|
|||||||
| Notka |
|
| Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3661 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czym dziś pachniesz Wizażanko? Część XV
Cytat:
Ta nowa Prada jest calkiem calkiem Z tego co wiem, to Ty rowniez jestes milosniczka Hiris hermesowego, prawda? Wiec ja 'polecialam' na te nowa Prade wlasnie ze wzgledow irysowych - i nie zawiodlam sie ![]() Nie robilam jeszcze testow globalnych, bo mam tylko probke, ale ktoregos dnia wyleje ja na siebie Zapach wart przetestowania - jesli o milosnikow irysow chodzi
|
|
#3662 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Koluś. Zapomniałam Ci podziękować za podanie linka do tego baru sushi na Nowym Świecie. Byłam dzisiaj z TŻ i oboje jesteśmy zachwyceni. Sushi nie dość że pyszne, to jeszcze świetny klimat i bardzo sympatyczni panowie-kucharze ;D
|
#3663 |
|
Zakorzenienie
|
Rachel,no to wspaniale, kolejna ofiara
ciesze sie ze smakowalo, tez dzis jadlam
|
#3664 | |||||
|
Wiedźma
|
Cóż... Jak by to ująć?
Cieszę się, że Cię rozbawiłam i uprzedzam, że nienawidzę sprzatać. Odrobię w polu. ![]() Ufff... Dobrze, że to tylko metafora (trudne słowo ). Cytat:
Wybiera sobie po kilka sztuk i to tylko, kiedy pozwolę (staram się pozwalać, przyznaję Oj mam. Siła aromatu powaliła mnie i zasnęłam wtulona w moje pachnące Szczęście. ![]() Cytat:
Dzieci w ogóle lubią kąpać się "z czymś". Przyznaję, że niektórym to nie mija. ![]() Cytat:
Ja się z dziecka nie śmieję tak fe. Ja się rozczulam. Sama mam głupawy zwyczaj "obdarzania" charakterem na przykład pluszaków dziecka i żywienia do nich indywidualnych uczuć. W obliczu ich prania i wieszania na sznurze - rozumiem Twoją niechęć do "obwieszania" kota. ![]() Cytat:
Lipgloss... To wygląda jak anons matrymonialny raczej... Może rzeczywiście powinnam spróbować dla odmiany mieć grzeczne dziecko, tylko nie wiem, czy wiedziałabym, co z takim ideałem począć. ![]() Okres próbny w grę nie wchodzi, co? Może początkowo bedziesz przyjeżdżać do mnie na weekendy i ferie? Taaa... Też się rozrzewniam. A najbardziej (jak już napisała Tymena) przy zdrapywaniu ich z wanny. ![]() Cytat:
Jak widać - walnęłam kulą w płot. Zdarza się każdemu. ![]() Wobec powyższego nie wiem, z czego wynika Twoje przygnębienie i nie dociekam już. Poprawy humoru życzę. Hihihi. Do tego dochodzi śmierdziel - Messe... Jeszcze raz napiszę: świat jest fascynująco urozmaicony!
|
|
#3665 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3666 | |
|
Zakorzenienie
|
Czy ja widzę "czekoladę"? A jaką, jeśli można wścibsko zapytać? Rachelka i czekolada??? Łyżka na to: niemożliwe!... Trwam w autentycznym rozdziawieniu paszczy ![]() Cytat:
Aniołku, chodź szybko, niech no kolczasta ciotka przytuli na pocieszenie
"Są takie chwile, gdy się nie śmie badać swej własnej duszy, bo się człowiek lęknie, że ani jednej nie znajdzie w niej struny, co potrącona, jeszcze czysto dźwięknie." Edytowane przez Szara Róża Czas edycji: 2007-10-06 o 06:31 Powód: literatka |
|
|
|
|
#3667 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Pokarało mnie
SPAAAAĆ!Gdyby to nie były studia to zawinęłabym się pod kołderkę i miała w pupce co kto powie. Wrrr.... Piąta rano, toż to nawet kot pewnie chrapie jeszcze. A ja już po śniadaniu. Miłego dnia Ja cały spędzę na zajęciach. Jeszcze nie wiem czym pachnieć.Edit - wyobraźcie sobie, że jak mieszkałam z Nim, spałam z Nim i wstawałam z Nim do pracy, to nie było najmniejszego problemu. A zawsze jak śpię sama, to ledwo co wychodzę z łóżka, chodzę po domu jak mumia i ogólnie mam ochotę zapakować się znowu do łóżka. Dziwne zjawisko Potrzeba mi faceta!
|
|
|
|
#3668 | |
|
Wiedźma
|
Cytat:
Singiel zagląda do lodówki i... idzie do łóżka. Małżonek (małżonka) zagląda do łóżka i... idzie do lodówki. ![]() A ja całą nockę pilnie klepię w klawiaturę... Potem obudzę dziecię, i pójdę z nim do szkoły (idziemy dziś na jakiś pokaz). Wypachnię się Duell - muszę wierzyć w jego pobudzającą moc, inaczej zasnę. Miłego dnia Fenrisku. Miłego dnia drogie Perfumki (takie określenie chyba przyjęło się dla udzielających się tutaj).
|
|
#3669 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Ooo jaka wielka buzia
![]() Ja mogę nie spać/spać mało, gdybym tylko wiedziała, że nie idę do szkoły Tak jakoś głupio mi się utrwaliło Leniwiec ze mnie. Euphoria czy Gloria...
|
|
|
|
#3670 |
|
Zakorzenienie
|
Zaraz wychodzedo fryzjera
Dzis z blondu wracam do ciemnych włosów![]() Pachnę Rush 2 ![]() Miłej soboty |
|
|
|
#3671 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry Dzionek ślicznym Paniom i równie ślicznym Panom !
Zaraz wskakuję pod prysznic z kakaowym żelem YR i zabieram się za obraz. Żeby pozostać w jadalnych klimatach, wyczekoladuję się Neonaturą Dzisiaj będę miała dzień wypełniony sztuką, bo właśnie dostałam zlecenie i muszę się uwinąć z wszystkim w 2 tygodnie... O Perunie! Dodaj mi sił (i zainstaluj motorek w pupkę)! ![]() Miłego, aromatycznego, spokojnego i pięknego dnia wszystkim Pachnącym
"Są takie chwile, gdy się nie śmie badać swej własnej duszy, bo się człowiek lęknie, że ani jednej nie znajdzie w niej struny, co potrącona, jeszcze czysto dźwięknie." Edytowane przez Szara Róża Czas edycji: 2007-10-06 o 10:45 Powód: standard, czyli literówka ;) |
|
|
|
#3672 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się zaraz zabieram za walkę z pozostałością góry prania, a tak strasznie mi się nie chce...
Głowa mnie boli, mam katar i wszystkiego dość.
|
#3673 |
|
Zakorzenienie
|
Szał sprzątania mnie ogarnął
Umyłam już wszystkie okna, wyprałam firany i lecę dalej na szmatę. Nie pachnę jeszcze ale zaraz się potraktuję jakimś dopalaczem. |
|
|
|
#3674 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niestety utknęłam przy komputerze i grzebię w portalu, który w sumie powinnam skończyć do wtorku
|
|
#3675 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Matko i córko, idę stąd bo mam ogromne kompleksy Tak wogóle dzień dobry z rana ![]() Dziś mam ślub i wesele znajomych więc nie kiwnę palcem i będę się szykować Jak myślicie, co wybrać do czarnej wąskiej sukienki: Alien, Eau de Star, Innocent, Słoń. Ehh, nie wiem, ma być trwałe i z ogonem
|
|
|
|
|
#3676 |
|
Zakorzenienie
|
Ach dziewczyny, syn mnie wkurzył. W tygodniu nie mogę go dobudzić do przedszkola. Nie chce wstawać przed szóstą a dzisiaj nie miał z tym zadnego problemu
Moniu, życzę wspaniałej zabawy Co do zapachu to wszystkie wymienione przez Ciebie sa trwale i z ogonem |
|
|
|
#3677 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję Co do dzieci, to chyba często tak mają że w tygodniu nie chce się wstać a jak jest weekend i można pospać to wręcz przeciwnie, wstają skoro świt
|
|
|
|
|
#3678 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wszystkie Lutki to dla mnie rozczarowanie, nienawidzę kadzideł i jednonutowców, nie telepią mną nutki alkoholu.Ja uwielbiam Chanel 5 I inne stare szafy. ![]() Cytat:
Cytat:
Tyle powiem. DZIEWCZYNY , JEST SOBOTA !! SO - BO - TA !! DZIEŃ WOLNY !! A PRZYNAJMNIEJ RANO !! ![]() Cytat:
Z wymienionych przez Ciebie wybrałabym klasycznego Anioła
|
||||
|
|
|
#3679 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też! Ja też doradzam klasyczne zaAniołkowanie się!
|
|
|
|
#3680 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
------------------ a w temacie niczym na razie. zabieram sie do sprzatania
|
|
#3681 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3682 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3683 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3684 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3685 |
|
Zakorzenienie
|
Na razie niczym,jeszcze siedzę w piżamie,ale na pewno dziś będę pachnieć moim cudownym,malutkim L'instantem Magic
|
|
|
|
#3686 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sugar, taki szok w sobote rano - moglas to przynajmniej jakos owinac w bawelne, a nie tak z grubej rury .
|
|
|
|
|
#3687 |
|
Zakorzenienie
|
jestem przed dwiema godzinami zajęć z fitnessu i wybrałam mój ukochany fitnessowy zapach-CKIn2U
Potem zapodam coś inszego na upojny wieczór
|
|
|
|
#3688 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Tez skłaniam sie ku Obcemu ![]() W temacie - Euphoria, bo ostatnimi czasy ją zaniedbałam.
|
|
|
#3689 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wy mnie codziennie katujecie pijanymi Ruskimi, świątyniami i innymi ambrami, drzewami i Zagorskami, Czarnymi Koszmarami, a ja nie mogę taaaaaak ?? Nie ma sprawiedliwości na tym świecie Zemsta była słodka Jak Coco Mademoiselle
|
|
|
|
|
#3690 |
|
BAN stały
|
Witam, potem nadrobie zaległosci. Wczoraj pachniałam Poeme
i juz moge powiedziec ze piekne.A dzisiaj jescze nie wiem. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:54.

Ta nowa Prada jest calkiem calkiem
na te nowa Prade wlasnie ze wzgledow irysowych
- i nie zawiodlam sie 

Jak w porę ich nie sprzatnę to zasychają biedaczyska i następnego dnia jest masa szorowania 

A jaką, jeśli można wścibsko zapytać?

i juz moge powiedziec ze piekne.