Wspólny cel mamy - o dziecko się staramy! Cz. II - Strona 43 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-02-02, 14:47   #1261
aniusia49
Raczkowanie

Dot.: Wspólny cel mamy - o dziecko się staramy! Cz. II

Cytat:
Napisane przez MajWija Pokaż wiadomość
Moje obecne TSH jest na poziomie 0,301
Właśnie endo powiedziała, że dopiero jak będą niepowodzenia to ją zbijać bo tak to nie ma sensu bo niby leki na jej zbicie są w ciąży szkodliwe a dużo kobiet biorąc je nie wie, że w ciąże zaszła, wiec na razie kazała próbować bez zbijania PRL.
Spytam jeszcze gina w piątek.

To może faktycznie próbować kilka miesięcy i potem zbadać jeszcze raz tą prolaktynę.
aniusia49 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-02, 14:48   #1262
VelaLuca
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez zUa_tysica Pokaż wiadomość
Vela ja też potrzebuje troche spokoju, ale w mojej pracy to nie możliwe póki co I przypuszczam, że jakbym chciała teraz gdzieś pójść na etacik, to nie wiem czy by mnie wzięli. Do listopadu byłam prezesem zarządku spółki teraz mam stanowisko dyrektora, tak se wymyśliłam haha

Za godzinke do fryzjera, jupiiiii! Będzie ombre jak ta lala!

No wiesz, żarty żartami, to jest stresujące, ale mały dreszczyk emocji haha TŻ już znalazł łazienke
Kiedyś nakryła nas w lesie policja - w samochodzie. Na szczęście jeszcze byliśmy ubrani hahahaha, ale mandat 400 zł za wjazd do lasu
Odważnie, odważnie
Koniecznie pochwal się końcowym efektem!

No niestety, tak to właśnie jest. Oni do sprzedaży potrzebują "zwykłego pracownika" i jeśli ktoś ma już w CV napisane ciut więcej, to chyba boja się, że będzie lepszy od samego szefa i wiedział więcej od niego. A prawda taka, że taki pracownik mógłby tylko pomóc, no ale zaściankowe myślenie to u nas norma

Cytat:
Napisane przez maddd Pokaż wiadomość
piękne ombre !!
ja tez paczkow nie lubię:/ dla mnie są za tłuste. ja w tlusty czwartek kupie faworki a teraz jestem w pracy i wcinam blok czekoladowy ale po tlustym czwartku obiecałam sobie mini detoks, i do swiat odstawiam słodycze ciekawe jak długo wytrzymam:p

Ja nie jestem fanką słodyczy. Ślinka mi cieknie tylko na czekoladę . Żadnych placków czy tortów się nie tknę. Najgorszy miałam problem jak wymigać się od krojenia i jedzenia tortu na własnym weselu. Na szczęście znalazłam cukiernie w Krakowie, która przywiozła nam tort - 140 km w jedną stronę o zmaku czarnego bzu i białego wina prosecco i jego zjadłam
Stary 2016-02-02, 15:57   #1263
cavagirl
Rozeznanie

VelaLuca, pierwszy raz "spotykam" kogoś, kto tak jak ja nie lubi ciast, tortów itp.! Szok
cavagirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-02, 16:09   #1264
201606201204
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez VelaLuca Pokaż wiadomość

Nie cierpię pączków! Chyba od pięciu lat nie zjadłam ani jednego.

Za to dzisiaj robię chrust/faworki. Mam nadzieję, że mi wyjdzie
Ja lubie paczki i chruscik tez bym wciagnela

Moje dziecie ma rok i 7 miesiecy
201606201204 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-02, 16:13   #1265
natlem
Zadomowienie

Ja uwielbiam ciasta- tylko nie kremowe. Lubię kolocz z serem. Jablecznik tort zjem ale malutki kawałek bo by mnie zamulilo

natlem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-02, 16:14   #1266
201606201204
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Panna Izabela Pokaż wiadomość
To jeszcze sporo czasu Czemu dopiero wtedy?

