Sierpnióweczki 2016! - Strona 119 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-01-23, 13:27   #3541
Piernik Torunski
Zakorzenienie

Dot.: Sierpnióweczki 2016!

Cytat:
Napisane przez wiosenka84 Pokaż wiadomość
Piękny brzusio mój tez sie delikatnie powiększył. Najgorsze jest to ze jak siedzę te 8 godzin w pracy to mnie spodnie ugniataja. Odpinam guzik ale dużo nie pomaga. Dlatego dzisiaj kupiłam sobie dwie pary spodni ciążowych w H&M i specjalne rajstopy.
ja siedziałam z rozpiętym całkiem rozporkiem, ale też mnie zawsze brzuch bolał od spodni i też kupiłam ciążowe jedne i o niebo lepiej..a rajstopy czym się rożnią? wyżej mają pas?
natalia -ja bym skonsultowała to z lekarzem na Twoim miejscu..bo spadek wagi często na początku się zdarza, ale jak jesz,masz apetyt itd to trochę dziwne ,że chudniesz

Edytowane przez Piernik Torunski
Czas edycji: 2016-01-23 o 13:30
Piernik Torunski jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-23, 13:43   #3542
shybuya
Rozeznanie

GG do shybuya

Ja tak obserwuje siebie i nie widzę brzucha. Tzn. często go mam, ale to wtedy gdy się najem i mi wywala. Ale tak miałam całe życie - mimo szczupłej budowy ciała, okrąglutki wystający brzuch, wyrobiłam sobie nawyk wciągania
Chodziłam ostatni miesiąc w leginsach, dziś na dwór założyłam jeansy. Dobre były Może tyci ciaśniejsze ? Nie wiem sama ...

Mmm.. małż mi właśnie robi grzańca 0% - z cytryną, pomarańczek, goździkami, imbirem, miodem i miętą miodzio - lodzio
Stary 2016-01-23, 13:53   #3543
aniula83
Rozeznanie

GG do aniula83 Send a message via Skype™ to aniula83

Wiecie co, co do brzuszka mnie też wywala ,zazwyczaj po jedzeniu i mam wzdęcia, wtedy to juz całkiem wyglądam jak w 5 msc dosłownie,a jak u was z rozmiarem piersi u mnie poszły 2 rozmiary w góre i już tak strasznie mocno nie bolą ,są tkliwe przy dotyku i oczywiście jak ściągnę biustonosz to czuje ból i ich ciężkość.
A mam do was jeszcze takie dyskretniejsze pytanie, odganiacie mężów od siebie czy raczej macie większą ochote , bo u mnie ostatnio się przestawiło na początku to go odganiałam a teraz no non stop mi się chce hmmm
[*]12.05.2014[*]
Drugi Aniołek
aniula83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-23, 13:56   #3544
virginia
Zakorzenienie

superhuman u mnie z ochotą na sex podobnie jak u Ciebie... .

aniula83 brzusio pierwsza klasa .

Wróciłyśmy z córcią ze spacerku. Było pięknie . Prezent dla siostrzyczki Natalki na jutro z głowy. Dostanie zestaw dla doktora i słodkości . A teraz pranie, kawa bo już ledwie na oczy widzę, w dodatku córa opuściła drzemkę to i ja się nie zregenerowałam, chce mi się coś słodkiego do kawy a TŻet wyjadł wszystkie czekolady .
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 93.jpg (149,8 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg a.jpg (73,5 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 87.jpg (141,3 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg d.jpg (173,7 KB, 3 załadowań)
I'll be dreaming my dreams with you..
virginia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-23, 13:57   #3545
BeataAmelka
Wtajemniczenie

