rurki - Strona 127 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2007-09-29, 12:30   #3781
Oliffka
Zakorzenienie

Dot.: rurki

a mnie to strasznie wkurza że wszyscy chodza w tych białych butach z rzepami lub bez :/ normalnie klony u mnie w szkole każda dziewczyna prawie takie ma..... ja nie :P ja chodze w białych trampkach i tak mi dobrze. jak dla mnie takie buty(te białe na rzepy i inne) średnio pasują do rurek.. ale to moje zdanie

proszę, odpisz u mnie
Oliffka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-29, 14:41   #3782
Purchawka_88
Przyczajenie

Hmm... no ja właśnie też zauważyłam, że mnóstwo dziewczyn chodzi w takich butach... nie wygląda to źle, ale właśnie zaczyna się z tego robić masówka i jak ktoś tak wygląda to owszem, może i fajnie, ale tak samo jak wszyscy. Ja też mam białe buty, ale chyba zupełnie przypadkowo... (chciałam czarne:PP), są to zwykłe buty sportowe (reebok - zresztą też wiele dziewczyn widzę w tych samych:PP), ale fajnie wyglądają do rurek. Chociaż podobnie jak Meri99 uważam, że ogólnie białe buty optycznie skracają, bo nie wyglądają jak przedłużenie nóg, tylko nagłe odcięcie od ciemnych spodni, heh, jak to zabrzmiało. No nic, pozdrowienia

P.S. Ogólnie według mnie takie białe duże buciki pasują do ciemnych jeansowych rurek, do czarnych (chyba, ze czarny jeans) czy szarych bym takich bucików nie ubrała Pozdrowienia
Stary 2007-09-29, 15:23   #3783
meri99
Wtajemniczenie

Send a message via Skype™ to meri99

Cytat:
Napisane przez Oliffka Pokaż wiadomość
a mnie to strasznie wkurza że wszyscy chodza w tych białych butach z rzepami lub bez :/ normalnie klony u mnie w szkole każda dziewczyna prawie takie ma..... ja nie :P ja chodze w białych trampkach i tak mi dobrze. jak dla mnie takie buty(te białe na rzepy i inne) średnio pasują do rurek.. ale to moje zdanie
akurat tak sie niefortunnie zlozylo ze ja te buty kupilam jeszcze przed tym wysypem...bialych butow... po prostu kiedys nosilam Adidas Superstar i gdy mi sie rozlecialy kupilam sobie inne(tansze)na rzepy z Pumy...
a potem ten mas...
okropnosc...
cale szczescie ze juz mam zamiar kupic sobie inne bo wkurza mnie to ze wygladam tak jak wszyscy...

Pagan Poetry

~~~~Film...moja miłość~~~
meri99 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-29, 18:18   #3784
kamila27b
Raczkowanie

Mnie to nie przeszkadza że większość dziewczyn w mojej szkole nosi do rurek takie buty. Wy pewnie lubicie, ale ja nie bardzo lubię się wyróżniać z tłumu ;/ Co kto lubi. A kupiłam takie nie dlatego że inni je noszą, ale po prostu najzwyczajniej w świecie podobają mi się. Zwykła rzecz gustu.
kamila27b jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-29, 19:00   #3785
meri99
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kamila27b Pokaż wiadomość
Mnie to nie przeszkadza że większość dziewczyn w mojej szkole nosi do rurek takie buty. Wy pewnie lubicie, ale ja nie bardzo lubię się wyróżniać z tłumu ;/ Co kto lubi. A kupiłam takie nie dlatego że inni je noszą, ale po prostu najzwyczajniej w świecie podobają mi się. Zwykła rzecz gustu.
ja po prostu nie lubie gdy ktos kogos kopiuje doszcztnie...
mialam takie sytuacje ze ja zaczelam w czyms chodzic a gdy przestalam(znudzilo mi sie) to inna dziewczyna ubierala sie sie tak ja ja kiedys i jeszcze zarzekala sie ze to ona byla pierwsza i ze to byl jej pomysl,gdy ja jej powiedzialam ze wyglada jak ja...

