|
|
#4801 | |||
|
Panaroja
|
Dot.: Scend Barł czyli Scent Bar LVIII
Cytat:
Cytat:
2.uuuu , będzie się działo ![]() etam jaka wiosna , zimno i wieje słońce tylko udaje że świeci ![]() Cytat:
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||
|
|
|
#4802 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
|
|
|
#4803 | |||
|
Mother of Cats
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Maja, szalejesz, aż miło czytać Cytat:
Czuj się lepiej Edytowane przez aileenn Czas edycji: 2016-01-30 o 17:53 |
|||
|
|
|
#4804 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki za zbiorową pocieszkę
Aileenn - dobre pytanie, co poradził lekarz. Otóż, tą razą zrobiłam se nawet zrzut ekranu na srajfonie stronki z nfz, a dokładnie fragmentu, który mówi o tym, że punkt nocnej i świątecznej opieki zdrowotnej wybieramy sobie DOWOLNY, nie ma rejonizacji. To dla pyskatych piguł, które przeganiają ludzi. Niemniej, trafiłam na młodą lekarkę, która powiedziała mi, to co wiedziałam, cytuję - może Pani mieć anginę, ale może też Pani jej nie mieć. Chyba zacznę tam włazić ze chłopem, bo normalnie mowę mi odebrało z wrażenia. Drążyłam ale nie dowiedziałam się nic, poza tym, że jak mi się pogorszy to mam przyjechać jutro, ona tu będzie. Nie mam sił na komentarz. Przy duszącym kaszlu, nie zostałam osłuchana nawet. (tak się to mówi prawidłowo?) Na "szczęście" mam auto na noc, gdybym umierała żeby się zawieźć do jednak innego punktu i think, w razie co. Już to widzę. Ale posrana byłam wczoraj całą noc bo w skrócie chodzi o ropę i migdały, oszczędzając Wam opis Chyba nawet tutaj dziewczyny mówiły o bezgorączkowych początkach anginy, a hardkorowych jej końcach. Serio, strach sprawił, że nie wchodzę na ŻADNE strony o tej tematyce, niczego nie czytam. Nie chcę nic wiedzieć. Historia mojego ojca, Mai, oraz inne sprawiły, że ostro wczorajszej nocy przypaniczyłam. Zamiast durna mieć jakis numer taxi w memory fajw No a z bezedur, dziś zamierzam odganiać złe myśli szukaniem świeżaków ala Escentric. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2016-01-29 o 22:21 |
|
|
|
#4805 |
|
Zakorzenienie
|
ale reszta zamówienia też nikogo nie porwała jeśli chodzi o wedla, to zostanę przy torciku ![]() za to teżu zdobył dla mnie taką i jest obłędna ![]() Rejcz, ![]() nie zajrzała nawet? przecież anginę chyba widać ![]() nie pamiętam co to mi ostatnio na nią przepisała moja lekarka, ale kazała rozgnieść i rozpuścić spore tabletki, bo nie dawałam rady nic przełknąć. po 2 dawkach złagodziło ból. a, zmierzyła mi temperaturę w gabinecie i miałam poniżej 36 ale dzień wcześniej miałam wysoką. chuop za to nigdy nie gorączkuje, przechodził grypska, zapalenia, przeziębienia, choroby zakaźne, rozkładało go ze wszystkimi objawami, a temperatura mu nie rośnie. dziwny jest
|
|
|
|
#4806 |
|
Wpisz tu zomzing
|
|
|
|
|
#4807 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W pon spórbuję do laryngolog, ale do pon kupa czasu Wszystko się może zdarzyć. Siedzę sobie więc na bombie zegarowej tak. Urośnie - nie urośnie. Spuchnie - nie spuchnie. Dziś już mam lajta w miarę, bo od wczoraj nie urosło, ale ubiegłej nocy chodziłam po ścianach. Cały tymsal wypsikałam BTW nie wiem już tego wszystkiego, czy słałam Ci gratsy na okoliczność joba! ![]() ---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ---------- Cytat:
Ta mina!W żółtych liściach Dla mnie zima wygrywa Choć ta na porośniętym torowisku? to szyna jest? Obłędne!!!! Istny catwalk Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2016-01-29 o 23:14 |
||
|
|
|
#4808 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na feju wczoraj widziałam z mursz mi się skojarzyły i końskie flakony na perfumy z arabskiego sklepu też ![]() Cytat:
a ta lekarka co miała dyżur to od czego była? podolog może ![]() przepraszam z góry wszystkich związanych z branżą medyczną sama chyba bym wzięła antybior jakbym miała pod ręką anginowy ale mi nigdy migdały nie puchły ani nie bolały bez powoduprzed wizytą psikałam unibenem, zamiennik tantum verde, ale nie leczył tylko znieczulał trochę kurcze, kupiłam sobie piwo za wypełnienie planu w tym tygodniu i żal mi wypić, bo ćwiczyłam i dietę trzymam ![]() za dojście do celu (myślę, że w okolicy maja) wyznaczyłam sobie fajniejszą nagrodę i bez kalorii
|
||
|
|
|
#4809 |
|
Zakorzenienie
|
Rejcz, wedle mojej wiedzy angina objawia się białym nalotem ropnym na migdalku i to od razu widac iantybiot się laduje. Samo czerwone i opuchniete- wirusowka.
Przy moim ropniu spuchlo tak ze migdala nawet nie bylo widac, trzeba bylo na ostrym dyżurze laryngologicznym w szpitalu igla dziabnac czy w środku jesrropa czy co insze. No i mi to się zrobilo po 3 niedoleczonej anginie z rzędu w ciagu miesiąca, nie panikuj
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2016-01-29 o 23:33 |
|
|
|
#4810 |
|
Zakorzenienie
|
Specjalizacji lekarki nie zdążyłam dojrrzeć - to był ekspres, a że nie dostałam żadnej recepty...
Maja - ja nie miałam czerwonych, po prostu chciałam oszczędzić czytaczom wrażeń, ale kolory posiadam jak najbardziej bakteryjne Jako i zapach niemniej dzięki za wsparcie No ale póki co, tfu tfu tfu. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2016-01-29 o 23:41 |
|
|
|
#4811 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szukaj innego lekarza, im szybciej się zacznie leczyć tym lepiej : glasiu:
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2016-01-29 o 23:47 |
|
|
|
|
#4812 |
|
Zakorzenienie
|
Zachciało mi się jesć, czegoś ciepłego, lekkostrawnego i śliskiego
No i postanowiłam spróbować makaronu ryżowego z tapioką i ... zieloną herbatą. Smakuje jak Green tea Elizabeth Arden. Kury znowu będą miały radochę.
|
|
|
|
#4813 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4814 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4815 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4816 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4817 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4818 | ||||
|
Panaroja
|
Kocham euthyrox
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() kocham euthyrox , zwiększyłam dawkę i jestem już o centymetr cieńsza i zlazł mi cellulit i obrzęk z ud
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||
|
|
|
#4819 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4820 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Halny?
|
||
|
|
|
#4821 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moim zdaniem powinna chociaż wypisać receptę u mnie przy anginie ból był taki, że chciałam żyletki połykać, więc nawet nie zwracałam uwagi na złe strony antybiotyków Cytat:
nie skacz dociągnij do poniedziałku i wizyty u laryngologa ![]() nie wiem co wieje, ćwiczenia mnie podtrzymują normalnie prawie jestę endorfinką
|
||
|
|
|
#4822 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie też, ale kurcze przeż nie będę czekać do ostatniej chwili z wizytą, zwłaszcza, że nie mogłam. Nie uśmiecha mi się tłuc taksówkami po lekarzach. To ostateczność. Niemniej cieszę się, że póki co, nie stało się to czego się obawiałam. Zajmę się czymś. |
|
|
|
|
#4823 |
|
Mother of Cats
|
Co za dzień. Piękna pogoda, to poszłam na spacer - skutek: bąbel na pięcie. Wróciłam mega głodna, zaczęłam działania żywnościowe w kuchni z patelnią - skutek: własnie rosną mi bąble na dwóch palcach, dobrze chociaż że lewa łapa
|
|
|
|
#4824 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rejcz współczuję przejść z lekarka zdrówka Ale dzis piękna pogoda
|
|
|
|
|
#4825 | ||
|
Mother of Cats
|
Rejcz, no co za lekarz
Skoro nie potrafi (nie chce jej się? skoro nawet nie zajrzała do paszczy) diagnozować, to po co siedzi na takim dyżurze? Przecież wiadomo, że pacjenci będa przychodzić po pomoc, a nie po ładny uśmiech Trzymaj się Cytat:
Jak dla mnie, to do Wedla jest sens chodzić tylko na tę z chili ![]() Cytat:
Co mu robisz? ![]() Edytowane przez aileenn Czas edycji: 2016-01-30 o 17:55 |
||
|
|
|
#4826 | ||
|
Zakorzenienie
|
joł baru snad hmmmm bardzo niski podstaw języka migowego
Cytat:
A herbata goździkowo zielo angielska itd może trochę złagodzi.... Można też ciepły okład na gardło zrobić... ---------- Dopisano o 16:38 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ---------- Cytat:
?Kable hmmmm zależy jakie srebrne czy zuote?
"Chcę być pomylona , pomyleni mają w głowie Słoneczko ..." Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2016-01-30 o 16:34 |
||
|
|
|
#4827 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. odtłuszczam, zrobiły mi się dołeczki na bokach, a wokół pępka zgromadziła ciąża tłuszczowa jakoś to muszę wypalić
|
|
|
|
|
#4828 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miałam wcześniej zapytać o odżywki białkowe jakie zapodajesz?
|
|
#4829 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z l-karnityną, minerałami, witaminami.... ale ona ponoć nie jest za dobra bo ma złe słodziki ![]() w lutym będę musiała kupić kolejną i trochę poczytać co wybrać wiem tylko, że białka na porcję musi być co najmniej 20g ![]() mnie telepie po zielonej herbacie po czystku same pozytywy, opryszczki się mnie przestały łapać Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2016-01-30 o 17:34 |
|
|
|
|
#4830 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A mi tężyczka nawraca tak samo jak po pokrzywie...
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:10.

I to całkiem konkretną 

Chyba zacznę tam włazić ze chłopem, bo normalnie mowę mi odebrało z wrażenia. Drążyłam ale nie dowiedziałam się nic, poza tym, że jak mi się pogorszy to mam przyjechać jutro, ona tu będzie.
Chyba nawet tutaj dziewczyny mówiły o bezgorączkowych początkach anginy, a hardkorowych jej końcach. Serio, strach sprawił, że nie wchodzę na ŻADNE strony o tej tematyce, niczego nie czytam. Nie chcę nic wiedzieć. Historia mojego ojca, Mai, oraz inne sprawiły, że ostro wczorajszej nocy przypaniczyłam. Zamiast durna mieć jakis numer taxi w memory fajw 

Ta mina!

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

zdrówka