Aniula piękny brzusio
Ja miałam zalecenia od dr by do końca 12 tygodnia nie było przytulanek. A teraz jak 13 się zaczął to mam brudzenia czarne, wiec sprawa wyjaśniona ;-)
TP: 28.07. Oliwierek
cudzie trwaj
BeataAmelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-23, 14:04   #3546
kasia_ruda
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniula83 Pokaż wiadomość
Wiecie co, co do brzuszka mnie też wywala ,zazwyczaj po jedzeniu i mam wzdęcia, wtedy to juz całkiem wyglądam jak w 5 msc dosłownie,a jak u was z rozmiarem piersi u mnie poszły 2 rozmiary w góre i już tak strasznie mocno nie bolą ,są tkliwe przy dotyku i oczywiście jak ściągnę biustonosz to czuje ból i ich ciężkość.
A mam do was jeszcze takie dyskretniejsze pytanie, odganiacie mężów od siebie czy raczej macie większą ochote , bo u mnie ostatnio się przestawiło na początku to go odganiałam a teraz no non stop mi się chce hmmm
My normalnie wspolzyjemy. Ja uważam, ze jak lekarz nie zabrania, to odcinanie męża od fizycznosci jest strasznie nie w porządku wobec niego. Na zasadzie: do zajścia byłeś potrzebny, a teraz to spadaj. W poprzedniej ciąży normalnie do samego końca byliśmy aktywni, teraz mam nadzieję, ze jak najdłużej też będziemy mogli, bo to wg mnie bardzo ważne dla bliskości w małżeństwie.
kasia_ruda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-23, 14:11   #3547
Talantea
Zakorzenienie

Zazdroszczę wam

Talantea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-23, 14:24   #3548
Piernik Torunski
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez shybuya Pokaż wiadomość
Ja tak obserwuje siebie i nie widzę brzucha. Tzn. często go mam, ale to wtedy gdy się najem i mi wywala. Ale tak miałam całe życie - mimo szczupłej budowy ciała, okrąglutki wystający brzuch, wyrobiłam sobie nawyk wciągania
Chodziłam ostatni miesiąc w leginsach, dziś na dwór założyłam jeansy. Dobre były Może tyci ciaśniejsze ? Nie wiem sama ...

Mmm.. małż mi właśnie robi grzańca 0% - z cytryną, pomarańczek, goździkami, imbirem, miodem i miętą miodzio - lodzio
znam dziewczynę, która w 6 mies była płaska na brzuchu, mega szczupła, w szoku byłam jak mi powiedziała, że rodzi za dwa/trzy mies.. nie wiem gdzie jej dziecko się ukryło..także to chyba nie ma reguły..ja też szczupła, ale brzuch wyraźnie większy mam
ja robię gofry z bitą śmietaną
Cytat:
ja z rozmiaru D ewent E przeszłam na F i już mnie prawie nie bolą..
Cytat:
Napisane przez virginia Pokaż wiadomość
superhuman u mnie z ochotą na sex podobnie jak u Ciebie... .

aniula83 brzusio pierwsza klasa .

Wróciłyśmy z córcią ze spacerku. Było pięknie . Prezent dla siostrzyczki Natalki na jutro z głowy. Dostanie zestaw dla doktora i słodkości . A teraz pranie, kawa bo już ledwie na oczy widzę, w dodatku córa opuściła drzemkę to i ja się nie zregenerowałam, chce mi się coś słodkiego do kawy a TŻet wyjadł wszystkie czekolady .
fajne zdjęcia

---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ----------

Cytat:
Napisane przez Talantea Pokaż wiadomość
Zazdroszczę wam
musisz sobie radzić sama
Stary 2016-01-23, 14:29   #3549
Talantea
Zakorzenienie

Piernik Torunski

Nie jestem pewna czy "pomaganie" samej sobie to jest ok. Gin zabronił kontaktów, ale nie jestem pewna czy mial na mysli tez "pomaganie" samej sobie. Raczej nie bede go o to pytała xD

