Wspólny cel mamy - o dziecko się staramy! Cz. II - Strona 40 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-01-30, 13:57   #1171
natlem
Zadomowienie

Dot.: Wspólny cel mamy - o dziecko się staramy! Cz. II

Cytat:
Napisane przez Ewula88 Pokaż wiadomość
dzień doberek

nie wytrzymałam wczoraj i wypiłam wino:/ a dziś jaka piękna temp 36,87 od razu mam lepszy humor ale wiem, że ta wysoka temp spowodowana jest wczorajszym piciem alkoholu ;(

Widziałam się wczoraj spontanicznie z koleżanką i oderwałam się na chwilę od myślenia i czytania neta.

Miłego dnia

co do przepisu na pizze to polecam wszystkie z tej strony, a najbardziej na włoskiej mące - rewelka!

http://www.zajadam.pl/pizza
Ooo widzę że polecasz stronkę syna mojej koleżanki z pracy rewelacja ma te przepisy a kapustę zasmazona ma super przepis

natlem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-30, 14:30   #1172
monika0185
Zakorzenienie

Ależ wiosenna pogoda dzisiaj 😊 15 stopni!
A ja 3dc i dalej mocna @ Leje jak z kranu, ciekawe czym to spowodowane.
Dzisiejszy wieczór mamy zaplanowany procentowo 😆😆😆 ulalalala 😆

Milego dnia Kochane! 😄😃😊

Wysłane z mojego SM-G360F przy użyciu Tapatalka

---------- Dopisano o 14:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ----------

Cytat:
dzień doberek

nie wytrzymałam wczoraj i wypiłam wino:/ a dziś jaka piękna temp 36,87 od razu mam lepszy humor ale wiem, że ta wysoka temp spowodowana jest wczorajszym piciem alkoholu ;(

Widziałam się wczoraj spontanicznie z koleżanką i oderwałam się na chwilę od myślenia i czytania neta.

Miłego dnia

co do przepisu na pizze to polecam wszystkie z tej strony, a najbardziej na włoskiej mące - rewelka!

http://www.zajadam.pl/pizza
Już sobie dałam tą stronę do ulubionych 😊

Najlebiej byłoby nie myśleć o zaciążaniu i robić swoje 😉 Ale wiemy, że nie do końca jest to możliwe, każdy wyczekiwany objaw jest boski i jak tutaj tego nie obserwować hehe Ale procenty pomagają w wyluzowaniu więc dzisiaj piję Wasze zdrowie! 😄

---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ----------

Cytat:
Napisane przez zUa_tysica Pokaż wiadomość
Ja z takich eksperymentów likierowych to za czasów studenckich lubiłam bardzo taki specyfik robiony z cukierków iców, często go pilismy A sok pomarańczowy - chodzi głównie o dużą ilość witaminy C, zaleca się podczas spożywania alkoholu - przyspiesza rozkład alkoholu także polecam dziewczyny, nawet przed piciem wziąć sobie dwie witaminy C, i po skończonej balandze i oczywiście duuuużo wody
A dziś taka szaro bura pogoda ze siedze pod kocem i nie chce mi sie ruszac

Zaczynam dziś testy owu
Też słyszałam o podjadaniu mandarynek w trakcie picia wódki. Podobno nie powala tak 😆

---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ----------

Aporo tańszych hoteli to my korzystamy z Travelist. Maja świetne promocje, czasem nawet 40% zniżki. Polecam 😊

monika0185 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-30, 14:42   #1173
iwona335
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Qazsew Pokaż wiadomość
My staramy sie juz przeszlo 2 lata,no i doszlam do wniosku ze wole zrobic test w dniu spodziewanej @ i przy jednej kresce zdolowac sie na kilka godz lub 1 dzien niz czekac np 2 dni jesli @ sie spoznia i zyc coraz wieksza nadzieja ze sie udalo,bo wtedy gdy przyjdzie @ to juz masakra,bo w glowie nawet termin porodu juz odliczonya tak to wiem ze @ przyjdzie i nie mam sie co nastawiac a moge obmyslic jakis plan dzialania na nastepny cykl
Swietna taktyka taka hnmm... rozsadna

---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ----------

Prosze mi wpisac testowanie na 12 luty
iwona335 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-30, 15:04   #1174
Qazsew
Zakorzenienie

Poprostu juz chyba coraz mniej wierze ze sie uda wiec przyzwyczailam sie ze co miesiac jest @ i naprawde bede w ciezkim szoku jak zobacze 2 kreskiale ja chociaz mam juz coreczke wiec i tak jestem szczesliwa
Ale u mnie dzis wiosna,cieplutko i słoneczko
Qazsew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-30, 15:48   #1175
Ewula88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez natlem Pokaż wiadomość
Ooo widzę że polecasz stronkę syna mojej koleżanki z pracy rewelacja ma te przepisy a kapustę zasmazona ma super przepis
no co Ty uwielbiam tą stronę, super przepisy, łatwe i smaczne jestem wielką fanką
Ewula88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-30, 17:54   #1176
Panna Izabela
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maddd Pokaż wiadomość
No cóż, właśnie przyszła małpa Masakra. Smutno mi jak cholera.

Dziękuję za wsparcie

Oczywiście, zgadzam się z Tobą. Tż jest po to żeby wspierać, i całe szczęście mam w nim te oparcie. Ale po ostatnim testowaniu jak przyszła @ miałam takiego doła, że mężuś nie miał pojęcia jak już mi pomóc..:/ Postanowiłam za bardzo mu nie okazywać swoich smętów związanych z przychodzeniem @ bo po co i jego mam jeszcze dołować. On mnie zna już prawie 12 lat i wie kiedy jestem smutna i reaguje od razu na szczęście

Właśnie przeglądam grouponu gdzie by tu można by było wyskoczyć na weekend Muszę poprawić sobie humor jakos:/
No tak, jak to Ci poprawi humor to na pewno. Ja to wszystko muszę z tż obgadać.
Cytat:
Napisane przez monika0185 Pokaż wiadomość
Ależ wiosenna pogoda dzisiaj 😊 15 stopni!
A ja 3dc i dalej mocna @ Leje jak z kranu, ciekawe czym to spowodowane.
Dzisiejszy wieczór mamy zaplanowany procentowo 😆😆😆 ulalalala 😆

Milego dnia Kochane! 😄😃😊

---------- Dopisano o 14:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ----------

Już sobie dałam tą stronę do ulubionych 😊

Najlebiej byłoby nie myśleć o zaciążaniu i robić swoje 😉 Ale wiemy, że nie do końca jest to możliwe, każdy wyczekiwany objaw jest boski i jak tutaj tego nie obserwować hehe Ale procenty pomagają w wyluzowaniu więc dzisiaj piję Wasze zdrowie! 😄

---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ----------

Też słyszałam o podjadaniu mandarynek w trakcie picia wódki. Podobno nie powala tak 😆

---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ----------

Aporo tańszych hoteli to my korzystamy z Travelist. Maja świetne promocje, czasem nawet 40% zniżki. Polecam 😊

O to warto zapamiętać i pić z pomarańczami

Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka

http://www.suwaczek.pl/cache/97014df637.png

ŻONA od 30.08.2014

ZARĘCZENI 28.11.2012
RAZEM 17.09.2010
Panna Izabela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-30, 19:12   #1177
maddd
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Panna Izabela Pokaż wiadomość
No tak, jak to Ci poprawi humor to na pewno. Ja to wszystko muszę z tż obgadać.

O to warto zapamiętać i pić z pomarańczami

Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
ale co musisz z tż obgadać? Poprawianie humoru? Pisałam wcześniej, ze Tż zaproponował wypad gdzieś na weekend, to coś pomału szukałam. Nie rozumiem o co Ci chodzi
maddd jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-30, 19:28   #1178
iwona335
Zakorzenienie

Laaaa test owulacyjny dodatni!!! Zaczyna pobolewac lewy jajnik oby sie udalo oby! Dzis 16dc a zawsze owulka byla w 18-19
Stary 2016-01-30, 20:35   #1179
Lidka99
Zadomowienie

Cytat:
Część moich wyników z dzisiaj (2dc):

TSH 1,720 µIU/ml0,270 - 4,200 N
FT3 2,90 pg/ml 2,00 - 4,40 N
FT4 1,28 ng/dl0,93 - 1,71 N

LH 5,68 mIU/ml
f.pęcherzykowa 2,4-12,6
f.owulacyjna 14-95,6
f.lutealna 1,0-11,4

FSH 7,07 mIU/ml
f.pęcherzykowa 3,5-12,5
f.owulacyjna 4,7-21,5
f.lutealna 1,7-7,7

Estradiol 23,99 pg/ml
f.pęcherzykowa 12,5-166
f.owulacyjna 85,8-498
f.lutealna 43,8-211

Progesteron 2,81ng/ml
f.pęcherzykowa 0,2-1,5
f.owulacyjna 0,8-3,0
f.lutealna 1,7-27

Progesteron coś za wysoki jak na 2dc. Ale to może dlatego, że wczoraj dostałam @ w trakcie brania luteiny?

W przyszły piatek idę z wynikami do gina 😆
Wszystko możliwe że to przez luteine ten progesteron ale tak to masz dobre wyniki

Cytat:
Jestem około 15-16 dzień po owu, trudno powiedzieć..

ZROBIŁAM TEST, bo oczywiście nie wytrzymałam. Nawet cienia drugiej kreski nie ma Plamienia też już nie ma... troszkę mnie pobolewa dół brzucha, ale tak fazami mam lekkie kłócia. Jest mi strasznie przykro, że znów nie wyszło Jak będzie @, to będzie
10 cykl naszych starań
TŻ oczywiście powiedział, że nic się przecież nie stało, że gdzieś może pojedziemy za miesiąc na weekend? Miło mi, że stara się mnie pocieszyć, ja przed nim też się uśmiecham i udaję że wszystko jest ok, ale oboje dobrze wiemy że nie jest fajnie

Ehh no ja nie mam jakiegoś gigantycznego doła, ale jest jakoś przykro. Nie ma @, nie ma kreski, pewnie zaraz będzie ta cholerna małpa, bo już nie liczę że się udało po tym teście...
Narazie zabieram się za sprzątanie Potem chyba wezmę dłuuuugą kąpiel, masz rację, trzeba zrobić coś dla siebie

MalaMi, co do tego wycięcia jajowodu to masakra! Nie wiedziałam, ze coś się "dodatkowo" jeszcze usuwa w takiej sytuacji!
Przykro mi wiem co czujesz u nas 8 cykl starań i z kolejnego na kolejny zaczynam coraz bardziej przeżywać to wszystko ale myślę że po następnym weekendzie który spędzę w szpitalu będzie wszystko jasne

Cytat:
Napisane przez iwona335 Pokaż wiadomość
Laaaa test owulacyjny dodatni!!! Zaczyna pobolewac lewy jajnik oby sie udalo oby! Dzis 16dc a zawsze owulka byla w 18-19
trzymam aby cykl był owocny
Lidka99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-30, 20:45   #1180
maddd
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Lidka99 Pokaż wiadomość

Przykro mi wiem co czujesz u nas 8 cykl starań i z kolejnego na kolejny zaczynam coraz bardziej przeżywać to wszystko ale myślę że po następnym weekendzie który spędzę w szpitalu będzie wszystko jasne
8 cykl to też już troszkę czasu... ale powinnyśmy Lidka zacząć się tak naprawdę martwić, jak mnie rok, przynajmniej tak się utarło Musimy być dobrej myśli
Chyba nie doczytałam wcześniej (o ile pisalaś coś na ten temat )- co się stało, że musisz iść do szpitala?

Dziewczyny, kupiłam olej z wiesiołka (w butelce, w formie płynnej a nie w kapsułkach) - pijecie może? Poczytałam, ze powinno się od 1 dnia cyklu łykać/pić wiesiołek, aż do momentu owulacji. Jeśli stosujecie, to ile łyżek/kapsułek dziennie? Ja dziś przetrawiłam jedną łyżkę
Stary 2016-01-30, 20:54   #1181
Lidka99
Zadomowienie

Cytat:
8 cykl to też już troszkę czasu... ale powinnyśmy Lidka zacząć się tak naprawdę martwić, jak mnie rok, przynajmniej tak się utarło Musimy być dobrej myśli
Chyba nie doczytałam wcześniej (o ile pisalaś coś na ten temat )- co się stało, że musisz iść do szpitala?

Dziewczyny, kupiłam olej z wiesiołka (w butelce, w formie płynnej a nie w kapsułkach) - pijecie może? Poczytałam, ze powinno się od 1 dnia cyklu łykać/pić wiesiołek, aż do momentu owulacji. Jeśli stosujecie, to ile łyżek/kapsułek dziennie? Ja dziś przetrawiłam jedną łyżkę
Idę na endokrynologię na badania ja piję jedną łyżeczkę dziennie mam w rodzinie kuzynki tż co produkuje różne oleje i dostałam od nich a ostatnio zaczęli produkcję oleju kokosowego dostałam na próbę i jest mega dobry
Stary 2016-01-30, 21:07   #1182
__malaMi__
Zadomowienie

Cytat:

ja biore 4 tabletki dziennie od 3 dnia cyklu, bo wiesiołek powoduje skurcze, a @ mam bolesne wiec nie chciałam sobie dokladac

Słuchajcie w koncu wczoraj ni z gruchy ni z pietruchy wyszedl mi test pozytywny. a dzien wczesniej nawet bladej nie było tak pod swiatło tylko cien było widac. dzisiaj zrobiłam i jest druga, ale już jaśniejsza. niestety tempki dzis nie mierzyłam, le po ostatnich cyklach widze, ze mam owu dzien po pozytywnym tescie. nie wiem czy dzisiaj mi się uda podziałać, mam nadzieje, ze jak nie to wczoraj wystarczy...
__malaMi__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-30, 21:37   #1183
monika0185
Zakorzenienie

Cytat:
Wszystko możliwe że to przez luteine ten progesteron ale tak to masz dobre wyniki
Dziękuję 😊😄

---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ----------

Cytat:

Ja łykam 6 kapsułek dziennie 😉 Jak pisze na opakowaniu.

monika0185 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-30, 21:44   #1184
geosmina
Wtajemniczenie

Cytat:

Oczywiście, zgadzam się z Tobą. Tż jest po to żeby wspierać, i całe szczęście mam w nim te oparcie. Ale po ostatnim testowaniu jak przyszła @ miałam takiego doła, że mężuś nie miał pojęcia jak już mi pomóc..:/ Postanowiłam za bardzo mu nie okazywać swoich smętów związanych z przychodzeniem @ bo po co i jego mam jeszcze dołować. On mnie zna już prawie 12 lat i wie kiedy jestem smutna i reaguje od razu na szczęście

Właśnie przeglądam grouponu gdzie by tu można by było wyskoczyć na weekend Muszę poprawić sobie humor jakos:/
Przykro strasznie, ale rozumiem Cię. Ja też nie lubię tż zawracać głowy moimi nastrojami, zwykle wszystko widzi, ale nie lubię się nad sobą użalać i innym truć za uszami...
Ostatnio nawet jak spędziłam dzień u mamy, to w sumie myślałam czy pogadać o staraniach, ale nie chciałam ani jej ani sobie psuć humoru, bo czułam, że jak zacznę o tym mówić to będę ryczeć 😒

Cytat:
No to do roboty kochana!😉

Ja dziś u teściów, od wczoraj jakaś napalona łażę, a nie ma kiedy i jak😜 jutro już w domu zmolestuję męża porządnie, a co!
Znów pojawiła mi się w śluzie nitka krwi, a ostatnio sucho u mnie jak nigdy, poza porannym kremowym kleksem. WTF JA SIĘ PYTAM?!

Piszę z telefonu-pozdro szejset

---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ----------

Cytat:
Napisane przez __malaMi__ Pokaż wiadomość
ja biore 4 tabletki dziennie od 3 dnia cyklu, bo wiesiołek powoduje skurcze, a @ mam bolesne wiec nie chciałam sobie dokladac

Słuchajcie w koncu wczoraj ni z gruchy ni z pietruchy wyszedl mi test pozytywny. a dzien wczesniej nawet bladej nie było tak pod swiatło tylko cien było widac. dzisiaj zrobiłam i jest druga, ale już jaśniejsza. niestety tempki dzis nie mierzyłam, le po ostatnich cyklach widze, ze mam owu dzien po pozytywnym tescie. nie wiem czy dzisiaj mi się uda podziałać, mam nadzieje, ze jak nie to wczoraj wystarczy...
A Ty też do roboty, a nie testy roztrząsać😜 też bym chciała chociaż raz pozytyw...

Piszę z telefonu-pozdro szejset

"Zenek, co ty jakiś nie w sosie jesteś? Może zjadłbyś jakichś pierożków babcinych?"
geosmina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-31, 00:13   #1185
Qazsew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez __malaMi__ Pokaż wiadomość

Z tego co kojarze to wlasnie przy testach pisze zeby wspolźyc w dniu wykonania pozytywnego testu i dzien po bo owu pojawi sie w ciagu 24 do 48 godz,trzymam kciuki zeby sie udalo
Stary 2016-01-31, 14:09   #1186
iwona335
Zakorzenienie

Cytat:
Z tego co kojarze to wlasnie przy testach pisze zeby wspolźyc w dniu wykonania pozytywnego testu i dzien po bo owu pojawi sie w ciagu 24 do 48 godz,trzymam kciuki zeby sie udalo
O serio? Mysmy wczoraj nie dali rady- szlag to! Dzis tez w to watpie kurcze a mialo byc juz dobrze
Stary 2016-01-31, 14:47   #1187
Qazsew
Zakorzenienie

Cytat:
O serio? Mysmy wczoraj nie dali rady- szlag to! Dzis tez w to watpie kurcze a mialo byc juz dobrze
Wyczuwam nutkę ironii...do nocy daleko wiec moze jednak sie uda
Stary 2016-01-31, 16:04   #1188
iwona335
Zakorzenienie

Cytat:
Wyczuwam nutkę ironii...do nocy daleko wiec moze jednak sie uda
To nie ironia.
Maz jechal ratowac sprzet bo mu woda zalalo oddzial a ja ide na nocke :sciana: mijamy sie akurat od wczoraj
Stary 2016-01-31, 16:24   #1189
Qazsew
Zakorzenienie

Chodzilo mi o testy owu a nie o drugą sprawęto rzeczywiscie ten weekend pod tym wzgledem chyba mozesz spisac na straty
Stary 2016-01-31, 16:26   #1190
Fantasmagori
Zakorzenienie

Cytat:
Kurczę szkoda

Ja mam w czwartek wizytę, a gdzieś za 2 tygodnie USG genetyczne Tylko muszę się jeszcze umówić

Fantasmagori jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-31, 18:02   #1191
Ewula88
Wtajemniczenie

Cos tu cicho dziś pisałam wam ze miałam mieć dziś kolejny monitoring i lekarka zrobiła usg i stwierdziła ze pęcherzyk pękł ! Jest nadzieja. Kazała zrobić progesteron i zadzwonić do niej z wynikami potem czekać do miesiączki jeżeli będzie i zadzwonić jak ja dostanę i wtedy się umówimy na wizytę jeżeli jej nie dostanę i test ciążowy będzie pozytywny to przyjść do niej dwa tyg po spodziewanej miesiączce najlepsze jest to ze kobieta przyjechała socjalnie w nd do gabinetu aby zrobić to usg i nie zapłaciłam ani złotówki. Szok. Myśle ze dobrze trafiłam i będę się jej trzymać
Stary 2016-01-31, 18:39   #1192
Qazsew
Zakorzenienie

Cytat:
Cos tu cicho dziś pisałam wam ze miałam mieć dziś kolejny monitoring i lekarka zrobiła usg i stwierdziła ze pęcherzyk pękł ! Jest nadzieja. Kazała zrobić progesteron i zadzwonić do niej z wynikami potem czekać do miesiączki jeżeli będzie i zadzwonić jak ja dostanę i wtedy się umówimy na wizytę jeżeli jej nie dostanę i test ciążowy będzie pozytywny to przyjść do niej dwa tyg po spodziewanej miesiączce najlepsze jest to ze kobieta przyjechała socjalnie w nd do gabinetu aby zrobić to usg i nie zapłaciłam ani złotówki. Szok. Myśle ze dobrze trafiłam i będę się jej trzymać
To super ze pękł,znaczy są naprawde spore szanse,trzymam mocno za ten cykl,a ta pani to naprawde chyba jakiś ewenement,mysle ze to dobra decyzja ze chcesz przy niej zostac bo widac ze przejmuje sie pacjentką,oby byly 2 kreski
Stary 2016-01-31, 19:41   #1193
Lidka99
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Fantasmagori Pokaż wiadomość
Kurczę szkoda

Ja mam w czwartek wizytę, a gdzieś za 2 tygodnie USG genetyczne Tylko muszę się jeszcze umówić
Super który to już tydzień?

Cytat:
Rewelacja to teraz tylko pozostaje nam mocno trzymać a ta lekarka to faktycznie super
Stary 2016-01-31, 20:24   #1194
Fantasmagori
Zakorzenienie

Cytat:
Super który to już tydzień?

Rewelacja to teraz tylko pozostaje nam mocno trzymać a ta lekarka to faktycznie super
Dzisiaj 10t0d

Fantasmagori jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-31, 21:13   #1195
iwona335
Zakorzenienie

Cytat:
Dzisiaj 10t0d
1/4 za Toba
Stary 2016-01-31, 21:15   #1196
maddd
Wtajemniczenie

Cytat:
Idę na endokrynologię na badania ja piję jedną łyżeczkę dziennie mam w rodzinie kuzynki tż co produkuje różne oleje i dostałam od nich a ostatnio zaczęli produkcję oleju kokosowego dostałam na próbę i jest mega dobry
To trzymam kciuki, żeby badania przeszły pomyślnie!!!

Cytat:
Dziękuję ����

---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ----------

Ja łykam 6 kapsułek dziennie �� Jak pisze na opakowaniu.

O, to sporo 6 kapsułek dziennie. A ile jest w opakowaniu + ile płacisz za takie opakowako?

Cytat:
Napisane przez geosmina Pokaż wiadomość
Przykro strasznie, ale rozumiem Cię. Ja też nie lubię tż zawracać głowy moimi nastrojami, zwykle wszystko widzi, ale nie lubię się nad sobą użalać i innym truć za uszami...
Ostatnio nawet jak spędziłam dzień u mamy, to w sumie myślałam czy pogadać o staraniach, ale nie chciałam ani jej ani sobie psuć humoru, bo czułam, że jak zacznę o tym mówić to będę ryczeć ��
No bo takie użalanie się nad sobą tylko odpycha ludzi, ten kto mnie zna ten wie że jest coś nie tak i tyle Mój Tż tak jak Twój, widzi kiedy jest coś nie tak. I od razu działa, jest naprawdę kochany. Takie trucie nad głową i zamęczanie kogoś swoimi smętami też nie dla mnie

A co do mamy. Też chciałam ostatnio pogadać z moją, bo chyba myśli, że nie chcemy mieć dzieci ale chyba nie chcę z nią o tym gadać, bo też bym się tylko rozkleiła. Potem znając życie będzie co jakiś czas pytać "a jak idzie, czy już będę babcią" itp., co będzie mnie strasznie wkurzać tylko:/ rodzice nie muszą wiedzieć o wszystkim, tak jest zdrowiej

Cytat:
To nie ironia.
Maz jechal ratowac sprzet bo mu woda zalalo oddzial a ja ide na nocke :sciana: mijamy sie akurat od wczoraj
Ojej, szkoda:/ ja miałam ten cykl właśnie taki. Przytulanie było przez 3 dni codziennie w trakcie prognozowanej przez gin owu, ale TŻ był wyczerpany, bo miał na głowie projekt do zrobienia "na wczoraj", więc stres miał masakryczny, a nie zdziwię się, jak ten "najlepszy moment" był wtedy, kiedy nie było przytulania akurat ironia losu.

Cytat:
Kurczę szkoda

Jej, super Umów się, nie ma na co czekać

Cytat:
Lekarka najlepsza!!!

Edytowane przez maddd
Czas edycji: 2016-01-31 o 21:17
Stary 2016-01-31, 21:38   #1197
justyna1406
Raczkowanie

A mnie mozecie wykreslic z testowania . Dostalam @ i to w 24 dc , nie wiem o co chodzi nigdy tak nie milam , moje cykle zawsze sa od 28 -31 . Juz sama nie wiem co myslec . ;( teraz zaczynam 6 cykl staran . Ale juz nie mam sily o tym wszystkim myslec . ; ( ; ( chyba odpuszcze i juz nie sledze cyklu jak to zwykle robie ; (
Stary 2016-01-31, 21:44   #1198
Ewula88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez justyna1406 Pokaż wiadomość
A mnie mozecie wykreslic z testowania . Dostalam @ i to w 24 dc , nie wiem o co chodzi nigdy tak nie milam , moje cykle zawsze sa od 28 -31 . Juz sama nie wiem co myslec . ;( teraz zaczynam 6 cykl staran . Ale juz nie mam sily o tym wszystkim myslec . ; ( ; ( chyba odpuszcze i juz nie sledze cyklu jak to zwykle robie ; (

Przykro mi oby się udało w kolejnym. Głowa do góry nie myśl za dużo i myśl pozytywnie. Może 6 cykl się okaże szczęśliwy
Stary 2016-01-31, 21:57   #1199
Qazsew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justyna1406 Pokaż wiadomość
moze stres czy cos i przez to sie przestawilo,dzis odpocznij,wyspij sie a jutro nowy dzien i moze lepsze nastawienie,bedzie dobrze
Stary 2016-01-31, 22:00   #1200
justyna1406
Raczkowanie

Cytat:
moze stres czy cos i przez to sie przestawilo,dzis odpocznij,wyspij sie a jutro nowy dzien i moze lepsze nastawienie,bedzie dobrze
No troche stresu mialam . Nowa praca . Wiec stresu jest .

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości