|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3421 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg - Część II
macie takie opisy zeby ktos wkoncu przestal sobie takie opisy ustawiac tylko poprostu napisal mi co czuje itp??bo ja sie juz gbie i moze ten opis nie jest do mnie.... wiecie o co chodzi
ale zeby one nie byly takie wprost... ![]() dzieki z gory
|
|
|
|
#3422 |
|
Raczkowanie
|
Czy rozumiesz to,
Czy widzisz, że Jak domek z kart, rozpadam się? |
|
|
|
#3423 |
|
Raczkowanie
|
A jakies weselne? Proszeee....
|
|
#3424 |
|
Raczkowanie
|
W drżących dłoniach kryję łzy,
A każda z nich, to krzyk!
|
|
#3425 |
|
Raczkowanie
|
Zasłona strachu
kryje przyszłość.
|
|
#3426 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny na opis na taka sytuacje : poklocilam sie z chlopakiem i czuje ze to juz koniec
;( ;( ;( niechce tego i chce zeby wiedzial ze mi zalezy po mimo tego ze czesto Go ranie !! plis
|
|
|
|
#3427 |
|
Raczkowanie
|
-Co byś powiedział Panu Bogu, gdybyś trafił do nieba?
-Powiedziałbym: Obudź się! Zobacz co się dzieje! Jestem tym, kim jestem. Jeżeli nie potrafisz mnie zaakceptować, odejdź. Oboje będziemy szczęśliwi. Zło, że ludzie przestali wierzyć w Boga, nie polega na tym, iż nie wierzą już w nic, ale że są gotowi wierzyć we wszystko. |
|
|
|
#3428 |
|
Rozeznanie
|
jednego serca trzeba mi na Ziemi, co by przy moim miłością zadrżało...
zapytać czy czekać dalej na jego zapytanie? Życie jak okręt na oceanie, wie skąd wyruszył, nie wie gdzie stanie. A ja jestem nienormalna i nie obyta nawet z zieleniną. A za oknem - nie wiem czy to ważne - coś mi SZUMI. Odrobinę mnie zdenerwował. Oraz jestem trochę na niego obrażona. Daj mi do zrobienia coś, czego robić nie umiem. Dorzuć krótki termin. Ależ jestem wściekła. Na siebie, facetów i pół świata. ludzi jest duzo ale czlowieka czasami bardzo trudno spotkac. Już Cię nie chcę... Czary mary znikaj. trudno się obrasta w grubą skórę. ból za ból? nie tknę Cię, bo Cię kocham.
|
|
#3429 |
|
BAN stały
|
Choć pragnę cofnąć czas, nigdy już nie będzie nas.
Choć zaczynam nowy dzień, teraz więcej wiem. Jeszcze wczoraj przysięgałeś, miłość po grób. Właśnie wczoraj obiecałeś, że nie skrzywdzisz mnie znów. Nigdy więcej nie będziemy razem tyle naszych niespełnionych marzeń Nigdy więcej nie usłyszysz kocham Nie usłyszysz jak przez ciebie szlocham. Kiedyś byłam pełna ciepła, mogłam WIELE DAĆ Od miłości uciekłam nie chce jej już znać. Jeszcze wczoraj przysięgałeś, miłość po grób. Właśnie wczoraj obiecałeś, że nie skrzywdzisz mnie znów. Nigdy więcej nie będziemy razem tyle naszych niespełnionych marzeń Nigdy więcej nie usłyszysz kocham Nie usłyszysz jak przez ciebie szlocham. Właśnie teraz żegnam cię wiedząc, że nie będzie źle. Ocierając swoje łzy zatrzaskując drzwi Nigdy więcej, miłość po grób, Nigdy więcej nie skrzywdzisz mnie znów... W ogóle ta piosenka to jeden wielki opis ;p |
|
|
|
#3430 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Do you see how much I need you right now/czy widzisz jak bardzo Cie teraz potrzebuje przepraszam za niedoskonałość....,gdybym była doskonała zanudziłabym Cię na śmierć.... Tak wyszło. Przeszłości nie zmienię, więc zmienię przyszłość. And we'll only be making it right Cause we'll never be wrong together-I będziemy postępować tylko tak, jak trzeba bo nigdy więcej nie popełnimy błędu I never promised there'd be sunshine everyday---Nigdy nie obiecywałam, że będzie słonecznie każdego dnia Comme tout le monde j'ai mes défauts, j'ai pas toujours les mots qu'il faut / Tak jak wszyscy ja także popełniam błędy, nie zawsze mówię to co trzeba I'm sorry, I can't be perfect / Przepraszam nie potrafię być idealna I can't believe this could be the end ... // Nie mogę uwierzyć, że to może być koniec... Może docenić cię nie umiałam, może za dużo powiedziałam,a może to ty Może coś się spodoba
|
|
#3431 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#3432 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3433 |
|
Raczkowanie
|
Magda-nigdy więcej
|
#3434 |
|
Raczkowanie
|
A jakieś śmieszne opisy związane z weekendem ? ;-)
|
|
|
|
#3435 |
|
Rozeznanie
|
"...jak często się boje i czuje się nikim..."
Cokolwiek się zdarzy pokonam swój lęk. ChWiLo!! PrOsZe BaDz WiEcZnA!! lecz to jest tylko wspomnienie.` cierpliwość jest brama do rozkoszy...umysłu i ciała... "smieje sie prosto w twarz wszystkim szmata...." `Ja też mam przecież serce, którego często nie chcesz` ZjadłaśPigułeWKibluPotemJ eszczePół,TakimWłaśniePan iomPokazujeKciukWDół
|
#3436 |
|
Raczkowanie
|
Witam
mam prośbe..potrzebuje na teraz opisy by usweioadomić przyjacielowi którego kochalam... i kótry olał moje uczucie... I w dalszym cioagu mnie zlewa... ze nie zaluje ze z tego nic nie bylo albo ze kocham teraz kogos innego i jestem naprawde szczesliwa... a jago mam poprostu w d*** za to jak sie zachowywal i zachwuje... Bardzo prosze: potrzebuje pilnie
|
|
|
|
#3437 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
* I need someone to let me be just who I am inside / Potrzebuję kogoś kto pozwoli być mi taką właśnie jaka jestem w środku * ... but I mean nothing to you and I don't know why / ale nie znaczę dla Ciebie nic i nie wiem dlaczego A teraz mój ulubiony * endorfiny ... najlepiej zaraz endorfiny to hormon szczęścia
|
|
|
#3438 |
|
Raczkowanie
|
Następna porcyjka ode mnie
- Pragnę byś znów, kochał mnie tak, jak kocha się raz .. - Karmiłeś mnie kłamstwami .. - Nie umiem znów powiedzieć Ci - kocham cię. - Zbyt trudne jest dla mnie życie z dnia na dzień .. - Czy nie lepiej byłoby tak poprostu wyjść, i zatrzasnąć drzwi? - Ten ból staje sie obłędem .. - To uczucie nigdy sie skoczny, zbyt silne jest. - Chciałabym, tak bezwiednie poczuć dotyk Twoich ust .. - Prosze pozwól mi, na chwilę stać sie nią .. - Nie chce już kochać, nie chcę juz cierpieć .. - Dzisiaj mnie kochasz, jutro nienawidzisz .. - Nie mów 'Kocham' jeśli nie jesteś pewien .. - Wspomnienia jak bumerang wciąż wracaja .. - Tysiące pytań przywiał wiatr .. - Ona ma siłe, nie wiesz jak wielką .. - Zrozumiałam, że trzeba walczyc i nigdy nie poddawać się .. ! - Tym razem nie wywiesze białej flagi, będę walczyć! - Nie zniszczysz mnie, jak feniks z popiołu wstane, odrodze sie .. |
|
|
|
#3439 |
|
Raczkowanie
|
Keep holding on, cause you know we'll make it through...//Trzymaj się, bo wiesz że poradzimy sobie...
Just stay strong, cause you know I'm here for you...//Po prostu bądź silny, bo wiesz że jestem tu dla ciebie... There's no other way, when it comes to the truth, so keep holding on..//Nie ma innego wyjścia, gdy prawda wychodzi na jaw, więc trzymaj się.. Hear me, when I say, when I say I believe...//Słuchaj mnie, gdy mówię, gdy mówię wierzę... Nothing's gonna change, nothing's gonna change destiny...//Nic się nie zmieni, nic nie zmieni przeznaczenia... Whatever's meant to be, will work out perfectly...//Jakiekolwiek miałoby być, będzie działało perfekcyjnie... You're not alone, together we stand, I'll be by your side...//Nie jesteś sam, razem staniemy, będę po twojej stronie... So far away, I wish you were here, before it's to late...//Tak bardzo daleko, chciałabym abyś był tu, zanim będzie za późno... With you by my side I will fight and defend...//Z tobą po mojej stronie będę walczyć i się bronić...
|
#3440 |
|
Zakorzenienie
|
"Tylko nieliczni wiedzą,jaki mam kolor oczu."
Czy posiadcie coś podobnego ?
|
|
#3441 |
|
Zadomowienie
|
Pancza dziękuje
![]() macie jeszcze takie podobne? zeby wkoncu napisal cos a nie bawil sie w opisiki i ze niby ja mam wiedziec ze to akurat do mnie ![]()
|
|
|
|
#3442 |
|
Wtajemniczenie
|
no włacha, macie?:P
|
#3443 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3444 |
|
Zadomowienie
|
macie jakieś opisy że sie na kimś bardzo zawiodło?
albo że sie ktoś długo nie odzywa a my nie wiemy kompletnie czemu? z góry dzięki
|
|
|
|
#3445 |
|
Raczkowanie
|
Całe życie przed tobą, więc doświadczenia zbierasz
Dlatego patrz dokładnie w kim przyjaciół wybierasz Twierdzisz, że jesteś wporządku, a na koleżkach przekręty Prosto w oczy słodkie słowa, w plecy metalowe pręty Widzisz, świat z palca wyssany, świat karmiących się kłamstwami Byla piekna,przezroczysta a na imie miala czysta ze 40% miala moze mniej ![]() i jeszcze raz ponawiam pytanie. jeśli opis jest zbyt długi a nie mieści się w ramce, to jak można go ustawić? O ile w ogóle można pionowo też się cały nie zmieści. Z góry dzięki.
|
|
|
|
#3446 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3447 |
|
Raczkowanie
|
prosiłabym o jakieś opisy związane z super weekendem i z imprezą ;-)
|
|
|
|
#3448 |
|
Zakorzenienie
|
Spalanos mos tluszczos
_na wznak.muczos na***os senioritos? ![]() łona <3 ![]() twist & shout! // kręć się i krzycz! (beatlesi jeaa! ) stare to, ale jare ![]() none but yourselves can free our minds.. // nikt prócz was samych nie może uwolnić waszych myśli 'nie fajnie jej z tym. nie pytaj czy jej fajnie. !' jak długo zostają w nas pierwsze miłości.. mimo wszystko. Kukuryka kichnęła na moje kolano,a ja spadłam z krzesła i rzekłam:"O". kto mnie ugryzł w usto? Me and the girls gonna shake the room! // Ja i dziewczyny, będziemy trząść pokojem Get your boys, gonna make some noise! // Bierzcie swoich chłopaków, narobimy hałasu Come come my lady, you're my butterfly! // Chodź, chodź moja pani, jesteś moim motylem I wish I were what I was when I wanted to be what I am now. // Chciałabym być tym, kim byłam, kiedy chciałam być tym, kim jestem teraz (zagmatwane trochę.. ale prawdziwe)
|
|
|
|
#3449 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3450 |
|
Raczkowanie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:03.

ale zeby one nie byly takie wprost... 

;( ;( ;( niechce tego i chce zeby wiedzial ze mi zalezy po mimo tego ze czesto Go ranie !! plis