|
|||||||
| Notka |
|
| Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4261 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czym dziś pachniesz Wizażanko? Część XV
Cytat:
![]() Ale ogolnie lubie ![]() Dlatego nigdy nie kupilabym prali ladowanej od gory
|
|
|
|
|
#4262 |
|
Zakorzenienie
|
Kocham pranie - jestem szop pracz
Już chyba kiedyś o tym pisałyśmy Piore wszystko - łącznie z dywanikami raz w tygodniu ![]() Kupiłam sobie pralkę, gdzie mogę władować 6 kg betów. Pralka ma rózne fajne programy i teraz sobie używam do woli
|
|
|
|
#4263 |
|
Zakorzenienie
|
Mam dwa - oliwkowa zieleń oraz srebrzysty błękit wpadający w fiolet. Rewelacyjne, ale musze używać bazy pod makijaz oczu, inaczej zbijają się w grube krechy.
|
#4264 |
|
Zadomowienie
|
Ja dzisiaj dumnie noszę PI
Świetną mam pogodę na ten zapach.
|
|
|
|
#4265 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tylko nie recznie ![]() ale lapami nie piore jak juz jakies ciuchy sie domagaja recznego to wrzucam je w specjalne wory do prania, potem do prali i na delikut asny jakis program i takim to sposobem i to mam z czapy ![]() odkurzac nienawidze... juze wole myc kible bleachem
|
|
|
|
|
#4266 |
|
Zakorzenienie
|
Mam dziś niż emocjonalny
![]() Smoutno mi jakoś, a jeszcze się dowiedziałam, ze prąd zdrożeje 10% ![]() Pachnę "Koszmarnie" Czarną Koszmarą i jest mi z tym dobrze
|
|
|
|
#4267 |
|
BAN stały
|
Musze wyprobować, używasz tych potrójnych?
Te tez muszę wypróbować, u mnie wszystkie sie bez bazy zbijają, mam bardzo tłuste powieki. |
|
|
|
#4268 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4269 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też mam tłuste powieki, ale po nałożeniu bazy odczekuję chwilkę i jeszcze raz przesuwam palcem po nałożonej na powiekę bazie. Wtedy się nie zbija.
|
#4270 |
|
Zakorzenienie
|
Effet Lumiere i pastel lumiere
czyli pudelka potrojne i pudelka pojedyncze ![]() Uwielbiam je - caly dzien smigaja na tylko przypudrowanej powiece w stanie absolutnie niezmienionym ![]() Aha - calam slodka - slodki balsam na cialku plus HP
|
|
|
|
#4271 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Odkurzać też nie lubię więc mój mąż to robi, to samo ze zmywaniem garów ![]() Za to uwielbiam sprzątać łazienkę - najbardziej robić porządek w kosmetykach i flaszkach
|
|
|
|
|
#4272 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
_______ Verbena YR na ten słoneczny dzień i parę testów. Desirade Aubusson, Etra i Cabaret ![]() Koto, zaskoczyłaś mnie tym porównaniem Desirade do Tresor i Poeme. Odbieram je zupełnie inaczej. Z Desirade nie polubilismy się ![]() Tam musi być tuberoza
Edytowane przez Córka D'artagnana Czas edycji: 2007-10-10 o 13:58 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#4273 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ha! dokladnie tak samo mam ![]() Ja za mozliwosc niemycia garow prasuje ![]() od czasu do czasu no i gotuje ![]() Odkurzac moze bym odkurzala ale mam tak oblecha odkurzacz.... miota mna po podlodze... ja lubie te male, 'pieski' ciagnac za soba a nie walczyc z odkurzaczem co wyglada jak froterka i ogolnie jest bleee |
|
|
|
|
#4274 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
A łazienka to moje królestwo
|
|||
|
|
|
#4275 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. A z porównaniem z Tresorem chodziło mi o sadowienie sie nas skórze- do mnie ładnie przylega. A, tuberoza w nim przypomniała mi w pierwszym momencie zabójcze Blonde. Jak widać, nie jesteśmy bliźnaczkami, Córko, dobrze, bo za dużo ich.W ramach starej szyprowatości mam na ręce Miss Dior- (drobne wyjście w sprawach służbowych ).
Edytowane przez Kota Czas edycji: 2007-10-10 o 14:29 |
|
|
|
|
#4276 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Tylko wieczorem mnie nie było i już kilka stron
![]() Byliśmy wczoraj na Ultimatum Borne'a, całkiem fajny film, ale nie warty pójścia do kina, lepiej na kompie sobie oglądnąć. Potem piwko... a teraz znowu na piwko No i dowiedziałam się, że pasowałyby do mnie perfumy waniliowe (a miałam Euphorię + MR) - więc jest gut.Kot wrócił wczoraj w nocy (bo cały dzień go nie było), więc już się nie martwię ![]() Miłego dnia. GLORIA. |
|
|
|
#4277 |
|
Zakorzenienie
|
Fenris - ciesze sie ze kot wrocil
![]() ok ! Ide do roboty ![]() zostawiam link do mojej ulubionej piosenki - tzn jednej z ulubionych Kiedys zobaczylamn ja w tv a potem zlazilam wiele muzycznych zeby kupic ich plyte ![]() Nie bylo to latwe ![]() DBL |
|
|
|
#4278 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
...Etra bez wątpienia przyjemniejsza i przytulna. Mniej intensywna wersja Mani pour femme Armaniego.I szybko znika.Tresor na skórze aż iskrzy i jest skórzano-brzoskwiniowy, słodki i mięciutki jak futerko kotka , a Desirade dymi puszczanymi bąkami Dla mnie to dwa rózne zapachy
|
|
|
|
|
#4279 |
|
Wtajemniczenie
|
Pachnę Pink Sugar
Wczoraj było tak pięknie... a dzisiaj jest okropnie zimno ![]() Co do prac domowych to chyba jestem inna uwielbiam ''używać siły'' cokolwiek by to nie znaczyło to uwielbiam prać ręcznie, odkurzać, przenosić i układać, pucować, szorować i nawet myć ręcznie podłogę![]() Sprawia mi to satysfakcję, być może dlatego ,że pozwala mi to wyzbyć się różnorakich emocji w głębi duszy jestem bardzo żywiołowa i bez wysiłku fizycznego chyba bym już dawno zwariowała![]() Ponad to lubię jak wszystko jest po ''mojemu'' i mój Tż jedynie zmywa naczynia (jedyna rzecz jakiej nie cierpię!), suma sumarum nie jestem spełniona ,bo cały czas w pokoju coś mi nie pasi... ale obiecuję sobie ,że jak będę miała własne 4 kąty to zrobię je w pełni tak jak zawsze chciałam Ostatnio moje myśli krążą nieustannie przy temacie zbliżających się wyborów, ciągle słyszę różne opinie... jedyne co w tej chwili wiem na pewno to to ,że nie będę głosowała na LiD Dziewczyny pomóżcie póki jeszcze nie ma ciszy przedwyborczej , te wszystkie kampanie reklamowe są śmieszne, a ja chciałabym jednak pójść na wybory...ehh
|
#4280 |
|
BAN stały
|
Nie no idę w końcu na świerze powietrze...wrócę niebawem
|
|
|
|
#4281 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dziś rankiem całkiem zamarzłam.Dobrze,że do pracy zdążyłam, bo szyby w samochodzie musiałam drapać. Teraz słonecznie, choć chlodnawo. Dzis do pracy Le Baiser du Dragon. Chciałam sprawdzić, jak sie zachowuje w chłodne dni.Jest lepiej wyczuwalny, chociaż trzyma sie blisko skóry. Szkoda, że nie pachnie na mnie tak piekne jak na mojej przyjaciółce. |
|
|
|
|
#4282 | |
|
Wiedźma
|
Cytat:
Ale ja nie o tym... Cieszę się, że wypad Ci się udał i... miła ta wypowiedź Twojego przyjaciela o perfumach i wanilii. To chyba świadczy o tym, że postrzega Cię jako osobę atrakcyjną i pełną czaru, co? ![]() Życzę Ci szczęścia. Niekoniecznie od razu małżeńskiego ![]() --------- Pachnę sobie śladowo sandałowcem z Mysore i czekam aż się pojawi w katalogu KWC. Dumam nad tym, czy nie dołożyć do niego Chergui - mam wrażenie, że stworzą wspólnie ładny akord.
|
|
#4283 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
każdy potencjalny kandydat może być przyjacielem od serca.A tak na marginesie, jak Twoje odczucia co do niego wart jest głębszej uwagi?---------------- Najadłam sie gołąbkami teściowej zjadłam jeszcze cała surowa papryk i miałam ochotę na grzybki marynowane ale już nie weszły![]() ---------------- A i proszę zajrzyjcie do mojego linka z podpisu moze ktos mi pomorze, bo od kilku lat maluje sie tak samo i wyglądam nijak sorka za OT
|
|
|
|
|
#4284 |
|
Zadomowienie
|
Przepraszam, że tu, ale muszę się gdzieś wygadać. Moje wielkie nadzieje znowu szlag trafił. Nie wiem już, czy płakać, czy się śmiać, czy zobojętnieć i machnąć ręką. Tylko się zastanawiam, czy naprawdę jestem aż tak beznadziejna i nic nie warta. Po prostu nie rozumiem. Przynajmniej się wyspałam, bo przestały mną targać emocje, które przez ostatnie parę dni nie pozwalały mi nawet oka zmrużyć.
|
|
|
|
#4285 |
|
Zakorzenienie
|
Pachnę dziś edp Jouzas Statkevicius i cieszę się, bo własnie dostałam informację, że moje Harmatan Noir zostały wysłane
Sabbath jak tam Twoje Vetiver Oriental? Jakieś wieści pozytywne?Nevado, możesz np. zagłosować na... najmłodszego ze wszystkich kandydatów, zakładając że skoro jest najmłodszy to najpewniej najmniej ze wszystkich "skażony"
|
|
|
|
#4286 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4287 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tymeno-ja też uwielbiam robić pranie |
|
|
|
|
#4288 | ||
|
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Przy Tobie jestem w nieustającym szoku. Jeszcze nic. Cytat:
![]() Nie uważam, by właściwe było mówienie tu komukolwiek, na kogo ma głosować. A jeśli dodatkowo ów ktoś wie tylko, że nie na LiD, to znaczy, że PiS i LPR bierze pod uwagę?
|
|
#4289 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się chyba zadenerwuję na amen. Miałam mieć rozmowę "on Wednesday during a day" i wciąż cisza. Jak ja mogłam się tak nieprecyzyjnie umówić
Zła jestem na siebie i trochę na faceta który miał dzwonić i się ociąga. Jutro to ja zadzwonię do niego.P.S. Może chmura Glorii mnie trochę uspokoi...
|
#4290 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Chciałam po prostu znać poglądy na temat danych partii, być może pomogłoby mi to w wyborze odpowiedniej partii Po drugie coś Ci się nie podoba jeżeli chciałabym zagłosować na PiS? chyba mam prawo do takiego wyboru i nie ma w tym nic oburzającego, Twoje zdanie nie jest dla mnie wyznacznikiem jakiegokolwiek dobra, jest wyznacznikiem stereotypów i szablonowego działania,a przede wszystkim ludzkiej złośliwości także Twoje komentarze pozostawię gdzieś na uboczu, pozdrawiam. Co do wypowiedzi Homyka to ofc dziękuję
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:37.

Piore wszystko - łącznie z dywanikami raz w tygodniu 

. A z porównaniem z Tresorem chodziło mi o sadowienie sie nas skórze- do mnie ładnie przylega. 
Dla mnie to dwa rózne zapachy
i miałam ochotę na grzybki marynowane ale już nie weszły
Zła jestem na siebie i trochę na faceta który miał dzwonić i się ociąga. Jutro to ja zadzwonię do niego.