|
|
#1 |
|
Wtajemniczenie
|
Myd³o i powid³o
Zdjecia zamieszcze niebawem
![]() Serdecznie witam w od¶wie¿onym w±tku i zapraszam do wymiany. Wszystkie przedmioty wystawione do wymiany wysy³am listem poleconym b±d¼ paczk± z dowodem nadania i tego samego oczekujê od drugiej strony. Wiza¿anki z niewielka ilo¶ci± przekupek proszê o wys³anie przedmiotów jako pierwsze. Proszê o sprawdzenie kodów kosmetyków poniewa¿ nie jestem ekspertem w tej dziedzinie. Zaznaczam czy kosmetyki zakupi³am sama czy pochodz± z wymianek. Je¶li przedmioty pochodz± z wymianki, nie rêczê, ¿e s± oryginalne. Proszê wy³±cznie o kontakt w w±tku a na PW jedynie wymieniam adres. Przedmioty oznaczone normaln± czcionk± s± przeznaczone do wymiany. Rozja¶nione s± w rezerwacji b±d¼ ju¿ zosta³y wymienione. Serdecznie zapraszam ![]() Edytowane przez paprak Czas edycji: 2010-04-09 o 15:12 Powód: uporzadkowanie watku |
|
|
|
|
#2 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Myd³o i powid³o
Pedzle Sephora Professionnel:
2 poudre / powder - uzywany, wyprany 17 blush biseaute / slanted blush - uzywany, wyprany kabuki - uzywany, wyprany Zel Monistat Chaffing Relief Powder - Gel - nowy, doskonaly jako baza pod makijaz nieaktualne Zel do mycia twarzy do skory dojrzalej Patricia Wexler M.D. Universal anti-aging cleanser with skin regenerating MMPi 20 technology - nowy Edytowane przez paprak Czas edycji: 2010-06-16 o 15:11 Powód: uaktualnienie w±tku |
|
|
|
|
#3 |
|
Wtajemniczenie
|
Oryginalne próbki perfum: Vivara Emilio Pucci i Bright Crystal Versace
Cienie Estee Lauder 12 Sand Dollar, 02 Tearose, 11 Brown Sugar, 13 Eggplant. Cienie Lancome: exhibition / montage gaze / click gardenia / mauve lustre /plumage/ stellaire Rowniez prezent i nie wiem czy sa swieze i oryginalne. Testery. Zuzycie widoczne na zdjeciu. Tester. Dostalam je wiec nie wiem czy sa oryginalne i nie znam daty waznosci. Oddam za cos co wpadnie mi w oko. Zuzycie widoczne na zdjeciu. Edytowane przez paprak Czas edycji: 2010-04-09 o 15:06 |
|
|
|
|
#4 |
|
Wtajemniczenie
|
Cienie Lancome Filigree/ Peep / Spectra / Prop. Tester. Dostalam wiec nie recze za to czy sa oryginalne. Oddam za cos wyjatkowego. Olejek do wlosow Amla Dabur - uzywany, zuzycie widoczne na zdjeciu Olejek do wlosow Dabur Jasmine - uzywany, zuzycie widoczne na zdjeciu Zel pod prysznic Bath and Body Works Aromatherapy Stress Reflief Eucalyptus Spearmint - nieuzywany Edytowane przez paprak Czas edycji: 2010-04-09 o 15:11 Powód: aktualizacja watku |
|
|
|
|
#5 |
|
Wtajemniczenie
|
Lancome --- Le Crayon Khol --- Noir, czarna, zafoliowana, kod. Z000183;
?
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
znajdziesz cos u mnie?
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
K±piel Lipo-ujêdrniaj±ca AGE RECHARGE do w³osów os³abionych dzia³aniem czasu. KERASTASE REASISTANCE ale wtedy nie chcialas khola teraz niestety kapiel w rezerwacji. jesli cos sie zmieni to chetnie poargowalabym sie o nia ![]() pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Wtajemniczenie
|
ujæ..skleroza nie boli;-)
|
|
|
#12 |
|
Wtajemniczenie
|
zapraszam
|
|
|
|
|
#14 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
BAN sta³y
|
Guerlain Paris --- Terracotta Moisturizing Bronzing Powder Long Lasting 3 --- pochodzi z wymianki, tylko wyprobowany, widoczny logotyp na pudrze; posiadam sfatygowane pudelko, kod 6F01
---> Shiseido --- Pureness Matifying Compact Oil-free Foundation --- 11g, kolor 30 natural ivory. Pochodzi z wymianki wiec nie recze, ze jest oryginalny, brakuje gabeczki; wydaje mi sie, ze jest przeterminowany bo zapach ma niezbyt mily. Jesli sie na niego zdecydujesz to na wlasne ryzyko Moge dodac do jakiejs wymianki. Ja go uzylam kilka razy i poza zapachem nie mialam zastrzezen. Kod XBDK; cos u mnie? |
|
|
|
|
#16 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mi u Ciebie pododba sie: 6.Peeling Antycelulitowy -masuj±co ujedrniajacy. 250ml 70% (04.2008) Innowacyjny preparat o slinych walsciwosciach wygladzajaych i ujedrniajacych.Masujaco-peelingujaca formula preparatu zawierajaca cukier trzcinowy oraz lupinki orzecha wloskiego doskonale oczyszcza i zluszcza zrogowacialy naskorek oraz ujedrnia, napina i uelastycznie skore.Antycelulitowy kompleks skladkiwko aktywnych (tygrysia trwa,extrakt z zielonej herbaty,bluszu) redukuje nierownosci wywolane przez celulit i wzmacnia strukture skory.Regularne stosowanie peelingu wspomaga proces elimancji toksyn, poprawia mikrocyrkulacje i doskonale przygotowuje skore na przyjecie kolejnych preparatow antycelulitowych oraz 3.Moge odsypac "Lancome Micro-aerated" sypki puder rozswitlajacy nie dostepny w polsce rzadko keidy zagranica. jego cena wynosi obecnie ok 45$ Mam opakowanie 30g wiec chetnie sie podziele. Niestety nie znalazlam w internecie opisu produktu.A infrmacje na nim sa po francusku.Wiec zalaczam w oryginale. "Poudre Libere micro-areree" Lancome paris Kolor: 03. Sable irise (kolor dosc jasny) skladniki: silicates d'orgine naturelle 46% huile minerle 3% microbullles allegentes 1%