Stary 2016-01-23, 14:31   #3550
BeataAmelka
Wtajemniczenie

Cytat:
Piernik Torunski

Nie jestem pewna czy "pomaganie" samej sobie to jest ok. Gin zabronił kontaktów, ale nie jestem pewna czy mial na mysli tez "pomaganie" samej sobie. Raczej nie bede go o to pytała xD
Wydaje mi się, że mogą być niebezpieczne skurcze podczas orgazmu. Jak mi przynajmniej się wydaje.
cudzie trwaj
Stary 2016-01-23, 14:36   #3551
Talantea
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BeataAmelka Pokaż wiadomość
Wydaje mi się, że mogą być niebezpieczne skurcze podczas orgazmu. Jak mi przynajmniej się wydaje.
Wlasnie o to sie martwię, w koncu mam slaba szyjke.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-01-23, 14:44   #3552
navioe
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez natalia_23 Pokaż wiadomość
super, napisz jutro jak się spało, bo też rozważam kupno

spało mi się baja, żadnego ucisku na brzuch i piersi, a rano nie bolały mnie plecy, więc polecam bardzo
wstałam z wyrka, odwracam się a TŻ już rogala na swojej stronie i zadowolony

Cytat:
Napisane przez superhuman Pokaż wiadomość
Jeszcze się z Wami wszystkimi nie zapoznałam ale to dlatego, ze w pracy ciągle. Dzis na szczęście tylko do 14 wiec liczę na to, ze TŻ zrobi obiad a ja na spokojnie bede mogła sobie forum przejrzeć co moge powiedziec o sobie..jestem Emi i w tym roku skończę 25 lat. Od roku mieszkam w Poznaniu z TŻ i od niedawna z naszym pieskiem. Dzidzie planowaliśmy ale nie sadziliśmy, ze tak szybko nam pojdzie. Odstawiłam tabletki i po miesiącu juz byłam z pozytywnym testem ostatnia miesiączkę miałam 19.11 test robiłam 18.12 4 stycznia biło juz serduszko. Kolejna wizytę mam 10 lutego - badania prenatalne. Z moich pierwszych objawów jakie mnie zaniepokoiły a nie wiedziałam o ciazy były: złoty zegarek zaczal brudzić mi rękę, straszne mdlosci ale bez wymiotów myslalam w pracy któregoś dnia ze nie wytrzymam i zaraz puszczę pawia, okropne bóle głowy. Pozniej dopadła mnie straszna senność, cisnienie mi sie obniżyło, piersi sie peoiekszyly sa bardzo wrażliwe wręcz bolą i czuje takie igiełki jakby kłują mnie... Brzuch na początku był taki obrzmiały i bolący i przede wszystko straciłam ochote na seks co dotychczas uwielbiałam i męczyłam starego. W ogole nie mam ochoty. Od tygodnia budzi mnie pęcherz w nocy musze wstać o 2 lub 3 bo juz mnie uciska. Poza tym czuje sie raczej dobrze, chociaz miałam kilka małych dołków. Usg miałam robione dwa razy pierwszy raz 4 stycznia dzidzia miała 4mm ale było juz serduszko, nic sie nie odklejało - druga 14 dzidzia miała 1 cm serduszko pukało aczkolwiek byłam na wizycie na NFZ i sprzęt za wiele nie pokazał... Teraz wynalazlam dr Pietryge podobno jeden z lepszych.. Do niego sie wybieram. Mamusie z Poznania a Wy macie wybranych juz lekarzy?
też jestem z Poznania, ale jestem rodowitą pyrą Ja chodzę do Frankiewicza, polecony od kilku dziewczyn i mojej mamy, ale też czytałam złe opinie o nim
navioe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-23, 15:02   #3553
Piernik Torunski
Zakorzenienie

Cytat:
Piernik Torunski

hehe może by się ucieszył z takich tematów..nie wiesz co Mu po głowie chodzi..żartuję oczywiście..jest pewnie tak jak BeataAmelka pisze
Stary 2016-01-23, 15:17   #3554
iweczka
Zakorzenienie

hej weekendowo
Pędzicie jak szalone, ja wracam dość póxno z pracy, więc nie codziennie mam siłe zaglądać.....

