|
|
#1861 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcówki 2016 na urlopie miodowym
Super!
|
#1862 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ciekawe czy mi gin powie w 18tc czy cos tam widzi, na tym swoim kiepskawym sprzecie :P |
|
|
|
|
#1863 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wg mnie dobra. Ja bym za Maritę więcej nie dała chyba, bo to nie jest jakiś mega wózek. O ile masz możliwość zobaczenia to ja bym brała ![]() Edit: nie jest mega w sensie jakiś wypasiony, markowy, drogi itd. Aczkolwiek wg mnie wystarczający na początek przygody z wózkowaniem o ile nie musisz go taszczyć po schodach ![]() Cytat:
Orbit Baby![]() Stokke miałam przyjemność prowadzić i prowadzi sie pięknie, ładnie podbija, jest zwrotny, ale ma jeden ogromny minus - ZERO amortyzacji I gondola mini mini mikro![]() ---------- Dopisano o 18:29 ---------- Poprzedni post napisano o 18:28 ---------- Jakby mi ktoś dał bon na 1000zł do Carter'sa, to by mi zaraz szaleństwo ubrankowe wróciło Wszystko bym stamtąd chciała Chociaż przy ich cenach to 1000zł to by mogło być mało
"Z miłością lepiej nie żartować, bo tylko ona uzasadnia świat..." Edytowane przez melleczka Czas edycji: 2016-02-03 o 18:32 |
||
|
|
|
#1864 |
|
Zakorzenienie
|
Mi się Stokke Trailiz podoba
bardzo i prowadzi się super w terenie, jedyna wada to cena :-( Przymierzam się do Cartersa, jak za tydzień będę znała płeć, to zaszaleję tylko ja zamawiam na adres koleżanki w Stanach, a ona mi to później przesyła do Pl. Uwielbiam ich bawełniane letnie kiecki dla córki <3 Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
|
#1865 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko obawiam się, że amortyzacja też niestety żadna:/
|
|
#1866 |
|
Zakorzenienie
|
ALLOFFKOWA, ale super, gratuluję Dziewuszki
|
|
#1867 |
|
Zakorzenienie
|
Ja spacerówkę prowadziłam wiejską drogą. Było ok. Nie wiem jak gondola, bo to jednak młodsze dziecko i pozycja inna.
Waham się między tym bebetto Holland a babydesign husky... Za nic nie mogę się zdecydować. Najgorsze, że one takie podobne wizualnie.. Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
|
#1868 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
doktor tylko włączył usg i pokazał że serducho bije, a mąż pyta: nie widać co między nogami jest?? A doktor odrazu najechał i krzyczy: cipuszka jest!! Ale powiedział że na 100 % powie na tej planowanej wizycie za 2,5 tygodnia.
|
|
|
|
|
#1869 |
|
Zakorzenienie
|
Alloffkowa, gratulacje
super fajnie Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
|
#1870 |
|
Zadomowienie
|
melleczka mam to samo, najchętniej bym już kupiła wszystkie mebelki i ozdoby
![]() PaprikaDzika gratulacje! Faktycznie chłop na schwał! kama_pas też dostaję takie wiadomości bezsensowne - kupiliśmy mieszkanie i praktycznie za każdym razem, kiedy coś zmieni się w księdze wieczystej, wysyłają nam powiadomienie, oczywiście sądownie, więc z inpostu. Ale tym razem faktycznie za radą Olutki zadzwoniłam do kuriera i przywiózł mi jeszcze raz ![]() Olutka, właśnie, przyznaj się, wiedziałaś, co jest w tej paczce - baza na Twój album - weekend będzie pracowity ![]() Alloffkowa - gratulacje! ![]() A ja tam ciągle nic nie wiem po wizycie mam mieszane wrażenia. Chodzę w LM do lekarza pracującego w szpitalu, który mam najbliżej - to mój drugi wybór na porodówkę, więc w razie czego wolałam mieć kartę od kogoś im znajomego, opinie w internecie ma dobre, ale nie wiem, za co.Dziś od wejścia usłyszałam: no, w 15 tygodniu to w sumie nie mamy co badać... musiałam niezbyt szczęśliwie wyglądać, bo ostatecznie westchnął i zaprosił na samolot i usg. Nic się w sumie nie dowiedziałam, na USG ustawił monitor tak, że nic nie było widać, więc spytałam, czy wszystko w porządku, a on: "no, płód żyje". Gdybym nie leżała, to bym padła. Ze złotych myśli dowiedziałam się jeszcze, że "w pierwszym trymestrze wymioty raz czy dwa dziennie to nic takiego, jakby 20 razy, to wtedy jest problem". Sam spytał, czy miałam jakieś dolegliwości, okej, zdaję sobie sprawę, że - odpukać - na razie ciążę znoszę wręcz śpiewająco, ale tak sobie w duchu pomyślałam, że nie byłby taki do przodu, gdyby sam przez kilka tygodni zaczynał każdy dzień od przytulanek z toaletą. No, ale na koniec popatrzyłam chwileczkę na malucha, rozrabiało jak nie wiem, wierzgało nogami, pomachało mi łapką. Dla takich piętnastu sekund zniosę niefajnego lekarza ![]() Zdjęcie, jak to się wyraził, "na pamiątkę" dostałam boskie - na jednym jest tylko miniaturka malucha i wielki wykres bicia serca, a na drugim zbliżenie na... szyjkę. Zaiste, świetne do albumu, szczególnie ta szyjka ale w powiększeniu coś widać - jak Młode już trenuje słowiański przykuc ![]() Grunt, że wszystko ok, nawet w sumie nie spodziewałam się tego dzisiejszego usg i mam zaklepane prywatne na poniedziałek - tam jakoś lekarz zawsze jest w humorze i nie wali głupimi tekstami
|
#1871 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Elrosa Faktycznie lekarz nie popisał się ale najważniejsze, że Dzidzia dobrze się czuje
Edytowane przez dzojsticzek Czas edycji: 2016-02-03 o 18:57 |
||
|
|
|
#1872 |
|
Zakorzenienie
|
Elrosa, dobrze że z dzidzią ok. Może prywatnie więcej się dowiesz. A lekarz faktycznie niefajny :-(
Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
|
#1873 |
|
Raczkowanie
|
Z tym tygodniami ciąży się pogubiłam na zdj. USG co innego w książeczkę wpisane co innego 😕
Nadal nic nie wiem ostatnio był chłopiec dzisiaj dziewczynka a na pocieszenie kupiłam kocyk 😂 nie wiem jak wytrzymam do następnej wizyty 3 marca. Dzidzia wymierzona ma się dobrze 😊 to najważniejsze 😆 idę poczytać co pisałyście 😁 |
|
|
|
#1874 |
|
Zakorzenienie
|
ELROSA, no faktycznie Twój maluch pozę taneczną przybrał na tym zdjęciu hehe
A lekarz..chyba faceta rutyna dopadła albo miał gorszy dzień, ja mam to samo (jeśli nie gorzej) na NFZ
|
|
#1875 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jak myślicie. Jedo fyn. Dobry wozek? Np jako głęboki chociaż ok? Znacie jakieś w miarę tanie wózki które warto obejrzeć? Już jestem zielona co warto
|
#1876 |
|
Zakorzenienie
|
Elrosa, to się podwójnie cieszę, że kurier przywiózł paczusię
pamiętaj, mi się nie spieszy, więc ze spokojem ![]() A Wy Dziewczyny wiecie jakie cuda Elrosa nasza tworzy?? ![]() Naprawdę utalentowane mamy to towarzystwo! ![]() A do lekarza hitowego trafiasz... Ja w luxmedzie u kilku ginekologów byłam i zawsze byłam zadowolona. Do mojego prowadzącego chodzę zresztą co drugi raz do LM, ale zawsze mi wszystko po kolei wyjaśnia, pokazuje itd. A że jest specjalistą od usg, to zawsze wszystkiemu się dokładnie przygląda. I niczego nie lekceważy. Aczkolwiek ile w tym zasługi tego, że chodzę do niego też prywatnie, to nie wiem... |
|
|
|
#1877 |
|
Zakorzenienie
|
Super że wszystko ok
ja się nie spodziewałam dziś nic, zadzwoniłam o 16.30 z tym CRP że nie spada, kazał przyjechać za godzine, pojechałam, pobrał wymaz, i mówi: no położy się pani posłuchamy serduszka żeby pani spała spokojnie. No i włączył, było słychać a mąż wypalił czy nie widać co między nogami jest, a on tylko przejechał i krzyczy: cipuszka mąż odrazu łzy w oczach no i nic nie wziął za wizytę, uwielbiam go Pytałam też dwóch koleżanek które do niego chodziły i mają córki, też w 16 tygodniu im powiedział i się nie mylił
|
|
|
|
#1878 |
|
Zadomowienie
|
Jakie macie piekne bobasy, ja mam dwa zdjecia z samych poczatkow, a tak to nic
![]() Kamila ja tez mysle nad jedo fyn znalazłam w cenie od 600-800zł :P Hmmm.... |
|
|
|
#1879 |
|
Zakorzenienie
|
Myślę jeszcze nad emmaljunga smart duo. Ale już sama nie wiem ;/
|
#1880 |
|
Zakorzenienie
|
A ja jutro mam połówkowe
![]() ---------- Dopisano o 19:15 ---------- Poprzedni post napisano o 19:14 ---------- Wydaje mi się, że trochę wcześnie, ale że tak kazano przyjechać, to tak jadę
|
|
|
|
#1881 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1882 | |
|
Raczkowanie
|
Ktoś mnie pytał gdzie do rodziców jechałam, ale nie pamiętam kto
chyba bluesky moi rodzice mieszkają w okolicy suchej beskidzkiej, o matko ile ja bym dała żeby mieć ich za sąsiadów ![]() Z tż wiele razy walkowalismy temat wyjazdu za granicę i właściwie same plusy, tylko za bardzo jestem zzyta z mamusia 70km to dla mnie horror, a gdzie tam inny kraj ![]() Cytat:
![]() Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
|
|
|
#1883 |
|
Zakorzenienie
|
Myślę coraz powazniej nad emmaljunga. Czytałam dużo dobrych opinii a do 1000 zł można dostać ładny używany.
|
#1884 |
|
Raczkowanie
|
Ps. tez dostałam przesyłkę z hipp
![]() Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
|
|
#1885 |
|
Rozeznanie
|
Gratulacje ujawnionych płci! Ale fajnie wiedzieć
|
|
|
|
#1886 |
|
Zakorzenienie
|
Ja musze się też zarejestrować!
Też już bym chciała wiedziec....
Edytowane przez kamila_509 Czas edycji: 2016-02-03 o 19:45 |
|
|
|
#1887 |
|
Raczkowanie
|
Alloffkowa gratuluję córeczki.
Elrosa ten gin to popadł chyba w totalną rutynę, szczerze współczuję. |
|
|
|
#1888 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#1889 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=melleczka;55069926]Stokke Xplory
Orbit Baby [COLOR=Silver]tak! To te!!! Normalnie krzesła obrotowe ![]() Co do Cartersa, to pewnie nie ma takiej kasy, której by się nie wydało ja wizytę u gin mam dopiero 15.02, wtedy mi powie, kiedy na połówkowe, więc od razu się zapiszę. Jestem ciekawa, czy dalej kreweta, czy jednak się dziewucha okaże chociaż wg mnie chłop
|
|
|
|
#1890 |
|
Zadomowienie
|
Dzięki! Ruszyliśmy całkiem nieźle - stare meble rozkręcone i wyniesione, tapety zerwane i sufit raz pogładzony
oby tak dalej sprawnie szło ![]() Ja chwilowo zakupy dzieciowe zamieniam na remontowe
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:48.

BLOG
Wzięliśmy ślub 26-09-2015 

Orbit Baby
Wszystko bym stamtąd chciała

((

70km to dla mnie horror, a gdzie tam inny kraj
chociaż wg mnie chłop
oby tak dalej sprawnie szło