![]() |
#2071 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wrześniowe mamusie 2015 - część II
Cytat:
Agu - widać mała ma regres, ale już pokazała jaki może być z niej aniołek. Może wciąż ja infekcja męczy albo zęby albo coś innego. Jeszcze będziemy się śmiać wspominając te czasy kiedy nasze dzieci były malutkie. Musimy znaleźć w sobie tą siłę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2072 | |
Zadomowienie
|
A moje dziecię leży z zaciekawieniem przy wodzie morskiej a jak wysysam gile to otwiera buzię szeroko i czeka
![]() Chce kupić torbę skip hop bo ta z wózka mnie wkurza, ale tż twierdzi ze jest droga i nic więcej nie powiedział, czyli nie dał mi jednoznacznej odpowiedzi ze nie, ale nie powiedział ze tak. :/ i sama nie wiem czy go słuchać czy olać ![]() ---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2073 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2074 |
Zadomowienie
|
Pozwolę się wtrącić, jestem mamą z listopada, torbę skip hop posiadam i ona jest warta każdej złotówki
![]() Pozdrowienia dla mam z Gdanska ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2075 |
Zakorzenienie
|
U nas tez dziś ciężki wieczór, bo usypialam Julke 1,5 godziny i juz miałam łzy w oczach, że nawet wieczorem nie mogę trochę odetchnąć. Do tego bolą mnie dziąsla od tych 8 i jeszcze głowa :-/ Kładę się spać i modlę aby pospała przynajmniej do 1.
![]() |
![]() |
#2076 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Jak Wy usypiacie swoje dzieci? I łączę się w bólu głowy. Od nocy właściwie. A mam ostatnio tak częste bóle, że ograniczam tabletki i męczę się przez typ dość długo. Niestety i przez okres ciąży było kiepsko z bólami głowy i teraz jest gorzej niż przed. A tyle osób twierdziło, że mam zachodzić w ciążę to wtedy bóle miną... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2077 | ||
Zadomowienie
|
Tylko kobieta potrafi zrozumieć kobietę
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Mnie podoba się ta |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2078 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 00:35 ---------- Poprzedni post napisano o 00:32 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#2079 |
Zakorzenienie
|
Tez mi się podobają torby skip hop
![]() Wysłano z szajsunga, który wie lepiej. ---------- Dopisano o 00:28 ---------- Poprzedni post napisano o 00:27 ---------- No i u nas tez niedawno była pierwsza kąpiel wspólna. Ale była zdziwiona ![]() Wysłano z szajsunga, który wie lepiej.
![]() |
#2080 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lezymy lub bawimy sie. Kapiemy sie jeszcze ze starsza corka, wiec chlapania jest duzo. W wannie spedzamy ok kwadransa, tak zeby wszyscy czuli sie dobrze. I nie nie jest zimno, bo Ruri kapie sie w takiej samej temperaturze jak dorosli a mnie woda do szyi siega. Probuj, to wspaniala zabawa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2081 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 01:25 ---------- Poprzedni post napisano o 01:20 ---------- A z tym zebem to masakra! ! I dentysta tak ci to wyrwał? Bo moja dentystka odrazu kieruje do chirurga, a oni jak widzą ze może coś się dziać to zaszywaja u mnie akurat odrazu widział ze nie musi i pięknie się zagoiło, a moja siostra też wyrwała u zwykłej dentystki to zdychaal dwa tygodnie. Edytowane przez loudres Czas edycji: 2016-01-26 o 01:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2082 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nalałam dość dużo wody, w zasadzie tyle, ile się dało, żeby się nie lało, mąż mi się położył na kolanach, łazienkę też nagrzaliśmy wczesniej. Leżała na mnie w różnych konfiguracjach, albo trzymałam ją pod paszkami tak, żeby nogami świrowała w wodzie. Miała bardzo zdziwioną minę ![]()
![]() |
![]() |
#2083 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 08:45 ---------- Poprzedni post napisano o 08:42 ---------- Cytat:
Nie milo wspominam ich wyrastanie, zdarzylo sie raz ze cos mi wlazlo miedzy dziąsło za 8 i dostalam takiego zapalenia ze doszlo do szczekoscisku brrr tego bolu u dentysty jak mi na sile otwieral szczene by mi pomoc to zaleczyc nie zapomne chyba nigdy... Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Edytowane przez Blondynka17 Czas edycji: 2016-01-26 o 07:49 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2084 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2085 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak usiade to siega mi do szyi. Mamy wanne krotka, ale gleboka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2086 |
Wtajemniczenie
|
No i u nas dziwne zachowanie bo znow wrocila garaczka i katar ze zdwojona sila. Prawie cala noc z tz nosilismy na zmiane az padla. Ale i tak sie budzila co chwile. Prawie nie spalam... tak mi jej szkoda...i sie na nia wkurzalam
![]()
![]() |
#2087 |
Rozeznanie
|
Witam się z poranną kawką
![]() Michał zdążył już zaliczyć pierwszą drzemkę, wstali razem z córą przed 7. Zazdroszczę wam wspólnych kąpieli, to musi być super sprawa. My mamy tylko prysznic, i to z płaskim brodzikiem, więc dla Małego zostaje wanienka, a starsza bierze prysznic. Jedynie od czasu do czasu jak ma chęć posiedzieć dłużej w wodzie to kąpię ją u moich rodziców na dole. Wczoraj w przedszkolu był dzień babci i dziadka, super było zorganizowane. Po piosenkach i wierszykach były zabawy angażujące dziadków i wnuków razem, córa była zachwycona ![]() A co do psikania solą morską, to mój też nie protestuje. Robi zdziwioną minę, kichnie i się śmieje ![]() A dzisiaj w nocy musiałam mu przebrać pajaca, bo siuśki mi uciekły bokiem i był cały mokry. Zakładałam mu, a tu mu się w kroku nie dopinają ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:37 ---------- Biedna Ewcia... A wysoką ma gorączkę? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2088 |
Wtajemniczenie
|
Max bylo 38.9 w nocy. Teraz juz mamy opanowane i goraczki brak ale jest na ibumie i paracetamolu. Dzwonilam do pediatry. Obserwowac i jutro w razie co podjechac. Ten katar ma masakryczny
![]() |
#2089 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#2090 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2091 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2092 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja ciągle się po nie wybieram i nie mogę dotrzeć do apteki, ale u nas tym razem Mały katar dosyć łagodnie przechodzi. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2093 |
Wtajemniczenie
|
Siostra kypila nam inhalator w prezencie na chrzest tylko u niej w domu tez panuje dżuma i nie maja jak go podrzucic bo mieszkamy sporo od siebie a i tz ma takie zmiany w robocie ze nie ma jak po niego jechac. Ale jutro rano chyba go wysle.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2094 |
Raczkowanie
|
Są specjalne krople z solą morska odtykające nos. Trzeba o nie spytać w aptece, bo są 2 rodzaje. Jedne właśnie zwykle a 2 na obrzęk błon śluzowych. My jak mały miał katar to dostał krople do nosa na receptę , które działają super jak te dla dorosłych. Je miał używać 3 razy dziennie, a ta woda specjalna pomiędzy. Dzięki temu katar nie był taki uciążliwy.
Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ---------- I my też kapiemy się razem w wannie. Świetna zabawa i relaks dla maluszka polecam bardzo Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2095 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja w ciąży miałam tylko raz, na początku i całe szeście, bo ja bez leków nie dam rady. Nie wiem ile można brać przy kp, ale ja wzięłam 3 - o 21.30, 0.00 i 2, bo już umieralam i na wymioty mnie brało. Cytat:
Ale przy kp chyba nie mogą porządnie znieczulic? Cytat:
No właśnie :-/ Współczuję. Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2096 |
Rozeznanie
|
Chyba koleżanka coś zmyśla. W domu ma jest ona, mąż i roczne dziecko i nastawia dwie pralki w tygodniu. Buja albo ubierają sie w jednorazówki....
![]() |
#2097 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo mozliwe. U nas tak bylo przed urodzeniem Ruri. Pewnie nadal by tal bylo, gdybym miala dla niej wiecej ubran (mam 4komplety w stalym uzyciu) |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2098 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
TusiaeM nie mam pojęcia jak to wygląda. Ale wyrywanie na żywca też nie jest dobrym rozwiązaniem. Jak mi robił chirurg to pytał się czy jestem w ciąży a ja mówię nie wiem a czy to problem. A on mówi ze nie ale musi wiedzieć. Wiec nie wiem.. Ja wstawiam dwie lub trzy w tygodniu. Jedna dziecka albo dwie kiedy mocno ulewa i zazwyczaj dwie nasze. Nas jest 2 dorosłych i 2 dzieci. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2099 |
Zadomowienie
|
Ja mam model Ship Hop Chevron Blue, kosztowała około 200zl chyba...
https://www.google.pl/search?q=skip+...SewBqCaQJNM%3A ---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ---------- Mam nadzieje, ze link zadziała. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2100 |
Zakorzenienie
|
wonderka - ja też jestem z Gdańska
![]() Dana - ja mam ten luksus, że mały zasypia sam w łóżeczku. To znaczy siedzę obok niego, głaszczę jak popłakuje ale generalnie zasypia bez problemu 5-15 minut i śpi. Nie muszę go lulać. Ale za to nocki z pobudkami, więc sama nie wiem co gorsze. Dzisiaj na przykład obudził się 7 razy w nocy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:56.