Cytat:
Napisane przez afryga Pokaż wiadomość
Dziewczynki chciałam się tylko z wami pożegnać. Nie będę już udzielać się na waszym wątku. Niestety nie dane mi będzie zostać teraz mamą.
Byłam u lekarza. Potwierdził to co już od jakiegoś czasu podejrzewałam. Moje maleństwo przestało się rozwijać juz jakiś czas temu. Krwawienie, o którym pisałam to oczyszczanie się macicy.
To już drugi raz. Chyba nie mam już sił na więcej prób.
tak bardzo mi przykro
Trzymaj się

---------- Dopisano o 16:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:03 ----------

Cytat:
Napisane przez Juu_ Pokaż wiadomość
A to bardzo dziwne.. Przecież normalnemu człowiekowi zaleca sie picie około 1,5-2l płynów dziennie, a kobietom w ciąży jeszcze więcej (nawet 3l). Woda przecież oczyszcza organizm toksyn, przyspiesza trawienie i zapobiega zaparciom. Ja staram się pić 2l dziennie, nie zawsze wychodzi, ale właśnie pije jak najwięcej tak jak przed ciążą, dzięki czemu jestem mniej opuchnięta, organizm niepotrzebnie nie trzyma wody. No ale każdy gin pewnie powie co innego, no i bądź tu mądry!
Też czytałam ostatnio żeby za dużo nie pić wody, bo woda wypłukuje minerały z organizmu.
A najlepiej ponoć pić wodę zmineralizowaną.

---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:08 ----------

Cytat:
Napisane przez tija93 Pokaż wiadomość
Hej

Nadaje ze szpitala. Wczoraj po południu zaczęłam plamic. Pojechaliśmy do szpitala. Na szczęście z dzieciaczkiem wszystko ok nie wiadomo skąd ta krew, bo żadnego krwiaka w usg nie było, a przecież biorę luteine. No nic trzeba trochę poleżeć dzieciaczek ma prawie 5 cm, przeziernosc 1,8 mm. I znowu doktor dojrzał coś a'la ptaszka

Wypoczywaj
Gratki chłopca

---------- Dopisano o 16:16 ---------- Poprzedni post napisano o 16:11 ----------

Cytat:
No i już wiem ze naleśników przez jakis czas na pewno juz nie zjem mojemu dzidziusiowi nie przypasowało to danie i niestety ehhh a już myślałam ze sie skończyły na dobre.
uuu współczuje
ja wiem, że moj maluch nie przepada za kiszoną kapustą ( a ja uwielbiam), no tak mi nie dobrze jak zjem że koszmar

---------- Dopisano o 16:17 ---------- Poprzedni post napisano o 16:16 ----------

Cytat:
Napisane przez shybuya Pokaż wiadomość

Ja jeszcze chodze normalnie w jeansach do pracy, spodniach "normalnych"ewentualn ie po obiedzie rozpinam na chwilę guzik
ale niebawem chyba coś zakupię
iweczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-23, 15:20   #3555
kasia_ruda
Zakorzenienie

Sierpnióweczki 2016!

jest pochwa, potem szyjka macicy, a dopiero potem macica. Kawałek drogi od dziecka wiadomo, jak ktoś ma niewydolność szyjki, czy tak jak Ty Talantea pessar, to jest przeciwwskazanie, ale przy zdrowej ciąży- jakoś nie słyszy się o miliardach ronionych ciąży z tego powodu. Same wiecie, że jestem po przejściach, nie naraziłabym mojej ciąży, ani tamtej, ani tej. Ale nigdy nie spotkałam się z opinią, że powinnismy zachowywać wstrzemięźliwość...

Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk

Edytowane przez kasia_ruda
Czas edycji: 2016-01-23 o 15:21
kasia_ruda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-23, 16:09   #3556
shybuya
Rozeznanie

GG do shybuya

Co do przytulanek - libido od początku ciąży mocno spadło. Nawet jak nie miałam problemów, to raz na tydzień to i tak było OK Potem były problemy, plamienia i był zakaz do odwołania. Oj, wtedy to mi się chciało Ostatnio lekarz pozwolił (choć nadal biorę luteinę), jakieś tam podejście wczoraj mieliśmy, nawet chwilę to trwało, ale potem pieczenie i ogólna suchość związana z luteiną :/ Więc na razie odpuszczam, zresztą nie mam parcia.

Kupiłam sobie oliwkę z rossmanna, od dziś zaczynam stosować. Chciałam kupić jeszcze emulsję też baby dream (z tej strony srokao, co któraś z Was tu wstawiła), ale byłam w dwóch rossach i innych baby dream fur mama, niż ta oliwka nie znalazłam :/ Oliwkę chcę tylko na newralgiczne miejsca, a boję się, że stosowana na dłuższą metę wysuszy. A i tak mam suchą skórę ... Poza tym nie wiem czy jest sens cokolwiek stosować, mam rozstępy po mega tyciu w wieku nastoletnim. Blade - takie, że widzę je ja, gdy odpowiednio ułożę skórę. Ale jednak sporo ...
Stary 2016-01-23, 16:49   #3557
iweczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasia_ruda Pokaż wiadomość
My normalnie wspolzyjemy. Ja uważam, ze jak lekarz nie zabrania, to odcinanie męża od fizycznosci jest strasznie nie w porządku wobec niego. Na zasadzie: do zajścia byłeś potrzebny, a teraz to spadaj. W poprzedniej ciąży normalnie do samego końca byliśmy aktywni, teraz mam nadzieję, ze jak najdłużej też będziemy mogli, bo to wg mnie bardzo ważne dla bliskości w małżeństwie.
Ja jakoś nie mam ochoty w ogóle
może jeszcze mi się odmieni
iweczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-23, 19:46   #3558
superhuman
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez iweczka Pokaż wiadomość
Ja jakoś nie mam ochoty w ogóle

może jeszcze mi się odmieni

Ja tak samo i tez na to liczę... A czy któraś z Was tez dostała takiej wysypki wyprysków? No tak mnie wysypało na ramionach, ze jestem w szoku i dzis mam taki obolały dol brzucha nabrzmiały i wzdęcia do tego bleh... I snieg pada pada i pada......
superhuman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-23, 20:06   #3559
BeataAmelka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kasia_ruda Pokaż wiadomość
jest pochwa, potem szyjka macicy, a dopiero potem macica. Kawałek drogi od dziecka wiadomo, jak ktoś ma niewydolność szyjki, czy tak jak Ty Talantea pessar, to jest przeciwwskazanie, ale przy zdrowej ciąży- jakoś nie słyszy się o miliardach ronionych ciąży z tego powodu. Same wiecie, że jestem po przejściach, nie naraziłabym mojej ciąży, ani tamtej, ani tej. Ale nigdy nie spotkałam się z opinią, że powinnismy zachowywać wstrzemięźliwość...

Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
Mnie dr zalecił wstrzemięźliwość do 12 tygodnia i dlatego o tym napisałam Nawet przez myśl mi nie przeszło, by temu się sprzeciwić szyjkę mam bdb, no ale...zakaz to zakaz.
Dla mnie/dla nas dziecko jest teraz najważniejsze, a maz to doskonale rozumie i nie mamy z tym problemu ;-)
Ja też dużo przeszłam, ale nie będę się licytować ;-) ;-)
Z resztą w poprzedniej ciąży były przytulanki i zle to się dla mnie skończyło :-(
cudzie trwaj

