|
|||||||
| Notka |
|
| Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3631 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czym dziś pachniesz Wizażanko? Część XV
Ja dzis pachne AoD. Ladny jest
|
|
|
|
#3632 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
na mnie Dune jest doskonała,a ja pachnąc Dune czuję się doskonale a 24 Fabourg, na mnie, pachnie chwilami jak miejska toaleta, i nie ja to wymyśliłam, moja córka czuje tak samo nic na to nie poradzę, to piękny zapach, który trzymam w szafce i daję mu szansę co jakiś czas, ale nie mój ci on a teraz czuję się doskonale z Dune oczywiście spróbuję nadrobić wizazowe zaległości, ale nie obiecuję, bo dużo tego, a ja mam i wino, i książkę, i męża
|
||
|
|
|
#3633 | |
|
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Przyjdą, popsują humor... A Ty albo będziesz grała wielką radochę (i w tedy istnieje ryzyko, że przyjdą znowu), albo, jesli Ci się sztuka aktorska nie uda - potem żal mają, że nie cieszysz się dostatecznie i tyłek obrobią za plecami... Wielu rzeczy uznawanych za nieładne w życiu się nauczyłam ( Trzymaj się dzielnie i nie przejmuj zanadto. Czym pachnę? Łolaboga! Moje Szczęście kąpie się w kilkunastu różnorakich kulkach z Sephory hurtem i w całym domu wali mieszanką czekolady, wanilii, kwiatków, owocków i czegóż tam jeszcze... ![]() Zestaw apetyczny jak pączek z musztardą.
|
|
#3634 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Sabbath - w kilkunastu kulkach?
Mi jest zawsze żal i jak mam tabletę to staram się ją mieć na dwa razy... hehe
|
|
|
|
#3635 |
|
Zakorzenienie
|
Pachne My Insolence
|
|
|
|
#3636 | |
|
Wiedźma
|
Cytat:
Ale dla dziecka? On się tak fajnie cieszy wyciskając z nich "soczek". Z resztą mamy taki zwyczaj, że kiedy chodzi ze mną do Sephory (a łaziłby ze mną wszędzie, gdyby mógł) to nie tylko obwąchuje ze mną co popadnie, ale i może sobie wybrać kilka kąpielkowych gadgecików. Zwierzątek mamy już kilkadziesiąt chyba, bo zwierzątek nie zużywa. Ma zbyt dobre serduszko i taka na wpół rozmoczona żabka, czy foczka zawsze zostaje "uratowana", osuszona i ułożona na brzegu wanny. Teraz wyobraź sobie rzędy takich podeschniętych "flaczków" zdobiące łazienkę...
|
|
#3637 |
|
Zakorzenienie
|
Sabbath, mam teraz kawałki czekolady na klawiaturze
|
#3638 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Umarłam ![]() Po prysznicu pachnę Sensations i zaraz zabieram się z mężulem za jakieś horrory, jak co weekend
|
|
|
|
|
#3639 | |
|
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
Achhh, gdyby mnie ktoś rozpieszczał toną kuleczek co wizytę w Sephorze...
|
|
|
|
|
#3640 |
|
Zakorzenienie
|
Angel, głowa do góry i nie martw się
Sabbath, ale masz teraz słodko wokół siebie
|
|
#3641 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kocham Dune i już nie mogę się doczekać, aż znowu je sobie sprawię a 24f pachniał na mnie o-kro-pnie i szybko się pozbyłam próbki A dziś był Cristobal - wymęczyłam się (pierwszy aż tak intensywny dzień po wakacjach), zmokłam i w rezultacie nie dotarłam na spotkanie
|
|
|
|
|
#3642 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak w porę ich nie sprzatnę to zasychają biedaczyska i następnego dnia jest masa szorowania ![]() Ciężki dzień miałam Pachnę pokąpielowo oczywiście Amour ![]() A jutro jadę do nowego centrum do Douglasa w celu obwąchania wszystkich zapachów Etro których jeszcze nie poznałam Ale się cieszę
|
|
|
|
|
#3643 |
|
Zakorzenienie
|
Sabbath -
Ty sie smiejesz z dziecka ![]() Ja dorosla kobita a staram sie wybierac rzeczy ksztaltow 'nijakich' bo taka kulka kapielowa to kulka a takie zabsko... eh...szkoda jakos ![]() Kiedys kupilam sobie myjke - fajna taka rozowa ale byla zrobiona na ksztalt kota... Po prysznicu kiedy ja wieszalam do schniecia wygladalo jakby sie kot obwiesil z rozpaczy... Kupilam druga myjke nie przypominajaca niczego..tamta tylko wisi... |
|
|
|
#3644 |
|
Zakorzenienie
|
Pachnę Edenem, choć dzień miałam mało rajski.
|
|
#3645 |
|
Rozeznanie
|
Due Donna, Biagotti - z braku laku, wykańczam próbkę.
|
#3646 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nebrasko, miło jest mieć siostrę , chociażby tylko zapachową![]() w takim razie muszę powąchać Cristobala, może mi się spodoba ![]() tak mi się przypomniało jeszcze , że lubimy również te samę ksziążki i filmy
|
|
|
|
|
#3647 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pachnę EdM, bo, szczerze mówiąc, to była pierwsza próbka, jaką wygrzebałam w torebce jadąc windą, wcześniej nie zdążyłam nic wybrać, bo ja się naprawdę nie nadaję do wstawania o takich godzinach i pachnę masą innych rzeczy, po spotkaniu z dziewczynami
|
|
|
|
|
#3648 |
|
Zadomowienie
|
Od długiego czasu podczytuję ten wątek, jeśli pozwolicie, przyłączę się do pogaduch
![]() W temacie - ostatnio stale i niezmiennie Niną
|
|
|
|
#3649 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pierwsza jesteś Ja ogólnie aniołek różany, na prawym nadgarstku Theorema (taka sobie), Daim Blond (łeeeeee) i na lewym Quarzazate - sponiewierał mą niewinność Wstrętny Dziewczyny, dziękuję za super spotkanie !! |
|
|
|
|
#3650 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Bardzo chcialam poczuc w 24 F. to piekno, ktore opisuja dziewczyny. Przez chwile wydawalo mi sie, ze i mnie jest to dane. Ale niestety - 24 F. na mnie to typowy "babciny" zapach, bardzo retro. Niestety nie moge go nosic.A pachne pieknymi Dune... |
|
|
|
|
#3651 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A Messe? To we fiolce po Edenie, to chyba Messe było, tak się nim zachwycałaś A za spotkanie dziękowałam już w wątku spotkaniowym. Powtórzę jeszcze raz - było po prostu super |
|
|
|
|
#3652 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Za komplement aniołkowy dziękuję
|
|
|
|
|
#3653 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sabbath?Moze mnie zaadoptujesz? Umiem gotowac , sprzatac , nie pyskuje , nie sprawiam klopotow wychowawczych , jestem wzorowa studentka i do tego ladnie pachne. Co Ty na to? |
|
|
|
|
#3654 |
|
Zakorzenienie
|
Jejku jak ja żałuję, że nie mogłam do Was dołączyć
No, ale za którymś razem na pewno mi się uda A Różany to mój aktualny No. 1
|
|
#3655 | |||
|
Zakorzenienie
|
W rzeczy samej
![]() Cytat:
niespodzianka Ładny, ładny ![]() Cytat:
![]() Cytat:
_____________ Shalimar... alleluja i do... łóżka
|
|||
|
|
|
#3656 |
|
Zakorzenienie
|
Wlasnie sie wypsikalam dezo Darling Kylie
Tak na dobranoc - lubie ten zapach, ale pachniec tym caly czas... jakos nie mam przekonania.
|
|
|
|
#3657 |
|
Zakorzenienie
|
Kyoto CdG
Poza tym mam bardzo dobry humor, bo byłam u fryzjera, który przepięknie mnie obciął - mam nadzieję, że po myciu w dalszym ciągu będę zadowolona ![]() Oraz spędziłam bardzo miły wieczór z przyjaciółką - TŻ wybył na imprezę firmową, więc mam wolną chatę i odrabiam całodzienne zaległości forumowe ps a ja uwielbiam i Dune i 24 Faubourg
|
|
|
|
#3658 |
|
czyli Endżi
|
Sabbath, to nie o to chodzi
A nawet jeśli by nie potrafili to i tak chyba by mnie to specjalnie nie ruszało. Potencjalny brak kultury i empatii to w końcu problem samego niezbyt bogatego w tą cechę a nie mój W każdym razie nie za bardzo rozumiem skąd takie przypuszczenie. Myszko, Córko ![]() Tymeno, ja też nie mogę się doczekać dnia kiedy dam radę zrobić nalot na to nasze nowe centrum Chwilowo zapachowo jestem w miarę zaspokojona (no - za Insolence i Euphorią mi się zatęskniło, ale to nie w tym miesiącu ukoję moją tęsknotę ) tak więc barrrdzo wielką chrapkę mam na jakieś spodnie, kurteczkę i parę sweterków z Mango, Bershki i Zary Hm, czy wiadomo czy w tym Douglasie będę Comptoir sud Pacifique? Bo Vanille Extreme i Vanille Abricot chcem Chyba jutro postaram się poszukać numer telefonu do nich
|
#3659 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3660 |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Angel
Znowu pachnę Musc Ravageur, poza tym testowo oba Narciso Rodriguezy (odkryłam dziś, że dotarły do Lublina Pozostaje czekać na Agentów...).Zuziuniu, koniecznie się odezwij!
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:56.

, dodatkowo wprawia mnie w stan dziwnego dyskomfortu... Ale tylko na mnie

Jak w porę ich nie sprzatnę to zasychają biedaczyska i następnego dnia jest masa szorowania