|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3751 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy marzec 2016 :) -cz. IX :)
|
#3752 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam całe uda i tyłek w rozstępach, wcześniej mi nie przeszkadzały, wychodziłam na plażę w stroju kąpielowym. To co to te kilka dodatkowych pręgów. Jak bedzie źle, to najwyżej zainwestuje w strój jednoczęściowy lub majty z wysokim stanem.
|
|
|
#3753 |
|
Zadomowienie
|
Też mam rozstępy.. Duuużo rozstępów
na boczkach największe, uda, nawet pod kolanami mam
|
|
#3754 |
|
Zadomowienie
|
I jak ten bio-oil, fajny? Bo kupiłam 60ml i przerzucę się na niego weekend bo wykańczam mojego palmersa
![]() U mnie bez rozstepów, mam cichutką nadzieję że już tak zostanie ale smaruje się codziennie po kąpieli i w ogóle ja mam śmieszny brzuszek, bardzo nisko całą ciążę więc nawet nie zauważę tego "obniżania" brzucha przed porodem
|
#3755 |
|
Zadomowienie
|
ja to samo odkad sie wypierdzielilam na motorze to juz mam inne podejscie do swiata, zostal mi juz tylko kask ktory by wypadalo za jakis czas sprzedac zawsze to jakis grosz wpadnie ale ciagle mi go szkoda bo tak mi sie podoba z wygladu i mam sentyment
teraz sie prubuje zmobilizowac urodzic wydobrzec i isc na prawko zeby jezdzic sobie samochodem i nie byc zalezna od tz ale nie wiem czemu mam jakis strach w sobie juz nawet przed jazda autem ;/
Edytowane przez fjolek Czas edycji: 2016-02-05 o 10:06 |
|
|
|
#3756 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko te żywe czerwone straszą i wątpię że do lata zbledną :-D
|
|
#3757 |
|
Raczkowanie
|
Tam chodziłam na szkołę rodzenia bo była w niedziele a tylko niedziela u nas chodziła w grę
|
#3758 |
|
Wtajemniczenie
|
Mi najbardziej nogi na udach posiekalo a moj mąż zapatrzony w brzuch mowi no i co z tego i caluje glaszcze brzuszek
cieszy mnie to ze nie oczekuje ode mnie ze bede wyglądać jak z Photo shopa wyciagnieta i tylko mu mowie ja schudnę ja schudnę nie zostane taka a on tylko weź przestań w ciąży jesteś ![]() Ten filmik z brzuchem szok nie wiedziałam ze tak mozna ja tez się trzymam marca rękami i nogami jak fasolka napisala moze dlatego ze jeszcze w swoim otoczeniu nikt w innym miesiącu nie wystrzelił niz mial ![]() No z torebka to jeszcze pikus wczoraj mówili ze kolez porwał dziecko przy matce 4letnie zaczął uciekać wlozyl do kubka na śmieci i zaczął patykiem bic a potem ugryzl w policzek!! No masakra co sie na świecie dzieje!! |
|
|
|
#3759 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale fajnie się wchłania, pięknie pachnie i brzuch nie swędzi. Cytat:
|
|
|
#3760 |
|
Konto usunięte
|
Darkanddark;- a co to za krem? Jeśli chcesz to ja mogę polecić z czystym sumieniem, olejek z alterry na noc, z pestek granatu.
Po wieczornym myciu, na lekko wilgotną cere , nanosisz odrobinę (rozgrzewasz w rękach kilka kropel i przykładasz do twarzy lekko wklępując ) a z kremów na noc, to mi podpasował z perfecty biolaser fioletowy, on dla dojrzałych pań co prawda, ale ja takie stosuje, przynajmniej widać efekty.Ogólnie to ja mam duzo mazideł- raz w tygodniu stosuje retinol(wiem ze niby nie wolno, mi nic nie szkodzi tylko na ++), raz w tygodniu ten olejek z alterry, i 2 kremy z eveline i ten z perfecty, naprzemian. Pod oczy znalazłam swój idealny krem (próbowałam chyba wszystkie istniejace na rynku, oprócz tych 300 zł+) z Ziaji z bławatkiem . A krem na dzien to Olay total efect, super! |
|
|
|
#3761 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
http://allegro.pl/baby-ono-recznik-k...481768101.html są naprawdę mięciutkie
|
|
#3762 |
|
Zakorzenienie
|
Nadia, mój krem pod oczy nr 1 to clinique all about eyes.
![]() A na dzień to iwostin intensywnie nawilżający, super jest.
|
|
#3763 |
|
Zadomowienie
|
Teraz sobie przypomniałam, że mąż mi opowiadał, że jego kuzynce próbowali niedawno DZIECKO ukraść z auta! Stanęła na skrzyżowaniu i podbiegło dwóch gości ale nie zdołali wyszarpać małego z fotelika! Prawdopodobnie im chodziło o kasę bo jej "teść" jest kierownikiem banku..
|
|
#3764 |
|
Wtajemniczenie
|
Dark co Ci sie stalo wtedy? Ogólnie wypadki na motorze to mega niebezpieczne bo przy takiej prędkości to często gęsto jest to najgorsze, ja raz w zyciu jechałam z kolega miało byc do 100km max... Yhmmm 220 bylo a ja wszystkie modlitwy zmowilam, zeszlam nogi jak z waty i powiedziałam nigdy w zyciu! W ogóle nie lubię adrenaliny.. Karuzel i zjeżdżalni w aqua parku
jakos tak się dusze i nie mogę powietrza złapać a nie mówiąc o skoku na spadochronie itd moj Extreme to jazda na snowboardzie gdzie mam kontrole nad prędkością hehe
|
|
|
|
#3765 |
|
Konto usunięte
|
Bonku- słyszałam w radio to jest jakiś psychopata, uciekł ze szpitala.
Ja kupiłam krem z Isany czerwony, i powiem że lepszy niz ten z babydream dla mam. Szybciej się wchłania i bez tych dziwnych drobinek. Nie smaruje się codziennie, tak ze 2 dni w tygodniu zapomne
|
|
|
|
#3766 |
|
Wtajemniczenie
|
Ewa jakie imię dla córeczki bo nie widzę chyba ze na zdjęciu zalaczonym bylo ale z kom mi sie nie wyswietla
![]() Wczoraj sie kapalam w końcu w nowej lazience cieplej nie w piwnicy mowie Wam szaleństwo zwerbowalam Pana do siebie na budowę i w poniedziałek zacznie nam układać plytki w naszym domku |
|
|
|
#3767 |
|
Zakorzenienie
|
Diewczyny zmieniło się w klubie . Olgietka oddała mi zarządzanie - więc jak ktoraś by chciała dolączyć to do mnie zmieniłam na 1 stronie
|
|
|
|
#3768 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja po kapaniu mam taka susza szorstka skore na nogach ze szok wczoraj kupiłam Leosiowi oliwke z hipp i rzeczywiście super się wchlania zakochałam sie
nie wiem czy wystarczy dla niego ale za 15zl to tez 2bym miala rossmanowe.. No ale tej tlustej powloki nie zdzierżę
|
|
|
|
#3769 |
|
Konto usunięte
|
Bonku;- ja pamietam że kolega mojego męża kupił motor i przyjechał do mnie pochwalic się, też powiedziałam że nigdy w zyciu. A za jakiś czas mąż kupił, ale mój mąż jak jedzie ze mną to b.ostrożnie, bo wie że później może być meeeega awantura, psychozy i tydzień dyspenzy
![]() Też nie przepadam za sportami ekstremalnymi, ze zjeżdżalni w basenie nigdy wiecej nie zjade po tym jak sie topiłam Fjolek- to Ty też motorowa laska? ![]() ---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ---------- polly_- miałam ten krem, to znaczy miniatiurkę (dostałam) . Tak, zgodze się jest świetny, ale za drogi, dla tego szukałam tańszej alternatywy. No i ten z ziajki (bo wypróbowałam wszystkie z ziaji i były bleee) mi super nawilża i nawet lekko rozświetla. a z Iwostin mam na przebarwienia, szczerze to nie działa. Staram się nie wydawać dużo kasy na kosmetyki, dla tego jak znajdę fajny tani, to jestem mega dumna i szczęśliwa z siebie |
|
|
|
#3770 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczeta wyruszam wlasnie po kolezanke ciezarowke z tz i na dzidkowe zakupy. Bez zamowionego wozka nie wracam!
Milego dnia. |
|
|
|
#3771 |
|
Konto usunięte
|
Bonku;-ja mam ta oliwkę z babydream, smaruje się nią na mokro pod prysznicem, póżniej właże do swojego szlafroka, który wsiąka wilgoć, a wtedy dopiero krem. Inaczej oliwki nie stosuje, bo nie dość że skóra taka tłusta, to jeszcze później ubrania, piżama czy co tam ubiore
---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ---------- Ja musze kupić jeszcze fotelik samochodowy,nosidełk, bo ten wózek to 2w1, nie chce chyba uzywanego bo mam jeszcze po Igorku. I leżaczek bujaczek, uparłam się na Tiny Love i chyba kupie nowy, bo nie moge już dłużej czekać na okazje
|
|
|
|
#3772 |
|
Zakorzenienie
|
Coś poważnego?
Jak nie chcesz nie pisz
|
#3773 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3774 |
|
Zakorzenienie
|
Ja właśnie uwielbiam ziaję i z Pl zawsze przywożę zapas
kolejny bolesny skurcz.. ała.. i to dość dłuugi..Sprawdziłam sobie wyniki wczorajszego badania i toxo nadal ujemne Ciekawe jak wyszły wyniki, które robiłam 3 tygodnie temu w szpitalu..
|
#3775 |
|
Zakorzenienie
|
Pochwalę się nowym tworem, jeszcze nie skończony, ale może ktoś zgadnie co to będzie ?
|
#3776 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3777 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a przecież nie będę w ponad 300tys.mieście dzwoniła po przychodniach i pytała "a przepraszam czy Pan/Pani wypisuje skierowania itp.?", żeby zmienić lekarza. Więc nie wiem co ma do tego korupcja i chodzenie do prywatnych lekarzy.Cytat:
Cytat:
Cytat:
Kciuki za furę! |
|||||
|
|
|
#3778 |
|
Zadomowienie
|
Ja nigdy bym na motor nie wsiadła, i jak byliśmy w parku rozrywki Prater to weszłam tylko na jedno bardzo lajtowe urządzenie na pontonach
![]() Malinka nie wiem- lala? królik ?
|
|
#3779 |
|
Zakorzenienie
|
Malinka - mnie się nic poważnego nie stało, prócz mocno obitej #upy i ud. Motor ucierpiał okropnie, rozsypał się w drobny mak :-( naprawa kosztowała mnie kilka tysięcy. Najbardziej bolała jednak duma :-P
Tz miał wypadki kilka razy, w pracy czasami wołają na niego robokop bo ma obie ręce z bliznami i blachy w nich.. Podziwiam go, bo mnie wystarczył jeden dzwon i juz respekt i inne podejście do motora, a on bez urazu dalej jeździ. Nadia - moja mama używa właśnie tego kremu pod oczy z Ziaji i mówi że jest do bani :-P chociaż ja nie wiem jakiego efektu ona w sumie oczekuje. Teraz używam Bielenda Esencja Młodości na noc. Nie był jakiś drogi, bo 20zl ale ma fajne opinie i bardzo na niego liczyłam. Szukałam go 2 tygodnie po drogeriach :-/ A tu taki zawód. Ja mam problemowa cerę, bo ledwo zszedł mi trądzik młodzieńczy, ale skóra dalej jest bardzo podatna, po tym kremie zaraz zaczęły mi wylazic na czole placki i grudki.. Nienawidzę mojej twarzy, mam 24 lata a wyglądam jak zmęczona życiem 40stka. Przebarwienia, blizny, skóra ciągle jakby walczyła z trądzikiem, zmęczona, jakąś taka szara. A zmarszczek jako tako nie mam, tylko ona nie jest taka świeża i promienna jak powinna być u młodej kobiety. Jakby mogła krzyczałaby "pomocy" :-P Ale z drugiej strony ja nie mam czasu i kasy żeby zgłębiać się w tematy kosmetyczne, przeszukiwać fora żeby dowiadywać się co mogę zrobić żeby było lepiej Wiem, bez odpowiedniej wiedzy i kosmetyków nic nie zadziałam, ale ja się już trochę zraziłam bo co nie kupię coś nowego to twarz wygląda coraz gorzej :-P
|
#3780 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Znalazłam super bloga kobiety i filmiki na youtube. I to moje pierwsze podejście do szydełkowej maskotki, bałam się, że będzie gorzej, ale jest ok Chociaż do ideału mu brakuje wiele, ale to i wina włóczki jaką mam i szydełka (robię podwójną nitką, na cienkim szydełku,ale daję radę )
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:29.

ja mam całe uda i tyłek w rozstępach, wcześniej mi nie przeszkadzały, wychodziłam na plażę w stroju kąpielowym. To co to te kilka dodatkowych pręgów.
Jak bedzie źle, to najwyżej zainwestuje w strój jednoczęściowy lub majty z wysokim stanem.
na boczkach największe, uda, nawet pod kolanami mam
+
ale smaruje się codziennie po kąpieli i w ogóle ja mam śmieszny brzuszek, bardzo nisko całą ciążę więc nawet nie zauważę tego "obniżania" brzucha przed porodem 

I leżaczek bujaczek, uparłam się na Tiny Love i chyba kupie nowy, bo nie moge już dłużej czekać na okazje