Mamusie czerwcowe 2016 cz.3 - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-01-28, 13:35   #181
ania230
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie czerwcowe 2016 cz.3

Cytat:
Napisane przez haneczkab92 Pokaż wiadomość
Ania- fajnie ze masz talo sh w pobliżu i jak tanio
wyprzedaż bo jutro już nowy towar i wyłącznie dlatego tak tanio... ale ludzi było masakrycznie dużo

---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ----------

Cytat:
Napisane przez K_a_s_i_a_86 Pokaż wiadomość
A u mnie dzisiaj leniwy dzien pogoda nie zachęca czytam "Ciężarówka przez 9 miesięcy" obiad mam z wczoraj więc totalny dzień lenia
ja własnie pożyczyłam te książkę i czekam aż wróci do mnie bo bym sobie poczytała

---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ----------

Cytat:
Napisane przez Weronia93 Pokaż wiadomość
zrobiłam dziś zamówienie na allegro i pokupowałam masę rzeczy bo byłam w hurtowni wszystko dla dzieci i mam VICKI pomacałam popytałam i porównałam gdzie taniej niektóre rzeczy kupie tam niektóre z allegro i już zamówiłam podkłady podpaski xxxl hehehe majciochy z siateczką katarek dla dzidziusia 2 buelki z TOMMEE TIPPEE BUTELKA 150+ 260 ANTYKOLKOWA CZUJNIK, ermomer do wanienki, zabezpieczenie do gniazdek,gaziki do pempusia,PRZYTULANKA MINKY Sensorek Gryzak (metkowa przytulanka)
No to zaszalałaś
Ja czekam do lutego kolejna część wyprawki :P

---------- Dopisano o 14:33 ---------- Poprzedni post napisano o 14:32 ----------

Cytat:
Napisane przez olinka012 Pokaż wiadomość

ania230 trzymam kciuki za was nowy etap )
olinko dziękuje ślicznie

Jeszcze sobie dzisiaj z tata porozmawiałam tak szczerze i wszystko sobie wyjaśniliśmy.. powiedział mi że po prostu się boi że się zadłużymy... to mu powiedziałam że jak coś będzie źle szło po naszej myśli to tu wrócimy

---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ----------

Cytat:
Napisane przez australia87 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, ja już po wizycie Córeczka jest nadal córeczką Wiercipiętka, że hej Wszystko ok, waży już 370gram
super duża dziewczynka

---------- Dopisano o 14:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:34 ----------

Cytat:
Napisane przez Madzia9999 Pokaż wiadomość
Psychicznie u mnie lepiej, staram się nie martwić bo dziecka mi szkoda
Muszę zostać w szpitalu dopóki minie ryzyko stanu zapalnego. Póki co w moczu wciąż są bakterie dostaję antybiotyk dozylnie, czekamy na wyniki kolejnego posiewu żeby w razie co zmienić antybiotyk.

Ja od początku ciąży przytylam 5kg Najwięcej przez grudzień ,- 3kg :P
Madziu kciuki !!! odpoczywaj wszystko będzie dobrze

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
ania230 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-28, 13:36   #182
Paula_ck
Raczkowanie

Cytat:
Muszę zostać w szpitalu dopóki minie ryzyko stanu zapalnego. Póki co w moczu wciąż są bakterie dostaję antybiotyk dozylnie, czekamy na wyniki kolejnego posiewu żeby w razie co zmienić antybiotyk.

Ja od początku ciąży przytylam 5kg Najwięcej przez grudzień ,- 3kg :P
Trzymam kciuki Madzia. Wszystko będzie dobrze!

Cytat:
Dziewczyny, ja już po wizycie Córeczka jest nadal córeczką Wiercipiętka, że hej Wszystko ok, waży już 370gram
Super że wszystko dobrze Rosną te dzieciaczki tak szybko, nie wiadomo kiedy

Cytat:
Napisane przez ania230 Pokaż wiadomość

u mnie dzisiaj tez ciężko było zasnąć ale koło 1 się udało... potem dwie pobudki na siku i na tiki taka i o 8 już byłam na nogach ..... bo na 9 do sh
I udało mi się kupić :
2 firanki
2 szlafroczki rozmiar 80-86 dam siostrze będzie miała dla Małej, potem i tak to do mnie wróci
Sexi koszulkę nocna
halkę pod spódnicę bo mam parę sukienek które jednak prześwitują a latem idealnie ją założyć
pościel w panterkę poszwa i podszewka
sweterek z wszyta koszulą przedłużenie
obróz dla taty
Wszystko za 10 zł

Wróciłam do domu, zrobiłam pranie, umyłam podłogi i zaczęłam się pakować
Dzisiaj o 18.30 podpisujemy umowę
Spakowane mam większość rzeczy i zabierzemy je z sobą bo babeczka pozwoliła wcześniej sobie rzeczy przywozić
Jeszcze zostanie mi do spakowania trochę ciuszków, dwie pary butów i takie drobiazgi.
Kwiaty, szafkę, telewizor weźmiemy w niedziele Tż ma cała wolna więc będzie czasu a czasu
Szybkiej przeprowadzki życzę! Ale nie przemęczaj się i nie noś ciężkich rzeczy. Super że w końcu będziecie razem tylko

U mnie dzisiaj tak wieje, że mam wrażenie że zaraz okna wyrwie. Aż się zaczęłam bać trochę bo sama w domu jestem
Stary 2016-01-28, 13:36   #183
ania230
Zakorzenienie

Na obiad rybka, ziemniaczki i surówka z marchwi i jabłuszka

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
Stary 2016-01-28, 13:37   #184
Asiek121
Zakorzenienie

a do mnie dzisiaj przyszedł zamówiony bujaczek, śliczny jest stan idealny, wylicytowałam za 90 zł
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 12596512_1102923316408985_1853249963_n.jpg (97,4 KB, 36 załadowań)
Asiek121 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-28, 13:37   #185
ania230
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Paula_ck Pokaż wiadomość
Szybkiej przeprowadzki życzę! Ale nie przemęczaj się i nie noś ciężkich rzeczy. Super że w końcu będziecie razem tylko
ooo tak

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
Stary 2016-01-28, 13:37   #186
misia880
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez haneczkab92 Pokaż wiadomość
Dziekuje bardzo. Mam nadzieje, ze to pomoże, bo naprawde jest to dosyc uciazliwe-o ile nie boli to strasznie irytuje, denerwuje:/zreszta dobrze wiesz.
A ten magnez to jedna tabletka na dzien?
Nie 1 ci nie starczy. 3 razy dziennie po 1 a ja biore 3 razy dziennie po 2.
Magnez pomaga bo w ciazy go bqgakuje

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-28, 13:37   #187
ania230
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Asiek121 Pokaż wiadomość
a do mnie dzisiaj przyszedł zamówiony bujaczek, śliczny jest stan idealny, wylicytowałam za 90 zł
Super !

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-01-28, 13:39   #188
__Veronique
Wtajemniczenie

majkela, ja teraz mam +3kg, a w 1 ciąży na tym etapie było +10... Ogólnie w 1 ciąży przytyłam 27kg, więc twój wynik nie jest zły

miszkaaa, ja Cię pamiętam gratuluje drugiego synka!!!

Cytat:
Napisane przez anuszka1984 Pokaż wiadomość
elaine ja pisałam do kocuro pw, ale niestety nie odezwała się

Cytat:
Ja też mam caly brzuch w rozstępach. Nie mam kasy na laser. Pogodzilam się z tym.... Mam wspaniałą córkę za kilka mcy syna.. Kremuje sie dbam a rozstępy pewnie i tak będą... Trudno. Nie mam na to wpływu
Witam w klubie

Cytat:
boze a ja 3 kg prawwie przytyłam ;( jestem załamana bo,jem wszystko normalnie jak zawsze nie wie moze to woda mi sie zatrzymala ;(
A co w tym dziwnego....? Wszystkie przecież tyjemy, bo jesteśmy w ciąży

Cytat:
Gratulacje

No one's gonna take my soul away.
__Veronique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-28, 13:49   #189
majkela12
Zadomowienie

Hej

Szybko nadrabiam, dopóki najmłodsze śpi, a starszy zajęty bajką

Duże kciukasy za dzisiejsze wizyty
Co do rozstępów to odpukać tfu tfu, po obu ciążach nie mam. Jakoś specjalnie się nie smarowałam, a teraz może raz w tygodniu jak sobie przypomnę, to wielkie święto
Ale ktoś mi kiedyś powiedział, że rozstępy to ordery macierzyństwa

Cytat:
Napisane przez Miqesi Pokaż wiadomość
majkela, też mam 4 kilo na plusie, wydaje mi się, że to niedużo. W poprzedniej ciąży przybierałam podobnie i szybko zrzuciłam po porodzie, więc nie martwię się tym
Też się tym jakoś strasznie nie martwię, prędzej czy później zgubię...chyba

elaine-blath wow 6 miesiąc, gratulacje
Miszka- gratulacje synka

Cytat:
Napisane przez zebrah Pokaż wiadomość
dzień dobry ciężaróweczki

Witam się 1 dzień na L4! Co ja mam zrobić z tak pięknie rozpoczętym dniem...? Młody ma nianię jeszcze miesiąc, bo nie chciałam jej tak zwalniać z marszu- bardzo fajna dziewczyna. Także mam taki luz, jak chyba tylko na wakacjach na studiach.

Zważyłam się rano- niecałe 0,5kg do przodu od wagi sprzed ciąży.

Majkela- a udawało Ci się po każdej ciąży wrócić do stanu sprzed? Mi się nie udało... zostało 10+ przez niewykrytą niedoczynność tarczycy po porodzie i mam już wizję słonia w lipcu...
Zazdroszczę L4, choć pewnie niedługo do Was dołączę
Po I ciąży nawet szybko wróciłam,przed II ciążą ważyłam chyba tyle co w liceum, po drugiej ciąży zostało mi ok+6kg, których nie mogłam zbić z racji kp, które dopiero zakończyłam teraz w grudniu (bałam się, że jak zacznę się odchudzać to się skończy karmienie), więc III ciąża rozpoczęta z nadprogramowym balastem
Stary 2016-01-28, 13:49   #190
Weronia93
Rozeznanie

Cytat:
Super bomba też chce taki heheh
Stary 2016-01-28, 13:49   #191
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

MISIA hyhy nie mam ciśnienia bo póki co mam czarne woskowane które idealnie leżą i jeszcze jedne spodnie, które mam dzisiaj i są luźne, spadają z tyłka, wiec jeszcze posłużą. A w poprzedniej na tym etapie juz tylko leginsy.

AUSTRALIA zapisuje sobie te książeczki dzięki! Mam sporo innych ale tych nie. Świetne wieści z wizyty!

SLIWECZKA co czytałaś?

OLINKA u nas ulica Czeresniowa i seria MAMOKO robi furorę

HANECZKA w ciazy dobry magnez. Tylko przy p nie bierz bo b6 na zatrzymanie laktacji.

Z kg najwięcej chyba w 2trymestrze poplynelam

ANNUSZKA thx za odp odnośnie Kocuro

MADZIA dobrze ze maleństwo tak ładnie

Sent from my Lumia 800 using Tapatalk

https://instagram.com/rudymspojrzeniem
http://www.rudymspojrzeniem.pl

Galeria pazurkowa:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1692
elaine-blath jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-01-28, 14:05   #192
miszkaaa
Zakorzenienie

Gratuluję udanych wizyt, dobrze, że z dzieciaczkami wszytsko dobrze

Ja w I ciąży przytyłam 19 kg i wszysko zaraz zleciało. Kilka tygodni po porodzie wyglądałam już normalnie a po jakimś czasie na wadze było mniej niż przed ciążą.
Karmienie piersią na pewno dużo pomaga w zrzucenie kg tylko trzeba uważać, żeby nie podjadać za duzo słodyczy bo niestety cukier się odkłada.
JA najpierw pięknie schudłam a po około 8-10 m-cach zaczęłam tyć

