napisane przez motylek825 Pokaż wiadomość

ja dzisiaj sprzatalam w rytmach polskiego rapu
Matko ja nienawidzę rapu

---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ----------

Cytat:
Napisane przez Icannotfly Pokaż wiadomość
Kiedyś myślałam o candy bar, ale myślicie że to się opłaca? Zawsze mam wrażenie że na weselu raczej nie ciągnie do słodkości chyba że dzieci są

Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka
Ja na weselach to tylko ciasto jakieś zjem. Nawet tortu nie jadam Dla mnie niepotrzebny wydatek.

---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ----------

Cytat:

No nam mówiła, że dużo zabierzemy do domu ;d ale taka prawda, ja ostatnio jak byłam na weselu to zjadłam tylko jedno danie gorące i z przystawki dwie tortille i nuggetsy. to wszystko

:
Ale z Ciebie niejadek

---------- Dopisano o 09:19 ---------- Poprzedni post napisano o 09:18 ----------

Cytat:
Juz jesteś
malgosiaw123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-24, 09:31   #2327
muszkaaa8
Zakorzenienie

Cytat:
To polecam

Ciało supermodelki Luli Landry zostaje znalezione pod oknem balkonu jej londyńskiej rezydencji. Policja stwierdza samobójstwo, ale brat celebrytki w to nie wierzy, dlatego zatrudnia prywatnego detektywa, Cormorana Strike’a.
czytałam całkiem spoko
jak lubisz takie kryminały to itp to koniecznie przeczytaj sobie trylogię Millenium Stiega Larssona - bardzo dobre książki

Cytat:
Napisane przez malgosiaw123 Pokaż wiadomość
Hej

O u mnie też. To znaczy właścicielka może zrobić za 800 zl,ale my robimy sami bo na pewno taniej wyjdzie.
bukiet faktycznie ogromny i niekoniecznie ładny
u nas chyba stół 1000 zł z tego co pamiętam z tym, że oni mają swoją masarnie też (zaraz koło mojego domu praktycznie) i wiem, że jedzenie i mięso mają bardzo dobre

jeszcze dzisiaj i jutro do pracy i 2 dni wolnegooo
nienawidzę niedziel w pracy

20.05.2017
Stary 2016-01-24, 09:33   #2328
aankaa092
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ----------

oj to już Ci współczuje

---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ----------

ja poluje na tę grę

trzymam kciuki za pierka
W empiku zawsze ja widzę
Cytat:
Ja tez je lubię
Cytat:
Napisane przez marakuja25 Pokaż wiadomość

dobranoc
Mówisz? to salon o Robinsonie czytałam, a mi obie polecał przyjaciółka... teraz juz nie wiem co wziąć

I jak piesek? Spał?
Cytat:
Cytat:

Cytat:
płacimy 200 zł a w cenie mamy
- dwie fontanny biała i ciemna czekolada
- candy bar
- napoje bez limitu
- tort
- dekoracja sali i kościoła żywymi kwiatami
- dmuchany zamek i dmuchana zjeżdżalnia dla dzieci
- ciasta owoce
- 5 dań gorących i 15 przystawek
- bufet deserowy
- dekoracje świecami, serwetami materiałowymi, światłem

także myślę, że cena jest super :tak:

bierzemy jeszcze dodatkowo barmana stołu wiejskiego nie chcemy, wolimy żeby goście jedli to co na stołach

a poprawin nie robimy na sali tylko na polanie u nas na wsi

---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ----------

Agnieszka 2612 pokaż swoją salę

---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ----------

gdyby ją ładnie udekorować, jakieś ledy zawiesić tam na te bele to byłaby pięknaa

u nas w okolicy jest Dworek i tam też sufit taki wysoki

także myślę, że jakaś dekoracja i będzie przecudna
Masz super ofertę

Już się obudziłam. Byłam w domu przed 3. Powiem szczerze, że byli słabi DJe i dopiero jak poszłyśmy do innej sali to się wybawiłam... a potem McDonald's jak zwykle z przyjaciółką, jako wykształceni dietetycy zaprosiła mnie na sushi na inny dzień z okazji urodzin

Witam się z rana

If you can dream it, you can do it!
~Walt Disney
Instagram prywatny

Instagram makijażowy
aankaa092 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-24, 09:35   #2329
Key_b
Zadomowienie

Cytat:
Uuu już chyba jest wesoło

Cytat:

oj to już Ci współczuje

ja poluje na tę grę

trzymam kciuki za pierka
Haha jest dobrze tylko sie taaaaka glodna obudzilam
Cytat:
To polecam

Strike jest weteranem wojennym, podczas służby w Afganistanie ucierpiał i fizycznie i psychicznie. Ma kłopoty finansowe i właśnie rozstał się z kobietą swojego życia. Sprawa Luli jest dla niego szansą na odbicie się od dna, ale im bardziej detektyw wikła się w skomplikowany świat wyższych sfer, tym większe grozi mu niebezpieczeństwo.

Wciągająca, elegancka intryga zanurzona w atmosferze Londynu - od spokojnych uliczek Mayfair, przez ciasne bary East Endu, aż po zgiełk Soho - sprawia, że "Wołanie kukułki" jest nadzwyczajną książką.

To pierwsza powieść z Cormoranem Strikem napisana przez J.K. Rowling pod pseudonimem "Robert Galbraith"

Swietny kryminał to jest tom 1. Jeszcze jest drugi "Jedwabnik" i trzeci " Żniwa Zła".

nie czytałam pozostałych tomów ale się przymierzałam. Niestety ale przez Jedwabnik nie mogłam przebrnąć Może zrobię drugie podejście

---------- Dopisano o 23:23 ---------- Poprzedni post napisano o 23:19 ----------

Polecam jeszcze

Czy wiecie jakie to przerażające, kiedy pragniesz czegoś tak bardzo, że jesteś gotowa stać się zupełnie innym człowiekiem, żeby to osiągnąć?
Pulse
Emily kładzie na szali całe swoje życie, żeby być z mężczyzną, który zdobył jej serce. Niestety nie ma pewności, że Gavin naprawdę ją kocha; pozostaje wierzyć, że postąpiła słusznie, idąc za głosem serca, i że jej wybranek okaże się takim człowiekiem, jakim chciała go widzieć.
Niestety, wszystko wskazuje na to, że tak nie jest. Dążący do autodestrukcji, zamknięty we własnym ponurym świecie Gavin rozpaczliwie potrzebuje pomocy. Emily musi zdecydować, czy jest gotowa poświęcić wszystko, żeby go uratować, i czy uczucie, jakim go darzy, jest wystarczająco silne, by wystawić je na tak ciężką próbę.

Collide

Jej umysł na próżno walczył z tym, o czym doskonale wiedziało jej ciało: pragnęła go, i to bardzo.

Zaraz po ukończeniu college'u, Emily spotyka dotkliwy cios: niespodziewanie umiera jej matka. Emily przeprowadza się ze swoim chłopakiem do Nowego Jorku, by zacząć życie od nowa. Co prawda wewnętrzny głos zaleca jej ostrożność, ale Dillon w ciężkich chwilach był dla niej tak dobry i troskliwy, że dziewczyna postanawia związać z nim swój los.
W Nowym Jorku poznaje Gavina – seksownego, czarującego playboya. Już podczas pierwszego, krótkiego spotkania udaje mu się rozpalić zmysły Emily. Dziewczyna jest rozdarta między lojalnością do dotychczasowego partnera, od którego nigdy nie zaznała niczego złego, a namiętnością do przystojnego zdobywcy serc. Sytuacja szybko się komplikuje, ponieważ z biegiem czasu Dillon zaczyna coraz częściej ujawniać swoją prawdziwą, mroczną naturę, a z kolei nadzwyczajna atrakcyjność i namiętność Gavina okazuje się jedynie maską, za którą kryje się bolesna przeszłość. Rozdarta wewnętrznie Emily musi szybko podjąć decyzję, którego z nich wybrać. Cokolwiek zrobi, jedno jest pewne: ból rozstania pozostanie z nią już na zawsze.
Ooo dzieki poczytam! Na razie z tz czytamy 5 lat kacetu
Cytat:
Hej

---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ----------

No,a jak to sobie wyobrażasz inaczej skoro każdy sam nakłada? Że goście usiądą i bedą czekać pół godziny aż makaron rozniosą?

---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ----------

---------- Dopisano o 09:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:11 ----------

Matko ja nienawidzę rapu

---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ----------

Ja na weselach to tylko ciasto jakieś zjem. Nawet tortu nie jadam Dla mnie niepotrzebny wydatek.

---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ----------

Ale z Ciebie niejadek

---------- Dopisano o 09:19 ---------- Poprzedni post napisano o 09:18 ----------

Juz jesteś
O bosz ;D

Dobry ;D zdrowa jestem hahaha

"Na wspólna radość, na chleb powszedni, na poranne otarcie oczu w blasku słonecznym, na nieustanne sobą zdziwienie, na gniew, krzywdę i przebaczenie wybieram Ciebie." K.I.Gałczyński
Key_b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-24, 09:39   #2330
możdżulek
Zadomowienie

GG do możdżulek

Dzień dobry. Wolna niedziela, sniadanko do lozka, zyc nie umierac
możdżulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-24, 09:47   #2331
60d64c77414195c3f1000bfc6e843f4303cd6908_5f3f0074680ed
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez możdżulek Pokaż wiadomość
Dzień dobry. Wolna niedziela, sniadanko do lozka, zyc nie umierac
Dokładnie Ale u mnie śniadania do łóżka nie było

Mam 3 dni wolnego Tż sobie załatwił wolny jutrzejszy dzień i będziemy wspólnie nic nie robić
60d64c77414195c3f1000bfc6e843f4303cd6908_5f3f0074680ed jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-24, 09:52   #2332
micia00
Wtajemniczenie

Melduję sie z rana
Stary 2016-01-24, 09:53   #2333
możdżulek
Zadomowienie

GG do możdżulek

Anulka uwielbiam takie dni, kiedy mamy wolne razem z Tztem i nic nie trzeba zalatwiac i nigdzie jezdzic.

Malgosiu obejrzałam inspiracje. Piekne, ale bukiet rzeczywiscie ogroooomny..

micia dzień dobry.

Edytowane przez możdżulek
Czas edycji: 2016-01-24 o 09:55
możdżulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-24, 10:01   #2334
60d64c77414195c3f1000bfc6e843f4303cd6908_5f3f0074680ed
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez możdżulek Pokaż wiadomość
Anulka uwielbiam takie dni, kiedy mamy wolne razem z Tztem i nic nie trzeba zalatwiac i nigdzie jezdzic.
ja też
60d64c77414195c3f1000bfc6e843f4303cd6908_5f3f0074680ed jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-24, 10:05   #2335
malgosiaw123
Zakorzenienie

Cytat:
bukiet faktycznie ogromny i niekoniecznie ładny
u nas chyba stół 1000 zł z tego co pamiętam z tym, że oni mają swoją masarnie też (zaraz koło mojego domu praktycznie) i wiem, że jedzenie i mięso mają bardzo dobre
:
TŻ cioteczny szwagier (rozumiecie o co chodzi? ) też ma,więc on nam zrobi bez żasdnej dopłaty tylko produkty.
Tak samo i bimber po taniości
Stary 2016-01-24, 10:10   #2336
muszkaaa8
Zakorzenienie

Cytat:
TŻ cioteczny szwagier (rozumiecie o co chodzi? ) też ma,więc on nam zrobi bez żasdnej dopłaty tylko produkty.
Tak samo i bimber po taniości
A no to spoko zawsze to taniej
No nam bimber tez będzie robił wujek tylko musze się do niego w koncu wybrać bo to się chwilę robi :p

20.05.2017
Stary 2016-01-24, 10:13   #2337
pretty_girl19892
Zakorzenienie

GG do pretty_girl19892

Cytat:
To jak lubicie krymianły to polecam baaardzo:
http://lubimyczytac.pl/ksiazka/125404/slubna-suknia

I nawet tytułem się wpasowuje do wątku

PM 2017
pretty_girl19892 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-24, 10:13   #2338
malgosiaw123
Zakorzenienie

Cytat:
A no to spoko zawsze to taniej
No nam bimber tez będzie robił wujek tylko musze się do niego w koncu wybrać bo to się chwilę robi :p
No my już zapowiedzieliśmy,więc ma czas żeby napędzić
Stary 2016-01-24, 10:19   #2339
micia00
Wtajemniczenie

My bierzemy stol z sali za 1000zl. Nie mamy gdzies sprawdzonych produktow, wiec jak mam szukac i ogarniac ten stol to wole dac kase i miec gotowe
Wtedy obsługa dba o dokładanie rzeczy, ktorych braknie i poprawienir tego, zeby na poprawiny tez wszystko było
Stary 2016-01-24, 10:22   #2340
malgosiaw123
Zakorzenienie

Cytat:
My bierzemy stol z sali za 1000zl. Nie mamy gdzies sprawdzonych produktow, wiec jak mam szukac i ogarniac ten stol to wole dac kase i miec gotowe
Wtedy obsługa dba o dokładanie rzeczy, ktorych braknie i poprawienir tego, zeby na poprawiny tez wszystko było
Tylko chyba cena stołu wiejskiego to nie bez limitu,tylko określona ilośc tych mięs i wszystkiego?

Jasne jak chce się mieć z głowy,a nie ma się na oku kogoś kto to zrobi to lepiej zapłacić. My mamy szczęście,że z rodziny TŻ się tym zajmują na co dzień,więc będzie tanio,a i tak zrobią za Nas
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości