|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4201 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czym dziś pachniesz Wizażanko? Część XV
jak rehabilitacja nie pomoże, to chyba zacznę grać lewą ręką
![]() strasznie mi tego ruchu brakuje ![]() Kolu, ale mnie Twój post natchnął postanowiłam, że wybiorę się jutro na siłownię, ułoże jakiś trening nieobciążający nóg i barku , na moją siłownię przychodzi dziewczyna, która chodzi o kulach, to i ja mogę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4202 |
Zadomowienie
|
W południe zachciało mi się zakadzić trochę Gris Clair. Więc Avignon poszedł w ruch. Czuję go do teraz. A przede mną jeszcze długa noc z różnymi tekstami do przeczytania na zajęcia...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4203 |
Zakorzenienie
|
A ja dzis pachnialam caly dzien Bright crystal. A tera mysle jakie nowe perfumy by sobie kupic. Wszystko juz mialam a;bo nie mi sie nie podoba. Ale bardzo chce cos nowego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4204 |
Zakorzenienie
|
Pasztet? Phi, phi.... ![]() Chciałabym być pasztetem ![]() ![]() Grrrrrrrrrrrrrrrrr! ![]() A żeby nie wyłamywać się z wielorybiego tematu, zaaplikuję sobie na noc Pradę Intense, o! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4205 |
Zakorzenienie
|
A ja na noc malinka yR
![]() Chyba dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4206 |
Zakorzenienie
|
widzę, że Nocna Zmiana
![]() dobranoc ![]() wątek zostawiam w dobrych rękach Nocnej Zmainy |
![]() ![]() |
![]() |
#4207 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() dasz rade, powodzenia i daj znac koniecznie jak bylo ![]() za chwile polegne w Gloriowej mgielce spac ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4208 | |
Zakorzenienie
|
Nocna zmiana? Ja o czymś nie wiem? ;>
Cytat:
![]()
![]() |
#4209 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziękuję za pocieszenie ![]() A Tobie życzę szybkiej rehabilitacji ![]() ja chciałam tylko ogłosić wszem i wobec, że Rachel kochana jest ![]() ![]() i za prażenie hydratów też, dobrze? co za świetne określenie ![]() Nocna Zmiana ![]() ![]() Cytat:
![]() niniejszym wszystkim dziękuję za poprawienie humoru ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4210 |
Zakorzenienie
|
![]() I polecam się na przyszłość. A teraz sio spać. Kysz! ![]() ![]()
#4211 | ||||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() <zabieracie babciom dowody? ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Co do korepetycji, przejrzałaś moje "intencje" w sprawie przeliczania godzin na flaszki. ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Takie katowanie to ja popieram całym sobą! ![]() A cóż to za bzdury Rachelcia wypisuje?! Proszę mi natychmiast przestać! ![]() ![]() Cytat:
![]() Co do moli, natrzyj się może naftaliną! Tak na szczęście. I Cię nie chapną ![]() W odpowiedzi na temat wątku - Life Aramisa, w homeopatycznych ilościach (uleciał jak sen srebrny Salomei, że od Słowackiego zgapię ![]() Zabieram się za tłumaczenie na jutro. (nie ma to jak wyroby ceramiczne...) Wiem, organizacja pracy wzorowa... ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4212 |
Zakorzenienie
|
Znaczy się, po studencku.
Trzymam kciuki za wszystkich zakuwających; Tulip - jak zobaczę jutro, że siedziałaś po nocy na Perfumach, albo jak nie-daj-boże coś napiszesz (będę miała dowody rzeczowe), to będziesz miała takie wciry na gg, że się schowasz i zamarzysz o kole z moli, o ![]() --- Zatoki znowu atakują, prawie mnie z krzesła zwaliło... Dobranoc.
#4213 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a ta naftalina to nie wiem w sumie... z perfumami się będzie gryzła ![]() Cytat:
że też się tu jeszcze ktokolwiek trzyma tematu wątku ![]() Rachel - ale ta wiadomość, to się jeszcze nie będzie liczyć? Bo zaczęłam pisać, zanim Ty wysłałaś swoją ![]() (współczuję zatok, paskudna sprawa, dużo zdrowia ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4214 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Niech będzie, że liczy się odkąd sobie pójdę w cholerę (czyt. do łóżka). Bo już mi zaczynają łzy z oczu lecieć z bólu, co dobitnie wskazuje, że pora wyłączać komputer... --- Ostatecznie mówię dobranoc, niestety bezzapachowo.
![]() |
#4215 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Taaa... póki nie latają i nie chcą mnie wrzucać z powrotem do oceanu? ![]() ![]() Oczywiście ![]() ![]() Cytat:
Ja ją już tu przypilnuję, tę pannę Tulipannę! ![]() ![]() ![]() Rachelko, spokojnej nocy! ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4216 | |||
Wiedźma
|
Naćnoj Dozor się melduje (ktoś czytał lub widział?).
Cytat:
![]() Mam tak czasem, że z litości dla ludzi wolę się im nie pokazywać. Nie obrażaj się - nie porównuję się do Ciebie pod względem "estetyki opakowania", tylko pod względem rodzaju odczuć. Napiszę Ci więc - jesteś śliczna dziewczyną. Choć wiem, że to poczucie beznadziei nie ma wiele wspólnego ani z rozsądkiem, ani z rzeczywistym wyglądem. Cytat:
Nieodmiennie poprawiasz mi humor. Nie goń Kapturka na miotle. Zakrztusi się biedulka żelką. ![]() Cytat:
Jesli Cię to pocieszy - to jeszcze nie starość, więc pozbierasz się, ale na razie się oszczędzaj. Ja ostatnio nie ćwiczę z lenistwa i już mi z tym źle. Pora rzucić zgubne nawyki i wziąć się do roboty. ![]() Ojoj, zatoki to paskudna sprawa. Trzeba o siebie dbać... ![]() Wiem coś o tym, bo sama nawet zimą nie noszę czapek, a potem... potem... nawet nie opiszę. W każdym razie współczuję Rachelo. Byłam dziś z moim samotnym od wczoraj przyjacielem w knajpie. Wypiliśmy po trzy herbaty (lub kawy) i jestem dobrej myśli. Też tak macie, że kontakty z przyjaciółmi intensyfikują Wam się, kiedy oni tego potrzebują, a kiedy sami jesteście w dole trudno Wam przyjąć pomoc?
![]() |
#4217 | |||
Zakorzenienie
|
Jest jeszcze trzecia mozliwość, czyli gry
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() I niech się zakrztusi ową żelką chciwa mała "c***", babci się słodyczy z koszyczka nie podkrada!!!! ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Ech, skąd ja to znam.... Próbuję udawać twardą sztukę, a gdy dzieje się coś złego, gdy łaknę wsparcia i pocieszenia, czuję się poniekąd "bezbronnie" i dziwnie nieswojo, że obarczam kogoś swoimi troskami... ![]() /Edit o godzinie 01:55/ ![]() Tuli, widzę Cię wstręciuszko, widzę! I naskarżę Racheli!!!!!! ![]() ![]()
"Są takie chwile, gdy się nie śmie badać swej własnej duszy, bo się człowiek lęknie, że ani jednej nie znajdzie w niej struny, co potrącona, jeszcze czysto dźwięknie." Edytowane przez Szara Róża Czas edycji: 2007-10-10 o 00:56 Powód: Donos na Tuli ;) |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4218 | ||||
Wiedźma
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Kiedy Cię czytam nie potrafię powstrzymać się od rechotania do monitora. ![]() Cytat:
Ja go poznałam w szczególnych okolicznościach (o których nie omieszkam Ci opowiedzieć). Mam kumpla: taki mocno niezwykły rodzaj intelektualisty: potężny facet, sto kilo, łysy łeb, grube karczycho i takie słodkie okularki lenonki na nosie (i do tego żadnych niecenzuralnych wyrazów ever). Otóż, jakież było moje zdziwienie, kiedy podczas dyskusji złapałam go na jakiejś nieścisłości, a on na to swoim starannie i kulturalnie modulowanym głosem: "O ja głupia c***, zapomniałam koszyczka!" Zanim zdążył mi wyjaśnić genezę tego powiedzonka - umarłam ze trzy razy. ![]() Hmm... Jeszcze kilka miesięcy temu twierdziłam, że dwadzieścia flaszek mi wystarczy. Najpierw liczbę tę przekroczyłam, a potem zaczęło się okazywać, że im więcej mam, tym więcej chcę mieć. Nie jest mi z tym dobrze. Myślę, że mój obecny stan posiadania zaspokaja me potrzeby aż nadto. Nie jestem w stanie użyć każdego flakonu raz w miesiącu. Gdyby nie to, że zrobiłam ostatnio kilkanaście odlewek - większość byłaby nadal pełna. Coraz bardziej nęka mnie dylemat ile w tym miłości do zapachów konkretnych, ile zaś już tylko żądzy posiadania - zaliczania flaszek. Pora chyba zweryfikować swe miłości i od nowa zdefiniować pragnienia, bo na razie czuję się jak zapachowa puszczalska trochę. ![]() Potrzebuję nieco dystansu. No i jeszcze chcę sprawdzić, czy dam radę. ![]() ![]() Cytat:
Jest jeszcze kilka aspektów tej sprawy. Często nawet kiedy widzę, że ktoś chętnie mnie pocieszy - nie potrafię się otworzyć, przyznać do słabości. Mam cholerną blokadę. W ten sposób nawet najbliżsi uważają mnie za twardziela. Jak to zdiagnozował mój mąż posługując się typologią mężczyzn według Chmielewskiej (kobieca typologia mu ni w ząb do mnie nie pasowała): skrzyżowanie odyńca samotnika z kozłem w kapuście. Z drugiej strony, nawet jeśli nie korzystam, wiem, że w razie czego mam przyjaciół, na których mogłabym się wesprzeć. To samo w sobie wiele znaczy. ![]() Jesteś jeszcze Nocna Zmiano? ![]()
![]() |
#4219 | |||||
Zakorzenienie
|
No ba! ![]() ![]() ![]() ![]() A propos czerwonego mundurka - przypomniał mi się kolejny znany, ordynarnie obsceniczny kawał o czerwonym kapturku: Idzie Czerwony Kapturek przez las. Zobaczył ją wilk i woła zza krzaków: - O, idzie ta głupia dzi**a! - Wilku nie mów tak na mnie. Ja nie jestem głupią dzi**ą, ja jestem Czerwonym Kapturkiem! Mam przecież czerwoną czapeczkę, czerwony kubraczek, czerwoną bluzeczkę, czerwoną spódniczkę, czerwone rajstopki, czerwone majteczki, czerwone buciki... O, k**** mać!... Ja rzeczywiście wyglądam, jak głupia dzi**a! ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
To musi uroczo wyglądać ![]() ![]() Ja nie rechotam, ja ostatnio parskam jak wieloryb ![]() Cytat:
![]() Ja bym chyba zeszła śmiertelnie w zabójczym ataku parskania... Kapturek daje, oj daje! ![]() Swoją drogą ludzie są okrutni - taką niewinną sierotkę, maleńką bidulkę sobie upatrzyli na niewybredne ataki werbalne ![]() Cytat:
![]() Tjaaaaa..... Z pewnością dasz radę, hihihihi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Hmm, zamknięta w sobie samotniczka, w dodatku uparta i nieskora do nadmiernych wynurzeń emocjonalnych.... Cóż, jakby o mnie, aż mi głupio... ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4220 | |||||
Wiedźma
|
Cytat:
![]() On ma jakiś rodzaj świra na punkcie red jacketów. Szczególnie kiedy przestępują z nogi na nogę. Kurczę - nie widział zmiany warty pod greckim parlamentem - to by go dopiero rozwaliło. ![]() Cytat:
![]() ![]() Toż ja zeszłam. Kilka razy. ![]() Cytat:
Cytat:
No co Ty?! Mam sobie monetami w monitor rzucać? Ani myślę. W ogóle mało myślę, bo nie myślę również, bym miała potrzebować takich zabiegów. Wystarczy, że tak postanowiłam i tak będzie. Oczywiście. ![]() Cytat:
Myślę, że tak jak dziewczyny znajdują tu siostry zapachowe, tak Ty jesteś czymś w rodzaju mojej siostry w rodzaju pogięcia. ![]() Choć nie uważam się za samotniczkę. Po prostu lubię sama decydować o tym, kiedy mam towarzystwo, a kiedy nie. ![]()
![]() |
#4221 |
Zakorzenienie
|
Witam i miłej środy życzę.
Dziś kolejny dzień z D&G Masculine. |
![]() ![]() |
![]() |
#4222 |
Zakorzenienie
|
Ratunku, zima... U mnie +1 stopień.
![]() Zaraz zbieram manaty i wyruszam w podróż. Kierunek Wołomin. ![]() Pierwszy raz w życiu denerwuję się wyruszając w trasę. Już męża od wczoraj zamęczam, że jedziemy wolno... Psychoza. ![]() Na podróż ukochane The Parfum. ![]() Buziaki i miłego dnia! |
![]() ![]() |
![]() |
#4223 |
Zakorzenienie
|
jak to się wszystko w tym wątku ładnie układa, kończy się Nocna Zmiana, posterunek obejmuje Tharoon
![]() Kropko, bezpiecznej i przyjemnej podróży ![]() zaczynam dzień z mocnym postanowieniem, że będzie dobrze ![]() ......................... ......................... ......................... .......... New Harlem |
![]() ![]() |
![]() |
#4224 |
Zakorzenienie
|
Udanego dnia!Pachnę Angel
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4225 |
Zakorzenienie
|
Dziś dzień zaczynam testowo Infiniment Chopard
![]() |
#4226 |
Zakorzenienie
|
Dzisiaj znowu dzień z Safari
|
![]() ![]() |
![]() |
#4227 |
Zadomowienie
|
Hello
![]() przybyłym wczoraj Code ![]() ![]()
![]() |
#4228 |
Zakorzenienie
|
Dobrze, za prażenie hydratów też trzymam, i za wszystkie inne dziwne rzeczy
![]() ![]() Zaczął się TEN dzień; czuję się przykuta do telefonu ![]() ![]()
#4229 | |
Zakorzenienie
|
Cosik bym wstawiła
![]() ![]() Cytat:
Rachel, co Ty piszesz? Piekna, młoda, szczupła dziewczyna z Ciebie. Nie jedna kobitka zazdrosci Ci urody, porcelanowej skóry i pięknych dłoni ![]() Ja dzisiaj w mega obłoku Ambre Sultan ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4230 |
Zakorzenienie
|
witam i o zdrowko sie pytam
![]() dzis jest 2 dzien z Mauboussin w wersji edt i edp. opisze to tak-tylko prosze mnie nie linczowac, nie posiadam tak doglebnej wiedzy jak wiekszosc Wizazanek ![]() baza tego zapachu jest ,dla mnie, identyczna. jedyne so rozni obie wiersje to 2 pierwsze nuty. edp jest bardzo intensywne. czuc tutaj ostra nute wedzonej, nie wiem sliwki ![]() podobaja sie ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:29.