Ja planowałam w lutym '15 ale byłam już wtedy w ciąży

Przykro mi
Ja mam przerwę już 2 tygodnie w ćwiczeniach przez chorobę [

Bo gdyby sie udalo to wole rodzic przed wakacjami a wczesniej tez bie chcielismy. Chwile odsapnac trzeba

Tam literowka sie wkradla, mialo byc " porobilam"
201606201204 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-02, 16:52   #1267
Qazsew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Isabelle_ Pokaż wiadomość
Bo gdyby sie udalo to wole rodzic przed wakacjami a wczesniej tez bie chcielismy. Chwile odsapnac trzeba

Tam literowka sie wkradla, mialo byc " porobilam"
My tez zaczelismy starania jak dziecko podroslo troche,dokladnie rok i 10 mcy,no i tez mialam jakies plany co do drugiej ciazy ale jak narazie plany planami a zycie zyciemstaramy sie przeszlo 2 lata i cos nie bardzo wychodzioby u was poszlo szybciutko i zgodnie z planem
Qazsew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-02, 17:49   #1268
Ewula88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Fantasmagori Pokaż wiadomość
Ja właśnie wróciłam od kosmetyczki zrobiła mi regulację i hennę brwi i depilację Bo przez to niechodzenie do pracy ciut się zaniedbałam, a nie chcę zapominać że w końcu jestem kobietą a nie tylko ciężarną
też się muszę wybrać ale czasu brak :/ ale od pon urlop to może się wybiorę do kosmetyczki na paznokcie i brwi
Dziś temp znowu rośnie, więc super i czuję taki dziwny ból brzucha takie kłocie w jajniku

Pisałyście o ombre, też mam ombre :P ale mam proste włosy i takie efektu jak VelaLuca nie mam kolor niemal identyczne tylko końcówki mam bardziej miedziane.
Ewula88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-02, 18:32   #1269
monika0185
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Panna Izabela Pokaż wiadomość

A lniany na co bierzesz?
Jak ja bym chciała żeby olej powodował spadek wagi. Tylko nie z wiesiołka, nie chcę dłuższego cyklu i większej ilości śluzu...
Lniany ma podobne właściwości co wiesiołek jezeli chodzi o śluz np, z tym, że można go brać cały miesiąc 😊

Wysłane z mojego SM-G360F przy użyciu Tapatalka

---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:23 ----------

Cytat:
Ja właśnie wróciłam od kosmetyczki zrobiła mi regulację i hennę brwi i depilację Bo przez to niechodzenie do pracy ciut się zaniedbałam, a nie chcę zapominać że w końcu jestem kobietą a nie tylko ciężarną
Ja sobie będę chciała zrobić zagęszczenie rzęs 😉 co bym wstała i od razu umalowana była. Czekam tylko aż moja kosmetyczka wprodzadzi to u siebie. Jasny gwint jak ja uwielbiam różne kosmetyczne zabiegi! Pełen relaks 😆 Raz sobie usnęłam 😄

---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:27 ----------

Cytat:
Vela ja też potrzebuje troche spokoju, ale w mojej pracy to nie możliwe póki co I przypuszczam, że jakbym chciała teraz gdzieś pójść na etacik, to nie wiem czy by mnie wzięli. Do listopadu byłam prezesem zarządku spółki teraz mam stanowisko dyrektora, tak se wymyśliłam haha

Za godzinke do fryzjera, jupiiiii! Będzie ombre jak ta lala!

No wiesz, żarty żartami, to jest stresujące, ale mały dreszczyk emocji haha TŻ już znalazł łazienke
Kiedyś nakryła nas w lesie policja - w samochodzie. Na szczęście jeszcze byliśmy ubrani hahahaha, ale mandat 400 zł za wjazd do lasu
Hahaha to nas przyłapali na parkingu pod jakąś firmą. Taki cichy zaułek. Ja byłam bez stanika a tutaj podjeżdża radiowóz i świeci latarką do środka hahahaha a Mój Mąż (wtedy Narzeczony) tylko machał ręką aby jechali dalej😂 i ufff zostawili nas w spokoju😆 ależ się szybko zbieraliśmy 😂

monika0185 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-02, 18:45   #1270
201604261006
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez __malaMi__ Pokaż wiadomość
śteż tak często mam :P
Fajnie że nie jestem sama

Cytat:
Czuję się całkiem całkiem, raz dziennie wymiotuję ale lekko, nie ma dramatu Brzuszka jeszcze nie widać niestety
Jak tylko bedzie to pokazuj

Cytat:
Ombre! To jest to Sama mam ombre już od 2 lat i chyba nigdy się z nim nie rozstanę.
Ale masz śliczne włosy

Ja mam dziś 29dc
201604261006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-02, 19:10   #1271
Fantasmagori
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ewula88 Pokaż wiadomość
też się muszę wybrać ale czasu brak :/ ale od pon urlop to może się wybiorę do kosmetyczki na paznokcie i brwi
Ja korzystam z tego że jestem na L4, czuję się już lepiej niż na początku ciąży więc doszłam do wniosku że teraz jest dobra okazja żeby o siebie zadbać Bo mam dużo czasu, siły i chęci
Cytat:
Napisane przez monika0185 Pokaż wiadomość
Ja sobie będę chciała zrobić zagęszczenie rzęs �� co bym wstała i od razu umalowana była. Czekam tylko aż moja kosmetyczka wprodzadzi to u siebie. Jasny gwint jak ja uwielbiam różne kosmetyczne zabiegi! Pełen relaks �� Raz sobie usnęłam ��
Haha mam tak samo Zawsze ziewam u kosmetyczki, jest mi tak błogo i dobrze że od razu bym poszła spać A rzęs nie robię bo ze swoich jestem zadowolona bo mam gęste, czarne i długie ale niestety brwi mam straszne - rosną jak szalone, tak po prawdzie to codziennie bym musiała regulować je bo robią mi się szybko krzaki

Cytat:
Napisane przez mysza93 Pokaż wiadomość

Jak tylko bedzie to pokazuj
Jasna sprawa

Edytowane przez Fantasmagori
Czas edycji: 2016-02-02 o 19:11
Fantasmagori jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-02, 20:09   #1272
monika0185
Zakorzenienie

Cytat:

Ombre! To jest to Sama mam ombre już od 2 lat i chyba nigdy się z nim nie rozstanę. A włosy mam ciemne, taka mleczna czekolada - przynajmniej na górze Dołu nie mam takiego stricte blond, bo głupio by to wyglądało, byłby za duży kontrast, ale odcienie rudego, ciemnego blondu są Poniżej moje zdjęcie wprost z salonu fryzjerskiego

Nie cierpię pączków! Chyba od pięciu lat nie zjadłam ani jednego.
Za to dzisiaj robię chrust/faworki. Mam nadzieję, że mi wyjdzie

Mnie pobolewa dzisiaj brzuch, tak jakoś dziwnie, nie okresowo, tylko tam w dole. Taki tępy i przerywany. Do testowania jeszcze 8 dni....
Piękne masz włosy! 😊
Jak ja bym zjadła domowe faworki! Jęcze Babci, nie udało się.. teraz Dziadkowi i też nic z tego, teraz kolej na Mamę 😆 Może ktoś się zlituje 😃:-D

Może pobolewanie brzucha to dobre znaki 😉

---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ----------

Cytat:
Ja korzystam z tego że jestem na L4, czuję się już lepiej niż na początku ciąży więc doszłam do wniosku że teraz jest dobra okazja żeby o siebie zadbać Bo mam dużo czasu, siły i chęci
Haha mam tak samo Zawsze ziewam u kosmetyczki, jest mi tak błogo i dobrze że od razu bym poszła spać A rzęs nie robię bo ze swoich jestem zadowolona bo mam gęste, czarne i długie ale niestety brwi mam straszne - rosną jak szalone, tak po prawdzie to codziennie bym musiała regulować je bo robią mi się szybko krzaki

Jasna sprawa
O takie rzęsy to rewelacja 😊 jak nie pomaluje moich to wyglądam dziwnie Brwi muszę poprawiać cieniem bo mam przerwę. Kiedyś się odważę na brwi pernamentne

Stary 2016-02-02, 20:16   #1273
VelaLuca
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez cavagirl Pokaż wiadomość
VelaLuca, pierwszy raz "spotykam" kogoś, kto tak jak ja nie lubi ciast, tortów itp.! Szok
O widzisz U mnie w otoczeniu tylko ja jestem taka a no i mój Tata. Nie tkniemy się niczego, za to mama i mój mąż, jak i Teściowie pożerają wszystko w hurtowych ilościach

Cytat:
Napisane przez Ewula88 Pokaż wiadomość
Dziś temp znowu rośnie, więc super i czuję taki dziwny ból brzucha takie kłocie w jajniku
Być może to znak i sygnał właśnie przechodzonej owulacji
Ewula, kiedy testujesz w tym cyklu?

Cytat:
Ja sobie będę chciała zrobić zagęszczenie rzęs �� co bym wstała i od razu umalowana była. Czekam tylko aż moja kosmetyczka wprodzadzi to u siebie. Jasny gwint jak ja uwielbiam różne kosmetyczne zabiegi! Pełen relaks �� Raz sobie usnęłam ��

Hahaha to nas przyłapali na parkingu pod jakąś firmą. Taki cichy zaułek. Ja byłam bez stanika a tutaj podjeżdża radiowóz i świeci latarką do środka hahahaha a Mój Mąż (wtedy Narzeczony) tylko machał ręką aby jechali dalej�� i ufff zostawili nas w spokoju�� ależ się szybko zbieraliśmy ��
O Boziu Musiała być to nieźle stresująca sytuacja. Nawet nie potrafie sobie wyobrazić Twojej miny

A co do zabiegów, to zgadzam się, oprócz manualnego oczyszczania twarzy - wtedy chyba nie da się usnąć. Mnie z bólu to aż czasem łzy lecą

Cytat:
Napisane przez mysza93 Pokaż wiadomość
Ale masz śliczne włosy
Cytat:
Piękne masz włosy! ��
Dziękuje Wam bardzo

Cytat:
Z brwiami też nie mogę sobie poradzić. O ile te nowe wyrastające jakoś sobie pęsetką pousuwam, to nie mogę im nadać kształtu. Rosną mi we wszystkie strony, jedne są zwrócone w prawo, drugie w lewo, inne rosną do dołu...Masakra

Cytat:
Jak ja bym zjadła domowe faworki! Jęcze Babci, nie udało się.. teraz Dziadkowi i też nic z tego, teraz kolej na Mamę �� Może ktoś się zlituje ��:-D

Może pobolewanie brzucha to dobre znaki ��
Właśnie zrobiliśmy wspólnie z mężem nasz pierwszy chrust Bardzo dobry wyszedł, skromnie przyznam Jak nikt do czwartku się nie zlituje to zapraszam do siebie na babski comber

A brzuch to dzisiaj naprawdę boli masakrycznie. Ostatni raz tak miałam w tym pechowym cyklu z ciążą biochemiczną. Ale dzisiaj dopiero 5 dpo więc za wcześnie na jakieś rewolucje w środku. Poczekamy, zobaczymy

Edytowane przez VelaLuca
Czas edycji: 2016-02-02 o 20:19
VelaLuca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-02, 20:16   #1274
zUa_tysica
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez maddd Pokaż wiadomość
piękne ombre !!
ja tez paczkow nie lubię:/ dla mnie są za tłuste. ja w tlusty czwartek kupie faworki a teraz jestem w pracy i wcinam blok czekoladowy ale po tlustym czwartku obiecałam sobie mini detoks, i do swiat odstawiam słodycze ciekawe jak długo wytrzymam:p

o to Ty niezla szycha jestes pani dyrektor a to Twoja firma?
duzo skasowali! 400zeta?:O
prowadzę spółkę zoo, jestem wspólniczką i udziałowcem. Mój wspólnik w sumie więcej w nią wniósł dlatego jest teraz Prezesem, a ja sobie zostałam dyrektorem ale to tylko fajnie brzmi, nie polecam
Generalnie do lasu nie można wjeżdzać, i rzeczywiście taki jest mandat za to wykroczenie :/

Cytat:
Ja sobie będę chciała zrobić zagęszczenie rzęs 😉 co bym wstała i od razu umalowana była. Czekam tylko aż moja kosmetyczka wprodzadzi to u siebie. Jasny gwint jak ja uwielbiam różne kosmetyczne zabiegi! Pełen relaks 😆 Raz sobie usnęłam 😄

Hahaha to nas przyłapali na parkingu pod jakąś firmą. Taki cichy zaułek. Ja byłam bez stanika a tutaj podjeżdża radiowóz i świeci latarką do środka hahahaha a Mój Mąż (wtedy Narzeczony) tylko machał ręką aby jechali dalej😂 i ufff zostawili nas w spokoju😆 ależ się szybko zbieraliśmy 😂
Ja z zabiegów to robie brwi henną od czasu do czasu, ostatnio paznokcie, no i sporadycznie fryzjer
A z policją to my nie mielismy takiego szczęścia, że sobie pojechali haha a szkoda, bo głupia sytuacja
Efekty dzisiejszego fryzjera w załączniku, wyszło tak jak chciałam Będziemy rozjaśniać stopniowo, dlatego na razie nie ma efektu super jasnych końcówek, ale mi sie bardzo podoba, bo nie ma tez efektu domowego ombre"
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 12669304_817272798384188_1655539130_o.jpg (138,8 KB, 29 załadowań)
zUa_tysica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-02, 20:20   #1275
monika0185
Zakorzenienie

Cytat:
prowadzę spółkę zoo, jestem wspólniczką i udziałowcem. Mój wspólnik w sumie więcej w nią wniósł dlatego jest teraz Prezesem, a ja sobie zostałam dyrektorem ale to tylko fajnie brzmi, nie polecam
Generalnie do lasu nie można wjeżdzać, i rzeczywiście taki jest mandat za to wykroczenie :/

Ja z zabiegów to robie brwi henną od czasu do czasu, ostatnio paznokcie, no i sporadycznie fryzjer
A z policją to my nie mielismy takiego szczęścia, że sobie pojechali haha a szkoda, bo głupia sytuacja
Efekty dzisiejszego fryzjera w załączniku, wyszło tak jak chciałam Będziemy rozjaśniać stopniowo, dlatego na razie nie ma efektu super jasnych końcówek, ale mi sie bardzo podoba, bo nie ma tez efektu domowego ombre"
Też piękne włosy Ja mam ombre ale z odrostu 😉 Nie farbuje od dwóch lat. Zaczne jak osiwieje lub jak mi się znudzi. W końcu kobieta zmienną jest hehe

Stary 2016-02-02, 20:41   #1276
Ewula88
Wtajemniczenie

Cytat:
O widzisz U mnie w otoczeniu tylko ja jestem taka a no i mój Tata. Nie tkniemy się niczego, za to mama i mój mąż, jak i Teściowie pożerają wszystko w hurtowych ilościach

Być może to znak i sygnał właśnie przechodzonej owulacji
Ewula, kiedy testujesz w tym cyklu?

A brzuch to dzisiaj naprawdę boli masakrycznie. Ostatni raz tak miałam w tym pechowym cyklu z ciążą biochemiczną. Ale dzisiaj dopiero 5 dpo więc za wcześnie na jakieś rewolucje w środku. Poczekamy, zobaczymy

testuję w nd, bo wyjeżdżam w pon na narty w 26dc szybko wiem, ale może coś wyjdzie :P

Chrust mhhh u mnie się pewnie skończy na pączkach.

idę spać bo zasypiam na siedząco ...

---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ----------

Cytat:

ładnie
Ewula88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-02, 21:31   #1277
201604261006
Konto usunięte

Cytat:
p
Ale macie dziewczyny ładne włosy
Moje są takie zdechłe
201604261006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-02, 21:39   #1278
natlem
Zadomowienie

Ja dziś po monitoringu pęcherzyk dominujący 22mm pęknie na dniach, w piątek mam znowu przyjść zobaczyć co się stało. Zmartwil mnie tż :-( zobaczył jego wyniki i powiedział że jest źle :'(, może się udać ale nie jest to bardzo możliwe :-(. Kazał dobra dietę zastosować, żadnych suplementów nie zalecił mu, chyba zastosuje to co na internecie pisze ;-). I za 3 miesiące powtórzyć badanie nasienia. Ma iść jeszcze do urolog by wyeliminować żylaki powrozka. Ja natomiast za 3 miesiące laparoskopia.... Także chyba ciężka droga nas czeka :-(

Stary 2016-02-02, 22:32   #1279
zawiechaczarny
Wtajemniczenie

GG do zawiechaczarny

Cytat:
Napisane przez natlem Pokaż wiadomość
Ja dziś po monitoringu pęcherzyk dominujący 22mm pęknie na dniach, w piątek mam znowu przyjść zobaczyć co się stało. Zmartwil mnie tż :-( zobaczył jego wyniki i powiedział że jest źle :'(, może się udać ale nie jest to bardzo możliwe :-(. Kazał dobra dietę zastosować, żadnych suplementów nie zalecił mu, chyba zastosuje to co na internecie pisze ;-). I za 3 miesiące powtórzyć badanie nasienia. Ma iść jeszcze do urolog by wyeliminować żylaki powrozka. Ja natomiast za 3 miesiące laparoskopia.... Także chyba ciężka droga nas czeka :-(
Głowa do góry, musi być w końcu dobrze. Nie od razu Rzym zbudowano.

Ja ostatnio jakoś wywalone mam na starania. Tylko tempie mierze ale to bardziej z ciekawości żeby poznać swój organizm. Pewnie przez to że mam od paru tygodni intensywny okres w moim życiu nie myślę o staraniach. Nie mam też już takiego parcia - w końcu kiedyś każdej z nas się uda.
21.06.2018 - nasza córeczka już z nami

2.05.2017 - 5tc[*]
26.04.2019 - 9tc[*]
zawiechaczarny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-02, 22:48   #1280
natlem
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zawiechaczarny Pokaż wiadomość
Głowa do góry, musi być w końcu dobrze. Nie od razu Rzym zbudowano.

Ja ostatnio jakoś wywalone mam na starania. Tylko tempie mierze ale to bardziej z ciekawości żeby poznać swój organizm. Pewnie przez to że mam od paru tygodni intensywny okres w moim życiu nie myślę o staraniach. Nie mam też już takiego parcia - w końcu kiedyś każdej z nas się uda.
Jak się nie uda i wszystko wyeliminujemy to planuje lekarz 2 połowa roku-inseminacje :-/

Stary 2016-02-02, 22:52   #1281
VelaLuca
Wtajemniczenie

Cytat:
Super fryzura Takie bardzo delikatne te jasne kosmyki, super

Cytat:

Kup może mężowi to co dziewczyny polecały, np. Androvit. Na pewno nie zaszkodzi a może pomóc
Stary 2016-02-02, 22:53   #1282
natlem
Zadomowienie

Cytat:

Kup może mężowi to co dziewczyny polecały, np. Androvit. Na pewno nie zaszkodzi a może pomóc
Już zapisałam wcześniej sobie na kartce i jutro po to śmigam do apteki

Stary 2016-02-02, 22:57   #1283
VelaLuca
Wtajemniczenie

Cytat:
Jak się nie uda i wszystko wyeliminujemy to planuje lekarz 2 połowa roku-inseminacje :-/
Ale to chyba dobrze, że Wam to proponuje
Oczywiście, jest to koszt ok. 600 zł, ale przy inseminacji, podawane jest kobiecie nasienie tylko z prawidłowymi plemnikami i tymi "najsilniejszymi". A co za tym idzie szansa na ciąże jest wtedy bardzo duża. Trzeba wykorzystać wszystkie możliwości
Stary 2016-02-02, 23:02   #1284
kissoflife001
Zadomowienie

Odzywam się co by nie było żem przepadła

Wy tu o słodyczach a ja zgłodniałam. Teściowa dzisiaj taką kolację wymyśliła przez ostatni miesiąc jest dieta ale dzisiaj to przegięła. Zrobiła na obiad mięsko i naleśniki , co to wcale dietetyczne nie były po czym stwierdziła, że nie będzie kolacji i wiecie co ? Nie pozwoliła nam nic zjeść....terrorystka normalnie

Z tym lasem misiaczki to jest tak, że policja tu chyba wykorzystała moment. Pracuję w LP i w naszych lasach policja ma guzik do gadania. Za postoje w lesie mandaty wystawia Straż Leśna w wysokości 100zł. Nigdy nie spotkałam się z interwencją policji w takiej sprawie, no chyba, że parkując tam przeszkodziliście im w spaniu :P musieli reagować
kissoflife001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-02, 23:17   #1285
natlem
Zadomowienie

Cytat:
Ale to chyba dobrze, że Wam to proponuje
Oczywiście, jest to koszt ok. 600 zł, ale przy inseminacji, podawane jest kobiecie nasienie tylko z prawidłowymi plemnikami i tymi "najsilniejszymi". A co za tym idzie szansa na ciąże jest wtedy bardzo duża. Trzeba wykorzystać wszystkie możliwości
Ponoć niektóre pary zaskoczą po 10 razie. Za 1szym razem szanse niskie

Stary 2016-02-02, 23:21   #1286
zawiechaczarny
Wtajemniczenie

GG do zawiechaczarny

Moja kumpela urodziła dziś synka - 4,5 kg.
Ciekawe czy będziemy miały rówieśników. Coraz częściej w tą wątpię. No ale już się nie smuce tylko cieszę się z ich szczęścia.
21.06.2018 - nasza córeczka już z nami

2.05.2017 - 5tc[*]
26.04.2019 - 9tc[*]
zawiechaczarny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-03, 08:27   #1287
pater86
Zadomowienie

Dziewczyny chyba znowu się nie udało... Dziś mam niby dopiero 23 dzień cyklu jakieś 10 dni po owulacji (owulacja była ok 12, 13 dc) i pojawił się jakiś różowy śluz z nitkami krwi... Pewnie zaczyna się plamienie przed okresem 😢 niech to szlak wszystko trafi!!!! A miałam taką nadzieję...
Stary 2016-02-03, 09:28   #1288
Qazsew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kissoflife001 Pokaż wiadomość
Wy tu o słodyczach a ja zgłodniałam. Teściowa dzisiaj taką kolację wymyśliła przez ostatni miesiąc jest dieta ale dzisiaj to przegięła. Zrobiła na obiad mięsko i naleśniki , co to wcale dietetyczne nie były po czym stwierdziła, że nie będzie kolacji i wiecie co ? Nie pozwoliła nam nic zjeść....terrorystka normalnie
A jutro też Ci nie popusci?

---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:23 ----------

Cytat:
Ciekawe czy będziemy miały rówieśników. Coraz częściej w tą wątpię. No ale już się nie smuce tylko cieszę się z ich szczęścia.
Ale duzy!Mysl pozytywnie,bedzie dobrze,choc sama zawsze jak widze malego bobasa to tez bym juz chciala

---------- Dopisano o 09:26 ---------- Poprzedni post napisano o 09:25 ----------

Cytat:
Ponoć niektóre pary zaskoczą po 10 razie. Za 1szym razem szanse niskie
Niskie ale sa,moze akurat wam sie uda i kolejne proby nie bedą potrzebne

---------- Dopisano o 09:28 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ----------

Cytat:
Napisane przez pater86 Pokaż wiadomość
Dziewczyny chyba znowu się nie udało... Dziś mam niby dopiero 23 dzień cyklu jakieś 10 dni po owulacji (owulacja była ok 12, 13 dc) i pojawił się jakiś różowy śluz z nitkami krwi... Pewnie zaczyna się plamienie przed okresem 😢 niech to szlak wszystko trafi!!!! A miałam taką nadzieję...
Qazsew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-03, 09:59   #1289
cavagirl
Rozeznanie

Cytat:
Lniany ma podobne właściwości co wiesiołek jezeli chodzi o śluz np, z tym, że można go brać cały miesiąc

---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:23 ----------

Ja sobie będę chciała zrobić zagęszczenie rzęs co bym wstała i od razu umalowana była. Czekam tylko aż moja kosmetyczka wprodzadzi to u siebie. Jasny gwint jak ja uwielbiam różne kosmetyczne zabiegi! Pełen relaks Raz sobie usnęłam

---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:27 ----------

Hahaha to nas przyłapali na parkingu pod jakąś firmą. Taki cichy zaułek. Ja byłam bez stanika a tutaj podjeżdża radiowóz i świeci latarką do środka hahahaha a Mój Mąż (wtedy Narzeczony) tylko machał ręką aby jechali dalej i ufff zostawili nas w spokoju ależ się szybko zbieraliśmy

Ja nie lubię za to chodzić do kosmetyczki, lubiłabym gdybym nie musiała prowadzić rozmówek na sile, tylko sie wyłączyć, a zazwyczaj zagadują
Niezła akcja, uśmiałam się. To my musimy z TŻ nadrobić braku takich przygód

A w ogóle to chciałam sie z Wami podzielić taką obserwacją, że odkąd zeszło mi ciśnienie na dzidzię, to libido skoczyło o 100%

Cytat:
Piękne masz włosy!
Jak ja bym zjadła domowe faworki! Jęcze Babci, nie udało się.. teraz Dziadkowi i też nic z tego, teraz kolej na Mamę Może ktoś się zlituje :-D

Może pobolewanie brzucha to dobre znaki

---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ----------

O takie rzęsy to rewelacja jak nie pomaluje moich to wyglądam dziwnie Brwi muszę poprawiać cieniem bo mam przerwę. Kiedyś się odważę na brwi pernamentne

Polecam permanentne! Zrobiłam jakoś w zeszłym roku chyba i nie żałowałam nawet przez sekundę. Mam zupełnie inną twarz i teraz mega łatwo mi sie reguluje samej te brwi bo mam juz nadany kształt. Jeden kłopot z twarzy mniej

Kusi mnie przedłużanie rzęs, ale to juz nie jest takie piękne, bo trzeba chodzić i uzupełniać i jak się nie zrobi na czas, to się dziwnie wyglada, zostaje kilka takich długich a reszta krótka. Miałam pare razy i nie chciało mi się potem chodzić i uzupełniać, ale to jednak jest wygoda jak co rano oczy zrobione.

Cytat:

U mnie tez wszyscy, i zawsze czuję się jak dziwak gdy muszę odmawiać, bo nikt nie rozumie jak można nie lubić ciast
cavagirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-03, 10:21   #1290
maddd
Wtajemniczenie

Cytat:
oj to faktycznie można się zdolowac ale głowa do góry, wazne ze działacie w tym kierunku zeby było dobrze

Cytat:

moze i ja dla swojego ten Androvit zakupie..? mój bierze ze mną folik i magnez

Cytat:
Napisane przez kissoflife001 Pokaż wiadomość
Odzywam się co by nie było żem przepadła

Z tym lasem misiaczki to jest tak, że policja tu chyba wykorzystała moment. Pracuję w LP i w naszych lasach policja ma guzik do gadania. Za postoje w lesie mandaty wystawia Straż Leśna w wysokości 100zł. Nigdy nie spotkałam się z interwencją policji w takiej sprawie, no chyba, że parkując tam przeszkodziliście im w spaniu :P musieli reagować
to wy z TŻ tak na diecie? podziwiam ostro ze tesciowa tak pilnuje! ale fajnie ze wspiera

Cytat:
bardzo zdrowe podejście

Cytat:
Napisane przez cavagirl Pokaż wiadomość
Ja nie lubię za to chodzić do kosmetyczki, lubiłabym gdybym nie musiała prowadzić rozmówek na sile, tylko sie wyłączyć, a zazwyczaj zagadują
Niezła akcja, uśmiałam się. To my musimy z TŻ nadrobić braku takich przygód

A w ogóle to chciałam sie z Wami podzielić taką obserwacją, że odkąd zeszło mi ciśnienie na dzidzię, to libido skoczyło o 100%

Polecam permanentne! Zrobiłam jakoś w zeszłym roku chyba i nie żałowałam nawet przez sekundę. Mam zupełnie inną twarz i teraz mega łatwo mi sie reguluje samej te brwi bo mam juz nadany kształt. Jeden kłopot z twarzy mniej

Kusi mnie przedłużanie rzęs, ale to juz nie jest takie piękne, bo trzeba chodzić i uzupełniać i jak się nie zrobi na czas, to się dziwnie wyglada, zostaje kilka takich długich a reszta krótka. Miałam pare razy i nie chciało mi się potem chodzić i uzupełniać, ale to jednak jest wygoda jak co rano oczy zrobione.

U mnie tez wszyscy, i zawsze czuję się jak dziwak gdy muszę odmawiać, bo nikt nie rozumie jak można nie lubić ciast
ja tez mysle nad permanentnymi brwiami, ale jednak troche sie boję:/ na jak dlugo tali zabieg starcza?
maddd jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości