![]() |
#151 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Fenomen Angel
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#152 |
Zakorzenienie
|
mam
![]() Maz pamietal ![]() ![]() balam sie go nieco, ze mnie bedzie zabijal... ale spokojnie znosze nawet koskie dawy ![]() Poprostu sie nim lubuje ale jak zwykle przestaje go na sobie czuc po jakims czasie (a on pachnie) zdecydowalam sie na 25 ml - troche malo ![]() ![]() cudnie wpasowauje sie w atmosfere zadymionych pubow ![]() jeden minus - maz chodzi centralne kolo mnie bo mu zawiewa za bardzo a on Angel nieznosi ![]() to mi zakomunikowal ![]() ![]() (babcia, mama pieja z zachwytu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#153 |
Zakorzenienie
|
Czy ktoś wie co to za cudo?
![]() ![]() http://www.strawberrynet.com/product...54634&goChar=T |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#154 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W Sephorze kosztuje 145zł. Widziałam na własne oczy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
Zakorzenienie
|
Angela poznałam jeszcze na studiach. Od razu sie nim zachwyciłam, choć nigdy chyba nie mogłabym go kupić. Zapach cudowny, choć po jakimś czasie staje się nieco drażniący. Potrafią też wyjść z niego dziwne ostre nuty, zupełnie psujące cały efekt. Testowałam też Innocenta i sama nie wiem, który bardziej mi się podoba. Chyba jednak Innocent, gdyż mimo całej urody w Angelu jest coś, co sprawia, że to nie jest zapach dla mnie. Jest tu jakiś zgrzyt.
Wersje Le Lys, Pivoine i Rose są bardzo zbliżone do Angela. Mają podobne nuty, choć sama nie wiem, czemu mnie nie zachwyciły. Czyżby za dużo tego dobrego?
![]() |
#156 |
Piers do przodu
|
no to różnica znaczna - jak się od ceny odliczy np dodatkowy rabat stałego klienta to się robi ok 50 PLN za buteleczkę ....
![]() |
#157 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#158 |
Perfumoholik z wyboru
|
Moje kieszenie puste ostatnio ... wiec pozostaje mi kupowac male buteleczki w rozlewni perfum ... ahhh angel my angel ... co ja bym dala za ta gwiazdeczke ....
![]()
![]() |
#159 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
Zakorzenienie
|
DagmaraRose2000, Angel jest tak skomplikowanym zapachem, że podróbka może się okazać prawdziwą bombą, i to w negatywnym sensie. A nie lepiej np. dać znać na Wizażu, że szukasz chętnych do kupienia Angela na spółkę? To drogi zapach i pewnie znalazłoby się kilka chętnych do podziału flaszki.
![]() |
#161 |
Zakorzenienie
|
o matko, co na teruskawce dobrości....ale wzbogacili ofertę....a ja akurat bez kasy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#162 |
Perfumoholik z wyboru
|
Nie wydaje mi sie, zeby moj Angel byl podrobka
![]() ![]()
![]() |
#163 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#164 |
Zakorzenienie
|
maz kupil mi gwiazdke 25tke z mozliwoscia napelnienia...
Refill 50tka kosztuje troszke ponad 40 funtow wiec Angela uzupelnianie juz nie bedzie tak szarpiace kieszenie ![]() Zastanawiam sie gdzie takie stanowisko moze byc z napelnianiem ![]() ![]() Rozlewnia i oryginalne perfumy hmmmmmmm.... ;/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#165 |
Perfumoholik z wyboru
|
O KURCZE! Nie mialam o tym pojecia! Dobrze, ze mnie uswiadomilyscie co do tych podrobek ... lepiej pozno niz wcale
![]() ahhh byc blondynka, byc blondynka
![]() |
#166 |
Zakorzenienie
|
Dagmaro pamiętaj, że oryginalne perfumy kupisz wyłącznie w perfumerii lub na allegro (jednak wtedy lepiej poproś tu na forum o weryfikację aukcji- jest taki osobny wątek). Wszelkiego rodzaju rozlewnie, federica mahory to zwykłe świństwa, które z oryginalnymi zapachami nie mają nic wspólnego.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#167 |
Zakorzenienie
|
Załamał mnie Angel.
Tyle sie o nim naczytałam :/ Zaczął mnie fascynować...Nie przestraszyły mnie nawet opinie na wizażu: "wyzwala trupią nutę, pachnie katafalkiem itp"- hehhehee, naprawdę takie tu są.... Postanowiłam spróbować...DZIŚ-choć mam go już od kilku tygodni na półce- wcześniej niesmiały psik nadgarstkowo, dziś "na całego". Efekt: - pisknelam sie 2 razy o 6.30------> do 12.00 ból głowy, odczucie duszności, obrzydliwość -dopiero około południa lekko "przygasł" i mogłam jakoś funkcjonować -czuję go nawet w tej chwili jak to piszę :/ Niesamowita jest jego trwałość po tylu godzinach ![]() Zapach mnie przytłacza, osacza, ciągnie się za mną nachalnie,jest jak dla mnie nachalny, przaśny, jarmarczny,niefajny. Nie czuję się w nim wyjątkowo. Nie jest dla mnie i tyle. Za tydzień wędruje do przyjaciółki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#168 |
Zakorzenienie
|
szkoda, ze nie jestem Twoja przyjaciolka ![]() ja zlewac moglabym sie litrami - powstrzymuje mnie jedynie fakt, ze mi szkoda i ze mam litosci troche dla otoczenia (patrz maz) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#169 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też mogłabym się nim zlewać, ba nawet go pić i w nim pływać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#170 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#171 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kilery to to, co tygryski lubią najbardziej ![]() Słoń, angel, coco,....ehhh zapach bez charakteru i mocy nigdy u mnie nie zagości ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#172 |
Wtajemniczenie
|
Dołączam do grona fanek Angela, mam od kilku tygodni..znany od dawna ale nie używany tak globalnie wcześniej. Oj...dużo straciłam... jest niesamowity. Najbardziej kocham go za to, że dosłownie "wybucha" po 2-3 godzinach od psiku - wtedy pachnie najmocniej i najpiękniej. Gustuję w kilerach i "jednopsikach".. ale ten bije wszystkie na głowę.
....ale nie po to sie dopisałam do wątku.. otóż mam jeszcze miniaturkę balsamu do ciała iii... dziewczyny zabijcie mnie, ale ja w tym czuje rumianek!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#173 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#174 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#175 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Albo dopsikuje ![]() Cytat:
Lubie jak zapach sie ciagnie i lubie kiedy otoczenie nie pozostaje na taki zapach obojetne. Cytat:
M. mowi - wiesz kiedy wracasz po pracy to Angel pachnie tak intensywnie jak to Light Blue 15 minut po psiku! A angela w pracy nie dopsikuje wiec pachnie sobie i pachnie ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#176 |
Zakorzenienie
|
Widze, ze to tylko pokazuje jak rózne opinie mogą być na temat tego samego produktu/zdarzenia/osoby/cechy etc (podkreśl właściwe).
Również lubię zapachy zdecydowane,słodsze,ciepl ejsze,trwałe itp. Nie przepadam za świeżakami/ogórkami/mydlanymi substytutami. Jednak Angel jest okropny ![]() Wiec to nie topik dla mnie-przenoszę się i pozdrawiam! Edytowane przez Ata77 Czas edycji: 2007-10-09 o 20:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#177 |
Zakorzenienie
|
I właśnie zaczęłam się zastanawiać, czy to nie koło Ciebie siedziałam kiedyś w teatrze
![]() ![]() ![]() ![]() Dla mnie też killer i na niego nigdy się raczej nie pokuszę, choć w chwili zaćmienia swojego czasu nabyłam Hypnotic poison ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#178 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja nie wiem gdzie Wy te wypachnione angelem kobiety odnajdujecie....wokół mnie żadnej nie ma więc musze nadrabiac za wszystkie ![]() Cytat:
![]() MoniaK...nie ja jedna jak widać ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#179 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A najgorsze jest to, że WIEM, że to był angel, bo jego nie można pomylić z niczym innym ![]() I wiesz co? To był jedyny taki przypadek - często raczej nie spotykam się z takim natężeniem angela ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#180 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:46.