Pagan Poetry

Stary 2007-09-29, 19:18   #3786
Oliffka
Zakorzenienie

wiecie co? wiele osób kupuje sobie takie same ciuchy jak ktoś , kopiuje go. Ja bym tak nie mogła. Nie wiem czemu ale po prostu wiem że sama bym nie chciała żeby ktos kupił to samo co ja wiec nie kupuje tego samego co ktoś. I jak widze ze wiele osób juz coś ma to ja na pewno juz tego nie kupuje..

proszę, odpisz u mnie
Oliffka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-29, 19:25   #3787
kamila27b
Raczkowanie

Wiesz...każdy jest jaki jest. Nie twierdze że jestem za kopiowaniem bo nie jestem i przykro że ludzie nie potrafią swojego stylu wykreować. Ale żyjemy w wolnej Polsce i myślę że każdy ma prawo ubierać się jak chce. Chodź wiem że przykro się patrzy na kogoś kto jest kopią oryginału. Ubrania i moda jest po to, by każdy mógł sobie coś znaleźć dla siebie a przed wszystkim by je nosić. Nie fajną miałaś sytuacje że Cię ktoś skopiował, ale musisz zrozumieć że niektórzy ludzie lubią być kopią a nie oryginałem. Znajdź jakiś nowy styl, i może będzie ci ta dziewczyna zazdrościć tego nowego stylu. Wtedy będziesz czuła się lepiej niż teraz gdy twierdzisz że całą Ciebie skopiowała. U mnie też są takie dziewczyny które się kopiują nawzajem. Są identyczne. Ale nikt im nie ma za złe tego. W końcu w sklepach nie ma w nieskończoność ciuchów innych. W którymś momencie się powtarzają i nie sposób uniknąć podobieństwa. Skoro modne jest to i tamto, to właśnie w najlepszych sklepach to będzie przeważało. I nic nie poradzisz że każdy prawie kupuje w takich sklepach i są podobni. Ale to też może być rzecz gustu. Większości się podobają np. tuniki no to je noszą i tyle. Podobają się im białe buty to kupują. Lubią rurki to mogą je kupić. Nikt nie zakazuje. Wolna Polska, wolne słowo. Każdy ma prawo.
Stary 2007-09-29, 19:36   #3788
meri99
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Oliffka Pokaż wiadomość
wiecie co? wiele osób kupuje sobie takie same ciuchy jak ktoś , kopiuje go. Ja bym tak nie mogła. Nie wiem czemu ale po prostu wiem że sama bym nie chciała żeby ktos kupił to samo co ja wiec nie kupuje tego samego co ktoś. I jak widze ze wiele osób juz coś ma to ja na pewno juz tego nie kupuje..
ja mam dokladnie tak samo...naprawde dokladnie
kiedy cos mi sie bardzo podobalo ze nawet moglabym dla tej rzeczy/ciucha skoczyc z wiezowca,i gdy nagle okazalo sie ze kupila sobie "TO" moja kumpela/znajoma, to juz sobie tego nie moglam kupic...
ja przestrzegam tych "zasad"ale niestety inni maja to w d...e, i tylko jest im fajne ze ja ich nie skopiuje a oni mnie moga...

Kamilo wiem ze kazdy ma prawo ubierac sie w co zechce...ale czasem to przerasta wszelkie mozliwosci...mi nie chodzi o podobienstwa tylko o TOTALNE zdzierstwo...bo napodobienstwa to jeszcze da sie przymknac oko,ale na identyczne klony juz nie...

Pagan Poetry

Stary 2007-09-30, 09:55   #3789
201701090933
Konto usunięte

Nie byłam przekonana do rurek na sobie bo jestem bardzo szzupła i mam nogi jak pająk tym bardziej jak załoze na siebie rurki, na dodatek mam szerwsze biodra wiec to dziwnie wyglada, nogi szczuple a biodra takie szerokie...

Przepraszam za jakość zdjęć ale pogoda nieciekawa i tak jakoś ciemno w domu a na dodatek sama je robiłam... może później dam jakieś lepsze bo te musialam rozjaśniać w PS zeby bylo widac jaki maja kolor.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg rurki.JPG (14,9 KB, 193 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg rurki2.JPG (12,4 KB, 199 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg rurki4.JPG (9,7 KB, 153 załadowań)
201701090933 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-30, 11:02   #3790
suchy007
Przyczajenie

GG do suchy007

Cytat:
Napisane przez kineczkaa Pokaż wiadomość
Nie byłam przekonana do rurek na sobie bo jestem bardzo szzupła i mam nogi jak pająk tym bardziej jak załoze na siebie rurki, na dodatek mam szerwsze biodra wiec to dziwnie wyglada, nogi szczuple a biodra takie szerokie...

Przepraszam za jakość zdjęć ale pogoda nieciekawa i tak jakoś ciemno w domu a na dodatek sama je robiłam... może później dam jakieś lepsze bo te musialam rozjaśniać w PS zeby bylo widac jaki maja kolor.
ladnie na Tobie wygladaje te rureczkismialo w nich pomykaj..
suchy007 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-30, 12:09   #3791
facilmente_irritabile
Wtajemniczenie

Cytat:

Wg mnie rurki wyglądają najlepiej na figurze:szczupłe nogi + szersze bioderka

WYMIANA
facilmente_irritabile jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-30, 12:25   #3792
Angi76
Zakorzenienie

aaa rurki są boskie ostatnio widziałam chłopaków w rurkach ajaj wyglądali bosko a ja noszę do rurek własnie te buciki na rzepy albo tramposze pozdrawiam
Stary 2007-09-30, 13:23   #3793
Miczka3000
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez meri99 Pokaż wiadomość
a mozesz przyblizyc co to sa za buty????
tzn. jakies zdjonko czy cos??
Chętnie bym je załączyła, ale nie umiem:P
Miczka3000 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-30, 13:26   #3794
Miczka3000
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Miczka3000 Pokaż wiadomość
Chętnie bym je załączyła, ale nie umiem:P
Ok, cudem się udało:P
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 144.jpg (60,6 KB, 29 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 111.jpg (57,4 KB, 17 załadowań)
Miczka3000 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-30, 13:32   #3795
meri99
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez facilmente_irritabile Pokaż wiadomość
Wg mnie rurki wyglądają najlepiej na figurze:szczupłe nogi + szersze bioderka
ja tez tak uwazam, bo w przypadku braku bioder(moj przypadek) to akurat w rurkach wyglada sie jak na szczudlach... to znaczy cos (w sensie brak bioder) + dwa patyki...

Pagan Poetry

Stary 2007-09-30, 16:09   #3796
Sweet :)
Zakorzenienie

Cytat:

fajne wyglądasz skąd te rureczki? ..
Sweet :) jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-30, 16:25   #3797
meri99
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Miczka3000 Pokaż wiadomość
Ok, cudem się udało:P
jasne ze mozna w nich chodzic do rurek... we wszystkich butach mozna...
jezeli twoj styl jest raczej sportowy to beda pasowac

Pagan Poetry

Stary 2007-09-30, 18:41   #3798
lady marmolade
Raczkowanie

GG do lady marmolade

Ja od dluzszego juz czasu szukam opytmalnego 'stylu' ubran dla mnie-tak chudej jak ja :P (163i 41kg). I doszlam do wniosku ze mimo ze rurki podkreslaja figure-w moim wypadku chudosc lepiej w nich wygladam niz w 'dzwonach'. A dlaczego? bO jak sa opiete na udach i lydkach to widac 'kontarst' w szerokosci uda i lydki. Teraz mysle ze w dzwnonach wyglada to tak jakbym miala udo grubosci lydki.
Do rurasow tez nosze biale buty jest spox.
Tylko wg mnie jesli skupiam sie na opietych spodniach powinnam nosic luzne bluzki i tuniki...
A jak wg was powinny sie ubierac dziewczyny szczuple zeby nie wygladac jak wieszak??

pozdro
Tyjemy razem

lady marmolade jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-30, 19:19   #3799
meri99
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lady marmolade Pokaż wiadomość
Ja od dluzszego juz czasu szukam opytmalnego 'stylu' ubran dla mnie-tak chudej jak ja :P (163i 41kg). I doszlam do wniosku ze mimo ze rurki podkreslaja figure-w moim wypadku chudosc lepiej w nich wygladam niz w 'dzwonach'. A dlaczego? bO jak sa opiete na udach i lydkach to widac 'kontarst' w szerokosci uda i lydki. Teraz mysle ze w dzwnonach wyglada to tak jakbym miala udo grubosci lydki.
Tylko wg mnie jesli skupiam sie na opietych spodniach powinnam nosic luzne bluzki i tuniki...
A jak wg was powinny sie ubierac dziewczyny szczuple zeby nie wygladac jak wieszak??

pozdro
a co jest zlego w wygladadaniu jak wieszak?

Pagan Poetry

Stary 2007-09-30, 19:20   #3800
kamila27b
Raczkowanie

Cytat:

pozdro

wiesz..ja do końca nie wiem jak powinny a musiałabym się dowiedzieć bo również jestem chuda i wszystko wygląda u mnie jak na wieszaku. mimo to noszę to co mi się podoba. czy założyłabym coś kłusego czy obszernego, nigdy absolutnie nigdy nie obejdzie się bez uwagi 'boże jaka ty chuda jesteś !!!" ZAWSZE TAK JEST ! i jest mi przykro naprawdę. od razu tracę poczucie własnej wartości i mam dość swojego ciała. inni niszczą mi samoocenę. ale nic. nie o tym chciałam. moim zdaniem rurki tez wyglądają korzystniej na "chudośćiach' niż dzwony bo dzwony to widać od rauz gdzie jest za luźno i od razu widać że ją za duże. natomiastw rurkach mimo ze wszystkie kształty widać, to przynajmniej materiał mi nie zwisa na tyłku i to jest duży plus. górę nie noszę wielce obszerną. chociarz tuniki są wręcz wskazane do rurek. bo powinno być tak: nosić rurki, ubierz luźną górę. nosisz dzwony, iberz dopasowaną bluzke. mimo to do rurek chodzę w bluzkach przylegających. no takich normalnych, nie raz w takim luźniejszym sweterku. chętnie ubrałabym tunike, ale nie zauwazyłam jakiejś z długim rękawem tylko wszystko jest na lato. tuniki sa w sklepach ( u mnie) ale z krotkim rękawem ;/ wiec nawet jakbym chciała to nie kupie tuniki z długm rękawem. więc pozostają zwykłę bluzki. jezeli nie chce wyglądać na chuda, to możesz też do tych bluzeczek nosić modne teraz bardzo chusty zastępujące szal. u mnie w szkole masowo w tym chodzą.raz ze nie jest ci zimno w szyję wiec mozesz sobie pozwolić na większy dekolt, a dwa zasłania co nie co i sprawia wrazenie pełniejszej bo po porstu nie wiele widać. co prawda udręką są okolice bioder. ehh u mnie widać na pierwszy rzut oka. tego nie ukryję. noszę jasny pasek (kremowy) do czarnych rurek i to jakoś tak mniej podkreśla a raczej bardziej uniewidacznia moje chudości. trudno powiedzieć co powinny chude dziewczyny nosić. ja sama nie wiem. nosze po swojemu a i tak mam wytykane wiec żadna różnica. takie otoczenie jest i koniec. któraś powiedziała ze te białe buty skracają nogi. no to u mnie z powodzeniem się skracają, dzięki czemu również maskuje sie odrobinę ta chudość bo tez nie łądnie wyglądają wysokie i chude. skoro juz jestem chuda to próbuję obniżyć wzrost.
Stary 2007-09-30, 19:56   #3801
lady marmolade
Raczkowanie

GG do lady marmolade

Cytat:
dla mnie nie ma nic zlego tylko jak codziennie moj kolega z klasy wywtyka mi po 3 razy ze 'ooo jaka ty chudzitka jestes' albo 'booze jaki kregoslup' albo ' ty masz udo jak moj biceps' no to sory ale po pewnym czasie mnie to zaczyna wkurzacbo ile tak mozna tego sluchac. oczywiscie staram sie tym nie przejmowac ale to rowniez pozbawia mnie w tej chwili pewnosci siebie. do tego nie rozumiem 1 rzeczy-do mojej klasy chodzi rowniez dziewczyna ktora wazy '120 kg' i jakos nikt jej nie mowi 'ale ty gruba jestes'. bo co?? bo jest brazliwe?

moze niektorym sie wydaje ze jak zbesztaja chude to pomaga w ten sposob grubym i siebie przy okazji dowartosciuja ??

ja sie juz komentarzami innych staram nie przejmowac bo prawda jest taka ze podobam sie wielu chlopakom. (i nie mowie tego nie wiadomo po co) tak jest.

