|
|
#361 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2016 cz.3
Cytat:
wózek bardzo ładny ![]() To niedobrze, że śliwek nie jadasz. A co do activi na mnie bardziej dziala (na czczo) normalny jogurt, nie pitny. Ale może u Ciebie bedzie inaczej. To możesz jeszcze spróbować otrębów. Koleżanka popija codziennie tzn. przed śniadaniem zalewa 2 łyżeczki otrąb wrzątkiem, czeka aż się "zaparzą"/zmiękną i wypija. Bardzo sobie chwali tą metodę. Albo na śniadanko owsiankę z płatków+ jakies ziarenka
Edytowane przez miszkaaa Czas edycji: 2016-01-29 o 23:22 |
|
|
|
|
#362 |
|
Zakorzenienie
|
MariaFrancescagratulacje dwóch dziewczynek Weronika jeszcze trochę cierpliwości a maluszek się ujawni
|
#363 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:44 ---------- Poprzedni post napisano o 23:41 ---------- Moszkaa zacznę próbować może pomoże pózniej dam znać czy lepiej czy nie i mam nadzieje ze nie będę musiała pic te świństwo i pieronskie czopki ale bardzo nie chce się truć wiec jestem dobrej myśli nawet spróbuje te śliwki ale już bez wody same ---------- Dopisano o 23:49 ---------- Poprzedni post napisano o 23:44 ---------- Asiek 121 a słyszałaś opinie o tym wózku jedynie wiem ze cieżko znaleść 3w1 często jest 2w1 +nosidełko z maxi cosi lub można wybrać inny i wtedy ceny się wahają jutro jadę zobaczyć do innego sklepu u mnie juz na miejscu jaka cena jc to dam znać w tym sklepie w Zabrzu wózek bez nosidełka 1500zl
|
|
#364 | |
|
Zakorzenienie
|
monini2507 gratulacje synka Dziewczyny Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:59 ---------- Poprzedni post napisano o 23:53 ---------- A ja dzisiaj spakowałam większość rzeczy trochę przewieźliśmy i w niedziele resztę bo będzie kolega do pomocy Teraz idę spać Dobranoc
|
|
#365 |
|
Zadomowienie
|
Dobranoc
spokojnej nocy wszystkim!
|
|
#366 |
|
Zakorzenienie
|
RADENA dajesz rade spać jeszcze na brzuchu? A wrażenie zmniejszenia moze wynikać z oczyszczenia z wody.. Też miałam jakis czas temu takie odczucie. Angielski? Moze jakieś kursy doszkalające do zawodu?
SLIWECZKA świetnie ze wszystko ok z Ignasiem Pauli simmons nic nie czytałam. Zerkne sobie...KOCIAK dobrze ze Iga juz lepiej. AGGUSIA u nas też pampki pampersa się nie sprawdzaly bo plecami kupa wylatywala notorycznie.. A rossmanowskie (2ki chyba) sztywne były. Ale koleżance i jej synkowi akurat pasowały. Nie ma reguły. Znowu obudziłam się o 3 i spać nie mogę to was nadrabiam bo w dzien czasu nie było aby zajrzeć.. Sent from my Lumia 800 using Tapatalk ---------- Dopisano o 04:43 ---------- Poprzedni post napisano o 04:20 ---------- OLINKA jeśli chodzi o koncert to zależy gdzie staniesz ![]() MARIAFRANCESCA gratuluje dziewczynek ![]() CIERPLIWOSC też mam podobne odczucia do Ciężarówki przez 9miesiecy. Teraz wróciłam tylko do W oczekiwaniu plus pod koniec przypomnę sobie Język niemowlaka i Warto karmić piersią (pisałam o nich też na blogu). MONINI gratuluje chlopca ![]() Nie wiem co u mnie w brzuszku siedzi ale jest tak aktywne jak Igi byl. Sent from my Lumia 800 using Tapatalk
|
#367 |
|
Zadomowienie
|
MariaFrancesca ,monini gratulacje!!!!
A ja zaczęłam 21tc teraz odliczam do 30 a później 38-39 )
|
|
|
|
#368 |
|
Zakorzenienie
|
Ja we wtorek zaczynam 23tydz czy 6miesiąc
![]() Jestem najstarsza na sali szpitalnej :P Leżę tutaj z 4dziewczynami - mlodziutkie są. Jedna będzie miała bliźniaki: chłopca i dziewczynkę poztywnie jej zazdroszczę
|
#369 | |
|
Zadomowienie
|
Chodźcie wszystkie zrobimy zlot ciężarówek ![]() ---------- Dopisano o 07:32 ---------- Poprzedni post napisano o 07:30 ---------- Cytat:
Najstarsza? To ja juz babcia
|
|
|
|
|
#370 |
|
Zakorzenienie
|
Witam sie porannie. Mama mnie obudzila dzwoniąc do mnie. Myślałam że to budzik zrewałam sie na równe nogi z myślą "co jest przecież dzis sobota?!"
Mieliśmy ciężką noc. Mnie zrywało na kaszel, nogi kręciły (chyba zmiana ciś) nos zatkało, że nie miałam jak oddychać. A synek miał jakieś koszmary chyba albo też odczuł zmiane pogody. Budził sie kilka razy i płakał ze go nogi bolą. Co do książek to ja ani jednej ciężarnej nie przeczytałam. Za to później "jak nauczyć dziecko spać" (chyba taki tytuł). Zawsze miałam określone zasady co do wychowania i ich sie trzymałam. Choć wszyscy mówili że mi sie po porodzie odmieni. |
|
|
|
#371 |
|
Zakorzenienie
|
Olinka ja Ci dam babcię :P
W sierpniu kończę 28lat, chyba taka stara nie jestem? ![]() ---------- Dopisano o 08:41 ---------- Poprzedni post napisano o 08:40 ---------- Ojej 27lat kończę i zaczynam 28 od 12.08 ;P
|
#372 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i jakoś temat ucichł ale będę wracać do niego.Cytat:
Fajny ten ręczniczek ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Dziewczyny mam głupie pytanie Bo ja coś zaczęłam mówić do brzuszka i jakoś głupio się czuję momentami jak bym gadała do siebie Ale maluszki chyba już słyszą coś, tak?
|
|
#373 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Co do rozwijania siebie to język jeszcze ok, a doszkalanie do zawodu... Mam poczucie,że zły zawód wybrałam, w ogóle mnie nie interesuje. Już prędzej wolałabym się czegoś nowego nauczyć |
|
|
|
|
#374 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Chodzilo mi o to ze JA JESTEM BABCIA skoro jestem starsza od ciebie a tamte dziewczyny jeszcze mlodsze ty to laseczka
|
|
|
|
|
#375 |
|
Zadomowienie
|
Ja też mało mówię,nawet o tym wczoraj myślałam. Może mi się kontakt polepszy jak będę znać płeć i będę mówić po imieniu,a nie Dzidzio tylko. Tak,coś słyszą podobno, ale mysle,że jak się z kimś rozmawia to się już Dzidz przyzwyczaja do naszego głosu;-)
|
|
|
|
#376 |
|
Zadomowienie
|
Cudny ten adamex, moja koleżanka chyba kupi adamex pajero, piękne są i sie super prowadza. Dziewczyny, jeśli któraś mieszka niedaleko Częstochowy, to wajrzyjcie do tako, oczopląsu można dostać i zawrót glowy, cała hala pelna wozków tako, też są przecudne :-D. Tam też jest produkcja, wiec ceny niższe niż w innych sklepach. Moj wozek 2w1 wszedzie 2800, a tam tyle za 3w1, obsługa też
Pierwsza klasa, ja tam wybrałam model, jeszcze tylko kolor mam wybrać i zamówie telefonicznie, kurier na ich koszt :-D. No i jakby sie cos stalo z wozkiem, to oni sa producentami i każdy element dorobia :-D ---------- Dopisano o 08:36 ---------- Poprzedni post napisano o 08:35 ---------- Ja też rozmawiam z maluchami, a najczęściej to jak piesiałowi pokazuje ze w brzuszku sa dzidziusie :-D |
|
|
|
#377 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Nigdy tego nie robiłam, bo to jakieś dziwne dla mnie W każdym razie nie martwię się, że dziecko nie przywiąże się do mojego głosu, bo ja cały czas coś gadam w domu. W pracy siedzę po cichu ale w domu z dwójką dzieci się nie da
|
|
|
|
|
#378 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry bardzo
![]() Oddaję się dziś życiu rodzinnemu Bylo już opowiadanie bajek, czytanie książeczek,a teraz układamy puzzle![]() Popołudniu idziemy na urodziny do szwagra i pewnie wrócę przejedzona hihi Miłego dnia! Nadrobię Was wieczorem
|
|
#379 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#380 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale wczoraj dostalam od szefowej wózek mutsy 4rider.. ujdzie chociaz stelaz zorany... ale nawet fotelik jest z baza... I teraz zonk ... chcialabym ta barlette. Czeka nas jeszcze urzadzanie mieszkania od zea i na to cala kasa pojdzie ...eeehh
|
|
|
|
|
#381 |
|
Rozeznanie
|
Gratulace wczorajszych wizyt i trzymam kciuki za dzisiejsza
Wczoraj miałam gości wieczorem po 23 już miałam serdecznie dość siedzenia a głupio było iść się położyć ehhhh jutro my idziemy w gości do chrześnicy mojej na roczek i znowu cały dzień za stołem, dobrze że to obiad to może nie będzie tak ciężko
|
|
|
|
#382 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wczoraj wrocilam z tego ostrego dyzuru, dali mi tam zastrzyk do pupki przeciwbolowy :p i porobili badania itp
Jak wrocilam to pojechalam z mama to teatru Moj TZ sie smieje ze jak w trakcie porodu jeszcze na zakupy pojade :p Albo ze nie poczuje skurczy bo mam wysoki poziom odprornosci na bol Jest tu jakas mama z Tychow ?
|
|
|
|
#383 |
|
Rozeznanie
|
N
... Piękność jest dla kobiety ważniejsza niż inteligencja, bo mężczyźnie łatwiej przychodzi patrzenie niż myślenie... Edytowane przez justynan01 Czas edycji: 2016-01-30 o 15:40 |
|
|
|
#384 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Moja bratowa jest wykladowca wszyscy się śmieją ze urodziła między wykladami do konca byla na nogach pojechala na spokojnie do szpitala bo skurczy dostała
|
|
|
|
|
#385 |
|
Zakorzenienie
|
Misia fajnie, że u Ciebie skończyło się na zastrzyku przeciwbolowym
Jaki masz dalej zalecenia odnośnie bólu nerek i kamienia w moczowodzie?
|
#386 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#387 |
|
Zadomowienie
|
Misia który masz tydz? Dziewczyny teraz jest promocja ZURAVIT 60+36kapsulek gratis. Ja biorę profilaktycznie
|
|
|
|
#389 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#390 |
|
Zakorzenienie
|
Misia to takie standardowe zalecenia...
Ja od dłuższego czasu nie mniej niż 3litry płynów dziennie piję.
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:08.

poztywnie jej zazdroszczę 
i jakoś temat ucichł ale będę wracać do niego.

Nigdy tego nie robiłam, bo to jakieś dziwne dla mnie