|
|
#2671 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Próbować do skutku III
Zależy jakie badania...
|
|
|
|
#2672 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2673 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, wszystkim razem i każdej z osobna serdecznie dziękuję za wsparcie, dobre słowo i trzymanie kciuków. Jesteście kochane
Coż mogę więcej napisać...Chciałabym...al e nie chcę się łudzić...i kółko się zamyka. Tak czy inaczej dam znać... Ami |
|
|
|
#2674 |
|
Zadomowienie
|
Cześć
![]() Po roku starań dołączam do Waszej super grupy aktywnych działaczek ruchu na rzecz powiększania rodziny Może jakoś mnie ,,zaczarujecie" i się w końcu uda.... ![]() Buziaki! i mnóstwo pozytywnej energii przesyłam!!!! izzi |
|
|
|
#2675 |
|
Raczkowanie
|
Witam wszystkie staraczki nowe i weteranki , tez chciałam wam przesłać dużo pozytywnej energii jakoś dziwnie w tym miesiącu sie czuje jestem pełna energii i nastawienie do świata mam bardzo pozytywne, normalnie moge wszystko i to też powinno być naszym mottem wizażowym.
Za chwilke do pracki ide z uśmiechem na tważy-naprawde mi odbiło
|
|
|
|
#2676 |
|
Zadomowienie
|
FUNIECZKA JEST W CIĄŻY ... na ciąża moje pierwsze objawy wkleiła test ...
izzi witaj
|
#2677 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2678 |
|
Zadomowienie
|
no bo to MY pierwsze powinnyśmy wiedzieć
nie pochwaliłaś się u nas to sobie pozwoliłam
|
#2679 |
|
Zakorzenienie
|
Funieczka - najpierw gratulacje!!
![]() Inna sprawa to to, że faktycznie nie nam pierwszym się pochwaliłaś... gdyby nie Twój stan - dostałabyś po tyłku ![]() IZZI - napisz coś o sobie i czy chcesz żeby cię wrzucić do Pola? Jeśli tak to dawaj dane WITAMY!
|
|
|
|
#2680 |
|
Zakorzenienie
|
Kapuściane Pole Agabi (Agnieszka)~~~~~ @ 24.09 / test ??? / Białystok Agabil1 (Agnieszka)~~~ @ 01.09 / test po 30.09 / Łodź AMILAMIJA (Ania)~~~~~ @ 09.09 / leczenie TŻ / test. ???/ Warszawa Anisia25 (Ania)~~~~~~~ @ 01.10 / test. ??? / Gliwice an.ka.b (Ania)~~~~~~~~ @ 24.09 / test. ??? / Wielkopolska Bazylia 222 (Agata)~~~~ @ 02.10 / test. ??? / Dublin becia_leszno (Beata)~~~ @ 6.10 / test. ??? / Leszno bombka666 (Sylwia)~~~~ @ 18.09 / test. nie będzie / Krapkowice Dorotka@ (Dorota)~~~~~ @ 11.09 / test. po opóź. @ / Włocławek Frida 26 (Dorota)~~~~~~~ @ 02.09 / test.??? / Wielkopolska freshona (Agnieszka)~~~ @ 07.10 / test. nie będzie / Śląsk GoniaJ (Gosia)~~~~~~~~ @ 16.08 / test. po opóź. @ / San Diego / Carlsbad Gothika (Arleta)~~~~~~~~ @ 01.09 / test. nie będzie / Szczytno Grażina (Grażyna)~~~~~~ @ 23.09 / test. ??? / Gdańsk JoanC (Asia) ~~~~~~~~~~ @ 01.10 / Bad. w zawieszeniu / test. nie będzie / Ciechanów jukol (Justyna)~~~~~~~~~ @ 1.10 / test. ??? / Ząbkowice Śl. kachula27 (Kasia)~~~~~~ @ 17.09 / test. po opóź. @ / lubuskie Kindzia1984 (Kinga)~~~~~ @ 18.09 / test. ??? / Nowy Sącz Madziorka (Magda)~~~~~ @ 14.09 / Leczenie TZ-a / Warszawa m@gd@len@ (Magda)~~~ @ 9.10 / test. po opóź. @ / leczenie TŻ-a / Chojnów Mała75 (Monika)~~~~~~~ @ 26.09 / test. ??? / Wielkopolska mamz (Anna)~~~~~~~~~~ @ 27.08 / test. po opóź. @ / Kraków marta 8117 (Marta)~~~~~~ @ 02.10 / test. ??? / Wrocław meszsares (Gosia)~~~~~~ @ 29.09 / test. ??? / Gliwice milunia ania (Ania)~~~~~ @ 13.07 / test. ??? / Rzeszów moni.qa (Monika)~~~~~~~ @ 30.08 / test. ok. 26.09 / lubuskie niunieczek (Żaneta)~~~~~ @ 08.09 / test. ??? / okolice Dzierżoniowa roxi1980 (Kasia)~~~~~~~~ @ 03.10 / I cykl z CLO i E. / test. ???/ Sosnowiec Schmetterling~~~~~~~~~ @ 30.05 / test. 28.06 / Niemcy !!!!! + BRAK IMIENIA seona (?????)~~~~~~~~~ @ 09.09 / test. ??? / Rzeszów statmilka (Milena)~~~~~~ @ 06.07 / test. ??? / Poznań UnholyOne (Ola)~~~~~~~ @ 30.09 / test. ??? / okolice Warszawy Celka 2000 (Celina) -t.p. 05.11.2007 Adaś bb-m (Bożena) -t.p. 17.11.2007 parka: Joasia i Antoś Yoolia (Julia)- t.p. 17.11.2007 Małgosia *misia* (Monika) -t.p. 20.11.2007Mateusz martka 83 (Marta) -t.p. 25.11.2007 Mateusz Fiona_80 (Julita) -t.p. 04.12.2007 Jolineczka (Jola) -t.p. 05.01.2008 Alicja lub Tomasz Kasik B (Kasia) - t.p. 13.01.2008 Aleksandra Ramila (Milena) - t.p. 30.01.2008 Pola mała_majeczka(??????) - t.p. 27.02.2008 joasiunial (Asia) -t.p. 28.02.2008 Marek majula (Gosia) - t.p. ok. 15.03.2008 adatka (Agata) - t.p. 19.03.2008 ray (Justyna) - t.p. 25.03.2008 Myszka_ (Agata) - t.p. 11.04.2008 NIUNCIO (Jola) - t.p. ??.??.2008 Eenax (Ela) - t.p. 18.04.2008 Fredziunia (Fredzia) - t.p. ??.??.2008 83monia (Monika) - t.p. 6/16.05.2008 Kinga lub Artur Funieczka (Ewa) - t.p. ??.??.?? Nasze Kapuściane Bobasy kasia_mw (Kasia) - Krzyś - ur. 20.06.2007 * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * PAŹDZIERNIKOWA AKCJA "BZYK"
Edytowane przez roxi1980 Czas edycji: 2007-10-10 o 11:23 |
|
|
|
#2681 |
|
Zakorzenienie
|
Funieczka - gratulacje!!!!!!!!!!!!!!! !!
w imieniu Kasi ZG zapraszam na mamusie majowo-czerwcowe!!! (bo chyba tak jakoś będzie, czy mi sie myli?) wszystkie tam powinniście znaleźć i już!! |
|
|
|
#2682 |
|
Zakorzenienie
|
Przesyłam, oczywiście, że przesyłam mase fliudków i zarazków ciążowych.
To tak na początek rzecz jasna. A tutaj dowody zbrodni: |
|
|
|
#2683 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jeszcze raz gratuluję i troche fluidków pożyczam
|
|
#2684 |
|
Zakorzenienie
|
Funieczka wielkie gratulacje
|
|
|
|
#2686 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)) po kawke bylam w kantynie.. a poza tym przebieram juz nozkami, bo moje kochanie przyjezdza dzis do UK i bedzie ze mna calutki tydzien.. Wow poloze sie spac obok wlasnego chlopa, czyz to nie piekne? ![]() a do tego zaczely mi sie plodne zycie jest piekne!! ![]() ![]() ![]() ![]() A w piateczek ide do Madame Tussand, wkleje wam pozniej pare fotek z gwiazdami a co jakies zyczenia z kim mam sobie pstryknac zdjecie?
|
|
#2687 |
|
Wtajemniczenie
|
Piękny teścik Funieczka
Kolejna seria się teraz posypie Ja wieczorkiem swojego fliudka jeszcze prześle, to już Wam sie całkiem lista kapuściana na dół zawali
|
|
|
|
#2688 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Życzę Wam udanego hop do łóżka - i żebyś nam za dwa tygodnie napisała posta pod tytułem: "o mamo! gdzie się podziała moja miesiączka??????"Zastanowię się którą z pomniejszych gwiazd chciałabym zobaczyć w Twoim towarzystwie... ale jedno jest pewne - jak znajdziesz mój odlew woskowy - pstryknij sobie ze mną fotkę - kiedyś będzie warta fortunę
|
|
|
|
|
#2689 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)) 2 tygodnie celibatu az nadto wystarczy bedzie misiek brany dzisiaj oj bedzie... ))Mowisz ze z Toba mam sobie pyknac fotke? ) A emocje beda, bo najpierw gwiazdy woskowe, pozniej chamber live - czyli czasy kuby rozpruwacza i takie tam klimaty, a pozniej dungeon.. lochy, gdzie prawdziwi aktorzy odgrywaja rozne przypadki morderstw, tortur, a do tego strasza turystow
|
|
#2690 |
|
Zakorzenienie
|
Coś ciekawego znalazłam:
Herbatka dla kobiet! "Trudne dni" znane są wszystkim kobietom. Dla niektórych są one jeszcze trudniejsze. Różne są sposoby leczenia, łącznie z poważną i nie obojętną dla zdrowia terapią hormonalną oraz przyjmowaniem syntetycznych leków uspokajających. Ale może bardziej łagodnie i naturalnie. Może zioła? Oto herbatka dla kobiet cierpiących podczas tzw. "trudnych dni". Pyknogenol – szwajcarski preparat z kory sosny nadmorskiej i wyciąg z liści miłorzębu – zasadnicze składniki herbatki, łagodzą dolegliwości napięcia przedmiesiączkowego i bóle menstruacyjne. Liście melisy dzięki właściwościom uspokajającym zmniejszają stan napięcia, drażliwość i zmiany nastroju. Witaminy, składniki mineralne i enzymy pyłku pszczelego działają wzmacniająco. Z tą herbatką będzie łatwiej przetrwać "trudne dni"! Skład Herbata czarna, liść melisy, wyciąg z liści miłorzębu, pycnogenol, pyłek pszczeli, skórka cytryny, suszone jabłko, aromat tropikalny i pomarańczowy identczny z naturalnym. Przetrwać z pomocą ziół! Edytowane przez roxi1980 Czas edycji: 2007-11-10 o 13:28 |
|
|
|
#2691 |
|
Zadomowienie
|
Lubię te różne "wynalazki" z Bio Active... szafka wkuchni zawalona różnymi rodzajami
Jak znajdę to tą też wypróbuję co mi szkodzi
|
#2693 |
|
Zakorzenienie
|
Coś dla zabicia nudy:
Ponizej cytuje jedno z pytan, które pojawilo sie na egzaminiena wydziale chemii NUI Maynooth (National University of Ireland). Odpowiedz jednego ze studentów byla na tyle wyjatkowa, zeprofesor podzielil sie z nia ze swoimi kolegami, a pózniej jej trescprzedstawil w internecie. Pytanie: Czy pieklo jest egzotermalne (oddaje cieplo) czy endotermalne (absorbuje cieplo). Wiekszosc odpowiedzi oparta byla na prawie Boylesa, które mówi, ze w stalej temperaturze objetosc danej masy gazu jest odwrotnie proporcjonalna do jego cisnienia. Jeden ze studentów napisal tak. „Najpierw musimy stwierdzic, jak zmienia sie masa piekla wczasie. Do tego potrzebna jest ocena liczby dusz, które ida do piekla i liczba dusz, która pieklo opuszcza. Moim zdaniem mozna zesporym prawdopodobienstwem przyjac, ze dusze, które raz trafily dopiekla, nigdy go nie opuszczaja. Na pytanie, ile dusz idzie do piekla, mozna spojrzec z punktuwidzenia wielu istniejacych dzisiaj religii. Wiekszosc z nich zaklada, ze do piekla idzie sie wtedy, gdy nie wyznaje sie tej wlasciwej wiary. Poniewaz religii jest wiecej niz jedna i nie mozna wyznawac kilku religii jednoczesnie, to mozna zalozyc, ze wszystkie dusze ida do piekla. Patrzac na czestotliwosc narodzin i smierci mozna zalozyc, ze liczbadusz w piekle wzrastac bedzie logarytmicznie. Rozwazmy wiec pytanie o zmieniajacej sie objetosci piekla. Poniewaz wg prawa Boylesa wraz ze wzrostem liczby dusz rozszerzac musi sie powierzchnia piekla tak, aby temperatura i cisnienie w piekle pozostaly stale, to istnieja dwie mozliwosci: 1. Jesli pieklo rozszerza sie wolniej niz liczba przychodzacych doniego dusz, to temperatura i cisnienie w piekle beda tak dlugorosly az pieklo sie rozpadnie. 2. Jezli pieklo rozszerza sie szybciej niz liczba przychodzacych tam dusz, to temperatura i cisnienie w piekle beda spadac tak dlugo, azpieklo zamarznie. Która z tych mozliwosci jest bardziej realna? Jesli wezmiemy pod uwage przepowiednie Sandry, która powiedziala domnie: predzej pieklo zamarznie niz sie z toba przespie, jak równiez to, ze wczoraj z nia spalem, to mozliwa jest tylko ta druga opcja. Dlatego tez jestem przekonany, ze pieklo jest endotermalne i musi byc juz zamarzniete. Z uwagi na to, ze pieklo zamarzlo, mozna wnioskowac, ze zadna kolejna dusza nie moze trafic do piekla, a poniewaz pozostaje jeszcze tylko niebo, to dowodzi tez istnienie Osoby Boskiej, co z kolei tlumaczy, dlaczego Sandra caly wczorajszy wieczór krzyczala Oh, God”. Ten student otrzymal ocene: bardzo dobry |
|
|
|
#2694 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
kurcze, a mi przez 5 lat nie udało się tak zabłysnąć na żadnym egzaminie
|
|
#2695 | |
|
Raczkowanie
|
Witam was dziewczynki.
Cytat:
|
|
|
|
|
#2696 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Przed podaniem leków miałam robione badania - moja lekarka jest endokrynologiem - zresztą w trakcie ich brania także (były kilka razy jakieś 3 miesięczne przerwy). Od razu po odstawieniu nie miałam robionych badań. Ginka powiedziała, że mam je robić po tych kilku miesiącach starań. Ale skoro przez ten czas nie zaszłam jednak w ciążę, boję się, że organizm dojdzie do tego stanu sprzed lat, kiedy to hormony szalały. ![]() I że będą kłopoty. A ja niestety, nie mogę długo czekać Funieczka - gratulejszyn
|
|
|
|
|
#2697 |
|
Wtajemniczenie
|
Kochane moje Staraczki. Przesyłamy Wam moc fluidków
|
|
|
|
#2699 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja też kradne jednego fluidka i zarazkas ciążowego. Anisia do roboty kochana!Ja za tydzień robie teścik i mam nadzieje że też sie pochwale bo z misiem mocno pracowaliśmy nad tym cały piątek wieczór sobote i niedziele
|
|
|
|
|
#2700 |
|
Raczkowanie
|
Czy miał ktoś robione badanie HSG? mam je mieć i strasznie się boję.
Gratulacje Funieczka! Ile czasu się starałaś
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:18.

przykro mi Madziu 

- IGOR 29.10.2008 

Kapuściane Pole 
zycie jest piekne!!