---------- Dopisano o 15:59 ---------- Poprzedni post napisano o 15:55 ----------

Dzisiaj spotkałam się z 3 innymi Brzuchatkami i żadna nie wierzyła, że jestem w 21 tc.
Jedna w tym samym tyg. a brzuszek o wiele większy, jedna majowa i też większa. Były w szoku, że ja na czerwiec i brzuszek najmniejszy z nich wszystkich. A mi się wydaje, że już wielki brzuchol mam...

---------- Dopisano o 16:01 ---------- Poprzedni post napisano o 15:59 ----------

VERONIQUE przytyłaś 27 kg w poprzedniej ciąży? Ja myślałam, że moje 19 to już b.dużo. A miałaś jakieś problemy zdrowotne bo to chyba dość sporo? Czy woda?

---------- Dopisano o 16:03 ---------- Poprzedni post napisano o 16:01 ----------

ANIA230 oby wszytsko przebiegło po Waszej myśli i nowe mieskanko okazało się miłym "gniazdkiem"

---------- Dopisano o 16:05 ---------- Poprzedni post napisano o 16:03 ----------

Ja też uwielbiam sh ale niestety,nie mam tutaj w pobliżu.
Ale jak mieszkałam w PL to uwielbiałam buszować

Żabinek
miszkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-28, 14:05   #193
fiazo
Zakorzenienie

Cytat:
Super że ok ładna waga

Cytat:
Australia cieszę się, ze wszystko w porządku duża z niej już dziewczynka : D
Moja wg dzisiejszego usg waży 430gram

Ładna waga

Cytat:

u mnie dzisiaj tez ciężko było zasnąć ale koło 1 się udało... potem dwie pobudki na siku i na tiki taka i o 8 już byłam na nogach ..... bo na 9 do sh
I udało mi się kupić :
2 firanki
2 szlafroczki rozmiar 80-86 dam siostrze będzie miała dla Małej, potem i tak to do mnie wróci
Sexi koszulkę nocna
halkę pod spódnicę bo mam parę sukienek które jednak prześwitują a latem idealnie ją założyć
obróz dla taty
Wszystko za 10 zł

Spakowane mam większość rzeczy i zabierzemy je z sobą bo babeczka pozwoliła wcześniej sobie rzeczy przywozić
Jeszcze zostanie mi do spakowania trochę ciuszków, dwie pary butów i takie drobiazgi.
Kwiaty, szafkę, telewizor weźmiemy w niedziele Tż ma cała wolna więc będzie czasu a czasu
Super zakupy, powodzenia w przeprowadzce. Tez mam w mieście takie sh przed dostawą wszystko po 2zł lub 1zl. Jest ich kilka bo to cała sieć. Otworzyli też nowe ale nie mam czasu jeździć , na L4 mam nadzieje cos upolować.

Synek
fiazo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-28, 14:05   #194
majkela12
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sliweczka85 Pokaż wiadomość
No w drugim chyba najwięcej przybywa. A Tobie już niewiele zostało do końca! Jakoś około 6 tygodni?
Ja w III trymestrze popłynęłam z tematem +4kg co miesiąc. Tłumaczę sobie, że to była woda

Cytat:
Najważniejsze, że jesteście pod fachową opieką, głowa do góry

Cytat:
Super kawał kobitki

Cytat:
bo na 9 do sh
I udało mi się kupić :
2 firanki
Sexi koszulkę nocna
obróz dla taty
Wszystko za 10 zł
To się nazywa zakupy za szybką i sprawną przeprowadzkę i tak jak dziewczyny napisały nie szalej z dźwiganiem

Cytat:
Śliczny nabytek

Cytat:
Napisane przez __Veronique Pokaż wiadomość
majkela, ja teraz mam +3kg, a w 1 ciąży na tym etapie było +10... Ogólnie w 1 ciąży przytyłam 27kg, więc twój wynik nie jest zły
Czekaj czekaj, do trzech razy sztuka, nieuniknione, ze Cię dogonię

Dzisiaj czujemy się wszyscy lepiej, nawet pozwoliliśmy sobie wyskoczyć na 1h na spacer, w końcu +11C A teraz lecę ogarniać drugie danie, dla dzieciaków mam kluski leniwe z marcheweczką i jabłkiem z wczoraj, a dla tż-ta chyba zrobię leczo, bo niestety ale dla mojego małża sama zupa na obiad to za mało. Zawsze mu mówiłam, że taniej go ubrać niż wykarmić
Stary 2016-01-28, 14:05   #195
Kociak85
Zadomowienie

australia, dzięki za te książki - będę szukać wierszyków na pewno bo Igunia to uwielbia.
My na razie "Na ulicy Czereśniowej" nie mamy,ale mamy coś z serii Mamoko i córa uwielbia zażyczę sobie na zajączka od dziadków chyba którąś z serii czereśniowej

Asiek, a przestań Ty chudzino :P to co przytyjesz to zrzucisz w dniu porodu

ania230, dobrze że z tatą wyjaśnione. No cóż,teraz takie czasy, że się nie da bez kredytu. W czasach naszych rodziców było inaczej... Mieszkania się dostawało od miasta itd...

Co do butów.... My powoli też będziemy kupować już te trochę tańsze buty, bo finansowo niestety to kiepsko wydać 200 zł na buty na 3-4 m-ce. A mała ma już ponad 2 lata to myślę, że ten najważniejszy czas dla rozwoju stóp ma już za sobą (chyba że się mylę).
Stary 2016-01-28, 14:07   #196
ania230
Zakorzenienie

U mnie wody jest dużooo koło 3 kg ,mimo tego że teraz mam +8 kg to powiem Wam że się nie przejmuje
Wiem że po porodzie spadnie, spacerki zrobią swoja, karmienie piersią więc nie boje się nadprogramowych kg
Przed ciążą dużo ćwiczyłam i jak tylko czas i siła mi pozwoli to też zacznę

Najważniejsze aby dzidziulce w brzuszku było dobrze i nie była głodna

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
Stary 2016-01-28, 14:09   #197
miszkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Tez biorę Magne B6. Dziewczyny teraz w przedszkolu jest wysyp tych zapaleń pluc/oskrzeli. Kolejne dzieci mają... No cóż trzeba to przetrwać

Madzia9999 trzymam mocno kciuki za was!
u nas w Irl też choróbska dookola.
Wszyscy kaszlą, gorączkują.
Ja z synkiem chorowałam przez przez ostatnie dni (już ponad tydzień) a od jakiś 2 dni mąż kaszle

Ale polecam na przeziębienia sok z owoców bzu czarnego i sok z żurawiny (te naturalne, niesłodzone) Naprawdę bardzo mi pomogły przy tym przeziębieniu

Żabinek
Stary 2016-01-28, 14:12   #198
ania230
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez miszkaaa Pokaż wiadomość
ANIA230 oby wszytsko przebiegło po Waszej myśli i nowe mieskanko okazało się miłym "gniazdkiem"

Ja też uwielbiam sh ale niestety,nie mam tutaj w pobliżu.
Ale jak mieszkałam w PL to uwielbiałam buszować

Mam nadzieje że w końcu bycie samemu uświadomi Nam jak tego potrzebowaliśmy

U mnie jeden na krzyż .. jak jest dostawa ludzi mnóstwo ale fakt piękne są rzeczy
Zresztą tak samo jak wyprzedaż- gdzie jak bym kupiła w bardzo dobrym stanie 4 sztuki firanek za 14 zł. Nie realne, a jednak warto się przejść i coś upolować

---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ----------

Cytat:
Napisane przez fiazo Pokaż wiadomość
Super zakupy, powodzenia w przeprowadzce. Tez mam w mieście takie sh przed dostawą wszystko po 2zł lub 1zl. Jest ich kilka bo to cała sieć. Otworzyli też nowe ale nie mam czasu jeździć , na L4 mam nadzieje cos upolować.
Dziękuje koniecznie. Pewnie gdyby nie aż taka ilość ludzi to bym jeszcze coś ciekawego znalazła... wszystko ładnie powieszone na wieszakach i wyprane!