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
BAN sta³y
|
przerpraszam nie chodzilo mi o puder tylk o paletke zle skopiowalam
---> Givenchy --- La Make-up Palette Travel Collection --- zestaw podrozny zawierajacy 5 cieni + 1 rozswietlacz, 3 pomadki, 1 roz, 1 puder prasowany, 1 tusz do rzes. Nowiutki z pudelkiem. Nie uzywany; no i o ten dziwnie pachnacy puder heh ![]() spoko gdyby ci to odpowiadalo moge ci odsypac puder i dolozyc krem za paletke |
|
|
|
|
#18 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() a czy masz link do tego peelingu? bo kompletnie nie wiem co to jest ![]() to krem czy zel bo zglupialam? i wiesz jesli chodzi o paletke to planowalam ja wymienic na cos czego potrzebuje albo kosmetyk nieuzywany a juz na pewno w oryginalnym opakowaniu. Nie wiem czy ci zawracac glowe bo moze interesowalby mnie puder ale nie w zastepczym opakowaniu. I dokladnie jaka mialaby byc ta odsypka jesli juz rozmawiamy ![]() pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Wtajemniczenie
|
Papraku,mo¿e co¶ u mnie za czarn± kredeczkê?
|
|
#20 |
|
Wtajemniczenie
|
mi u ciebie podobaja sie pryzmy ale juz mi mowilas, ze nie dasz mi ich za nic
i roz diora. tylko jaki to odcien cieply czy chlodny? uzywalas go razem z pryzmami elegant beige?EDIT: widze, ze szukasz peelingu do twarzy, mam uzyty dwa razy peeling The Body Shop dla cery tradzikowej |
|
|
|
|
#21 |
|
Wtajemniczenie
|
to raczej ciep³y odcieñ, nawet bardzo ciep³y, efekt- malinka
u¿ywa³am go z tymi pryzmami i efekt jest ma³o delikatny, raczej spektakularny, ale ja taki lubiê
|
|
#22 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
BAN sta³y
|
linku niestety nie mam puder moge odsypac gdzies 1/3 czyli ok 10g
napewno nic nie znajdziesz za paletke? jezeli bys nic nie znalazla chetnie wymienilabym Guerlain Paris --- Terracotta Moisturizing Bronzing Powder Long Lasting 3 ---> Shiseido --- Pureness Matifying Compact Oil-free Foundation --- 11g, na odsypke pudru oraz peeling(nie jest to krem to taki zel z granulkami-moja pomylka przy pisaniu poprzedniej odpowiedzi u ciebie) |
|
|
|
|
#24 |
|
Rozeznanie
|
Hej,
nie mogê znale¼æ Twojego w±tku "Szukam" ![]() Czy mo¿esz napisaæ, na co ewentualnie chcia³aby¶ wymieniæ kredkê Lancome? I czy jest mo¿e na niej jeszcze jaki¶ inny kod (z tego, co wiem, w przypadku Lancome kod, w którym zaszyfrowana jest data produkcji, to dwie du¿e litery i trzy cyfry) |
|
|
|
|
#25 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
poszukuje najbardziej korektora z gornej polki HR, YSl lub inny jak rowniez bazy korygujacej na brazowe przebarwienia
|
|
|
|
|
|
#26 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
paletke chcialabym za cos co by mi sie naprawde przydalo bo ja ja kupilam z mysla o sobie bo duzo podrozuje i mialabym wszystko w jednym. Tyle, ze narazie mam problemy z cera i wiekszosc kosmetykow nawet nie wyprobowana jest. Glownie filtr uzywam, korektor i puder sypki Wprawdzie jestem dobrze zaopatrzona w pudry sypkie ale moze bym wyprobowala ten twoj
|
|
|
|
|
|
#27 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wydawa³o mi siê, ze swego czasu szuka³a¶ filtrów i chcia³am Ci w³a¶nie zaproponowaæ niedawno otwarte pó³ tuby Avene Cleanance Solaire. Dlatego siê zg³osi³am
|
|
|
|
|
|
#28 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a moze cos z kosmetykow thalgo masz? |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Zakorzenienie
|
na pewno znalazlabym cos u Ciebie,ale nie mam juz tego plynu Lancome
![]() na zdjeciach do demakijazu jest ale jakis inny niestety, a Lancome juz oddalam
|
|
|
|
|
#30 |
|
BAN sta³y
|
z tego co mowisz w watku mam korektor asora 7ml filtru 60tki z vishy nie wiem czy tusz ci jest potrzebny ale mam jeshcze teleskopika jezeli lubisz blyszczyki to mam L'oreala glam shine bezbarwny 01
ale jezeli nie wymyslisz zadnej "kombinacji" to mozemy pozoastac przy tym co mowialas |
|
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:49.

teraz niestety kapiel w rezerwacji. jesli cos sie zmieni to chetnie poargowalabym sie o nia