|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1261 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wspólny cel mamy - o dziecko się staramy! Cz. II
Cytat:
To może faktycznie próbować kilka miesięcy i potem zbadać jeszcze raz tą prolaktynę.
|
|
|
|
|
#1262 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Koniecznie pochwal się końcowym efektem! No niestety, tak to właśnie jest. Oni do sprzedaży potrzebują "zwykłego pracownika" i jeśli ktoś ma już w CV napisane ciut więcej, to chyba boja się, że będzie lepszy od samego szefa i wiedział więcej od niego. A prawda taka, że taki pracownik mógłby tylko pomóc, no ale zaściankowe myślenie to u nas norma ![]() Cytat:
![]() Ja nie jestem fanką słodyczy. Ślinka mi cieknie tylko na czekoladę . o zmaku czarnego bzu i białego wina prosecco i jego zjadłam
|
|
|
#1263 |
|
Rozeznanie
|
VelaLuca, pierwszy raz "spotykam" kogoś, kto tak jak ja nie lubi ciast, tortów itp.! Szok
|
|
|
|
#1264 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1265 |
|
Zadomowienie
|
Ja uwielbiam ciasta- tylko nie kremowe. Lubię kolocz z serem. Jablecznik
tort zjem ale malutki kawałek bo by mnie zamulilo
|
|
|
|
#1266 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
a wczesniej tez bie chcielismy. Chwile odsapnac trzeba ️Tam literowka sie wkradla, mialo byc " porobilam" |
|
|
|
|
#1267 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
staramy sie przeszlo 2 lata i cos nie bardzo wychodzi oby u was poszlo szybciutko i zgodnie z planem
|
|
|
|
|
#1268 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dziś temp znowu rośnie, więc super i czuję taki dziwny ból brzucha takie kłocie w jajniku ![]() Pisałyście o ombre, też mam ombre :P ale mam proste włosy i takie efektu jak VelaLuca nie mam kolor niemal identyczne tylko końcówki mam bardziej miedziane.
|
|
|
|
|
#1269 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego SM-G360F przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:23 ---------- Cytat:
Wysłane z mojego SM-G360F przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:27 ---------- Cytat:
Wysłane z mojego SM-G360F przy użyciu Tapatalka |
|||
|
|
|
#1270 | ||
|
Konto usunięte
|
Fajnie że nie jestem sama
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja mam dziś 29dc
|
||
|
|
|
#1271 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo mam dużo czasu, siły i chęci Cytat:
Zawsze ziewam u kosmetyczki, jest mi tak błogo i dobrze że od razu bym poszła spać A rzęs nie robię bo ze swoich jestem zadowolona bo mam gęste, czarne i długie ![]() Jasna sprawa
Żona 2013 Mama 2015 Mama 2016 Edytowane przez Fantasmagori Czas edycji: 2016-02-02 o 19:11 |
||
|
|
|
#1272 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak ja bym zjadła domowe faworki! Jęcze Babci, nie udało się.. teraz Dziadkowi i też nic z tego, teraz kolej na Mamę 😆 Może ktoś się zlituje 😃:-D Może pobolewanie brzucha to dobre znaki 😉 Wysłane z mojego SM-G360F przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ---------- Cytat:
😊 jak nie pomaluje moich to wyglądam dziwnie Brwi muszę poprawiać cieniem bo mam przerwę. Kiedyś się odważę na brwi pernamentne ![]() Wysłane z mojego SM-G360F przy użyciu Tapatalka |
||
|
|
|
#1273 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
U mnie w otoczeniu tylko ja jestem taka a no i mój Tata. Nie tkniemy się niczego, za to mama i mój mąż, jak i Teściowie pożerają wszystko w hurtowych ilościach ![]() Cytat:
![]() Ewula, kiedy testujesz w tym cyklu? Cytat:
A co do zabiegów, to zgadzam się, oprócz manualnego oczyszczania twarzy - wtedy chyba nie da się usnąć. Mnie z bólu to aż czasem łzy lecą ![]() Dziękuje Wam bardzo Cytat:
Cytat:
Bardzo dobry wyszedł, skromnie przyznam Jak nikt do czwartku się nie zlituje to zapraszam do siebie na babski comber ![]() A brzuch to dzisiaj naprawdę boli masakrycznie. Ostatni raz tak miałam w tym pechowym cyklu z ciążą biochemiczną. Ale dzisiaj dopiero 5 dpo więc za wcześnie na jakieś rewolucje w środku. Poczekamy, zobaczymy
Edytowane przez VelaLuca Czas edycji: 2016-02-02 o 20:19 |
|||||
|
|
|
#1274 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale to tylko fajnie brzmi, nie polecam ![]() Generalnie do lasu nie można wjeżdzać, i rzeczywiście taki jest mandat za to wykroczenie :/ Cytat:
![]() A z policją to my nie mielismy takiego szczęścia, że sobie pojechali haha a szkoda, bo głupia sytuacja ![]() Efekty dzisiejszego fryzjera w załączniku, wyszło tak jak chciałam Będziemy rozjaśniać stopniowo, dlatego na razie nie ma efektu super jasnych końcówek, ale mi sie bardzo podoba, bo nie ma tez efektu domowego ombre"
|
||
|
|
|
#1275 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam ombre ale z odrostu 😉 Nie farbuje od dwóch lat. Zaczne jak osiwieje lub jak mi się znudzi. W końcu kobieta zmienną jest heheWysłane z mojego SM-G360F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#1276 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
testuję w nd, bo wyjeżdżam w pon na narty w 26dc szybko wiem, ale może coś wyjdzie :P Chrust mhhh u mnie się pewnie skończy na pączkach. idę spać bo zasypiam na siedząco ... ---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ---------- Cytat:
ładnie |
||
|
|
|
#1277 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Moje są takie zdechłe
|
|
|
|
|
#1278 |
|
Zadomowienie
|
Ja dziś po monitoringu pęcherzyk dominujący 22mm pęknie na dniach, w piątek mam znowu przyjść zobaczyć co się stało. Zmartwil mnie tż :-( zobaczył jego wyniki i powiedział że jest źle :'(, może się udać ale nie jest to bardzo możliwe :-(. Kazał dobra dietę zastosować, żadnych suplementów nie zalecił mu, chyba zastosuje to co na internecie pisze ;-). I za 3 miesiące powtórzyć badanie nasienia. Ma iść jeszcze do urolog by wyeliminować żylaki powrozka. Ja natomiast za 3 miesiące laparoskopia.... Także chyba ciężka droga nas czeka :-(
|
|
|
|
#1279 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja ostatnio jakoś wywalone mam na starania. Tylko tempie mierze ale to bardziej z ciekawości żeby poznać swój organizm. Pewnie przez to że mam od paru tygodni intensywny okres w moim życiu nie myślę o staraniach. Nie mam też już takiego parcia - w końcu kiedyś każdej z nas się uda.
|
|
|
#1280 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1281 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Kup może mężowi to co dziewczyny polecały, np. Androvit. Na pewno nie zaszkodzi a może pomóc
|
|
|
#1282 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1283 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Oczywiście, jest to koszt ok. 600 zł, ale przy inseminacji, podawane jest kobiecie nasienie tylko z prawidłowymi plemnikami i tymi "najsilniejszymi". A co za tym idzie szansa na ciąże jest wtedy bardzo duża. Trzeba wykorzystać wszystkie możliwości
|
|
|
#1284 |
|
Zadomowienie
|
Odzywam się co by nie było żem przepadła
![]() Wy tu o słodyczach a ja zgłodniałam. Teściowa dzisiaj taką kolację wymyśliła ![]() Z tym lasem misiaczki to jest tak, że policja tu chyba wykorzystała moment. Pracuję w LP i w naszych lasach policja ma guzik do gadania. Za postoje w lesie mandaty wystawia Straż Leśna w wysokości 100zł. Nigdy nie spotkałam się z interwencją policji w takiej sprawie, no chyba, że parkując tam przeszkodziliście im w spaniu :P musieli reagować
|
|
|
|
#1285 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1286 |
|
Wtajemniczenie
|
Moja kumpela urodziła dziś synka - 4,5 kg.
Ciekawe czy będziemy miały rówieśników. Coraz częściej w tą wątpię. No ale już się nie smuce tylko cieszę się z ich szczęścia.
|
|
#1287 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny chyba znowu się nie udało... Dziś mam niby dopiero 23 dzień cyklu jakieś 10 dni po owulacji (owulacja była ok 12, 13 dc) i pojawił się jakiś różowy śluz z nitkami krwi... Pewnie zaczyna się plamienie przed okresem 😢 niech to szlak wszystko trafi!!!! A miałam taką nadzieję...
|
|
|
|
#1288 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:23 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:26 ---------- Poprzedni post napisano o 09:25 ---------- Niskie ale sa,moze akurat wam sie uda i kolejne proby nie bedą potrzebne ---------- Dopisano o 09:28 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#1289 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Niezła akcja, uśmiałam się. To my musimy z TŻ nadrobić braku takich przygód ![]() A w ogóle to chciałam sie z Wami podzielić taką obserwacją, że odkąd zeszło mi ciśnienie na dzidzię, to libido skoczyło o 100% Cytat:
Polecam permanentne! Zrobiłam jakoś w zeszłym roku chyba i nie żałowałam nawet przez sekundę. Mam zupełnie inną twarz i teraz mega łatwo mi sie reguluje samej te brwi bo mam juz nadany kształt. Jeden kłopot z twarzy mniej ![]() Kusi mnie przedłużanie rzęs, ale to juz nie jest takie piękne, bo trzeba chodzić i uzupełniać i jak się nie zrobi na czas, to się dziwnie wyglada, zostaje kilka takich długich a reszta krótka. Miałam pare razy i nie chciało mi się potem chodzić i uzupełniać, ale to jednak jest wygoda jak co rano oczy zrobione. Cytat:
U mnie tez wszyscy, i zawsze czuję się jak dziwak gdy muszę odmawiać, bo nikt nie rozumie jak można nie lubić ciast |
|||
|
|
|
#1290 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale głowa do góry, wazne ze działacie w tym kierunku zeby było dobrze![]() Cytat:
![]() Cytat:
podziwiam ostro ze tesciowa tak pilnuje! ale fajnie ze wspiera![]() Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:20.

I przypuszczam, że jakbym chciała teraz gdzieś pójść na etacik, to nie wiem czy by mnie wzięli. Do listopadu byłam prezesem zarządku spółki
teraz mam stanowisko dyrektora, tak se wymyśliłam haha 

Czemu dopiero wtedy?
️

kolor niemal identyczne tylko końcówki mam bardziej miedziane.

Raz sobie usnęłam 
i ufff zostawili nas w spokoju
:-D