|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3451 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg - Część II
*Nie jest ważne w życiu, żeby nie upaść, ale żeby podnieść się po każdym upadku
*Nigdy nie mów "nigdy" i zawsze mów "nie zawsze" *bądź jak kamień, stój, wytrzymaj! *Jeśli nie udało Ci się coś, czego bardzo chciałaś, to znaczy, że czeka Cię jeszcze coś lepszego *Może jutro będzie lepiej, a juz na pewno inaczej ... *Rób wszystko, żeby zrealizować marzenia, ale nie krzywdź innych po drodze. – Jak się nazywają te małe, których jest po sto we wszystkim? –Chodzi ci o procenty? "myślała, że został już tylko na fotografii z twarzą bez oddechu, tymczasem on jej tłumaczył, że wieczność jest tylko jedna..., że tylko nieobecni są najbliżej" |
|
|
|
#3452 |
|
Przyczajenie
|
Kilka wersów z piosenek SoaD'u...
=> Now I know how I feel when I'm around You... = Teraz wiem jak się czuję gdy jestem obok Ciebie... => Stars in their place, mirror your face. I have to find you my innervision. = Gwiazdy są na swym miejscu, odbijają twą twarz muszę cię odnaleźć, swą wewnętrzną wizję. => Somewhere, between the sacred silence and sleep. = Gdzieś tam, miedzy świętą ciszą i snem. => I've got nothing to gain, to lose... = Nie mam nic do zyskania, nic do stracenia. => Dreams are made winding through my head... = Sny wiją się w mojej głowie. => In the end it all goes away... = Kiedyś w końcu to wszystko minie. => Here you go create another fable... = Tworzysz kolejną bajkę. => I cry, when angels deserve to die... = Płaczę gdy anioły zasługują na śmierć.
|
|
#3453 |
|
Zadomowienie
|
Myślę, że z tego wybierzecie coś ładnego na opisy:
Zapachniało powiewem jesieni Z wiatrem zimny uleciał słów sens Tak być musi, niczego nie mogą już zmienić Brylanty na końcach Twych rzęs Tam, gdzie mieszkasz, już biało od śniegu Szklą się błotem jeziorka i błota Tak być musi, już zmienić nie zdoła niczego Zaczajona w Twych oczach tęsknota Wróci wiosna, deszcz spłynie na drogi Ciepłem słońca serca się ogrzeją Tak być musi, bo ciągle tli w nas się ogień Wieczny ogień, który jest nadzieją... |
|
|
|
#3454 |
|
Raczkowanie
|
*Przepraszam?? Mówi się błagam o przebaczenie
*Małe jest piękne- duże przyjemne... )) *Zesłał ją Pan na ziemię by siała zamęt i zniszczenie... *Z.I.O.M.- Zwinny I Oczytany Młodzieniec ;-)
|
#3455 |
|
Raczkowanie
|
misia_TKA po prostu sliczne
- masz moze wiecej podobnych ?nigdy Ciebie dość ;* i just wanna be the one in your eyes. parę słodkich słow, by móc spokojnie dzien zaczynac ![]() chociaz nie ma Cie czesto, jestes tylko dla mnie wiem, bez Ciebie nie zasnę nie pamietam juz, ze byl ktos inny stare, ale jare; p
|
#3456 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ta piosenka jest przebojem imprezowym hehe ![]() ale to tak na marginesie ... ![]()
|
|
#3457 |
|
Zakorzenienie
|
a ja mam zawsze ze kocham mojego eM
|
|
#3458 |
|
Raczkowanie
|
'Udawaj że mnie kochasz
nie rozczarowujmy świata ' 'Po śladach twoich stóp kroczy moich szpiegów stu Znam twój każdy najmniejszy ruch ' 'znów płakałam wczoraj znów płakałam '
|
#3459 |
|
Raczkowanie
|
'Zagubiona droga, stracony czas.
Na zazdrość też. ' 'Bo dziś już nie ma nas, tylko ona, on. Dwa obce serca, każde chroni swój dom. ' 'To typowe gdy, coś idzie źle, Wszystkie dawne uczucia, wygasły już. ' 'To był twój plan Ten wymyślony inny świat ' smutne?
|
#3460 |
|
Rozeznanie
|
Hej!Chciałam jakieś opiski o szkole...że trzeba się za nauke wziąść...może macie jakieś??A ta piosenka o wódce była piękna przeźroczysta to kto ją wykonuje??
|
#3461 |
|
Raczkowanie
|
Hold on to your fears, cast them on me (Wszystkie swoje lęki zrzuć na mnie)
I'll be your cloud up in the sky (Będę Twoim obłokiem wysoko na niebie) 'll be your shoulder when you cry (Będę ramieniem, na którym możesz się oprzeć, gdy płaczesz) I hear your voices when you call me (Usłyszę Twoje wołanie, gdy mnie zawołasz) And when all hope is gone, I'm here (A kiedy odchodzi cała nadzieja, jestem tutaj) No matter how far you are, I'm near (Nie ważne jak daleko jesteś, ja jestem blisko) You have everything and you're still lonely (Masz wszystko i wciąż jesteś samotny) It don't have to be this way (To nie musi tak być) Let me show you a better day (Pozwól mi pokazać lepszy dzień) And when it's time to faced the storm (A kiedy nadejdzie czas, żeby zmierzyć się z burzą) I'll be right by your side (Będę tu, po Twojej stronie) I know we will survive (I wiem, że przetrwamy) And when it seems as if your end this growing near (I kiedy będzie tak, że przestaniemy rosnąć przy sobie) Don't you dare give up the fight (Nie prowokuj bym się poddała w walce) Just put trust on the sky (Tylko połóż prawde na niebie) )Sprzedajesz mi fałsz, nie widzę, choć wiem.
|
#3462 |
|
Rozeznanie
|
*Jak w tym świecie zamętu znaleźć czas na miłość?
*Zaklepuję miejsce w kolejce po miłość.. *Mój mały pałac płonie... *w oczach każdego tkwi siła duszy... *...tylko jedno spojrzenie wpłakało się w mą duszę... *Po wszystkich morzach Cię szukałam,całą ziemię zjechałam,a znaleźć Cię nie mogłam. *Takim błędnym kołem biegły me myśli,gdym chodziła i szukała.Stanęłam
|
#3463 |
|
Zakorzenienie
|
"...Płynące Z Głębi Serca, Zapisane Do Końca Życia... - Wspomnienia"
"Najważniejsze to być silnym - wicher silne drzewa głaszcze..."
|
#3464 |
|
Raczkowanie
|
Dzień pogania noc
Świtem purpurowym Ty jak czarny kot Kończysz łowy Nic mi do twych zdrad Chociaż dziwi, że Ich gorzkawy smak Ciągle kusi cię A gdy patrzę tak, śmiejesz się: Nic mi do twych zdrad Ale wiem Choć papierków po cukierkach Tu i ówdzie ślad Marzy ci się bombonierka Taka jak ja Niby nic, a jednak zerkasz Jak się dostać do pudełka Odkryć tajemnicę słodką Delikatnie zdjąć złotko Noc pogania dzień Szafirowym zmierzchem Tobie kocich gier Nie dość jeszcze Nic mi do twych zdrad Chociaż dziwi, że Ostry kolor kłamstw Nie razi cię |
|
|
|
#3465 |
|
żona
|
A jakies o smierci?
ze w tak mlodym wieku, tyle zycia przed nim..![]() Tydzien temu zaginal moj kolega ze szkoly... i dzisiaj jakas godzine temu znaleziono jego zwłoki w Wisle![]()
|
|
|
|
#3466 |
|
Konto usunięte
|
o ja.
spieszmy sie kochac ludzi... nic innego mi na mysl nie przychodzi.
|
|
|
|
#3467 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
ojej PaLLitQa ![]() Przykro mi Pokój jego duszy [*] - Przemienił się w pięknego Anioła, patrzy na was z góry...(albo odpowiednio zmienic) -Kolejna osoba z tego świata odeszła opuściła najbliższych i do nieba poszła... |
|
|
|
|
#3468 |
|
Zakorzenienie
|
*Choć zamknięte masz powieki w naszych sercach zawsze będziesz żył na wieki [*]
[wystapił już tutaj]
|
|
#3469 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
To straszne co się dzieje... I takie niesprawiedliwe jedyne co mi przychodzi do głowy: Cały czas jesteś... w kropelce łzy, w sakiewce serca schowanej głęboko... Spoglądamy w górę i czytamy z gwiazd. Bezchmurne niebo znaczy Twą twarz. Pamięć o Tobie wciąż sercach trwa, a po policzkach cicho płynie łza... „Dzień taki jak inny, nie byłeś niczemu winny..."
|
|
|
#3470 |
|
żona
|
dziekuje
zaraz jakis ustawie![]() Nie moge uwierzyc az sie trzese.. taki spokojny chlopak nie wiem co zawinil
|
|
|
|
#3471 |
|
Rozeznanie
|
Jesiennym wieczorem pod twym parasolem.
Spryskałam ciało wodą toaletową o zapachu zielonej herbaty i uciekam. zemnę marzenie jak kartkę papieru. [i nie pouczaj.] nie chcę królewicza na rumaku, nie chcę zamku i żyrandoli z brylantów. ciągle odpływam, jestem wiecznie nieobecna. świat realny przepływa mi przez palce. panna rozkołysanka. płaczę i czekam. wrzeszczę i narzekam. ale podoba mi się to. [A teraz zawiecha na kolejnych kilkanascie dni.] Mój pierścionek mówi: Lubię pieniądze, oryginalność i czerń. ...pazurami trzymam się za życia brzeg... Coś co mogło znaczyć coś, raczej już nie znaczy nic. Chowam się w tłumie idiotycznych kombinacji i poharatanych serc. Szukasz! Zaciszam ciszę nocną.
|
|
#3472 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3473 |
|
BAN stały
|
''otworz butelkę czerwonego wina, uwiedziesz mnie dzisiaj.."
|
|
|
|
#3474 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3475 |
|
Zakorzenienie
|
A sam widok to dla mnie za mało.
LustroMiałoDwieStronyJedn ąPustąIMartwąŻyciemZwanąD rugąPiekną-Marzeniem
|
#3476 |
|
Raczkowanie
|
Ja ostatnio mam na zmianę te dwa adresy:
www.pieron.pl/wyobory oraz www.naszbox. pl/?host=50781 |
|
|
|
#3477 |
|
BAN stały
|
_/\_
c', ) //\ .// | . ' \ / PiS || Mój obecny opis. Bez obrazy zwolenniczki PIS ![]() Najlepiej go skopiować i wkleić jako opis, bo jak wklejam to jakoś tak nie do końca jest poprawny. |
|
|
|
#3478 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3479 |
|
Wtajemniczenie
|
*Wszystko już było i wszystko jeszcze będzie.
*Kiedy znalazłem się na dnie, usłyszałem pukanie od spodu. *Bywa nieraz, że stajemy w obliczu prawd, dla których brakuje słów. *By dojść do źródła, trzeba płynąć pod prąd. *Dwa kieliszki wystarczą. Najpierw jeden, potem kilkanaście drugich. *Niestety, zadko koło zdarzeń obraca siła naszych marzeń.
|
#3480 |
|
BAN stały
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:06.

))
- masz moze wiecej podobnych ?

ze w tak mlodym wieku, tyle zycia przed nim..