|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2611 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 20+ cz. II
sweet śliczności
|
|
#2612 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki dziewczyny
Ines mam tylko takie jak siedzę
|
#2613 |
|
Zakorzenienie
|
Sweet, ależ pięknie wyglądałaś
Cudna suknia, cudna Ty
|
#2614 |
|
sophisticated
|
Sweet nie mogłam się nie zaczaić na Twoje fotki
![]() pięknie wyglądałaś i piękne suknie obie mam nadzieję, że pokażesz jeszcze jakieś sesyjne ![]() |
|
|
|
#2615 |
|
Zakorzenienie
|
jeszcze raz dziękuję
powinny być lada moment, przynajmniej tak mówił fotograf
|
#2616 |
|
Zakorzenienie
|
dobranoc dziewczynki
jutro kolejny ciężki dzien chora do pracy
|
|
#2617 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też idę spać.
Bez humoru jestem :| Nie chce mi się jutro iść do pracy
|
|
#2618 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chociaz jak przeczytalam drugi raz to moze nie jest tak zle ![]() wiecie, jednak te roznice jezykowe robia swoje. ale serduchem jest ze mna ![]() Cytat:
tam tez koszmarnie kradną... na policji widzialam zeznania babki, ktorej ukradli telefon z przymierzalni w ciagu 3 minut (wyszla ze sklepu i go zapomniala zabrac z przymierzalni, wrocila po chwili i juz nie bylo ). nigdy nie sadzilam, ze to powiem, ale co ja bym dala, zeby sam telefon mi ukradli mi bardzo pomogla mama. teraz sie martwie, bo nie mam na nowe okulary itp a troche glupio nagle prosic mame o sponsorowanie wszystkiego...Cytat:
![]() Cytat:
![]() czekam na wiecej co tu tak cicho w ogole? sweet z mezusiem a reszta gdzie?? ![]() oreganko, Vibesko ![]() ja natomiast od wczoraj jestem taka jakas.. nieobecna
|
||||
|
|
|
#2619 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
wiem, wiem dziewczyny. jesteście kochane. czytałam sobie na necie o zaburzeniach głowy przy ewentualnym krwiaku (gózie) i w większości moje "jazdy" pokrywały się z tym co tam było napisane. - silny ból głowy towarzyszące wymioty - wyczuwalny góz na głowie, w momencie bólu - zaburzenia wzroku - utrata kontroli (zasłabłam w aucie, tak mnie głowa bolała, pisałam wam o tym) - nagłe ataki nerwicy, furie mam to wszystko czasami ze zdwojoną siłą. nie lubie gdybać i użalać nad sobą i nie oczekuje tego od innych, ale chyba mam za swoje, jesli się moje "prognozy" potwierdzą .... tym bardziej boję się iść do lekarza.
|
|
|
#2620 |
|
Wtajemniczenie
|
ja nie jestem sobą od kilku lat ... za czym ja tak pędzę? wszystko jest takie zgubne. Navi poratuj dobrą radą.
|
|
#2621 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć, zmykam do pracy.
Ale przed tym muszę napisać jeszcze: Ka.si, słonko, ty pędź do lekarza, musisz zadbać o siebie, przecież to Twoje zdrowie
|
#2622 |
|
Zakorzenienie
|
cześć słonka
dziś mogę spamować bo po pierwsze jestem chora i nie mam zamiaru się przemęczać po drugie nie ma mojej następczyni bo już się wybrała na badania wstępne ![]() tak więc jestem dziś do waszej dyspozycji ![]()
|
|
#2623 |
|
Zakorzenienie
|
witam z rana
jestem w pracy eh... nie mam sił jakis ten tydzien taki męczący sweet piękne foteczki wyglądałas cudownie Navi Tata napewno zrozumiał i nie jest zły tylko tak jak mówisz bariera językowa dużo robi i nie zawsze wyczuwa sie uczucia takie jak powinny być zrozumiane Ka.si do lekarza marsz !! bo aż się boje o Ciebie !!a ja dziś pójde na poprawę humorku na tipsiki już się umówiłam na 16 i nie mogę się doczekać buziam
|
#2624 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też dzisiaj bede mogła spamować. Ale dopiero koło południa kiedy pewien samolot oderwie się od ziemi Ale się ciesze,
|
|
#2625 |
|
Zakorzenienie
|
No no, widzę, że macie zamiar dziś ciężko pracować
![]() Kawka
|
#2626 |
|
Zakorzenienie
|
Ja chyba jeszcze nie powinnam się cieszyć, bo dzisiaj rano mogą mnie jeszcze zawalić robotą, żebym się nie nudziła przez ten tydzień
![]() Ale dzien jest długi więc i tak na pewno starczy czasu na leniuchowanie...
|
#2627 |
|
Zakorzenienie
|
wizaż z rana jak smietana
![]() ja mam tylko jeden wyklad dzis..ale stresuje sie bardzo tym podaniem do dziekana:| no normalnie szok spac nie moge.... za to wczoraj wieczorem stala sie rzecz dziwna...moj znajomy, poniekąd smalący cholewki:d wykrzyczal mi do telefonu ze mnie kocha;] i ogolnie och i ach....a obok siedzial podrzutek i pewnie cuś slyszal...normalnie inny facet za horyzontem to najlepszy sposob na podniesienie temperatury w sypialni ![]() ![]()
|
|
|
|
#2628 |
|
Zakorzenienie
|
ja muszę stwierdzić że się nie nadaję do pracy w grupie
ta dziewczyna mnie tak rozpraszała że nic sama nie mogłam zrobić a dziś lux ![]() ale od jeszcze 2 dni szkolenia i nowy job, ciekawe co to będzie,
|
|
#2629 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Kochane
no i w pracy już mi trochę roboty podrzucili. Dzień mi się niezbyt ciekawie zaczął, ehhh... nic w sumie takiego ale byłam zła. Wchodzę na parking a samochód cały zaszroniony a ja nie mam w samochodzie skrobaczki no więc musiałam rękami![]() skrobię sobie a facet daje mi wykład jak ja to się zatrzymałam. Bo kurcze mój mąż by wyjechać ze swojego miejsca musi przestawiać mój samochód i postawił krzywo, tak powiedziałam temu facetowi a on na to, że nie ładnie zganiać na męża no rzesz Ty... sobie myślę![]() dzisiaj znów przenoszę swoje rzeczy z rodzinego domu, zostało to najgorsze, przejrzeć papiery, dokumenty, spakować pierdoły z pułek. Wiecie wogóle ile muszę czekać na nowy dowód osobisty? od 3 do 5 miesięcy kurde nigdy się tyle nie czekało. I będę musiała lecieć za granicę na starym paszporcie i dowodzie a już myślałam, że polecę jako pełnoprawna żonka![]() w sumie nią jestem ale tak chciałam szybko mieć nowe dokumenty
|
|
#2630 |
|
Zakorzenienie
|
oreganko ja też lubie robić coś sama bo w grupie nie bardzo mi wychodzi i mi sie wtedy nie chcę
sweet witamy eee tam nie przejmuj sie ci Faceci tacysą wszystko co złe to my a jesli chodzi o autko to już w ogole ok lece poczytać KPA bo mam 15 rozdziałów do przerobienia na niedziele
|
#2631 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
? Ale ty w sumie wcześniej wychodzisz z domu... Moj byl cały zaparowany. I myslalam ze dzisiaj zwariuje... Niby mgła ale jednoczesnie silne slonce... Szyby parują, okulary przeciwsloneczne też... Kolor światel dalo sie zauwazyc dopiero w ostatniej chwili... Ogólnie śmiesznie A co do parkowania to widocznie ten facet byl tak przewrażliwiony na tym punkcie jak ja .Chociaz mi tez sie dzisiaj zdarzylo niefajnie zaparkowac.... Mam nadzieje ze kierowca tego samochodu z prawej strony jest szczuply . Ale na parkingu bylo wolne tylko jedno miejsce, w ktore ja wjechalm bardzo równiutko. Natomiast on stanął za blisko lewej krawędzi i teraz pewnie na mnie będzie wyklinał .
|
|
#2632 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale rzeczywiście słońce mocne i ta przebrzydła para na szybie, musiałam jechać na klimatyzacji by cokolwiek widzieć, więc całą drogę dygotałam z zimna i "puszczałam parę z ust"![]() Ja też nie lubię jak ktoś źle parkuje i w sumie go rozumiem tylko powinnam go wysłać z pretensjami do męża
|
|
#2633 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też wolę pracować sama, przynajmniej wiem, co i jak.
Nikt mi się nie wtrąca w moje rzeczy. A jak wychodziłam rano dziś to też autko oszronione było.
|
|
#2634 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
więc nawet nosa na podwórko nie muszę wychylać
|
|
|
#2635 |
|
Zakorzenienie
|
Oj zazdroszczę, chciałabym moją brykę garażować... A tak to zimą będę musiała stać na mrozie i walczyć ze szronem lub śniegiem
![]() Boję się zimy... Nie wiem czy się odnajdę na drodze w tych warunkach.
|
#2636 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sam zostawia swój na mrozie a ja wchodzę do ciepłego autka ![]() ines dasz radę
|
|
|
#2637 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a poza tym, wszyscy teraz za czyms pedzą.. warto przystanac na chwile i sie zastanowic nad tym czasem gdzie tak pedziemy i po co.. ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
3-5 miesiecy na dowod???????????????????? ???????????????? zartujesz???? ![]() jezu mam nadzieje ze w warszawie to choc troche krocej trwa policjant wczoraj mi poradzil zebym sie wstrzymala nawet miesiac z nowymi dokumentami, bo na 99 % zwroca... zobaczymy ![]() Cytat:
![]()
|
|||||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2638 |
|
Zakorzenienie
|
Navi, ja tak samo się czułam po kradzieży telefonu... Wyobrazam sobie ze u Ciebie to jest spotęgowane, bo straciłaś więcej rzeczy
Nie mogłam się pogodzić z tym, że ktoś mógł przeczytać moje smsy, obejrzeć zdjęcia, przejrzeć notatki w telefonicznym organizerze... ![]() Z tym że ja podejrzewam że tamta złodziejka nie ukradła tego telefonu po to aby go sprzedać, tylko żeby go używać. W głowie mi sie to wszystko nie mieści... ![]() Woooolnoooość!
|
#2639 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#2640 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chyba najbardziej mi zal mojego wisiorka od podrzutka strasznie go lubilam, pech chcial ze kupilam korale a wisiorek schowalam do torebki... no i kilkanascie minut wczesniej wyjelam kase z banku, zeby miec na kupno karty miejskiej, ktora mi sie niedlugo konczyla.jak pech to pech. Ines na wooolnoooosci ![]() pamietasz o jutrze??
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:28.

powinny być lada moment, przynajmniej tak mówił fotograf

To mnie zaskoczyłaś... Obstawiałam że na Wschodnim lub Centralnym...
tam tez koszmarnie kradną... na policji widzialam zeznania babki, ktorej ukradli telefon z przymierzalni w ciagu 3 minut (wyszla ze sklepu i go zapomniala zabrac z przymierzalni, wrocila po chwili i juz nie bylo
co za ludzie 
sweet z mezusiem
jestem w pracy eh... nie mam sił jakis ten tydzien taki męczący 
no więc musiałam rękami