![]() |
#4801 | |||
Panaroja
|
Dot.: Scend Barł czyli Scent Bar LVIII
Cytat:
![]() Cytat:
![]() 2.uuuu , będzie się działo ![]() etam jaka wiosna , zimno i wieje ![]() ![]() Cytat:
![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4802 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4803 | |||
Mother of Cats
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Maja, szalejesz, aż miło czytać ![]() ![]() Cytat:
![]() Czuj się lepiej ![]() Edytowane przez aileenn Czas edycji: 2016-01-30 o 16:53 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4804 |
Zakorzenienie
|
Dzięki za zbiorową pocieszkę
![]() ![]() Aileenn - dobre pytanie, co poradził lekarz. Otóż, tą razą zrobiłam se nawet zrzut ekranu na srajfonie stronki z nfz, a dokładnie fragmentu, który mówi o tym, że punkt nocnej i świątecznej opieki zdrowotnej wybieramy sobie DOWOLNY, nie ma rejonizacji. To dla pyskatych piguł, które przeganiają ludzi. Niemniej, trafiłam na młodą lekarkę, która powiedziała mi, to co wiedziałam, cytuję - może Pani mieć anginę, ale może też Pani jej nie mieć. ![]() ![]() ![]() Na "szczęście" mam auto na noc, gdybym umierała żeby się zawieźć do jednak innego punktu i think, w razie co. Już to widzę. Ale posrana byłam wczoraj całą noc bo w skrócie chodzi o ropę i migdały, oszczędzając Wam opis ![]() ![]() No a z bezedur, dziś zamierzam odganiać złe myśli szukaniem świeżaków ala Escentric. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2016-01-29 o 21:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#4805 |
Zakorzenienie
|
![]() ale reszta zamówienia też nikogo nie porwała jeśli chodzi o wedla, to zostanę przy torciku ![]() za to teżu zdobył dla mnie taką i jest obłędna ![]() Rejcz, ![]() nie zajrzała nawet? przecież anginę chyba widać ![]() nie pamiętam co to mi ostatnio na nią przepisała moja lekarka, ale kazała rozgnieść i rozpuścić spore tabletki, bo nie dawałam rady nic przełknąć. po 2 dawkach złagodziło ból. a, zmierzyła mi temperaturę w gabinecie i miałam poniżej 36 ale dzień wcześniej miałam wysoką. chuop za to nigdy nie gorączkuje, przechodził grypska, zapalenia, przeziębienia, choroby zakaźne, rozkładało go ze wszystkimi objawami, a temperatura mu nie rośnie. dziwny jest ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4806 |
Wpisz tu zomzing
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4807 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Siedzę sobie więc na bombie zegarowej tak. Urośnie - nie urośnie. Spuchnie - nie spuchnie. Dziś już mam lajta w miarę, bo od wczoraj nie urosło, ale ubiegłej nocy chodziłam po ścianach. Cały tymsal wypsikałam ![]() BTW nie wiem już tego wszystkiego, czy słałam Ci gratsy na okoliczność joba! ![]() ---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ---------- Cytat:
![]() W żółtych liściach ![]() Dla mnie zima wygrywa ![]() ![]() Choć ta na porośniętym torowisku? to szyna jest? Obłędne!!!! Istny catwalk Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2016-01-29 o 22:14 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4808 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na feju wczoraj widziałam ![]() z mursz mi się skojarzyły i końskie flakony na perfumy z arabskiego sklepu też ![]() Cytat:
![]() a ta lekarka co miała dyżur to od czego była? podolog może ![]() przepraszam z góry wszystkich związanych z branżą medyczną sama chyba bym wzięła antybior jakbym miała pod ręką anginowy ![]() przed wizytą psikałam unibenem, zamiennik tantum verde, ale nie leczył tylko znieczulał trochę kurcze, kupiłam sobie piwo za wypełnienie planu w tym tygodniu i żal mi wypić, bo ćwiczyłam i dietę trzymam ![]() za dojście do celu (myślę, że w okolicy maja) wyznaczyłam sobie fajniejszą nagrodę i bez kalorii ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4809 |
Zakorzenienie
|
Rejcz, wedle mojej wiedzy angina objawia się białym nalotem ropnym na migdalku i to od razu widac iantybiot się laduje. Samo czerwone i opuchniete- wirusowka.
Przy moim ropniu spuchlo tak ze migdala nawet nie bylo widac, trzeba bylo na ostrym dyżurze laryngologicznym w szpitalu igla dziabnac czy w środku jesrropa czy co insze. No i mi to się zrobilo po 3 niedoleczonej anginie z rzędu w ciagu miesiąca, nie panikuj ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2016-01-29 o 22:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#4810 |
Zakorzenienie
|
Specjalizacji lekarki nie zdążyłam dojrrzeć - to był ekspres, a że nie dostałam żadnej recepty...
Maja - ja nie miałam czerwonych, po prostu chciałam oszczędzić czytaczom wrażeń, ale kolory posiadam jak najbardziej bakteryjne ![]() niemniej dzięki za wsparcie ![]() ![]() ![]() No ale póki co, tfu tfu tfu. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2016-01-29 o 22:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#4811 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2016-01-29 o 22:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4812 |
Zakorzenienie
|
Zachciało mi się jesć, czegoś ciepłego, lekkostrawnego i śliskiego
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4813 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4814 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4815 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4816 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4817 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4818 | ||||
Panaroja
|
Kocham euthyrox
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() kocham euthyrox , zwiększyłam dawkę i jestem już o centymetr cieńsza i zlazł mi cellulit i obrzęk z ud ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4819 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4820 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4821 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
moim zdaniem powinna chociaż wypisać receptę ![]() u mnie przy anginie ból był taki, że chciałam żyletki połykać, więc nawet nie zwracałam uwagi na złe strony antybiotyków Cytat:
![]() nie skacz ![]() dociągnij do poniedziałku i wizyty u laryngologa ![]() nie wiem co wieje, ćwiczenia mnie podtrzymują normalnie prawie jestę endorfinką ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4822 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie też, ale kurcze przeż nie będę czekać do ostatniej chwili z wizytą, zwłaszcza, że nie mogłam. Nie uśmiecha mi się tłuc taksówkami po lekarzach. To ostateczność. Niemniej cieszę się, że póki co, nie stało się to czego się obawiałam. Zajmę się czymś. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4823 |
Mother of Cats
|
Co za dzień. Piękna pogoda, to poszłam na spacer - skutek: bąbel na pięcie. Wróciłam mega głodna, zaczęłam działania żywnościowe w kuchni z patelnią - skutek: własnie rosną mi bąble na dwóch palcach, dobrze chociaż że lewa łapa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4824 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Rejcz współczuję przejść z lekarka ![]() ![]() Ale dzis piękna pogoda ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4825 | ||
Mother of Cats
|
Rejcz, no co za lekarz
![]() ![]() Trzymaj się ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Co mu robisz? ![]() Edytowane przez aileenn Czas edycji: 2016-01-30 o 16:55 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4826 | ||
Zakorzenienie
|
joł baru snad hmmmm bardzo niski podstaw języka migowego
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A herbata goździkowo zielo angielska itd może trochę złagodzi.... Można też ciepły okład na gardło zrobić... ---------- Dopisano o 16:38 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ---------- Cytat:
![]() Kable hmmmm zależy jakie srebrne czy zuote?
"Chcę być pomylona , pomyleni mają w głowie Słoneczko ..." Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2016-01-30 o 15:34 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4827 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. odtłuszczam, zrobiły mi się dołeczki na bokach, a wokół pępka zgromadziła ciąża tłuszczowa ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4828 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4829 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
z l-karnityną, minerałami, witaminami.... ale ona ponoć nie jest za dobra ![]() bo ma złe słodziki ![]() w lutym będę musiała kupić kolejną i trochę poczytać co wybrać wiem tylko, że białka na porcję musi być co najmniej 20g ![]() mnie telepie po zielonej herbacie po czystku same pozytywy, opryszczki się mnie przestały łapać Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2016-01-30 o 16:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4830 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A mi tężyczka nawraca tak samo jak po pokrzywie... ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:59.