pozdro
Tyjemy razem

Stary 2007-10-01, 00:10   #3802
meri99
Wtajemniczenie

Cytat:
dla mnie nie ma nic zlego tylko jak codziennie moj kolega z klasy wywtyka mi po 3 razy ze 'ooo jaka ty chudzitka jestes' albo 'booze jaki kregoslup' albo ' ty masz udo jak moj biceps' no to sory ale po pewnym czasie mnie to zaczyna wkurzacbo ile tak mozna tego sluchac. oczywiscie staram sie tym nie przejmowac ale to rowniez pozbawia mnie w tej chwili pewnosci siebie. do tego nie rozumiem 1 rzeczy-do mojej klasy chodzi rowniez dziewczyna ktora wazy '120 kg' i jakos nikt jej nie mowi 'ale ty gruba jestes'. bo co?? bo jest brazliwe?

moze niektorym sie wydaje ze jak zbesztaja chude to pomaga w ten sposob grubym i siebie przy okazji dowartosciuja ??

ja sie juz komentarzami innych staram nie przejmowac bo prawda jest taka ze podobam sie wielu chlopakom. (i nie mowie tego nie wiadomo po co) tak jest.

pozdro
no tak ...ten temat juz wiele razy byl poruszany na tym watku,wiec mysle ze lepiej nie zabaczac z watku(dot. tej chudosci i dogryzania na temat niej przez inne osoby)
ja sie z toba zgadzam w 100% jest to czasem denerwujace,a dla niektorych zawsze jest denerwujace,bo rozumiem ze gdy slyszy sie takie rzeczy caly czas to pewnosc siebie spada.

a co do tego ubierania sie na "grubaska"
to wydaje mi sie po prostu ze trzeba zakladac wieksze ciuchy,np. dluzsza bluzke(bez golego brzucha) luzniejsze spodnie, nie obciskajace koszulki,ogolnie wystrzegac sie tych "opinajacych"ciuszkow ...
wiecej zakrywac niz pokazywac...ja tak robie i wlasciwie po mnie nie mozna stwierdzic ile tak naprawde waze... to jest tak zwany ubior "na cebulke"

oczywiscie te proporcje musza byc wywazone.
czyli np. nigdy nie szeroko na calej sylwetce tylko jezeli na dole obcislej to na gorze szerzej i odwrotnie

Pagan Poetry

Stary 2007-10-01, 13:11   #3803
Petit_Papillon
luckygirl

Cytat:
u mnie w szkole większość no można powiedzieć że wszystkie które noszą rurki to włąśnie takie buty noszą. i między innymi ja również. powodzeniem cieszą się takie z rzepami jak np. tutaj : http://allegro.pl/item249021529_expa...zegap_r37.html i ja osobiście mam dokłądnie takie same bo kupiłam na allegro. wlaśnie z expandera. i moim zdaniem do rurek są świetne ! wg. mnie lepiej z tym fasonem spodni współpracują bo wąskie rurki, wąska bluzka i wąske małe buciczki strasznie wysmuklają razem figure. co prawda u niektórych dziewczą łądnie to wygląda ale nie u mnie bo jestem za chuda. a więc nosze takie buty do rurek i kropka. nikt sie z teog nie smieje bo u mnie w szkole to norma. caałe szczescie lo
Fajne te buciki,sama chciałam sobier kupić na żepy,ale jakoś nie wyszło
Cytat:
właśnie

14.07.2014
16.07.2016

Petit_Papillon jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-10-01, 14:16   #3804
Susanna
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to Susanna

Dziewczyny tak czytam wasze wypowiedzi i powiem wam jedno (szczególnie dotyczy to panien 14-15 letnich uczęszczających jeszcze do gimnazjum) - im człowiek starszy tym mniej się przejmuje co o nim mówią inni Na szczęście
Mi też cały czas "koleżanki" powtarzały ze jestem chuda (szczególnie mówiły to te przy kości) itd, minęło 10 lat i mam gdzieś ich gadanie. Nadal jestem chuda, ważę tyle ile ważyłam w technikum ale zaakceptowałam siebie. Ubieram obcisłe ubrania, rurki bo i tak nic nie poradzę na to że przytyć nie mogę. W sumie to się chyba czuje, faceci to czują i doceniają Owszem czasem coś tam wraca, pomarudzę, że przydałoby się parę kilogramów więcej ale co zrobić - taką mnie Stwórca chciał
Nie zaprzątajcie sobie tym głowy, to naprawdę minie i za kilka lat same będziecie się dziwić "po co ja się tym przejmowałam ".
To tyczy sie osób szczupłych i przy kości.

M&M

Staś

Susanna szyje - mój krawiecki blog
Susanna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-10-01, 14:27   #3805
milk
Rozeznanie

co do butow na rzepy kupilam sobie takie w diversie rok temu. bardzo je lubie i dynda mi czy sa modne czy nie i ile osob je nosi.bez przesady moda dla ludzi nie ludzie dla mody
milk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-10-01, 17:22   #3806
kamila27b
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez milk Pokaż wiadomość
co do butow na rzepy kupilam sobie takie w diversie rok temu. bardzo je lubie i dynda mi czy sa modne czy nie i ile osob je nosi.bez przesady moda dla ludzi nie ludzie dla mody

tak tak..zgadzam się. święta racja
Stary 2007-10-01, 19:15   #3807
meri99
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez milk Pokaż wiadomość
mi tez dynda czy sa modne czy nie...ja raczej takimi rzeczami sie nie sugeruje...zawsze kupuje to co mi sie podoba...
ale zobacz...jezeli widzisz codziennie po 30 osob tak samo wygladajacych,to po pewnym czasie zaczyna to denerwowac,zwlaszcza mnie, bo ja mam taki charakter ze nielubie byc powielana...oczywiscie nie w kwestii tych butow... ale ogolnie...po prostu denerwuja mnie takie masowki,jezeli juz cos wejdzie do sklepow to hurrraa....i wszyscy maja to samo...takie zjawisko jest najgorsze w szkolach...

Pagan Poetry

Stary 2007-10-01, 21:27   #3808
kamila27b
Raczkowanie

[...] więc dlatego właśnie wprowadzono mundurki ;/ co prawda inni i tak będą szpanować jak nie górą to spodniami, butami i gadżetami, ale zawsze coś. mimo to że chodź odrobinę ten mundurek zlikwiduje szpan, to nie jestem za nim bo tak czy siak da się szpanować czym innym i inni właśnie znajdą - czym. od tego nikt się nie uwolni. zawsze będzie szpan, zawsze będą klony.ajj jajjj ajjj... nie ma co się z tego powodu denerwować. człowiek niepotrzebnie sięstresuje. w ogołe uważam że to nie jest odpowiedni wątek (temat klonów) w temacie o rurkach. nies jestem adminem ale uważam że tu o rurach opwinno się dyskutować
Stary 2007-10-01, 22:17   #3809
meri99
Wtajemniczenie

Cytat:
[...] więc dlatego właśnie wprowadzono mundurki ;/ co prawda inni i tak będą szpanować jak nie górą to spodniami, butami i gadżetami, ale zawsze coś. mimo to że chodź odrobinę ten mundurek zlikwiduje szpan, to nie jestem za nim bo tak czy siak da się szpanować czym innym i inni właśnie znajdą - czym. od tego nikt się nie uwolni. zawsze będzie szpan, zawsze będą klony.ajj jajjj ajjj... nie ma co się z tego powodu denerwować. człowiek niepotrzebnie sięstresuje. w ogołe uważam że to nie jest odpowiedni wątek (temat klonów) w temacie o rurkach. nies jestem adminem ale uważam że tu o rurach opwinno się dyskutować
to nie jest szpan,tylo potrzeba znalezienia wlasnego stylu..a jak ma sie znalezc swoj styl jezeli wszyscy od razu kogos nasladuja...
osoba wyrozniajaca sie nie jest postrzegana jako ktos z indywidualnymi upodobaniami tylko jako osoba ktora mozna fajnie nasladowac...
ja jestem przewrazliwona akurat na ten problem tak jak np. wizazanka wyzej (Lady marmolade) na to ze ludzie mowia jej ze jest za chuda...
kazdego razi co innego...w zaleznosci od natezenia tych razacych rzeczy...

tez uwazam ze nie powinno sie zbaczac z tematu,ale czasem trzeba pewne rzeczy wyjasnic zeby nie bylo niedomowien...

Pagan Poetry

Stary 2007-10-03, 18:08   #3810
lady marmolade
Raczkowanie

GG do lady marmolade

raczej lans
Tyjemy razem

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości