|
|||||||
| Notka |
|
| Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4051 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czym dziś pachniesz Wizażanko? Część XV
Cytat:
probka super zapakowana a jednak potluczona w drobny mak .
|
|
#4052 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś Femme Rochas, zamszowa skórka zdarta z brzoskwini. A zaraz będzie Opium
|
|
|
|
#4053 |
|
BAN stały
|
Mam lekkiego doła, niE chce mi sie juz siedzieć przed kompem:/
Miłego wieczoru. |
|
|
|
#4054 |
|
Zakorzenienie
|
L LL - wibrująco, cynamonowo-słono. Pięknie
A już myślałam, że moja miłość do tego zapachu minęła. I jestem zmęczona, bo dziś w pracy zaliczyłam i ranną zmianę i popołudniówkę. Jutro tak samo i pojutrze... Za to jestem zadowolona, bo dużo się uczę i podglądam mądrzejszych ode mnie
|
|
|
|
#4055 |
|
Zakorzenienie
|
Po długim i pracowitym dniu znalazłam wreszcie chwilę, by wpaść na moje ulubione forum
![]() Przede wszystkim muszę Wam napisać, że po tygodniu pracy jestem z niej bardzo zadowolona. Roboty jest mnóstwo, przez co czas szybko leci, ludzie są bardzo przyjaźni, a szef ludzki (i przystojny ). Tak więc póki co cieszę się ogromnie, że tam trafiłam. Mam nadzieję, że ten stan utrzyma się dłużej ![]() Po drugie mój TŻ zgłosił mi ostatnio taką prośbę, bym postarała się pachnieć jednym, góra dwoma zapachami, a nie codziennie czym innym. Marzy mu się bowiem przypisanie do mnie jednego zapachu, który już zawsze, gdziekolwiek poczuty kojarzyć się mu będzie tylko ze mną ![]() I co Wy na to? Ja mu wytłumaczyłam, że to tak, jakby nosił codziennie tę samą koszulę, która- choć ładna- to jednak w końcu mu się znudzi.Nie wiem, czy zrozumiał ![]() ![]() Pachnę balsamem do ciała i kremem nivea. |
|
|
|
#4056 |
|
Zakorzenienie
|
pachnę lawendowym żelem do kąpieli i jestem zła, nie udało mi się wylicytować różanego Lutensa
, boli mnie szczęka, noga i mam gorączkę
|
|
|
|
#4057 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I to uwaga, uwaga: za sprawą Quality! Kiedyś jedna z próbek przyszła potłuczona, ale co tam próbka... jakiez było moje zdziwienie, kiedy otwarłam kopertę z Dzingiem! Bo był tylko w bąbelkowej, niczym nie owinięty... na szczęście przeżył. Jeśli tak ma wyglądać darmowa przesyłka to strach się bać ja juz bym wolała chyba dopłacić.Pachniałam dziś intensywnie - Ambre Sultan Taka tako
|
|
|
|
|
#4058 |
|
Rozeznanie
|
Dzis w jesiennym słonecznym dniu było Moschino Couture.W chłodniejszej aurze pachną jeszcze intensywniej i piękniej.
|
|
|
|
#4059 |
|
Zakorzenienie
|
Neonatura Cocon - od południa
i muszę stwierdzić, że choć nie ma ogona jest zadowalająco trwała
|
|
|
|
#4060 |
|
Czekam na Ragnarok
|
![]() Jeśli będzie gut to edukacja będzie konieczna, bo bez mojej wanilii ni dy rydy. Nie czułam Euphorii już w chwilę po zaaplikowaniu Pewnie inni ją czuli. Ja nie lubię nie czuć.
|
|
|
|
#4061 |
|
Zakorzenienie
|
Od rana pachniałam Amor, Amor, a teraz żelem pod prysznic i masłem do ciała Sweet Pea - Bath & Body Works.
|
|
#4062 | ||||
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Cytat:
) ale wiem, ze dla niej dzieci są najważniejsze i staram się wyrazać zainteresowanie nimi, chociażby dlatego, ze to jej dzieci i dla niej są ważną częscią życia. Chodzi mi raczej o to, że ona nie jest w stanie zaakceptować faktu, że dla mnie moga istnieć i być ważniejsze inne sprawy i np. założenie rodziny nie jest szczytem moich marzeń.Nie chcę przeciągać tego OT, fakt, zrobiło mi sie bardzo przykro ale już przeszłam nad tym do porządku dziennego. Czas pokaze, czy uda nam się zachować tę przyjaźń. Cytat:
Cytat:
a Lutek będzie jeszcze nie jeden, zobaczysz Czekam grzecznie, aż moja łazienka zostanie odfoliowana, zeby móc wziąć prysznic i spokojnie isc spac - dziś pierwszy dzień grzania w klaloryferach, nareszcie nie będę szczękać zębami pod kołdrą
|
|
#4063 |
|
Zakorzenienie
|
Taka
...dla CiebieNa noc Opium. dobranoc |
|
|
|
#4064 |
|
Zakorzenienie
|
na noc Gloriowa mgiełka.
|
#4065 |
|
Zakorzenienie
|
Na noc cudowny jeżynowo-waniliowy
|
|
|
|
#4066 | |
|
Zakorzenienie
|
Nebrasko, dziękuję siostro
![]() Cytat:
![]() Córko, przyda mi się trochę magicznej mocy, bo moja moc mnie dzisiaj opuściła ''''''''''''''''''''''''' ''''''''''''''''''''''''' ''''''''''''''''''''''''' '''''''''' dobranoc, na noc będzie Angel na osłodę
|
|
|
|
|
#4067 |
|
Rozeznanie
|
w sumie to śmierdzę Seboradinem do włosów... czarna rzepa
|
|
|
|
#4068 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś Rare GOld.
|
|
#4069 |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Testowo Fragile EDP. Ładny, a ta buteleczka
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
#4070 |
|
Wiedźma
|
Dziś posypał się związek mojego przyjaciela (jednego z najbliższych). Przykro mi tym bardziej, że to nie pierwszy. I tym bardziej, że człowiek zasługuje na szczęście, jak nikt inny chyba.
Polowałam na Santal Blanc Lutensa na Allegro od początku aukcji, ale przecież nie zostawię przyjaciela w potrzebie. I lutek też przepadł (przynajmniej kumpel wyszedł ode mnie z czymś w rodzaju uśmiechu). Dodatkowo syn stłukł mi moją ulubioną reprodukcję z piękną dedykacją Wojtka Siudmaka. Przyznał się dopiero kiedy zauważyłam. Nie dałam mu buziaka na dobranoc i teraz mi z tym źle. Jeśli jeszcze dodam, że pożarłam się z mężem, a mój Vetiver Oriental nie przychodzi i kontaktu ze sprzedającą nie mam żadnego (choć loguje się na Allegro)... To chyba starczy na jeden kiepski dzień?
|
#4071 |
|
Zakorzenienie
|
Starczy, i daje duże prawdopodobieństwo, że jutro będzie znacznie lepiej...
Tymczasem idę zdłubać mydło Bambino ze swojego smoka, zapomniałam go zdjąć do kąpieli i przejechałam po biedaku całą kostką. Rachela, chodzący kataklizm.
|
#4072 | ||
|
Wiedźma
|
Cytat:
Cytat:
Nie mam cierpliwości zdejmować biżuterii do kąpieli - na szczęście (dla smoków) używam żeli pod prysznic. Ja jestem dziś pełzający kataklizm. Pisałam już, że dostałam wysypki na gębie?
|
|
#4073 |
|
Zakorzenienie
|
Mi wyje*ało policzki
![]() Na szczęście to w końcu zniknie. W końcu (bębni palcami w stół i czeka ).
|
#4074 |
|
Wiedźma
|
Mnie nos i okolice. ![]() Nie uwierzysz Rachelo - ale poprawiłaś mi humor. Idę dowalić Chińczykom w Cywilizacji.
|
#4075 |
|
Zakorzenienie
|
na buzi
![]() taki dzien potrzebny jako punkt odniesienia do tych lepszych, skala porownawcza czy jakos tak... jutro bedzie dobrze! albo chocby lepiej! |
|
|
|
#4076 |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Sabbath
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
#4077 |
|
Zakorzenienie
|
Sabbath, teraz to moze byc juz tylko lepiej
Moj dzien tez byl niefajny. W zasadzie to byl, ale popsul go telefon. Mialam dzis pierwsze zajecia z dunskiego i po zajeciach zadzwonilam do mamy, zeby podzielic sie z nia moimi przezyciami. Mowie, ze dunski piekny ale i trudny i daleko mu do wloskiego i jezykow romanskich. A mama mi na to, ze ja nic na sile nie musze robic przeciez, ze jestem juz po jednych studiach i jak bedzie ciezko to moge zrezygnowac. Wytlumaczylam wiec, ze nie chodzi o to, ze sie uzalam, ze narzekam, ze mi ciezko; i ze tak latwo sie nie poddam. Powiedziala, ze wie, ze jestem ambitna, ale nic na sile. Wiem, ze troszczy sie o mnie, ale odebralam to w tonie moze byloby lepiej gdybys dala sobie spokoj z tym dunskim. Odebralo mi to energię na kolejne kilka dni conajmniej i zrobilo mi sie jakos tak.. przykro ![]() Jutro ide na pierwszy trening, wierze ze w fizycznosci znajde ukojenie.
|
#4078 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() --- Uciekam spać. Z Annayake Miyako.
|
|
#4079 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Sabbath - trzymaj się
Trochę się boję tego jutrzejszego kina itd. Cieszę się i boję. Dobrej nocy wszystkim
|
|
|
|
#4080 | |||||
|
BAN stały
|
Cytat:
A flakon najcięższy, jaki kiedykolwiek trzymałem w rękach. I nieporęczny. (Kumplowi spadła setka tego cuda NA KAFELKI i poza minimalnym odpryskiem nic się nie stało. Pancerny czy co? ![]() Cytat:
trzymam za randkę! Baw się dobrze!I nie rozpamiętuj przeszłości. Nie warto... Cytat:
![]() A ludzie dziwni dlaczego? Wiesz, jako dzieciak byłem święcie przekonany, że chemia to moja przyszłość i powołanie. Książki na ten temat czytałem hurtowo, nie mając oczywiście zielonego pojęcia o rzeczy. Przeszło mi pod koniec podstawówki (jako antytalentowi do przedmiotów ścisłych). Cytat:
Mam świadomość, że zawsze stoją "w pogotowiu", czekając to na okazję, to na odpowiedni nastrój. Nie chcę się jednak ograniczać. Cytat:
![]() Mam dziwny sentyment do tych perfum. Używała ich moja siostra, jednak po zajściu w ciążę znienawidziła je na dobre. Nawet teraz (po 7 latach) robi się jej niedobrze. A zapach chyba wycofany? ![]() No brawa dla tej Pani! W końcu ktoś pisze coś miłego o tym zapachu, a nie ciągle tuberoza-dusiciel itp. Baaardzo go lubię (że kiczowata nie wspomnę)Nie chce mi się pachnieć. Dzisiaj w przelocie dwa psiki Horizona, przed korepetycjami. (czy ja kiedykolwiek uważałem, że nauczanie innych to pikuś? czy myślałem, że to przyjemność? człowiek to jednak głupi jest. głupi i naiwny. i całe życie się uczy...) Obawiam się, że nie mam pedagogicznego zacięcia.( Dativ to Dativ. To oczywiste, co to jest. Tego nie trzeba tłumaczyć. )Dobrej nocy! |
|||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:48.

). Tak więc póki co cieszę się ogromnie, że tam trafiłam. Mam nadzieję, że ten stan utrzyma się dłużej 
, boli mnie szczęka, noga i mam gorączkę
ja juz bym wolała chyba dopłacić.

).

za randkę! Baw się dobrze!

W końcu ktoś pisze coś miłego o tym zapachu, a nie ciągle tuberoza-dusiciel itp. Baaardzo go lubię
)