|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3451 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czym dziś pachniesz Wizażanko? Część XV
Bjeato, moc urodzinowych uścisków
![]() Szczęścia w życiu, pomyślności ![]() Nowych pachnących miłości ![]() ![]() Pachnę Le Tigre ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3452 |
Zakorzenienie
|
Bjeatko, dużo perfumeryjnych prezentów, masy promocji na Allegro i wyprzedaży -99% koło Twojego domu (w perfumerii oczywiście)
![]()
#3453 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Zuziuniu ![]() A ten tort jest woooooow cudny i rózowy ![]() ![]()
![]() |
#3454 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dalaczam sie do zyczen. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ------------------ pachne dzisiaj NR edt
![]() |
#3455 |
BAN stały
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3456 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Niewątpliwie się wszystkie spełnią ![]()
![]() |
#3457 |
Zakorzenienie
|
Bjeato, dołączam sie do życzeń - mnóstwo szczęścia i pięknych zapachów!
Pachnę sobie Dolce Vitą |
![]() ![]() |
![]() |
#3458 |
Zakorzenienie
|
Bjeato, dołączam się do życzeń
![]() ![]() ![]() Spełnienia marzeń i stu lat w zdrowiu, miłości i spokoju ![]() ![]() --- Wczoraj synuś był po raz pierwszy po szpitalu szczepiony, zniósł to dzielnie, a ja pachniałam Glorią. Dziś ja jadę na pierwszy po porodzie "przegląd" ![]() ![]() Pozdrawiam Wszystkich! ![]()
#3459 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nieustajacej radosci z pachnienia, spelnienia wszystkich marzen!
O książkach Edytowane przez mariolasl Czas edycji: 2007-10-04 o 14:11 Powód: literowka |
![]() ![]() |
![]() |
#3460 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3461 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3462 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Mam nadzieję, że wizyta u lekarza będzie ok i wszystko jest w porządku. ------------------------------------------------------------------ Pachnę Mexx Woman i morduję się z praca na studia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3463 |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Bjeato, wszystkiego najlepszego i najpiękniej pachnącego
![]() ![]() Różo ![]() ![]() ![]() Mskladaczku, dzięki za słowa otuchy. Boję się radiologii tym bardziej, że podobno samo bycie dziewczyną jest źle widziane przez prowadzących ćwiczenia ![]() Zuziuniu, gratuluję HP ![]() Pachnę Musc Ravageur - od samiutkiego rana - postanowiłam się nim nagrodzić za bohaterskie wstanie z wyrka na wykład o 8.00. To naprawdę zwierzęcy aromat - wzbudza jakieś dziwne psie zainteresowanie, serio! ![]() ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
![]() ![]() |
![]() |
#3464 |
BAN stały
|
Skarbie opiszę jak tylko dokładnie przetestuję, niuchałam tylko próbeczkę, ale wychodzi na to, ze są naprawdę ładne i przypadną mi do gustu, zaraz pójdę zmyć Mexx'a i psiknę się CF i zdam relację.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3465 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja uwielbiam przyprawione jedzenie i ostre też. Bez pieprzu żyć bym nie potrafiła,(chciałam napisać, że pieprzę wszystko co się da, ale po namyśle zrezygnowałam) mój chłop już sie przyzwyczaił, przynajmniej do pieprzu, bo ostra papryka i chili nie dla niego. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3466 |
Zakorzenienie
|
Beatko
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3467 |
Zakorzenienie
|
Bjeato, sto lat
![]() ![]() ![]() Demoniku, pocaluj dzielnego Jasia w stopke od cioci Magdy ![]() Czarno Coco sobie pachne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3468 | |||
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Wybór tego zakichanego koloru to jakaś Gehenna. Mam (na razie) kłopot tylko z dwoma pomieszczeniami i zupełnie już nie wiem, co zrobić. ![]() Mea culpa... ![]() Cytat:
Otóż pytania takie, w kwestionariuszu, zdają mi się rzeczywiście ciut niezręczne, z tym, że (podobnie ja Tobie) bardziej kłopotliwe wydaje mi się pytanie o rasę, niż pytanie o narodowość. Pytanie o narodowość pojawia się w wiekszości dokumentów i wydawało mi się, że nie budzi już zdziwienia. Pytanie o rasę, niby nic szczególnego, w końcu i tak widać ją na pierwszy rzut oka jest już "śmierdzące", podobnie jak pytanie o wyznanie, poglądy polityczne, orientację seksualną. A jednak: gdyby brać pod uwagę konstytucyjnie zagwarantowane powody, dla których dyskryminować nie wolno (a więc i pytać nie łacno) należałoby tu dorzucić także... płeć. Cóż więc sądzę o reakcji Twojej znajomej (bo o to chyba pytasz Hecate)? Myślę, że stwierdzenie "bo rasy są różne" jest tylko pozornie niewinne w jej ustach. Odnoszę wrażenie, że kwalifikowanie ludzi wedle narodowości jej doskwiera, bo czuje, że mogłoby osłabić jej pozycję negocjacyjną, zaś pytanie o rasę jej nie przeszkadza, bo sądzi, że przynależność do rasy białej tę jej pozycję wzmacnia. Że się z tym nie zgadzam już chyba pisać nie muszę. Cytat:
![]() Bjeato - życzę Ci, żebyś przez najbliższe sto lat pozostała nadal tak samo piękną, pełną ciepła i uroku Osobą, jaką jesteś teraz. Życzę tysiąca powodów do uśmiechu i tysiąca ludzi, którzy będą potrafili Twój uśmiech docenić.
![]() |
#3469 | |
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Na razie mam w połowie mieszkania to, co w podpisie - zdarte tapety i meble na środku poprzykrywane folia, zaraz jadę po tę farbę (odcień "piasek z wyspy Bali, tak BTW ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3470 |
Przyczajenie
|
![]()
a co powiecie o dolce & gabbana femme? stary zapach,ale ja się zakochałam w nim od miesiąca
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3471 |
BAN stały
|
Właśnie się wypachniłam Carnal Flower, na początku pachną mi ziarnkami od słonecznika heh a potem zobaczymy. Za krótko nimi pachnę by je ocenić.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3472 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Bjeatko wszystkiego najcudowniejszego, samych szczęśliwych, słonecznych i zdrowych dni, wypełnionych po brzegi miłością najbliższych. ![]() Lecę na "Rozmowy w toku" dziś jest o anoreksji ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3473 |
czyli Endżi
|
Cześć kochane
![]() Wpadam po kilku dniach nieobecności i strasznie smutna wiadomość mnie zastała ![]() ![]() Tak więc mam za sobą trzy bezsensowne inauguracje, ale w końcu mam legitkę studencką i indeks ![]() Pachnę bosssskim Amour de Cacao ![]()
pachnę Edytowane przez your Angel Czas edycji: 2007-10-04 o 16:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#3474 |
niecnotliwa dziewica
|
Cześć studentka, miło Cię widzieć
![]()
#3475 |
BAN stały
|
Carnal Flower mi nie pasuje
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3476 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A pachne resztkami tego koszmarka Boss Woman, zeby nie bylo ;-). Bjeato, sto lat i tysiac perfumowych objawien! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3477 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przez jakiś czas byłam szczęsliwą posiadaczką tego zapachu i mogłabym go spokojnie wpisać na listę pzapachów, które są zbyt piękne, by nimi pachnieć - jeśli klasyczny 24 Faubourg to synonim elegancji i pewnej wytworności, to przy wersji Delicate to zapach plebejski ![]() Delicate jest jaśniejszy, bardziej świetlisty, transparentny, mniej w nim kwiatu pomarańczy i jaśminu, więcej słońca. I jest tak niesamowicie elegancki, że nie byłam w stanie znaleźć okazji, kiedy mogłabym go noisć z czystym sumieniem ![]() Klaudio, napisz więcej, bo inaczej udławię się z ciekawości ![]() Jak irys? Czy jest wyczuwalny? I czy zapach jest na Tobie trwały? I w ogóle wszystko ![]() Bjeato, wszystkiego naj, a przede wszystkim zdrowia - resztę sobie dokupisz ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3478 |
Zakorzenienie
|
Witaj ![]() ![]() Szperajac w zimowych butach na allegro , natrafilam na niezwykle piekne kozaki....Nieocieplane co prawda , ale dla urody trzeba cierpiec. ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Lipglossjunkie Czas edycji: 2007-10-04 o 16:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#3479 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3480 |
czyli Endżi
|
Margot, Lipglossjunkie
![]() Ten wypoczynek się przyda, bo jestem taka padnięta, że to się w głowie nie mieści ![]() ![]() ![]() Bjeato, z mojej strony serdeczny uścisk i najwspanialsze zyczenia ![]()
pachnę Edytowane przez your Angel Czas edycji: 2007-10-04 o 16:36 Powód: lit |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:42.