|
|
#781 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamy marzec 2016 :) -cz. IX :)
Emma jeszcze tylko jedna noc Dasz radę Agatka dzisiaj byla u Ciebie?
Dajcie juz spokój z tymi ciastkami z kremem bo juz mam slinotok
01.04.2016 synek Edytowane przez moonunit Czas edycji: 2016-01-26 o 18:23 |
|
|
|
#783 |
|
Zadomowienie
|
ogolnie jestem troche alergiczka, ale raczej na kurz, pylki, roztocza.. w zimie mi sie nie zdarzylo miec alergii. myslalam, ze moze na tusz, ale juz od X wiekow uzywam tego samego no i
meczace to strasznie zwlaszcza jak nie mam przy sobie chusteczki i nagle ciekna mi lzy, nawet nie rozgladam sie w okolo co by ludzie nie mysleli, ze rycze np przed polka sklepowa ![]() gosza82 dobrze, nie dobrze, bo niezbyt lubie piec ), wiec mecze sie sama i cwicze moj bedzie na czekoladowym biszkopcie z wkladka kokosowa, biala masa z ananasem a czekoladowa z kawalkami czekolady i orzechami
|
|
|
|
#784 |
|
Zakorzenienie
|
Agatka była tylko w sobotę. Lepiej jak jest w domu bo pożegnania są dla niej trudne. Już w sobotę powiedziała tatusiowi ze łzami w oczkach, że bardzo tęskni za mamusią.. Jak rozmawiamy przez telefon jest nie do poznania jej ulubiony tekst na zatrzymanie wzruszenia "mamuśiu powiedz jakieś głupotki"
|
#785 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#787 |
|
Zakorzenienie
|
marcówki, jakie macie pomysły jak poprawić sobie humor?
Jakoś straciłam wenę w ciągu dnia na pisanie, chociaż cały czas czytam... zrobiłam sobie naleśniki, peeling i maseczkę, ale póki co nie jest lepiej chyba jakaś ciążowa melancholia... TŻ w robocie a ja gapię się w durne seriale i mam zerową motywację...
|
#790 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gaduły chyba wyczuły, że nie mam ochoty z nimi rozmawiać bo od wczoraj nie męczą mnie opowieściami o swoich za☠☠☠istych dzieciach. Ta druga gaduła co chwilę gada przez telefon. Nie są to ciche rozmowy. Pyta się co robi mała, co jadła, czy spała.. Trzecia przeklina i drażni mnie swoim podejściem do personelu.. Jest "wesoło"
|
|
#791 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#792 |
|
Wtajemniczenie
|
32
nie martw się jutro będzie lepiej Zapal jakaś swieczke zapachowa no i powiedz co Tobie doskwiera a my pomożemy
|
#793 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() futrzak jak zwykle kiedy jest potrzebny, to chowa się po kątach ![]() chyba muszę przetrwać, jutro mam nadzieję, że będzie lepiej... wieczorem SR, to się trochę zmotywuję, ładnie ubiorę, pomaluję paznokcie i wyjdę do ludzi ![]() Cytat:
najlepsza kumpela też chora na zatoki, siora ma sesję... TŻ zapracowany... chyba samotność... ![]() jeszcze w dodatku wygrałam bilety do kina w niedzielę, ważne są do czwartku, a TŻ nie ma ani jednego wolnego popołudnia/wieczoru, żeby się ze mną wybrać, a chciałam spędzić z nim jeszcze troszkę czasu razem na wychodnym i
|
|
#794 |
|
Wtajemniczenie
|
Misia jak tam u Ciebie?
Gosza a jak Twoje współlokatorki?
|
#795 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#796 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
))))) Cytat:
skad sie biora tacy ludzie ![]() 32 przytulam nie raz nic nie pomaga.. oby jutro bylo lepiej
|
||
|
|
|
#797 |
|
Konto usunięte
|
32 współczuję Ci nastroju. Ja juz nie wiem co mi się dzieje kolejny dzień płacze Tż mnie zdenerwował. Chciał się już dwa razy pogodzić i za każdym razem co do mnie przyjdzie to wybucham płaczem... Nie wiem już co się ze mną dzieje.!!!
|
|
|
|
#798 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to też nie poprawia nastroju, czas przeczytać coś dla siebie zobaczę, czy znajdę jakieś jej ebooki online ![]() ---------- Dopisano o 19:16 ---------- Poprzedni post napisano o 19:14 ---------- Cytat:
![]() na szczęście niedługo to się już skończy!
|
|
#800 |
|
Zadomowienie
|
trzydziescidwa współczuję podłego nastroju, każda z Nas ma chyba takie "gorsze" dni czasami
teraz w "naszych" tematach- "Zamiana ciał" z Ryanem Reynoldsem. Mi zawsze poprawia humor "Dziennik Bridget Jones", chyba milion razy już oglądałam
|
|
#801 |
|
Zakorzenienie
|
32
Tez mam tak czasami. Zazwyczaj jak nie mam planow na dzień (dla mnie sprzatanie, gotowanie itp.to nie plany), nigdzie nie jade, nic nie zalatwiam, a tż w pracy, na siłowni, bez auta ja uziemiona, kolezanki w pracy to nawet zadzwonic nie ma jak w ciagu dnia i taki bezsens mnie ogarnia Tyle co na spacer wtedy wyjde albo z kotem się pobawię. Ksiazki czytam w lozku, przed snem, w dzien nie potrafie sie skupic (polecam szukac na chomiku
|
|
|
|
#802 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się od razu lepiej czuje jak idę na miasto i zamiast skupiać się tylko na pieluchach i kosmetykach dla dziecka - kupie coś dla siebie. Kosmetyki, fajna para majteczek albo ciuszek w lumpie.
32 - :Przytul: czasami są takie paskudne dni, hormony nie pomagają.. Jutro będzie o wiele lepiej!!
|
#803 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#804 |
|
Zakorzenienie
|
Haha a ja sobie tłumacze ze teraz jest ostatni moment żeby sobie coś kupić i zadbać o braki w bieliźnie, kosmetykach i ciuchach po domu (a mam takich niewiele) bo potem nie będzie pewnie czasu czy kasy :-P
Nie miej wyrzutów, bo to moim zdaniem normalne i zdrowe podejście :-D najlepiej znaleźć sklep, w którym są rzeczy dla nas i dla dziecia
|
#805 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dzisiaj zrobiłam większe zamowienie w perfumerii.pl, wszystko dla mnie
|
|
#806 |
|
Wtajemniczenie
|
32 ostatnio czytalam taka serie dla nastolatek ;-) Dary Anioła Cassandry Clare Nie jest to mega ambitna lektura ale całkiem fajnie napisana i wciagajaca
A z tv to włączam sobie comedy central i teorie wielkiego podrywu A do kina moze mama wydobrzeje do czwartku a jak nie to zapros kolezanke a potem dobra kawa/herbata i ciastko
|
#807 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale to sobie odbiję po porodzie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja się chyba z kolei za bardzo skupiłam na rzeczach dla dziecka i nie pamiętam kiedy sobie coś kupiłam :/ chyba zapiszę się do fryzjera albo jakiejś kosmetyczki...
|
|
#809 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie to nawet nowy krem za 8zł cieszy
Ja jutro wskocze do dwóch lumpków w poszukiwaniu koszulek po domu bo mam braki. Wejdę jeszcze do sklepu "wszystko po 4zl" może jakieś fajne kubeczki będą :-D
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:27.

meczace to strasznie
zwlaszcza jak nie mam przy sobie chusteczki i nagle ciekna mi lzy, nawet nie rozgladam sie w okolo co by ludzie nie mysleli, ze rycze np przed polka sklepowa 
), wiec mecze sie sama i cwicze
chyba jakaś ciążowa melancholia... TŻ w robocie a ja gapię się w durne seriale i mam zerową motywację...

nie martw się jutro będzie lepiej Zapal jakaś swieczke zapachowa no i powiedz co Tobie doskwiera a my pomożemy