|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3481 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg - Część II
hmmm a tak... ?
_/\_ c', ) //\ ,// | .' \ / PiS|| EDIT: też nie wychodzi, trzeba samemu powstawiać spacje ^^ LISTA: So don't you ever for a second get to thinkin' you're irreplaceable.! //więc nigdy, ani przez sekundę nie myśl, że jesteś niezastąpiony! miłość jest tak skomplikowanym procesem, jak rozkład plastiku ![]() czasami wolę być zupełnie sam, niezdarnie tańczyć na granicy zła...
Zatańczymy jak owady w zakurzonej żarówce, najlepiej na obcasach i po dużej wódce. Wyjedziemy gdzieś za miasto, odwrócimy się plecami, będziemy się poznawać ustami i palcami... studentka technologii chemicznej
|
|
|
|
#3482 |
|
Wtajemniczenie
|
zaraz coś pokombinuję w notatniku bo u mnie dalej jakieś takie dziwne znaczki wychodza. a co ma wyjść?
|
#3483 |
|
Wtajemniczenie
|
* "Samotność to w przekonaniu ludzi najgorszy sposób cierpienia."
* "Każda łza uczy nas jakiejś prawdy." * "Łza jest najdroższą perłą." * "Można milczeć i milczeniem kogoś ranić." * "Czasami mur obojętności staje się ścianą płaczu." * "Barwa jest cierpieniem światła." * "Nic tak nie rani, jak odłamki wspomnień." * "Nocą wszystko jest płomienne: gwiazdy, myśli i łzy." * "Cisza jest głosów zbieraniem." * "Wymowny wie co powiedzieć, mądry - co przemilczeć."
|
#3484 |
|
Rozeznanie
|
a jakies zabawne o odchudzaniu ????
![]() ja znam tylko "dbam o linię , a linia musi być gruba i wyrazista"
|
#3485 |
|
żona
|
Gdzie jest ten świat co miał być jak dziecka sen?
![]() ŻycieChoćPiękneTakKrucheJ estWystarczyJednaChwilaBy StracićJe ;( Siedząc w domu nie poznasz miłości. Wyjdź jej na spotkanie! Nie chowaj głowy w piasek, wyjdź życiu na przeciw! Jesienią rzucaj liśćmi w ludzi, których kochasz. |
|
|
|
#3486 |
|
Rozeznanie
|
Dziś nic mi się nie chce. I serce mnie pobolewa.
Stoję w bolesnym szpagacie. Pomiędzy "zostaję" a "nigdy więcej". Wrrr nie ma wyjątków! Tylko geje są tacy jaki powinien być każdy facet! Oto jest życie: nic, a jakże dosyć... Niepoważny stosunek do życia figla ci w końcu wypłatał. ekhm... dlaczego nad moim domem lata to stado bocianów...?? ![]() wszystko takie jakieś szare, rozmazane, nie moje... Fiuuuuuu to śmignął weekend, skubany sprinter ![]() On jest częścią mnie. A żadna moja część nie umarła. Definitywnie króliczek warty ścigania.
|
|
#3487 |
|
Zadomowienie
|
A macie może coś w stylu "Już was nie potrzebuję, dam sobie radę sama"
Najlepiej po angielsku. Przetłumaczcie mi to "Już was nie potrzebuję" Z góry dzięki
|
#3488 |
|
Rozeznanie
|
*"...jeszcze bedzie przepięknie,jeszcze będzie normalnie..."-
*nie oceniaj mnie ,ani dobrze ani źle...poprostu bądź... *szczęście polega na tym by z prostych rzeczy nie tworzyć intelektualnych labiryntów *Srebną igłą znaczysz swoje małe sny,w kieliszku marzeń topisz dni. *kluczem jest obietnica,otwiera drzwi do serca,z zimną krwią daje nadzieje,a potem ja uśmierca *Wyzwolić sie z węzów,oczyścić ze wspomnień-zapomnieć,tylko tańczyć *Rozrzucam korale wspomnień... *Nie ma cię i nie było.Jest noc. *Węże czarnych myśli tańczą w nerwosplotach. *Słowa jak lód.Myśli jak lód.Oczy jak lód.Serce jak lód-w bezkształtnej bryle uwięzione
|
#3489 |
|
Rozeznanie
|
Katyń...piękna scena.
|
#3490 |
|
Rozeznanie
|
Chcąc być czyimś przyjacielem, trzeba stać się godnym przyjaźni
Nie ma nic nie ma mnie niby cudownie ale wcale nie jest dobrze... ![]() Wierzyłam, że się uda, bo wiara podobno czyni cuda...podobno.... 'cisnienie rozsadza mi glowe i chce pic i wiem, ze nie wiem co robie' "...jak często się boje i czuje się nikim..." Dzika dzicz... -->"a to Polska właśnie" "...choć różni się dziś Twój świat coś jednak nas łączy..." Cokolwiek się zdarzy pokonam swój lęk.
|
#3491 |
|
Rozeznanie
|
'odurzony Piotruś Pan zwykle w centrum świata stał...'
gdy pełną szklankę wychylił znów, rosły mu skrzydła! bu, bu, bu! chodź tu tu tu! ;* one love, one blood ;* 'modny fiolet zdobi jej powieki, lecz to chyba nie makijaż..?' [ nie jesteś juz dla mnie taki wybitny!] kochany, lecą z drzewa jak dawniej kasztany... ![]() 'to nie ze mną tańczysz walca, choć ze mną pod kołdrą stykasz się udami...' 'moje włosy innego koloru, moje oczy nie niebieskie!' [ czy czy czy czy mozemy to nazwać końcem? ] Stoisz tak cicho Wiem choć nie patrzę Odchodzisz czuję Ale nie płaczę Moje serce Jest czarne, jest czarne jak dłonie palacza! 'it's such a shame our friendship had to end..' / jaka szkoda ze nasza przyjazn sie skonczyla [był lokalnym świetym w szarej dymu aureoli] 'ci, co kochają, sami sobie kształtują sny...' kiedy dzień się przemienia w straszną i zadługą noc.. ...bo za dnia nie grozi nic przed czym ja uciekam wciąż. za kilka lat świat ze snu zniknie jak mgła, pył i kurz" wiem, ze będziesz chciał, by było jak dawniej znów przyszlość to Twój największy wróg już mi lusterko z tym pana zdjęciem tez nie pomoże! Pan główną rolę gra w każdym śnie... śliczny obcy pan w mym serduszku tkwi! :P śliczny obcy pan oczko puścił mi! :PP lecz każdego dnia, gdy widzę go nie idzie sam ![]() tylko nocą już, mogę o nim śnic... obiecam że dopóki żyje, zaden inny nie bedzie tym!
|
#3492 |
|
Rozeznanie
|
O tak, dlatego dobrze zapadł mi w pamięć ten tekst
|
|
#3493 |
|
Zadomowienie
|
I don't need you anymore.
|
#3494 |
|
Rozeznanie
|
*Wspomnienia są jak balsam dla rąk...
*Samotność działa coraz silniej *Gdzieś na końcu świata odnajdę się,chyba chciałabym już tam być *Nie patrząc sobie w oczy,w poszukiwaniu ściany *Zapomniałam dawno jak to jest o migdałach śnić... *W wyszeptanych słowach...nawet tutaj nie ma mnie *A w małym pudełku trzymam biedronki na szczęście *Gubiąc siebie trudno cokolwiek powiedzieć... *Spójrz, zmieniam się, pędzący czas dotknął mnie!
|
#3495 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3496 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
wszystkie twoje opisy, ktore wstawilas w tym watku sa cudne. *Bądź zmianą, którą chcesz zobaczyć *Martwy związek jest gorszy od samotności. *Może nie jestem nikim ważnym, ale jestem wszystkim, co mam *Miłość to chłam, przeliczana na ilość ran, ran, które zadałam i mam *Jeśli ma się patrzeć wstecz to tylko tak żeby się uśmiechnąć *jutro będzie lepszy dzień, jutro jest przecież wolne od błędów *Przyszłość zaczyna się dzisiaj, nie jutro *As long as you know men are like children, you know everything! / tak długo jak wiesz, że mężczyźni są jak dzieci, wiesz wszystko Kup mi kawałek nieba, bym nie musiała pamiętać, że wciąż tu jestem. Wystarczy malutki, oby mój... |
|
|
|
|
#3497 |
|
Raczkowanie
|
*szukam drugiej połówki.................. ...........moze byc 0,7
*Stan opisowy to osbliwie pejoratywna forma ekspresji własnych emocji *ZasuwamTanecznymKrokiemZ przysiadamiNaZakrętachaZm otykąNaSłońce... *Powagę da się leczyć... *Kto z was jest bez grzechu, niech szybko nadrobi stracony czas *Spociłem się jak pedofil w Disneylandzie:P
|
#3498 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() czasem nawet karny jeżyk nie skutkuje. ot co. Chcialabym być z Tobą sam na sam... i rozmawiać o pogodzie. Żaden człowiek nie jest nielegalny. "ciszy smak i zapomnienia łyk ...niby nic." Zawijam się w rękawy żółtego swetra. Odmawiam współpracy ze światem. Wiąże buty na siedem supłów i biegnę na drugą stronę tęczy. Trzynastego gram światu na nosie, czarny kot nie przynosi mi pecha. Nie odkadaj na później ani miłości, ani dentysty. Nie daj się zwieść. Księżniczka okazała się szmatą i tkwi w wieży do dziś. doskonale znam taki stan. jednoczesnego bycia tutaj i tam. zasypialiśmy, budziliśmy się. tak cholernie normalnie. tak najlepiej. Przytul mnie i idź dalej.
|
|
|
#3499 |
|
Raczkowanie
|
Take this broken wings, I need your help to come and heal me once again...
zabierz te zranione skrzydła, potrzebuję twojej pomocy byś przyszedł i ocalił mnie raz jeszcze... |
|
|
|
#3500 |
|
Rozeznanie
|
Piękna scena ... też mi te słowa zapadły w pamięć.
Ze wszystkich rzeczy, które kiedykolwiek utraciła, najbardziej żal jej było rozumu... Gdzieśtam czeka na nią Książe w lazurowoniebieskich kalesonach... kiedyś ją znajdzie. Bo ona nie szuka. Nie teraz. Nie... nie teraz... She walks on the boulevard of broken dreams. |
|
|
|
#3502 |
|
Raczkowanie
|
Czy macie jakieś opisy, że weekend był baaaardzo udany?
|
|
|
|
#3503 |
|
Zakorzenienie
|
taka miłość w sam raz idealna...
|
#3504 |
|
Zakorzenienie
|
podpisuje sie
|
#3505 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to jest watek z opisami nie wierszami:/
|
|
#3506 |
|
Raczkowanie
|
"ON JEST KAŻDYM MOIM DNIEM, KAŻDĄ CHWILĄ.. INSPIRACJĄ.. LEKARSTWEM NA SEN.. CUDOWNYM UŚMIECHEM MOJEGO ŻYCIA."
jestem przy Tobie, tak jak Ty jesteś przy mnie ![]() Za każdym razem gdy się spotkamy, mam wrażenie ze me życie jest usłane różami.
|
#3507 |
|
Zadomowienie
|
Z "Samotnosci w sieci":
*"Marzyła o wielkiej miłości jak dziecko marzy o prezentach pod choinkę..." *"Niech już chrapie, zostawia brudne skarpetki na środku pokoju i pali w sypialni. niech tylko będzie" *"On z nią sypiał za karę. Za to że była mądrzejsza, wrażliwsza, czytała książki i potrafiła nad nimi płakać." *"Jesteś w szpagacie między przeszłością a przyszłością" *"Chodź! Wróćmy do naszego pierwszego dnia, w ten ostatni dzień" *"Myślisz że można krzyczeć na migi?" *"Z każdym słowem, zdaniem stawał się jej bliższy" *"A dla serca niebezpieczny jesteś Ty" *"Odkąd zakładasz że mężczyźni wiedzą co powoduje smutek u kobiet?" *"To jest ostatnio Twoje marzenie. Spędzić z nim cały dzień i milczeć" *"Taka naiwna wiara dziecka, że gdy zamknie się oczy, w cale nie jest ciemno" *"Trzeźwieję i robi mi sie cholernie smutno..." *"Jeszcze raz dziękuję Ci za wszystko, przede wszystkiem za to, że jesteś." *"Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu." ![]() *"Ciągle jeszcze warto zmuszać się do oddychania." *"Czy można się dziko pożądać, gdy zna się od kilkunastu lat i gdy widziało sie go, gdy krzyczy, wymiotuje, chrapie, siusia i zostawia brudną muszlę klozetową?" *"Nie ma nic bardziej niesprawiedliwego niż nieodwzajemniona tęsknota. To nawet gorsze niż nieodwzajemniona miłość." I pozostałe: *Lepiej być starą niż martwą. *W milczeniu nawet słaby krzyk robi wiele hałasu. *Świat jest mały, ostatecznie wszyscy kiedyś spotkamy się w łóżku. *Nie wiem, czy Bóg stworzył kobietę, ale jeśli tak, to wiedział po co... *Nie ma chyba większego wysiłku, niż usiłować ładnie wyglądać od rana do północy.
|
#3508 |
|
Zakorzenienie
|
Niech ktoś mi zrobi sztuczne odpoczywanie.
(zgonuje dzisiaj )nic nie powiem. nic. moge byĆ pierwsza . albo ostatnia ... nigdy jedna z wielu . ! |
|
|
|
#3509 |
|
Zakorzenienie
|
Ta Menda Glosuje Na Pis!
_| |_ | | | |_|_|_| | | |_
' Nie obawiaj się, że góry są za wysokie, droga zbyt długa, kwiaty zwiędną, za blisko czyjeś oczy wpatrzone z nadzieją, a potem tylko z wyrzutem. Nie obawiaj się, abyś nie musiał żałować tego, że brakło ci odwagi. '
|
|
|
|
#3510 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
ZAKOCHAŁAM SIĘ ![]() mój obecny: I only look innocent ;D ja tylko wyglądam niewinnie ;D |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:38.

)