|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3841 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Mamy marzec 2016 :) -cz. IX :)
Ja też się zbieram do tego sprzątania jak pies do jeża. W tym tygodniu jeszcze do pracy latalam ale w przyszłym mam nadzieję coś ogarne już tak na porządnie.
A do fryzjera idę 11 lutego czyli miesiąc przed. A później to pewnie jakoś w połowie kwietnia. Wysłane z mojego HTC Desire 610 przy użyciu Tapatalka
|
|
#3842 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nadal ten sam kolor. Kiedyś malowalam na czekoladowy ale to jakieś 4 lata temu Używam farby z joanny za 6zł przed świętami byłam u fryzjera, byłam zadowolona z koloru ale utrzymywał się krócej niż po moim farbowaniu. To nic trudnego. 😉
|
|
#3843 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3844 |
|
Rozeznanie
|
Boziuuu dziewczyny ja to jestem naprawdę anty talencie
chciała Wam pokazać zdjęcie i znów gdzieś wkleiłam i nie mogę znaleźć ![]() Moonunit mi też się podoba chociaż bardziej podoba mi się model XA ale nie można odwrócić spacerówki. Czytałam pełno opinii i koleżanka kupiła ten model i jest bardzooo zdowolona także teraz muszę gdzieś za fajną cenę znaleźć i zamówić
|
|
|
|
#3845 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3846 |
|
Zakorzenienie
|
Gosza, ale super! Będzie śliczny pokoik
|
|
|
|
#3847 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() Dawno mnie nie było . A tu tyle się wydarzyło Kalina - Wielkie Gratulacje ! ![]() My już tylko czekamy na łóżeczko i jesteśmy gotowi Jesteśmy w 34 tygodniu Zastanawiam się kiedy zacząć się pakować Teraz wizytę mam 15 lutego Muszę się przypomnieć co to GBS bo lekarka nic nie wspominała
|
|
|
|
#3849 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie każdy lekarz chętnie wypisuje skierowania na badania. Mój mógłby mi wypisać ale musiałabym przyjeżdzać drugi raz do przychodni 35km w jedną stronę bo w prywatnym gabinecie nic nie wypisze mi na refundację, więc dla własnego wygodnictwa robię badania odpłatnie i mam w nosie czyjąś łaskę po to zarabiam pieniądze żeby potem w takich sytuacjach móc z nich korzystać, a jeśli dodatkowa kasa miałaby zmienić coś na lepsze to w "kieszeń" też bym dała Cytat:
![]() Gosza śliczne mebelki, będzie pięknie
mąż i żona 26.07.14 Marcelek <3 18.02.16 Edytowane przez monikmi Czas edycji: 2016-02-05 o 14:13 |
||
|
|
|
#3850 |
|
Rozeznanie
|
Dziękuję Ktoregos_dnia
podjął męską decyzje (ale dumna byłam bo cały czas jak o coś pytałam to było wszystko obojętne)to ten zielony z futerkiem ![]() http://www.tomi.pl/x-lander-x-move-2...spacerowy.html ---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:21 ---------- Dziękuję Monikmi
|
|
|
|
#3851 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajnie, że masz to z głowy, a wózek jest bardzo ładny i duży kosz ma |
|
|
|
|
#3852 |
|
Zakorzenienie
|
Gosza
piękne meble |
|
|
|
#3853 |
|
Rozeznanie
|
Diablica a pro po sprzątania to ostatnio jak już nie mogłam patrzeć na ten bałagan w domu bo jeszcze remont był to mój sam zaproponował aby zadzwonić po jakąś panią sprzątającą... Najpierw się zdenerwowała że jeszcze będę płacić obcej kobiecie a później sobie pomyślałam że on wcale nie chciał źle tylko mnie oszczędzić. M dużo pracuję i tak dla mnie specjalnie po nocach pokój malował a rano do roboty ahhhh jak ja mu się odwdzięczę
![]() I zdrówka Ci życzę jak masz okazję to śpij i odpoczywaj i nie miej żadnych wyrzutów!!! |
|
|
|
#3854 |
|
Zakorzenienie
|
Gosza super wózek
![]() I mebelki ![]() Btw, białe łóżeczka chyba u nas królują A mój wózek już do mnie jedzie i jutro będę go miała na mieszkaniu Od razu jak mąż przywiezie to rozpakowuje go i będę jeździła po mieszkaniu
|
#3855 |
|
Rozeznanie
|
Dzięki Moniaaa i Malinka
![]() Matko co raz bardziej do mnie dochodzi że to już tuż tuż ![]() A co do depilacji bożenki to ja też chodzę na wosk ale robi to moja przyjaciółka bo jest kosmetyczką i mówiła że miała dużo dziewczyn w ciąży które też przychodziły. Oczywiście jeśli wcześniej nie robiłyście depilacji woskiem to lepiej sobie odpuścić bo skóra różnie się zachowuje |
|
|
|
#3856 |
|
Konto usunięte
|
Darkanddark;- ja z polecenia w sumie to też kremu nie dobrałam, testowałam na sobie wszystko. Może twoja mama ma juz dojrzała cerę, i ten krem nie jest odpowiedni. Jakbym wywaliła sie nie daj Bóg na motorze w życiu bym więcej nie wsiadła, ale to ja dzikuś-strachus
![]() Też miałam isć do koleżanki, ale mi się nie chciało. benka99- a gdzie na podkarpaciu mieszkasz jeśli nie tajemnica? trzydziescidwa;- 299 zł. to ja bym dała za taki leżaczek, bo na allegro drożej. Dzieki, będę czekac na te okazję . Jesu to takie miłe, uswiadomiłam sobie że zazdroszczę Wam, za mnie juz od 13 lat nikt nic nie zrobi, nie załatwi, nie pomoże (oprócz męża od 8 ) A fajnie tak czasami poczuc się mała dziewczynką, której mama pomoże ehhh, posprzata ugotuje, przytuli marta1986222;- a ja wyleżałam się poszłam na spacerek do Biedry, znów kasę wydałam :/ i tyle mojej aktywności na dziś. Jeszcze obiad, rybę zrobię + frytki dla męża, a sama zjadłam jajecznicę z pomidorami konserwowymi , ale mam smaki ![]() sloneczko4477;- to Ty w summie na luty termin masz nie na marzec, tak? Bo jeszcze 3 tygodnie i to w lutym skończysz? caro_83;- ja też wosk planuje po porodzie, teraz "lustereczko powiedz przecie... "Karolina_91;-ja próbuje mieszać, ale nie dużo, jakoś srednio mnie to fascynuje trochę mam stracha . gosza- wow!!! malinka- śliczny króliczek, zazdroszczę tych zdolności, ja nie dość że leń, to antytalnet również do tych spraw mooonia - ale to jest masakra! co te lekarze sobie wyobrażają?a ten lekarz nie ma czasami priv gabinetu i nie zachęca w ten sposób skorzystać z jego usług prywatnie?! Bo to by świadczyło właśnie o chamstwie i cwaniactwie lekarzy . Nie wiem u mnie w miejscowości, mam 5 ginów do wyboru na NFZ, i tylko jeden ma złe opinie. Edytowane przez 201704101323 Czas edycji: 2016-02-05 o 14:51 |
|
|
|
#3857 |
|
Zadomowienie
|
Gosza prześliczne mebelki, będzie piękny pokój
![]() Ja chyba idę się zdrzemnąć bo jakaś senna jestem. ![]() Emma w blond Ci chyba lepiej U mnie też już przydałoby się farbę położyć
|
|
#3858 |
|
Rozeznanie
|
Dzięki Nadia
kolor wózka zielony taki khaki ciemny ![]() Co do zdjęć to jasne że pokaże tylko od razu uprzedzam że to nie będą nie wiadomo jakiej super jakości bo sami będziemy sobie robić a raczej będziemy się wygłupiać bo mój tak nie bardzo lubi ale pamiątka musi być!!! |
|
|
|
#3859 |
|
Wtajemniczenie
|
Gosza meble zobacze jak bede na kompie ale jak dziewczyny piszą ze śliczne to na pewno takie sa
Moniaaa pamiętam nasza rzadze i pożądanie zagladniecia do ogarniętej bozenki i ten zawód za każdym razem A teraz jak juz zaglądają to moja juz nie taka jak kiedyś bo gole sie na czuja haha---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ---------- Emma dodalas zdjęcie w brązie? Musze to zobaczyć wyslij mi na fejsa bo przed oczami mam to zdjęcie z klubu jak pytalas czy w tej sukience mozesz iść slodka blondyneczka i brązu sobie nie wyobrażam
|
|
|
|
#3860 |
|
Zakorzenienie
|
Gosza, super mebelki!
![]() U nas prawie koniec porządków. Kuchnia ogarnięta, w salonie tż podłącza telewizor i komputer. jeszcze tylko stół wniesie i będzie git.
|
|
#3861 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3862 |
|
Konto usunięte
|
Emma a naturalnie to Ty blondynka czy brunetka w końcu? Mi wyglądasz na blondynke z natury. Nigdy nie rozumiałam naturalnych blondynek które w brunetki przefarbowują się?
|
|
|
|
#3863 |
|
Rozeznanie
|
Dzięki Mamuśki za opinię na temat mebelek
Polly widzę że już też ku końcowi z remontami ![]() Robię ciasto z kaszy jaglanej nigdy jeszcze tego nie jadłam zobaczymy co to wyjdzie ![]() Później mam w planach zawieźć tą suknie do pralni
|
|
|
|
#3864 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez przed porodem musze obciąć włosy bo mnie mega wkurzają takie długie, skróce do obojczykow, szybko odrosną
|
#3865 | ||
|
Zakorzenienie
|
Jak robisz ten ryż bo nigdy nie robiłam a ostatnio naszła mnie chęć, a w necie tyle przepisów...
Cytat:
Choć ze mnie naturalna brunetka. Cytat:
Nie widzę niestety zdjęć... Nadia a jak Twoja sesja? Miałaś kiedyś robić i nic nie pisałaś potem. Ja tez muszę zrobic sobie zdjęcia z moimi chlopakami, to ostatni dzwonek. |
||
|
|
|
#3866 |
|
Zakorzenienie
|
Już koniec. Zostały tylko okna do umycia i karnisz do powieszenia w salonie.
|
|
#3867 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:35 ---------- też bym zjadła taki ryż z jabłkami ---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:35 ---------- Zuzia powiedziała że idzie lezakowac,robię herbate a ona już spi na kanapie.
|
|
#3868 |
|
Zadomowienie
|
Zakupy trwaly zaledwie godz a ja padlam jak pies pluto. Ostatnio bez drzemki.w dzien nie daje rady wiec godz spania po ppwrocie sie nalezala
kupilam resztki rzeczy dla siebie i malenstwa w hurtowni, cebuszkw do karmiienia bo.bwdac ostatnio o kolezanki widzialam jak super sie sprawdza zamowilismy wozek jeden bardziej prostych bebetto vulcano , lekki zwrotny i juz szczegolnie nie chcialo mi sie jezdzic po sklepach zostaly klapki kapielowe do szpitala kupic i chyba bedzie wszystko. No i jeszcze mala sterta prania i prasowania
|
|
|
|
#3869 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a 6 zł to rzeczywiście cena zawrotna ja farbuję taką za 20, ale też nie ma co porównywać do cen u fryzjera.... ostatnio mnie naszło na powroty do rudości, kiedyś ciągle byłam ruda marchewa ![]() Cytat:
a mama i teściowa to dobre instytucje Cytat:
mama to naprawdę super instytucja...Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ---------- a no i zapomniałabym, Gosza cudne mebelki!! łóżeczko boskie, ja też mam białe ![]() a wózek ekstra, widziałam tą tkaninę z futerkiem, mocno oryginalna
|
|
#3870 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() normalnie cieszę się jak dziecko
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:04.

hehe Zmieniłaś kolor czy dalej ten sam? Ja bym się bała sama sobie farbować
Używam farby z joanny za 6zł
przed świętami byłam u fryzjera, byłam zadowolona z koloru ale utrzymywał się krócej niż po moim farbowaniu. To nic trudnego. 😉

A teraz jak juz zaglądają to moja juz nie taka jak kiedyś bo gole sie na czuja haha
Choć ze mnie naturalna brunetka.
mama to naprawdę super instytucja...