|
|
#1531 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcówki 2016 na urlopie miodowym
Kurde ja co prawda mam domu ruchu przy młodym ale jak mi się będzie chciało i jak gin pozwoli to chciałbym poćwiczyć jednak
Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
|
#1532 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1533 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ---------- Cytat:
|
|
#1534 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1535 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bez przesady, teraz na rynku jest raptem kilka modeli, gdzie gondola ma ponad 80cm i są ogromne. 79cm wystarczy Ci spokojnie.
|
|
#1536 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1537 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:37 ---------- Cytat:
|
|
|
#1538 |
|
Zakorzenienie
|
Mary a może walnij jakąś kawkę czy coś na to ciśnienie, generalnie taka ta pogoda zwariowana, że ja też na nią zrzucam moje średnie samopoczucie, ja mam zawroty głowy też drugi dzień, ale ciśnieie w sumie ok bo jak wczoraj mierzyłam to miałam 107/79 więc chyba to jednak wina pogody. A link proszę http://www.aliexpress.com/item/2015-...386215648.html
---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ---------- Wiecie na chwilę obecną to jeszcze nawet w mopsach nic nie wiedzą za wiele żeby rozwiać wątpliwości, ale w przypadku rodzinnego na pewno było tak, ze było zaświadczenie z Us za załóżmy 2015 rok, ale też liczyło się to, że sytuacja się zmieniła w chwili obecnej.
|
#1539 |
|
Zakorzenienie
|
Generalnie to projekt nie jest jeszcze przegłosowany jeszcze może być milion poprawek dopiero trafił do Sejmu
|
#1540 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1541 |
|
Zakorzenienie
|
Pewnie przejdzie na rok, dwa i PIS się z tego wycofa, nie wierzę, że dłużej pozwolą sobie na takie rozdawanie pieniędzy, zaczną zabierać innym Polakom żeby tym pierwszym dać 500zł. Już teraz jest podatek bankowy a to dopiero malutki początek.
|
|
#1542 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trudno mi odpowiedzieć... Wynika to z tego, że ja już kupując ten wózek, robiłam założenie, że po prostu będziemy mieć 2 wózki (osobny do zadań specjalnych na wieś -do jeżdżenia po błocie, śniegu i dziurach czy do zabierania ze sobą np nad morze; i drugi skrętny i lekki do wożenia w bagażniku i używania w sklepie, mieście). Nie skupiałam się więc na skrętności, tylko na ogólnym prowadzeniu, amortyzatorach i takich rzeczach... Tż prowadził go trochę dłużej, także po podwórku, i podsumował, że jeździ się nim jak audi ![]() Teraz o tyle trudno mi to zweryfikować, że wózek jest na poddaszu (na które ja weszłam cały 1 raz zastanawiając się czy kupić ten domek- spadłam kiedyś z drabiny i mam traumę...), a tż rano wyjechał w delegację... ![]() ---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ---------- Melleczka, jak będziesz chciała, to od wtorku, o ile tż będzie w domu, będę mogła go poprosić, żeby zniósł wózek na testy bo w weekend chata pełna gości więc wolałabym nie robić zamieszania, chyba że mama będzie chciała zobaczyć ![]() ---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ---------- Cytat:
Wyobraziłam sobie taki trening, banda ciężarówek, podrygujących ze szpachlą w rytm muzyki efektu strach byłoby się bać
|
||
|
|
|
#1543 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Z zabieraniem to jest tak, że zawsze zabierali i zabierać będą. Kosiniak niby dał 1000 przez rok dla każdej. Ok popieram ale szkoda, że nie przypomina częściej jak ugotował wszystkie przyszłe mamy prowadzące działalność gospodarczą. Reasumując mam nadzieję, że zacznie się bardziej dbać o dzieci w Polsce żeby nie musiały mieszkać - dla socjalu - za granicą
|
|
#1544 |
|
Zakorzenienie
|
Ale mi się nie chce wstawać
wypadałoby zrobić bratu kawę, śniadanie -a mi się po prostu nie chce Swoją drogą chyba wracacam do picia kawy. Ciśnienie 100/70 nie jest dla mnie
|
|
|
|
#1545 | |||||||||
|
Zadomowienie
|
Ja byłam w pierwszej ciazy, teraz nie ide.
Cytat:
Cytat:
Cytat:
I oficjalnie chce powiedziec, ze juz mi sie pojawił malusi ciazowy brzuszek... a wczoraj go jeszcze rano nie było :PCytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||||||||
|
|
|
#1546 |
|
Zakorzenienie
|
Lazurowa ja też uważam, że socjal u nas w kraju powinien być na innym zupełnie poziomie i z pewnością rodziny by skorzystały na tym dodatku 500 zł, ( nie mówię tu o patologii) ale generalnie co by tu dużo mówić utrzymanie dziecka kosztuje. I mam wrażenie że im większe dziecko tym większe te wydatki. A swego czasu jak Mati był malutki dostawałam rodzinne zastraszającą kwotę 46 zł co przy dobrych wiatrach na jedną paczkę pampersów starczyło
I owszem czasem słychać też z boku głosy np bezdzietnych, że ktoś wiedząc że dziecko kosztuje i nie chcąc takiego kosztu ponosić nie powinien tego dziecka mieć, a nie teraz wymaga by inni dokładali na jego dziecko. Ale prawda jest taka, ze w Polsce polityka prorodzinna kuleje całkiem. kurcze ale dziś fajna temp na dworzu, mogłoby już tak zostać, co prawda słonka nie ma, ale nawet jak deszczyk kropi to jak taki wiosenny weszłam wczoraj na minutkę do pepco, nie miałam za bardzo czasu na buszowanie bo już leciałam dalej, ale jeszcze na pewno tam wrócę. Wczoraj tam u nich na wyprzedaży wyczaiłam bodziaka i leginsy takie fajne grubsze i miłe w dotyku, każda z tych rzeczy za całe 5,99
|
#1547 |
|
Zadomowienie
|
Witam sie !
Z kawą i pączkiem (zrobiłyscie mi wczoraj taaakiego smaka :P) A ja chciałabym cwiczy ale z Mel B nie wiecie czy mozna takie cwiczenia?? |
|
|
|
#1548 |
|
Zakorzenienie
|
Pepco
|
#1549 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zwłaszcza gdybyśmy się wzięły za jakieś dwa miesiące za taką robotę Cytat:
|
||
|
|
|
#1550 |
|
Zadomowienie
|
Cześć Dziewczyny
![]() Trusiulandia, ja chodzę na pilates dla ciężarnych. Dopiero dzisiaj idę drugi raz, ale bardzo fajne zajęcia, w stylu rozciąganie pleców, koci grzbiet, rozciąganie mięśni ramion i nóg. Każdy ćw w swoim tempie, bo różne jest zaawansowanie uczęszczających ciężarówek. Od marca pójdę zobaczyć też na zajęcia z fizjoterapeutką w mojej szkole rodzenia, na razie tam nie idę, bo potrzebuję papier od lekarza o braku p/wskazań. C_w_k, też liczyłam wczoraj, że projekt Szydło zakłada, że kwota do 18rż dziecka wyniesie 108 tys zł! Ja w to nie wierzę, pewnie w kolejnej kadencji zmieni się rząd i projekt zostanie obalony... ---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ---------- Misia, śliczne ciuszki! Ciekawa jestem jak ich jakość po pierwszym praniu Ja ćwiczyłam z Mel B, ale przed ciążą, bo ona ma hardkorowe zajęcia:p |
|
|
|
#1551 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety pewnie będzie jak piszecie, że do póki jest taki rząd jak jest to dodatek jak już wejdzie w życie to będzie. A potem albo ludzie będą nadal głosować na pis co by nikt im nie zabrał tych pieniędzy, albo jeśli zmieni się rząd i zarządzi zmianę to będzie ból wśród społeczeństwa.
|
#1552 |
|
Zadomowienie
|
Na TVN mówią o ciązy 24tydzien
|
|
|
|
#1553 |
|
Zakorzenienie
|
Ania ja dopóki doktorowa podejrzewa dziewczynkę to kupuję tylko dobre cenowo ciuszki
![]() Generalnie fajne rzeczy i w bardzo fajnych cenach widziałam w pepco, skarpeteczki najróżniejsze za 2,50-2,99, bodziaki ok 9,99-14,99 leginsy czy półśpiochy 7,99-9,99 , pieluchy tetrowe białe zwykłe 2,59 natomiast nie wiem jak z jakością tych rzeczy bo za czasów mojego synka pepco nie było, natomiast teraz często nam kupuję bieliznę czy sobie jakieś ciuszki z pepco i jest ok.
|
#1554 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
te spodenki są extra
|
|
#1555 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1556 |
|
Zakorzenienie
|
Fit sugar dla kobiet w ciąży na yt jest! Dla zainteresowanych ;-)
|
#1557 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny ja dopiero po śniadaniu, wczoraj do 1 w nocy siedziałam i szukałam wózka. Większość która mi się spodobała miała kiepskie opinie, chyba na razie spasuje 😡
Jutro wizyta u gina, strasznie się cieszę może dowiemy się co tam siedzi w brzuchu 😆 Dla mnie to ogólnie skandal żeby w tych czasach w Polsce nie było jakiegokolwiek socjalu dla każdego. Te kwoty i obostrzenia które dają są śmieszne. ..😬 Tez myślałam o rożku ale raczej się nie zdecyduje, jednak to lipiec za ciepło żeby dziecko pakować w bety. ☺ |
|
|
|
#1558 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Trzymam już kciuki za jutrzejszą wizytę i dobre wieści
|
|
|
|
|
#1559 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Śliczne ubranka, a jak jakościowo? Jakie rozmiary wzięłaś?
|
|
|
#1560 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się witam Poraż drugi. Wstałam o 6.20 bo mąż wstawał do,pracy, przywitałam się z Wami i poszłam dalej spać
nie wykluczone że na taki się zdecyduje
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:00.

[od 10.09.2011]

Jak to się prowadzi bez skrętnych kół

!