|
|
#2821 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy marzec 2016 :) -cz. IX :)
Cytat:
![]() A tak btw, widziałam ostatnio w pepco koszule rozpinane na środku i z miejscem brzuszek. TŻ mnie poganiał, więc nawet nie zobaczyłam po ile są. Ale jak będę się jutro dobrze czuła, to zajade, może kupię jedną:P Stylówa musi być!
|
|
|
#2822 |
|
Zakorzenienie
|
Polly, nie śmiej się, bo ja mam w żyrafy!!! I guziki serduszka
Dostałam od znajomej za "czekoladę" w moim rozmiarze, wiec jakoś przeżyje. Ale szukam właśnie szlafroka żeby w razie wu zakryć te słodkie obrazki. A Ty jaki masz szlafrok? Dosłali Co go?
|
#2823 |
|
Zadomowienie
|
hej
jestem, zyję. Wczoraj nie miałam internetów mąż mi dziś przywiózł nadal w szpitalu jestem u małej jest podejrzenie iugr <-- nie czytam nawet co to jest nie chcę się stresować... wczoraj jak i dziś miałam usg i na każdym wyszło że mała jest za mala jak na wiek ciąży. Lekarze nie wiedzą dlaczego, bo jest zdrowa ja też nie wiem ...
|
|
|
|
#2824 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też mam.guziczki serduszka, a na klacie duże serducho.![]() Dosłali. za 28zl nie będę wybrzydzac.
|
|
|
#2825 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie co? Marzy mi się kupić sobie po ciąży, jak już dojdę ze sobą do ładu, jakąś sexy czerwoną sukienkę
Będziemy chyba mieć wesele pod koniec wakacji także okazja będzie dobra
|
#2826 |
|
przyczajony tygrys
|
Dziewczyny, prosze Was o kciuki. Te Wasze maja moc! Nie chce 4 raz isc do szpitala
. Boli mnie brzuch. Bardziej kluje. W nocy bylo klucie przy przekrecaniu sie. Rano bylo to klucie praktycznie w kazdej pozycji jakby mi ktos igle wbijal pod zebrami. Teraz, boli po srodku, pomiedzy zebrami. Sa to bole kluje-puszcza. Brzuch przy tym miekki. Nigdy wczesniej mnie tak nie bolalo od brzucha. I to tak jakby przechodzi a za jakis czas nawrot. Bozena nie boli. Nie wiem od czego to moze byc?
|
#2827 |
|
Zakorzenienie
|
ej, trzebaby zrobić w klubie jakąś rewię mody szpitalnej
Ja sobie w odcieniach niebieskiego wzięłam koszule, jedna granatowa z szarym sercem, druga jasnoniebieska z chabrowym, a trzecia w delikatne kwiatki, do tego granatowy szlafrok tą jasną widziałam u kumpelki i mierzyłam nawet - niby nie powala, ale nie totalny kwas ![]() kiwi, a jakie są rokowania? Coś lekarze mówią co teraz/dalej? trzymaj się kochana!
|
#2828 |
|
Zakorzenienie
|
Kiwi, nieznajoma
|
|
#2829 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2830 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() dokladnie ![]() Cytat:
po ciazy chce sie znow wybrac ![]() Cytat:
![]() Cytat:
bylam raz w wieku 4 lat gdy mialam powiklania po swince, ale to pamietam przez mgle urywki tylko ide robic mielone na jutro i jutro wizyta u poloznej
|
||||
|
|
|
#2831 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pokaż ten szlafrok :-P Ja tez chce zwykły cienki.. I nie mam jeszcze koszuli takiej do przed porodu jeszcze, tylko te dwie do karmienia :| Hej kochana :-* nie Powiedzieli Ci nic więcej? Rzucają jakimiś podejrzeniami bez wyjaśnień? Wrrr Mam nadzieje, ze to nic poważnego i bobasek okaże się tylko mały i zdrowy jak rybka!! Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja mam dość łażenia po sklepach i lumpach i szukania... i szukania...
|
|
#2832 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2833 |
|
przyczajony tygrys
|
Kilka cm pod mostkiem. Wczesniej bylo to z prawej str, ponizej zeber, a teraz po srodku. Ogolnie od jakiegis czsu ruchy malej sa coraz bardziej bolesne.
|
#2834 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam dzisiaj na usg w szpitalu. Nóżki, rączki są cały czas o 2 tyg do tyłu ale rosną równomiernie, więc się nie przejmujemy 2 t różnicy to cały czas norma.
Synek waży 2230g i dopiero teraz zaczęłam się martwić, ze mało przytył bo w przeciągu 5 tygodni tylko 400g. Jakoś na wizycie tego nie policzyłam bo bym od razu pytała lekarza Jeszcze ma tylko niecałe 5 tygodni więc w takim tempie to wiele nie przytyję.
|
|
|
|
#2835 |
|
Zakorzenienie
|
Dark, ja taki brałam http://allegro.pl/szlafrok-ciazowy-b...117897157.html
|
|
#2836 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tutaj masz szlafrok: http://allegro.pl/elegancki-szlafrok...695007941.html
|
|
#2837 | |
|
Zadomowienie
|
Aaa boskie są
![]() Cytat:
trzeba kontrolować przepływy regularnie, mogą Cię rozwiązać wcześniej !Ja po wizycie Liwka waży 3200! Przepływy w porządku, pobrał mi wymazy także jutro muszę jechać do laboratorium ![]() fasolka dobrze, że jest dobrze i u was ![]() nieznajoma mocne kciuki ![]() Dziękuję za wszystkie odpowiedzi odnośnie peelingu
|
|
|
#2838 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Kiedy masz jakąś następną wizytę, żeby nie żyć w niepokoju? ---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ---------- słoneczko wow! to dopiero waga ustaliliście termin cesarki?
|
|
#2839 |
|
Zadomowienie
|
Termin będę ustalać w poradni patologii ciąży w Krakowie w czwartek a nie z moimi ginem
|
|
#2841 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny wdech wydech bez paniki!
Pierwsze to bledy pomiaru, poza tym czy to wazne ile dziecko wazy czy mierzy skoro narzady sa ok? Rodzimy malego czlowieka, a nie lalke, ktora ma miec idealne tabelkowe wymiary. Caly czas slyszymy, ze dziecko mialo wazyc tyle, a urodzilo sie z inna wagą itp. To calkiem normalne! Moim zdaniem niektorzy lekarze powinni zamknac dzioby i nic nie mowic, a nie siac panikę u pacjentki ![]() A po drugie to normalne, ze nas teraz wszystko boli, kluje, odczuwamy dyskomfort. Pomyslcie tylko co tam u nas w srodku sie dzieje dziwne, zeby nic nie bolało.Cytat:
Ale ze w ogole pomyslal i Ci kupil Cytat:
![]() Cytat:
Byla kolezanka, mamy fotelik i powiedziala, ze mam nie kupowac lanoliny bo cos tam zamówili fajnego w pracy 100% lanoliny i mi przyniosą jak urodzę z wyprawką ![]() ---------- Dopisano o 19:53 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ---------- Co do kapci to moj kolejny koszmar w domu nie chodzimy w kapciach, odzywczailam sie od nich kompletnie. Pod prysznic kupie zwykle gumowe, a tak do śmigania jakieś najprostsze bo i tak ich w domu nie uzyję.
|
|||
|
|
|
#2842 |
|
Zakorzenienie
|
Te Szlafroki mnie dobijaja. Jeszcze zobaczyłam na olx sexi podomkę /szlafroczek kappahl i wzdycham ehh jaki piękny :-P
A ja muszę jakiegoś bawełnianego potwora kupić haha
|
#2843 |
|
Zadomowienie
|
Monia nie zgodzę się z Tobą.. Wiadomo, że dziecko nie rozwija się cały czas książkowo i każde inaczej, jedno za dobrze, drugie gorzej.. Ale jeśli występują konkretne anomalie to to już jest problem który trzeba rozwiązać chociażby lekami a nie zwalać na to, że dziecko nie musi się rozwijać wg schematu i ważne są tylko narządy wewnątrzne.. Ktoś po to robił badania, nazywał chorobę i wymyślał leczenie żeby temu zaradzić a nie olewać..
TAKIE MOJE ZDANIE
|
|
#2844 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dam znać. Jeśli coś znajdę, bo widziałam tylko jedną i to taką wieeeeelką. ![]() Ja u siebie też rzadko w kapciach chodzę. Teraz na czas remontu wyciągnęłam jakieś stare japonki. ![]() Cytat:
|
|
|
#2845 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2846 | ||
|
przyczajony tygrys
|
Cytat:
Cytat:
Polly, Dark, Sloneczko
|
|
#2847 |
|
Zakorzenienie
|
Nom, w półprześwitującej podomce wykonczonej koronką
![]() Chyba zapytam czy tz kupi mi te kimonko na walentynki plis
|
#2849 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja kolezanke w tamtym roku tez straszyli, ze corka za mała. Boze ile ona lez wylała, ile się obwiniała, szukala przyczyn. Urodzila cos niewiele ponad 2kg. I mala jest zdrowa, po prostu drobna. A lekarze cuda wymyslali. |
|
|
|
|
#2850 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na pewno zrobisz szał. będzie idealnie pasowała do żyrafy.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:09.

jestem, zyję. Wczoraj nie miałam internetów mąż mi dziś przywiózł 
za 28zl nie będę wybrzydzac.
. Boli mnie brzuch. Bardziej kluje. W nocy bylo klucie przy przekrecaniu sie. Rano bylo to klucie praktycznie w kazdej pozycji jakby mi ktos igle wbijal pod zebrami. Teraz, boli po srodku, pomiedzy zebrami. Sa to bole kluje-puszcza. Brzuch przy tym miekki. Nigdy wczesniej mnie tak nie bolalo od brzucha. I to tak jakby przechodzi a za jakis czas nawrot. Bozena nie boli. Nie wiem od czego to moze byc?
tą jasną widziałam u kumpelki i mierzyłam nawet - niby nie powala, ale nie totalny kwas 

bylam raz w wieku 4 lat gdy mialam powiklania po swince, ale to pamietam przez mgle urywki tylko 
Jeszcze ma tylko niecałe 5 tygodni więc w takim tempie to wiele nie przytyję.