|
|||||||
| Notka |
|
| Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3991 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Dot.: Czym dziś pachniesz Wizażanko? Część XV
Obrzydliwie Potworny Potwór...?
![]() BTW - dużo zdrówka
|
#3992 |
|
Zakorzenienie
|
![]() tez dobre ale raczej ![]() Osiedlowy Pan Pedofil
|
|
|
|
#3993 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ty wiesz co, że ja go nie podejrzewam raczej, o zoofilię może szybciej, ale kto wie ... Może podśwaidomie tak sobie wyobrażam przestęców ? Cytat:
, ale znów Maja i Tulip mówiły na zlocie że czują miętę Więc może wytrawny Twój nos
|
||
|
|
|
#3994 |
|
Zakorzenienie
|
Ambre Narguile
![]()
|
#3995 |
|
Zakorzenienie
|
Hiris
|
#3996 |
|
Zakorzenienie
|
Musi być cudowne.
Mariolu - doleciały próbki ? Zepsułam sobie zapach - szlag niech trafi wirtualne testy - wyszło mi, że powinno mi pasowac Chanel no19 - kupiłam próbeczkę, właśńie doszła, psiknęłam ..... i popsułam Smoka - powinnam wiedzieć ,ze Szanelki nie dla mnie |
|
|
|
#3997 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.Wiec nie wiem, moze zrejteruje Cytat:
![]() Fenris, DOKLADNIE .
Edytowane przez tulipanka Czas edycji: 2007-10-08 o 18:06 |
||
|
|
|
#3998 |
|
Zakorzenienie
|
Mira Bai
To moja pierwsza kupiona w ciemno, pod wpływem tego forum, flaszka ![]() Dopisek - ciesze się nią od roku, po niej było wiele innych strzałów w ciemno. Ten był bardzo udany
KOTY. KOTY SĄ MIŁE. Edytowane przez Różowy Strachulec Czas edycji: 2007-10-08 o 12:53 Powód: Dopisek doprecyzowujący :) |
|
|
|
#3999 |
|
Zadomowienie
|
Strachulcu, i jak? ;-)
|
|
|
|
#4000 |
|
Zakorzenienie
|
Jest bardzo milo i smakowicie. Prawdziwa szarlotka z cynamonem, aczkolwiek lekko przypalona
![]() Probki jeszcze nie dolecialy, ale nie martw sie. W Anglii trwa strajk pocztowcow , wiec jeszcze sie naczekam . Z doswiadczenia wiem, ze opoznienia bywaja duze, ale wszystko dociera i nic nie ginie. Czekam na kilka przesylek...
|
#4001 | |
|
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
A może Gloria? Cośtam wybiorę, najwyżej go uduszę ![]() mariolasl - co widzę Twój avatar to myślę, że to malinka i muszę się wpatrywać, żeby wypatrzyć Ciebie
|
|
|
|
|
#4002 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() Wiecie co, musze się pożalić bo normalnie aż mam łzy w oczach. Cieszę się tym swoim remontem, właściwie to nie moge się doczekać kiedy się skończy i jak w efekcie będzie ładnie, i rozmawiam z ... no, wydawało mi się, ze z przyjaciółką... co bym chciała jeszcze i jak pewne rzeczy rozwiązać, i właśnie usłyszałam, że ja ostatnio to o niczym innym nie mówię a co u niej to nawet nie spytam. I żeby to chociaż prawda była?! zaczynam powoli mieć dość, a to ma pretensję, że jej nie proszę o zdjęcia jej dzieci (niby z jakiej paki? ) a to, że pytam ją o zdanie a potem robię po swojemu, ale teraz to mnie normalnie tak zgasiła, ze musiałam się wypisac
|
|
#4003 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4004 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4005 |
|
Zakorzenienie
|
Trochę mętnie to napisałam, ta flaszka była pierwsza, a po niej było wiele kolejnych
![]() Niewątpliwie Mira Bai to był udany strzał
|
#4006 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moge Ci tylko napisac zebys sie tym az tak nie dolowala... Ludzie czasem nie radza sobie z zazdroscia i przez to powstaja dziwne komentarze... i pretensje. Trzeba sie zdy6stansowac do ludzi... zawsze bedzie cos czego nie zrobilas lub zrobilas nie tak... Jeslijest przyjaciolka powinna zrozumiec, ze w tym momencie Twoja glowe zaprzata wazna sprawa i masz prawo byc nia podekscytowana i mowic o niej... Zreszta - moze ja jestem zgorzkniala ale ja uwazam, ze przyjaciel to bardzo duze slowo... Latiej znalesc milosc niz przyjazn prawdziwa... Wiec mam kumpelki a te jak cos zapiernicza i zawioda to to nie boli... |
|
|
|
|
#4007 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4008 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś Gucci EDP II, już po lekcji z szóstoklasistami... aj wkurzyłam się troszkę, bo mam przyjść jeszcze na jedną lekcję, po skończonej praktyce, dobrze że w poniedziałki nie mam zajęć na uczelni.
Na ręce testuję różnorakie cuda od Nevadki, Magical Moon i Juicy Couture, przyleciało do mnie także She Armaniego i mogę powiedzieć, że właśnie osiągnęłam szczyt rozkoszy |
|
|
|
#4009 |
|
Zakorzenienie
|
Margot, dla Ciebie w tej chwili najważniejsze jest mieszkanie i słusznie, wkładasz w to masę pieniędzy i logiczne, że myślisz głównie o tym. A że nie prosisz o zdjęcia dzieci?
No sorry, niech się matka tych dzieci nimi zachwyca, Ty masz trochę inne sprawy na głowie.
|
#4010 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
) osoby, która jako jedną z bardzo nielicznych uważam właśnie za przyjaciółkę. No nic, zdaje się, że będe musiała zweryfikować tę liczbę. Przykre, ale takie życie.
|
|
#4011 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Skoro do tej pory zaslugiwala na miano przyjaciolki to mzoe nie skreslaj jej ... moze to bylo potkniecie. Mam nadzieje, ze sie ulozy a kolezanka sie 'opamieta' i zacznie cieszyc z Toba... (niewielu to potrafi) A w temacie - nareszcie wybralam zapach piekny w oblesnym flakoniwe czyli HP
|
|
|
|
|
#4012 |
|
Zakorzenienie
|
Margot
Ale z tymi zdjęciami to pojechała równo |
|
|
|
#4013 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Hecate - obleśnym flakonie?
Mi się poisonowe flakony bardzo, ale to bardzo podobają.
|
|
|
|
#4014 |
|
Zakorzenienie
|
Margot, spokojnie, może przyjaciółka się zreflektuje i odpuści Ci oglądanie zdjęć dzieci? Grrr... jak ja nie lubię tych zapatrzonych w swoje dzieci mamuś, które uważają, że cały świat ma sie rozpływać w zachwytach nad ich dziećmi. Zupełnie, jak moja szwagierka, która powiedziała do mojego męża: "Jeśli Ty nie lubisz mojej córki, to ja nie lubię Ciebie". A chodzi o złośliwą trzylatkę, która umyślnie robi to, czego jej nie wolno i sprawdza, jak zareagują inni. Ja niestety tej małej nie lubię za bardzo, a po tekście jej mamusi - również i mamusi nie.
|
#4015 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() klasyczny, tendre, pure i midnight maja przesliczne flakony... ale HP ten czerwony z czarnym korkiem... dla mnie cosb strasznego ![]() Aggie - bo rodzice czesto zapominaja, ze oni kochaja swoje dzieci bezgranicznie a czesto slepi sa na wady dzieciaka.. dla obcych to juz nie jest tak 'oczywiste', ze dzieciaka trzeba kochac pomimo wad... Zreszta - jak dzieciak fajny i madry to sie go lubi bez nakazow mamy 'lubcie go/ja' |
|
|
|
|
#4016 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Mi najmniej podoba się flakon Pure. Ale klasyk + Midnight to cudeńka, potem Hypnotic, Tendre i na końcu Pure
![]() Zaraz będę pachniała waniliowym mydełkiem (=karmelowym) YR. |
|
|
|
#4017 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pure flakon ladny ale perfumy dla mnie wymiotgenne bleee...
|
|
|
|
|
#4018 |
|
Zakorzenienie
|
Margot, nie przejmuj się
przyjaciółka przesadziła, to fakt, ale to nie powód żebyś była smutna - może miała akurat zły dzień i wcześniej czy później jej przejdzie ? ![]() Nie martw się
|
|
#4019 | |
|
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
Pachnę jednak mandarynkowo-korzennym mydełkiem
|
|
|
|
|
#4020 | ||||||
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Niestety nie jest to kwestia gorszego dnia u przyjaciółki, a raczej pogorszenia się naszych relacji, bo takie sytuacje się powtarzają od paru miesięcy i wszystko sprowadza się do tego, ze ona jednak nie potrafi zaakceptować tego, że ludzie są różni i mają odmienne zdanie na wiele spraw. Różnych - finansów, rodziny, macierzyństwa, pracy. A w kwestii zdjęć - rozmawiałam w międzyczasie z dwiema koleżankami, i usłyszałam wprost, że gdybym nagle poprosiła o fotki ich pociech, zaczęłyby się ostro zastanawiac, czy czasem nie chcę ich sprzedać jakiemuś pedofilowi
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:15.

Ty wiesz co, że ja go nie podejrzewam raczej, o zoofilię może szybciej, ale kto wie ... Może podśwaidomie tak sobie wyobrażam przestęców ?
Więc może wytrawny Twój nos 
.

, wiec jeszcze sie naczekam 

zaczynam powoli mieć dość, a to ma pretensję, że jej nie proszę o zdjęcia jej dzieci (niby z jakiej paki?
No po prostu zaprzeczenie mężczyzny jak dla mnie - niski, grubiutki, ta twarz, te włoski, te nóżki jak serdelki ... Brrrrrrr .... Ciarki mnie przechodzą