Edytowane przez BeataAmelka
Czas edycji: 2016-01-23 o 20:15
Stary 2016-01-23, 21:05   #3560
LunaLov
Raczkowanie

Witajcie, melduję się po genetycznym. Wg lekarza wszystko w porządku, żadnych markerów wskazujących na jakieś nieprawidłowości. Nie powiem, ulżyło mi bardzo. Bąbel ma juz 6,7cm od główki do pupci. Widziałam rąsie i nózie takie długie i wierzgające Powiem Wam, że lakarz mega przystojny, aż mąż w poczekalni zapytał czy nie mogłam wybrać innego rozbawił mnie i rozluźnił

Cytat:
Ja tak samo i tez na to liczę... A czy któraś z Was tez dostała takiej wysypki wyprysków? No tak mnie wysypało na ramionach, ze jestem w szoku i dzis mam taki obolały dol brzucha nabrzmiały i wzdęcia do tego bleh... I snieg pada pada i pada......
Mnie obsypało strasznie, pisałam już że cała broda, podbródek, szyja a ostatnio dekolt, ramiona (a nawet nogi ). Wszystko zwaliłam na oliwke z babydream - chyba mnie zapchała bo takiej masakry nie miałam nigdy. Odstawiłam i czekam, przerzuciłam sie na zwykły balsam z kozim mlekiem.

Chcieliśmy pospacerować z racji wspólnego wolnego weekendu ale jak zobaczyliśmy ten paskudny smog to zrezygnowalismy
LunaLov jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-23, 21:07   #3561
Aniol1985
Zadomowienie

Cytat:
Wypryski, tragedia mi sie aż stany ropne porobiły ale na prawej str twarzy, lewa czysta nie ma nic a prawa jak wulkan dodatkowo jeszcze pod linią szczęki i na bok w kierunku ucha i włosów na karku. Teraz juz lepiej chociaż nadał mi cos tam wychodzi ale bardzo mocno było gdzieś ok 7-8 tc.
Aniol1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-23, 21:49   #3562
zonamojegomeza
Zakorzenienie

Ja mam ogromną ochotę, od samego o początku. Trochę spadła w drugiej połowie cyklu ale potem powróciła. My niby zakazu nie mamy ale z powodu dopochwowej luteiny ja nie czuję się komfortowo. To nasza jedyna przeszkoda.
Wydypało mnie na ramionach i twarzy-zwalam wszystko na luteinę.
Piersi nie bolą juz tak bardzo, ale dziś w tańcu wpadłam na męża (wpadłan to za dużo powiedziane nawet, mocniej mnie przytulił) i zabolało w tym tyg byłam po większe staniki, bo tylko w 2 było mi wygodnie.
Spodnie ciazowe kupię po kolejnej wizycie. I jak w końcu powiem w pracy.
zonamojegomeza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-23, 22:19   #3563
pati0090
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Piernik Torunski Pokaż wiadomość
wow jaka laseczka.. a brzusio rzeczywiscie spory..mój też rośnie ..miałam właśnie pytać jak u pozostałych dziewczyn brzucholki..może jakieś zdjęcia?
pysiaczek - nie znam odpowiedzi na twoje pytanie..może dzidzia poprostu szybciej rośnie?
mojego jeszcze nie widać choć wyptruje go codziennie

pati0090 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-23, 22:34   #3564
Talantea
Zakorzenienie

Leze sobie w łózku i smyralam sie po brzuchu. Czuje juz stwardnienie wielkości sporego jabłka nad spojeniem. Przez to nawet wiem z której strony jest maluszek, bo raz jest z prawej raz z lewej Co tylko potwierdziło jak sprawdziłam dopplerem. Dzisiaj rano był z lewej, wieczorem z prawej. Jaka fajna świadomośc, ze tylko dotknę i wiem.
Ciesze sie jak głupia sorry Każdy dzien z maluszkiem to dla mnie wielka radość.

Stary 2016-01-24, 00:58   #3565
Juu_
Raczkowanie

Mnie tez masakrycznie wysypało na twarzy i ramionach.. Tylko ja zawsze przed okresem miałam kiepska cerę w okolicach brody a teraz mi wyskoczyło coś nawet na policzkach, ramionach i plecach, do kitu!

My zrobiliśmy dzisiaj imprezę karnawałowa, powiedzieliśmy oficjalnie wszystkim przyjaciołom, fajnie widzieć takie miłe reakcje ludzie dotykają niewidocznego brzucha (spuchłam trochę no ale bez przesady), na razie ni to nie przeszkadza, zobaczmy jak pózniej w sumie to co innego przyjaciele a obcy ludzie/z pracy.

Wow, jest 2 w nocy!! Pierwszy raz od 2ch miesięcy wytrzymałam do takiego godziny (no prócz sylwestra bo wtedy padłam o 2.30).
Juu_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-24, 06:26   #3566
Piernik Torunski
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LunaLov Pokaż wiadomość
Witajcie, melduję się po genetycznym. Wg lekarza wszystko w porządku, żadnych markerów wskazujących na jakieś nieprawidłowości. Nie powiem, ulżyło mi bardzo. Bąbel ma juz 6,7cm od główki do pupci. Widziałam rąsie i nózie takie długie i wierzgające Powiem Wam, że lakarz mega przystojny, aż mąż w poczekalni zapytał czy nie mogłam wybrać innego rozbawił mnie i rozluźnił

Mnie obsypało strasznie, pisałam już że cała broda, podbródek, szyja a ostatnio dekolt, ramiona (a nawet nogi ). Wszystko zwaliłam na oliwke z babydream - chyba mnie zapchała bo takiej masakry nie miałam nigdy. Odstawiłam i czekam, przerzuciłam sie na zwykły balsam z kozim mlekiem.

Chcieliśmy pospacerować z racji wspólnego wolnego weekendu ale jak zobaczyliśmy ten paskudny smog to zrezygnowalismy
za badania i dużą dzidzię
Stary 2016-01-24, 07:14   #3567
BeataAmelka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Aniol1985 Pokaż wiadomość
Wypryski, tragedia mi sie aż stany ropne porobiły ale na prawej str twarzy, lewa czysta nie ma nic a prawa jak wulkan dodatkowo jeszcze pod linią szczęki i na bok w kierunku ucha i włosów na karku. Teraz juz lepiej chociaż nadał mi cos tam wychodzi ale bardzo mocno było gdzieś ok 7-8 tc.
U mnie nie ma nic, ani jednej chroski. Może niektóre organizmy tak reagują na zmiany hormonalne ;-) mam nadzieje, ze szybko minie, pewnie przyjemne nie jest :-(

Ja dziś mam kolejny dzień leżakowania, przynajmniej plamienia jest zdecydowanie mniej niż wczoraj
cudzie trwaj
Stary 2016-01-24, 08:10   #3568
zonamojegomeza
Zakorzenienie

My mieliśmy wczoraj intenstywną sobotę. 10h poza domem, ok19 dopadła mnie senność ale i tak nie było źle. Mam nadzieję, że to powalające zmęczenie powoli minie.
zonamojegomeza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-24, 08:18   #3569
Piernik Torunski
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BeataAmelka Pokaż wiadomość
U mnie nie ma nic, ani jednej chroski. Może niektóre organizmy tak reagują na zmiany hormonalne ;-) mam nadzieje, ze szybko minie, pewnie przyjemne nie jest :-(

Ja dziś mam kolejny dzień leżakowania, przynajmniej plamienia jest zdecydowanie mniej niż wczoraj
dobrze, że przechodzi u Ciebie. Kiedy idziesz na kontrolę do lekarza?
Stary 2016-01-24, 08:45   #3570
tija93
Zakorzenienie

Ide dzisiaj do domu

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości