|
|
#1471 |
|
BAN stały
|
Dot.: Teksty facetów
hehe :P:P
|
|
|
|
#1472 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1473 |
|
Rozeznanie
|
Kilka dni temu nie umialam zasnąć. I napisałam smsa do kumpla (gdzieś koło 23):
"Spisz?" Na co on mi odpisuje: "Nie ... A ty? "
|
#1474 |
|
BAN stały
|
ahaa lol :P
|
|
|
|
#1475 |
|
Rozeznanie
|
Na religi (podpadł kolega Księdzu i ten wyrwał go do odpowiedzi):
Ksiadz: No to na początek ... powiedz ... "Ojcze Nasz". Kolega: Ojcze Nasz ![]() (a wiadomo ze o modlitwe całą chodziło )
|
#1476 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
kiedyś spałam w jakimś schronisku z klasą i kumpel pojawił się przy moim śpiworze (problemy z dziewczynąJa: czego znowu chcesz!?!?! On: konspiracyjny szept Śpisz?? ![]() Chyba wszyscy lecą takimi tekstami
Szłam ulica osobna... jakby nieoswojona jeszcze ze światem.. idę na pewno dalej niż wszyscy, naznaczona niebytem i tak zagłębiona w sobie jak nie bywają nawet ludzie ze śmiercią u wezgłowia... Spotykasz mnie... zjawę pośrodku tłumu... |
|
|
|
|
#1477 |
|
Wtajemniczenie
|
Rozmowa z kumplem z ławki:
ja: wkurzasz mnie łajzo on: jaaa? ja: chyba musimy od siebie odsapnąć (poważna mina) on: odwrócił się do mnie plecami i na pół klasy UF! wraca spowrtotem i mówi: ja już, a ty?
|
|
#1478 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Tak sobie przypomniałam, jak ostatnio na lekcji, gadałam z kolegą z ławki (nie pamietam dokładnie o czym ):Ja - E tam, ty zazwyczaj głupoty gadasz ![]() On - No wiesz... Nie odzywam sie do Ciebie i ty nie odzywaj sie do mnie. Za kilka minut... On - A tak wogóle to co jeszcze u Ciebie słychać
|
|
#1479 |
|
Rozeznanie
|
Jeszcze mi sie przypomniało:
Do kumpla: Ja - To co, jestes ze mną w grupie ?On - Nieeee, bo ty mnie zawstydzasz i moje ambicje tłamsisz
|
#1480 |
|
Zakorzenienie
|
ja: kochanie, mam poważne pytanie
on: słucham cie pilnie ja:ale musisz sie dobrze zastanowic, to poważna sprawa on: no mow co się stało ja: skarbie, wiesz co to jest zalotka?? on....<cisza> ja:no?? on:nie mam pojęcia ja:a tak na prosty chłopski rozum, co to może być?? on:....hmmm zalotna dziewczyna może być ja: kocham cięon:ale co z tą zalotka?? ja:przy najbliższej okazji Ci pokaże on:jak to pokażesz mi zalotną dziewczynę??
|
|
|
|
#1481 |
|
Zakorzenienie
|
Sabiiina nie dubluj postów, wystarczy edytować jeśli chcesz coś dodać.
|
|
|
|
#1482 |
|
BAN stały
|
hmm... na geografii rozmowa kolegi, z którym siedzę i kolezanki,która siedzi przed nami (oni o czymś zaczęli gadać, a on jej nie lubi:P):
ona do niego: wiesz co? ale jesteś... on: <chwila ciszy> MILCZ! albo te same osoby ona zaczęła coś mówić do tego kolegi: Ona: no myślę sobie... ![]() On: Ty w ogóle myślisz? albo on do mnie: ON: kurde,spakowałem się pierwszy a ostatni wyszedłem ze szkoły... Ja: no zobacz... ON: natepnym razem spakuję sie pół godziny przed końcem lekcji ![]() |
|
|
|
#1483 |
|
BAN stały
|
Moj TŻ czasem smieszne rzeczy mowi :P Zamiasto "Kocham Cie", mowi "ciociam cie" chyba z pol godziny sie glowilam o co mu chodzilo, a to poprostu literówka
|
|
|
|
#1484 |
|
Raczkowanie
|
Ja: a wiesz czym różni się spódnica od sukienki?
Brat: Oczywiście, że wiem Ja: Czym? Brat: Sukienka jest dłuższa od spódnicy Czy faceci zawsze mają z tym problem ? ![]() Faceci
|
|
|
|
#1485 |
|
Zadomowienie
|
Ja (7-09-2007 21:33)
ejj Łukasz co to jest zalotka? Łukasz (7-09-2007 21:33) jakies zalotniki cie atakuja?? ![]() Łukasz (7-09-2007 21:33) zalotka to podryw moze byc;d Ja (7-09-2007 21:29) co to jest zalotka? Arni (7-09-2007 21:29) nie wiem Ja (7-09-2007 21:29) ;d;d Arni (7-09-2007 21:29) sprawdź w google Ja (7-09-2007 21:29) ja wiem Ja(7-09-2007 21:29) heheheh Ja (7-09-2007 21:29) tylko tak pytam Cie Arni (7-09-2007 21:29) zalotka to taka babka co się do kazdego zaleca :p hehe
|
|
|
|
#1486 |
|
Zakorzenienie
|
Mój Tż też myślał, że zalotka to taka dziewczyna co się zaleca
![]() Z dzisiejszego spaceru po mieście: ja: ee w sumie to nie wiem czy jestem głodna... tż: oj jak ty ciągle narzekasz ja: ja narzekam? niby jak? ![]() tż: a bo nie wiesz czy chcesz coś jeść czy nie ja: dobra już sie nic nie odzywam! tż: daj spokój. To idziemy coś zjeść? ja: nie, bo ciągle narzekam tż: kto ci tak powiedział? ![]() ja: wszyscy myślą, że jestem żarłokiem ![]() tż: eee no co ty, nikt tak nie myśli ja: w ogóle to muszę mniej jeść, bo przytyje ![]() tż: przecież dużo jesz, a nie tyjesz
|
|
#1487 |
|
BAN stały
|
Dzisiaj kupiłam farbę do włosów... oczywiście zaraz pochwaliłam się TŻtwoi, a on do mnie :
Kochanie, a jak przemalujesz już te włoski to będziesz bardziej sexi? O ile to możliwe? Myślałam, że się rozpłynęęę )))) oh i ah
|
|
|
|
#1488 |
|
Zadomowienie
|
opis na gg kumpla:
-"co tak leżysz jak wykałaczka..." ciekawe...
|
|
|
|
#1489 | |
|
Raczkowanie
|
ostatnio mialam smieszna sytuacje z Małżem
Ja ( krzycze z łazienki) Podaj mi zalotke Małż: eee yyyyy?? Ja: za-lo-tke !!!! Małż: ze co??? Ja: to narzedzie chirurgiczne ![]() Małż: aaa juz niose kochanie ![]() Chaialm zauwazyc ze małż nie jest lekarzem lecz informatykiem ;:P umre zaraz.......Cytat:
cudo )))
Edytowane przez Jelonek Czas edycji: 2007-10-12 o 14:33 Powód: Post pod postem |
|
|
|
|
#1490 |
|
Wtajemniczenie
|
Mężczyźn i są wspaniali
|
|
#1491 |
|
Rozeznanie
|
Z kolegą na spacerku:
Ja - Wiesz, ja juz bede do domu szła, umówilam sie z przyjaciółką. On - Szkoda, ale dobra, to pozdrów ją ode mnie Albo czekaj, sam jej smsa napisze ![]() Po chwili zastanowienia chowa telefon. On - Wiesz, jednak do niej nie napisze. Wole tracić te smsy na Ciebie
|
#1492 |
|
Zadomowienie
|
Mój do mnie dzwoni przed chwilą:
On: Cześć Jeżku Ja: Cześć kto? On: No to Jeżko Ja: Że niby mam kolce, tak? On: Nie, to skrót od Jeżynki
|
|
|
|
#1493 |
|
Rozeznanie
|
Taka trochę "wulgarna" wymiana zdań
Sytuacja z Lekcji![]() Ja: Bartek nie drap się po jajkach!! Bartek: No ale co mam zrobić, swędzą Mnie! Konrad: To przytnij krzaki ![]() Zabawnie to wyglądało
|
#1494 |
|
Zakorzenienie
|
Mamawiki nie dubluj postów, korzystaj proszę z opcji edycji i multicytowania.
|
|
|
|
#1495 |
|
Zadomowienie
|
Rozmowa z przyjacielem przez telefon
Umawialiśmy sie na jakis układ dobrze nie pamietam On: no to jak stoi? Ja: hmm a tego to ja nie wiem czy stoi . . . On: yyyy no wiesz...Ja: no skąd mam wiedzieć jak nie widze ... ha ha ha
|
|
#1496 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#1497 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1498 |
|
BAN stały
|
dzisiaj na lekcji matematyki kolega, z ktorym siedze spiewal mi piosenke Monika Dziewcyzyna Ratownika, a szczegolnie te slowa: MOnika ah MOnika, twe cialo mnie oniemiela.... mam na imie Monika wiec, strasznie chcialo mi sie smiac, bo robi do tego glupkowate miny i nie moglam sie przez niegop na zadnym zadaniu skupic
|
|
|
|
#1499 |
|
Zadomowienie
|
Jeszcze mi sie przypomniało z kolejnej innej nocnej (ok. 1:00) romowy
![]() Ja: hmmm... głodna jestem On: a na co masz ochote?? Ja: hmmm chyba na sałatke owocową, ananas, kiwi, brzoskwinia taka soczysta... On : brzoskwinia? a nie masz ochoty na banana? Ja: banana?? nie w tym momecie nie... On: ale napewno bo ja to bym zjadł brzoskwinie... to jak masz ochote na banana?![]() i tak o tego BANANA sie pytał do końca rozmowy Jak wiadomo o co chodzi.... te chłopy tytlko im banany i brziskiwnie w głowie
|
|
#1500 |
|
Raczkowanie
|
Otóż umawiałam się z jednym... ale nie byliśmy parą.... Jego teksty zwalały mnie z nóg... może bardziej jego myślenie... No więc oto jeden z jego tekstów:
*chłopak nie powinien prawić dziewczynie komplementów bo ją to odrzuca(chodząca paranoja )
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:07.

)

):
kocham cię

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

umre zaraz.......
Mężczyźn i są wspaniali