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
Stary 2016-01-28, 14:14   #199
miszkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie wody jest dużooo koło 3 kg ,mimo tego że teraz mam +8 kg to powiem Wam że się nie przejmuje
Wiem że po porodzie spadnie, spacerki zrobią swoja, karmienie piersią więc nie boje się nadprogramowych kg
Przed ciążą dużo ćwiczyłam i jak tylko czas i siła mi pozwoli to też zacznę

Najważniejsze aby dzidziulce w brzuszku było dobrze i nie była głodna

super nastawienie, tak trzymaj!!

Cytat:
Napisane przez majkela12 Pokaż wiadomość
Ja w III trymestrze popłynęłam z tematem +4kg co miesiąc. Tłumaczę sobie, że to była woda

Najważniejsze, że jesteście pod fachową opieką, głowa do góry

Super kawał kobitki

To się nazywa zakupy za szybką i sprawną przeprowadzkę i tak jak dziewczyny napisały nie szalej z dźwiganiem

Śliczny nabytek

Czekaj czekaj, do trzech razy sztuka, nieuniknione, ze Cię dogonię

Dzisiaj czujemy się wszyscy lepiej, nawet pozwoliliśmy sobie wyskoczyć na 1h na spacer, w końcu +11C A teraz lecę ogarniać drugie danie, dla dzieciaków mam kluski leniwe z marcheweczką i jabłkiem z wczoraj, a dla tż-ta chyba zrobię leczo, bo niestety ale dla mojego małża sama zupa na obiad to za mało. Zawsze mu mówiłam, że taniej go ubrać niż wykarmić

Dla mojego męża podobnie z zupami. Dopiero jak zaczęłam robić takie gęste typu krem to zaczął jadać i mu pasują (bez drugiego dania)
A jak robisz leniwe w wersji wytrawnej tzn. do surówki?
Bo my jadamy ale na słodko tzn. polane masełkiem+ cukrem i cynamonem

Żabinek
Stary 2016-01-28, 14:16   #200
ania230
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez majkela12 Pokaż wiadomość

Tż już mi powiedział że nic nie będę dźwigać Tylko jak podpiszemy umowę , właścicielka pójdzie to on będzie znosił a ja w tym czasie mam sobie popatrzeć dokładnie co jest w szafkach w kuchni

---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ----------

Cytat:
Napisane przez Kociak85 Pokaż wiadomość

ania230, dobrze że z tatą wyjaśnione. No cóż,teraz takie czasy, że się nie da bez kredytu. W czasach naszych rodziców było inaczej... Mieszkania się dostawało od miasta itd...
dokładnie, było łatwiej, były książeczki mieszkaniowe i każdego było stać na mieszkania... zresztą 10-15 lat temu można było kupić mieszkanie za 80-120 tys a teraz jest to nie realne.

---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:15 ----------

Cytat:
Ale polecam na przeziębienia sok z owoców bzu czarnego i sok z żurawiny (te naturalne, niesłodzone) Naprawdę bardzo mi pomogły przy tym przeziębieniu
o tak rewelacja mnie również pięknie na nogi postawił.

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
Stary 2016-01-28, 14:17   #201
haneczkab92
Ania

Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
Nie 1 ci nie starczy. 3 razy dziennie po 1 a ja biore 3 razy dziennie po 2.
Magnez pomaga bo w ciazy go bqgakuje
Dziekuje bardza za odpowiedź.

19.05.2016r.- narodziny Hani

"Jak na deszczu łza
cały ten świat nie znaczy nic a nic...
Chwila, która trwa
może być najlepszą z Twoich chwil..."

-35...28,4kg do celu

haneczkab92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-28, 14:19   #202
ania230
Zakorzenienie

Cytat:
super nastawienie, tak trzymaj!!

Dla mojego męża podobnie z zupami. Dopiero jak zaczęłam robić takie gęste typu krem to zaczął jadać i mu pasują (bez drugiego dania)
A jak robisz leniwe w wersji wytrawnej tzn. do surówki?
Bo my jadamy ale na słodko tzn. polane masełkiem+ cukrem i cynamonem
dziecko najważniejsze!

A co do zup krem to mój Tż się nie chyci ale za to mówi że sobie mogę gotować a o niego się nie martwić zje kanapki

Leniwe z masełkiem i cukrem

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
Stary 2016-01-28, 14:21   #203
olinka012
Zadomowienie

Dziewczyny a może macie. Pdf "ciężarówką..."? W zamian prześlę RODZEŃSTWO BEZ RYWALIZACJI. )

Edytowane przez olinka012
Czas edycji: 2016-01-28 o 14:35
olinka012 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-28, 14:27   #204
agusiia69
Zakorzenienie

Słuchajcie dziewczyny, ostatnio pisałam, że jeszcze nic dla malutkiej nie kupiłam.. Póki co czekam na potwierdzenie 5 lutego, że to na 100% będzie dziewczynka Ale już korci mnie, aby coś kupić no i kupiliśmy z mężem.. PIELUSZKI W promocji w Rossamnnie były akurat Baby Dream 1 i 2 Tak więc póki co mamy pieluszki Na pewno chciałabym jeszcze kupić w promocji pieluszki z Biedronki i Lidla, bo słyszałam, że są bardzo dobre Także pierwsze zakupy już za nami
Stary 2016-01-28, 14:32   #205
anuszka1984
Zadomowienie

Dziewczyny melduję się po połówkowym!

U nas wszystko w porządku Aleksander rozwija się prawidłowo, waży 441 g. Nie chciał się zaprezentować na 3D i cały czas zakrywał buzię rączkami. Siusiaka za to jak zwykle pokazywał z ochotą

Poczytam Was później, bo właśnie wychodzimy z Zuzią na dwór.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_1924.JPG (136,3 KB, 33 załadowań)

https://www.instagram.com/mama_rodzenstwa/
anuszka1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-28, 14:34   #206
olinka012
Zadomowienie

Anuszka gratulacje!
olinka012 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-28, 14:34   #207
ania230
Zakorzenienie

Cytat:

U nas wszystko w porządku Aleksander rozwija się prawidłowo, waży 441 g. Nie chciał się zaprezentować na 3D i cały czas zakrywał buzię rączkami. Siusiaka za to jak zwykle pokazywał z ochotą
Super
Ci meżczyźni i ich siusiaki

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
Stary 2016-01-28, 14:35   #208
australia87
Zakorzenienie

Dzięki dziewczyny za gratulacje i miłe słowa
Swoją drogą, to dziwne to moje dziecko, bo buzię często zasłaniała a to jedną, a to dwiema rączkami, ale żeby pokazać co ma między nogami to od razu

Olinka, ja kiedyś szukałam pdfu, to było ciężko. Dorwałam używaną na allegro, bo w sumie o nową też ciężko...

agusiia69, od czegoś trzeba zacząć, super Mój mąż w grudniu kupił jedną paczkę pieluszek, bo nie mógł się powstrzymać

Cytat:

Super! O to tak jak u nas, pierwsze co, to nogi do rozkroku

Edytowane przez australia87
Czas edycji: 2016-01-28 o 14:36
australia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-28, 14:35   #209
agusiia69
Zakorzenienie

Cytat:

Super wiadomości! Gratulację
Stary 2016-01-28, 14:41   #210
ania230
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny a może macie. Pdf "ciężarówką..."? W zamian prześlę RODZEŃSTWO BEZ RYWALIZACJI. )
właśnie przeglądnęłam chomika i nie ma nigdzie :/

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości