|
|
#2311 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Plan już mamy obmyślony - nawiedzone przyszłe żony! PM 2017 cz. 11
A ja pije winko. Obym jutro nie skonczyla jak kredzia; D
|
|
|
|
#2312 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2313 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wejdź na 1 stronę wątku i w kalendarzu w mojej wizytówce jest sala, tzn. link ![]() Wiesz moze jakieś fajne dekoracje mają, ale nie wiem o tym, bo nie widziałam zdjęcia z wesela
Edytowane przez agnieszka_2612 Czas edycji: 2016-01-23 o 21:57 |
|
|
|
|
#2314 |
|
Zadomowienie
|
Tyyyle miałam acytowane ale zapomnialam co chciaalam naposax bo przyszli znjomi I sobie pppijamy I nitro bede jak kredzka ;D
03.10.15-> 16.04.17..."Na wspólna radość, na chleb powszedni, na poranne otarcie oczu w blasku słonecznym, na nieustanne sobą zdziwienie, na gniew, krzywdę i przebaczenie wybieram Ciebie." K.I.Gałczyński |
|
|
|
#2315 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() padam z nóg, kilka nieprzespanych nocy robi swoje. Psina jak na razie śpi, więc idę skorzystać z okazji i idę spać i ja (jak z dzieckiem ) trzymajcie kciuki żeby przespał całą noc - to będzie dobry znak, że leki działają i nic go nie boli ![]() dobranoc
|
|
|
|
|
#2316 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
lubie takie niespodzianki Cytat:
prosta i można fajnie udekorować ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2317 | |
|
Mother of Cat
|
Cytat:
|
|
|
#2318 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2319 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ---------- Cytat:
oj to już Ci współczuje ---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ---------- Cytat:
trzymam kciuki za pierka |
|||
|
|
|
#2320 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Nie bardzo mam jak się odzywać, bo u mnie jest jedno wielkie zamieszanie. W szkole masakra, w pracy też intensywnie i nie bardzo mam jak się odzywać. Jak już nadrobię to przeważnie i tak nikogo nie ma, więc ciężko się wbić w rozmowę
|
#2321 |
|
Zakorzenienie
|
Jesli lubicie czytać, a w tej chwili nie macie co to polecam
wszystkie mają powyżej 7,5 oceny na lubimyczytać. Właśnie zaczęłam "Zaczekaj na mnie" Jestem na początku ale szybko się czyta, jest lekka i przyjemna. Przypominają mi się czasy LO Ale już odnosze wrażenie że będzie swietna Pozostałe są w kolejce u mnie na półce ![]() Kolejka na półce ![]() ![]() "Zaczekaj na mnie" Są rzeczy, na które warto czekać⌠Dziewiętnastoletnia Avery Morgansten ma nadzieję, że po wyjeździe do college'u ucieknie od tragedii sprzed pięciu lat, która odmieniła jej życie. Szuka spokoju i zapomnienia. Nie chce zwracać na siebie uwagi, chce się uczyć. Nie wyobraża sobie miłości. Są rzeczy, których warto doświadczyć⌠Ale Cameron, chodzący ideał, metr dziewięćdziesiąt o elektryzujących błękitnych oczach, budzi w niej uczucia, z których, jak myślała, na za-wsze ją obrabowano. Których najbardziej się boi⌠Są rzeczy, których nie powinno się przemilczać⌠Wtedy przeszłość powraca. Zaczynają się maile i telefony z pogróżkami... Ale są rzeczy, o które warto walczyć⌠"Zaufaj mi" Zaczekaj na mnie w wersji bohatera. Ta sama miłość, a zupełnie inna opowieść. Zaczekaj na mnie to opowieść Avery o uczuciu jej i Camerona, o bólu i szczęściu. Teraz głos ma Cameron. Z jego perspektywy ta sama historia wygląda całkiem inaczej⌠Jest przyciąganie, któremu nie warto się opierać. Cameron Hamilton to ideał mężczyzny i marzenie wszystkich dziewczyn. Lecz pierwszego dnia w collegeâu spotyka tę jedyną. Jest przeszłość, od której nie wolno uciekać. Na Avery Morgansten nie działa urok błękitnych oczu Camerona. Czegoś panicznie się boi, chce o czymś zapomnieć. Czy dlatego go odpycha? Są ludzie, o których trzeba walczyć. Ale Cameron nie pozwoli jej odejść. Musi przekonać Avery, że jest warta miłości. Że sama potrafi kochać. Bo są uczucia, którym trzeba zaufać⌠"Bądź ze mną" Starałem się trzymać od ciebie z daleka. Próbowałem ignorować to, co do ciebie czuję. Bo wiem, że nie wolno mi tego czuć. Ale to walka z góry skazana na niepowodzenie. I nie chcę już dłużej walczyć⌠Tessa przeżywa ciężki rok - jest zakochana w Jasie, przyjacielu swojego brata Camerona, ale on nie odzywa się do niej od niesamowitego, zapierającego dech pocałunku sprzed roku. A nagła kontuzja grozi tym, że na dobre będzie musiała pożegnać się z marzeniami o karierze tancerki. Czas na plan B â studia... w tym samym collegeâu co Jase. Jase skrywa tajemnicę, której nie zdradza nikomu. A już na pewno nie pięknej siostrze przyjaciela. Chociaż połączył ich najbardziej namiętny pocałunek, wie, że nie wolno mu się angażować w żaden nowy związek. Jednak nie jest w stanie myśleć o niczym innym niż dziewczyna, która może zrujnować jego życie. Tymczasem w campusie dochodzi do tragedii. A Tessa i Jase muszą zdecydować, ile są w stanie zaryzykować, żeby być ze sobą, i co są gotowi stracić, jeżeli ze sobą nie będą... ![]() Żyję od ponad tysiąca lat. Umierałem niezliczoną ilość razy. Zapomniałem, ile dokładnie. Zakochałem się i moja miłość trwa nadal. Ciągle szukam swojej ukochanej. Ciągle ją pamiętam. Noszę w sobie nadzieję, że pewnego dnia ona też mnie sobie przypomni. Magiczna opowieść o szansach, jakie otrzymujemy od losu, i o tym, że nie można odkładać życia na później. Historia miłości przekraczającej granice czasu. Książka, która przywraca wiarę w przeznaczenie, w to, że na każdego z nas gdzieś ktoś czeka. ![]() Hipnotyzująca opowieść o przeznaczeniu, przyjaźni i uzdrawiającej sile miłości. Dla Kaydena cierpienie w milczeniu było jedynym sposobem, by przeżyć. Jeśli miał szczęście, nie wychylał się i wypełniał polecenia, mógł przetrwać kolejny dzień. Jednak pewnej nocy, kiedy zdawało się, że jego szczęście â a może nawet i życie â właśnie się kończy, pojawił się anioł imieniem Callie. Kayden został ocalony⌠Callie nie wierzyła w szczęśliwe zrządzenia losu. Przynajmniej od czasu swoich dwunastych urodzin, gdy odebrano jej wszystko. Kiedy najgorsze już minęło, dziewczyna pogrzebała uczucia i przysięgła nigdy nikomu nie zdradzić, co się naprawdę wydarzyło. Teraz, sześć lat później, nadal zmaga się z bolesną tajemnicąâŚ Gdy traf sprawia, że Kayden i Callie zaczynają uczęszczać do tego samego collegeâu, chłopak z determinacją postanawia poznać bliżej piękną dziewczynę, która odmieniła jego los. Jest przekonany, że Callie nie pojawiła się w jego życiu bez powodu. Im bardziej próbuje stać się częścią jej świata, tym mocniej uświadamia sobie, że tym razem to ona potrzebuje ocalenia⌠![]() Mroczny sekret, od lat skrywany przez Kaydena w końcu wyszedł na jaw. Co gorsza, chłopak stoi w obliczu groźby oskarżenia przed sądem o pobicie. Jedynym sposobem, by mógł oczyścić swoje imię jest zdradzenie przez Callie jej tajemnicy. Ale Kayden nigdy jej o to nie poprosi. Zamiast tego zrobi wszystko, co w jego mocy, by ją chronić. Nawet jeśli oznacza to opuszczenie przez niego jedynej dziewczyny, którą kiedykolwiek pokochał. Callie wie, że Kayden pogrąża się w ciemności i rozpaczliwie pragnie go ocalić. Lecz uda jej się to jedynie wtedy, gdy stawi czoła swojemu największemu lękowi i wyzna wszystkim własne bolesne tajemnice. Pomysł przerwania milczenia wzbudza u niej trwogę, ale nie tak wielką, jak myśl o utracie Kaydena. ---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ---------- Ponadto polecam wszystkie książki Harlana Cobena Ostatnio przeczytałam 6 w ciągu 2 tygodni ![]() Trochę kryminał, trochę wątek miłosny bardzo wciągające ![]() najlepsza "Mistyfikacja" Polecam również Emily Giffin z motywem ślubnym Przy tych płakałam, śmiałam się ![]() też szybko się je czyta. żałowałam bardzo że tak szybko je zakończyłam. Czytałam kilka lat temu ale nie wiem czy do nich nie wrócę aby odświeżyć fabułę ![]() ![]() btw. Przy książkach Emily sprawdzcie sobie w jakiej kolejności czytać Każda z tych książek to historia tych samych bohaterów
Edytowane przez Kredzia_ Czas edycji: 2016-01-23 o 23:11 |
|
|
|
#2322 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2323 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To polecam ![]() Ciało supermodelki Luli Landry zostaje znalezione pod oknem balkonu jej londyńskiej rezydencji. Policja stwierdza samobójstwo, ale brat celebrytki w to nie wierzy, dlatego zatrudnia prywatnego detektywa, Cormorana Strike’a. Strike jest weteranem wojennym, podczas służby w Afganistanie ucierpiał i fizycznie i psychicznie. Ma kłopoty finansowe i właśnie rozstał się z kobietą swojego życia. Sprawa Luli jest dla niego szansą na odbicie się od dna, ale im bardziej detektyw wikła się w skomplikowany świat wyższych sfer, tym większe grozi mu niebezpieczeństwo. Wciągająca, elegancka intryga zanurzona w atmosferze Londynu - od spokojnych uliczek Mayfair, przez ciasne bary East Endu, aż po zgiełk Soho - sprawia, że "Wołanie kukułki" jest nadzwyczajną książką. To pierwsza powieść z Cormoranem Strikem napisana przez J.K. Rowling pod pseudonimem "Robert Galbraith" Swietny kryminał nie czytałam pozostałych tomów ale się przymierzałam. Niestety ale przez Jedwabnik nie mogłam przebrnąć Może zrobię drugie podejście ![]() ---------- Dopisano o 23:23 ---------- Poprzedni post napisano o 23:19 ---------- Polecam jeszcze Czy wiecie jakie to przerażające, kiedy pragniesz czegoś tak bardzo, że jesteś gotowa stać się zupełnie innym człowiekiem, żeby to osiągnąć? Pulse Emily kładzie na szali całe swoje życie, żeby być z mężczyzną, który zdobył jej serce. Niestety nie ma pewności, że Gavin naprawdę ją kocha; pozostaje wierzyć, że postąpiła słusznie, idąc za głosem serca, i że jej wybranek okaże się takim człowiekiem, jakim chciała go widzieć. Niestety, wszystko wskazuje na to, że tak nie jest. Dążący do autodestrukcji, zamknięty we własnym ponurym świecie Gavin rozpaczliwie potrzebuje pomocy. Emily musi zdecydować, czy jest gotowa poświęcić wszystko, żeby go uratować, i czy uczucie, jakim go darzy, jest wystarczająco silne, by wystawić je na tak ciężką próbę. Collide Jej umysł na próżno walczył z tym, o czym doskonale wiedziało jej ciało: pragnęła go, i to bardzo. Zaraz po ukończeniu college'u, Emily spotyka dotkliwy cios: niespodziewanie umiera jej matka. Emily przeprowadza się ze swoim chłopakiem do Nowego Jorku, by zacząć życie od nowa. Co prawda wewnętrzny głos zaleca jej ostrożność, ale Dillon w ciężkich chwilach był dla niej tak dobry i troskliwy, że dziewczyna postanawia związać z nim swój los. W Nowym Jorku poznaje Gavina – seksownego, czarującego playboya. Już podczas pierwszego, krótkiego spotkania udaje mu się rozpalić zmysły Emily. Dziewczyna jest rozdarta między lojalnością do dotychczasowego partnera, od którego nigdy nie zaznała niczego złego, a namiętnością do przystojnego zdobywcy serc. Sytuacja szybko się komplikuje, ponieważ z biegiem czasu Dillon zaczyna coraz częściej ujawniać swoją prawdziwą, mroczną naturę, a z kolei nadzwyczajna atrakcyjność i namiętność Gavina okazuje się jedynie maską, za którą kryje się bolesna przeszłość. Rozdarta wewnętrznie Emily musi szybko podjąć decyzję, którego z nich wybrać. Cokolwiek zrobi, jedno jest pewne: ból rozstania pozostanie z nią już na zawsze. |
|
|
|
|
#2324 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2325 |
|
Zakorzenienie
|
Kredzia, widziałam taką grę w matrasie
|
|
#2326 | |||
|
Zakorzenienie
|
Hej
http://www.slubnaglowie.pl/inspiracj...bne-2016-cz-ii Rozwalił mnie ten wielki wiszący bukiet ![]() ---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ---------- No,a jak to sobie wyobrażasz inaczej skoro każdy sam nakłada? ![]() ---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ---------- O u mnie też. To znaczy właścicielka może zrobić za 800 zl,ale my robimy sami bo na pewno taniej wyjdzie. ---------- Dopisano o 09:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:11 ---------- Matko ja nienawidzę rapu ![]() ---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ---------- Cytat:
Dla mnie niepotrzebny wydatek.---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:19 ---------- Poprzedni post napisano o 09:18 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#2327 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak lubisz takie kryminały to itp to koniecznie przeczytaj sobie trylogię Millenium Stiega Larssona - bardzo dobre książki ![]() Cytat:
![]() u nas chyba stół 1000 zł z tego co pamiętam z tym, że oni mają swoją masarnie też (zaraz koło mojego domu praktycznie) i wiem, że jedzenie i mięso mają bardzo dobre jeszcze dzisiaj i jutro do pracy i 2 dni wolnegooo ![]() nienawidzę niedziel w pracy
|
||
|
|
|
#2328 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja tez je lubię ![]() Cytat:
to salon o Robinsonie czytałam, a mi obie polecał przyjaciółka... teraz juz nie wiem co wziąć ![]() I jak piesek? Spał? Cytat:
![]() Cytat:
![]() Już się obudziłam. Byłam w domu przed 3. Powiem szczerze, że byli słabi DJe i dopiero jak poszłyśmy do innej sali to się wybawiłam... a potem McDonald's jak zwykle z przyjaciółką, jako wykształceni dietetycy zaprosiła mnie na sushi na inny dzień z okazji urodzin ![]() Witam się z rana
|
|
|
#2329 | |||
|
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
Cytat:
poczytam! Na razie z tz czytamy 5 lat kacetuCytat:
Dobry ;D zdrowa jestem hahaha
03.10.15-> 16.04.17..."Na wspólna radość, na chleb powszedni, na poranne otarcie oczu w blasku słonecznym, na nieustanne sobą zdziwienie, na gniew, krzywdę i przebaczenie wybieram Ciebie." K.I.Gałczyński |
|||
|
|
|
#2330 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry.
|
|
|
|
#2331 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2332 |
|
Wtajemniczenie
|
Melduję sie z rana
|
|
|
|
#2333 |
|
Zadomowienie
|
Anulka uwielbiam takie dni, kiedy mamy wolne razem z Tztem i nic nie trzeba zalatwiac i nigdzie jezdzic.
Malgosiu obejrzałam inspiracje. Piekne, ale bukiet rzeczywiscie ogroooomny.. micia dzień dobry.
Edytowane przez możdżulek Czas edycji: 2016-01-24 o 09:55 |
|
|
|
#2334 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2335 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) też ma,więc on nam zrobi bez żasdnej dopłaty tylko produkty. Tak samo i bimber po taniości
|
|
|
|
|
#2336 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No nam bimber tez będzie robił wujek tylko musze się do niego w koncu wybrać bo to się chwilę robi :p |
|
|
|
|
#2337 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://lubimyczytac.pl/ksiazka/125404/slubna-suknia I nawet tytułem się wpasowuje do wątku
|
|
|
|
|
#2338 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2339 |
|
Wtajemniczenie
|
My bierzemy stol z sali za 1000zl. Nie mamy gdzies sprawdzonych produktow, wiec jak mam szukac i ogarniac ten stol to wole dac kase i miec gotowe
![]() Wtedy obsługa dba o dokładanie rzeczy, ktorych braknie i poprawienir tego, zeby na poprawiny tez wszystko było |
|
|
|
#2340 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jasne jak chce się mieć z głowy,a nie ma się na oku kogoś kto to zrobi to lepiej zapłacić. My mamy szczęście,że z rodziny TŻ się tym zajmują na co dzień,więc będzie tanio,a i tak zrobią za Nas
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:00.

stołu wiejskiego nie chcemy, wolimy żeby goście jedli to co na stołach 

03.10.15->
16.04.17...
tylko nie mają zdjęcia typowo z wesela 

Może zrobię drugie podejście