![]() |
#2461 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Lipcówki 2016 na urlopie miodowym
Cytat:
![]() ![]() Ja tam mam powera, bo wreszcie wszystko będzie piękne i w moim stylu ![]() Jeden plus to że z wesela, które nas kosztowało gdzies 45tys, zwróciło się w kopertach aż 40tys ![]() ![]() Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
![]() ![]() |
![]() |
#2462 |
Zakorzenienie
|
Munia, a o co z tymi weselami chodzi? Bo nie ogarniam? Czy Ty jeszcze muzyczne talenty masz???
Ananka, dziwnie masz z Luxmedem... Ja mam pakiet od ponad 5 lat i nigdy nie musiałam prosić o żadne skierowanie, wręcz w drugą stronę-nie raz pytałam lekarzy czy na pewno na aż tyle badań muszę iść, że nie dam sobie wyssać całej krwi ![]() Aczkolwiek w tym tyg zamierzam gina spytać czy mają w ofercie masaże prenatalne i jeśli tak to tym razem sama poproszę o skierowanie ![]() A mogę przepraszam spytać na jakie usg pisał skierowanie? Piersi? Bo normalne przecież robią od razu. Biedna, niefajna historia. Podziwiam te z Was, które chociaż tydzień mieszkały z rodzicami czy teściami. Ja się w wieku 14 lat przeprowadziłam do internatu 300 km od domu i od tej pory nie wyobrażam sobie takiego czegoś. Chyba żebym miała jak Munia - jakby 2 totalnie osobne mieszkania. Przez przyjazd gości pokłóciłam się dziś z tż-em o sprzątanie, później pobeczałam się ze zmęczenia bo przegięłam fizycznie, a teraz pachnąca siedzę z kawą, wącham zapachy z piekarnika i czekam aż tż wszystkich przywiezie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2463 |
Raczkowanie
|
Aaa i mamy takie stare kaloryfery jak na klatkach schodowych są
![]() ![]() Najgorsze jest to że wynajmujemy kawalerke, która tz odpicował, a nasze mieszkanie zatrzymalo sie 20 lat temu ![]() Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#2464 | |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=alloffkowa;55243281]Ja ugotowałam żurek, pierwszy raz w życiu i wyszedł zaj...sty
![]() ![]() U nas nudna sobota, jutro mamy 7 rocznice związku i mąż zabiera mnie dziś na kolacje z tej okazji. ![]() Poza tym policzyliśmy ile wyniesie nas remont (cała kuchnia+ płytki w przedpokoju i malowanie 2 pokoi) jeśli się zmieścimy w 17 tysiącach to bedzie luksus.... Wiem, że boli wydania takiej kasy, ale jak za to wszystko to i tak nie ma dramatu... A na takich rzeczach nie warto oszczędzać -koszt będziesz pamiętać przez rok, a oglądać tę kuchnię będziesz przez 10 ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2465 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
[QUOTE=olutka;55247721] Cytat:
No i już kuchenkę i piekarnik mamy kupiony więc w sumie będzie 20. Ale wiem że warto ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2466 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja rok temu urządzając domek (mały, 87m) też zakładałam 80 tys. Miałam szczęście, bo akurat sprzedałam kawalerkę po Tacie, to mogłam trochę poszaleć ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ---------- [QUOTE=alloffkowa;55248036]My 2 lata temu jak kupiśmy mieszkanie i wtedy robiliśmy remont który nas kosztował ok 30 tysięcy... Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2467 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Na posiew dostałam skierowanie od gin ale też od internisty kiedyś. Dziś dostałam skierowanie na usg tarczycy od endokrynologa i będę musiała za nie zapłacić ok.130zł (policzą mi rabat aż -10% ![]() W jakim mieście chodzisz do LM? Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2468 |
Zakorzenienie
|
Alloffkowa dlaczego robicie znow remont? 2l po generalnym remoncie to szybko strasznie
|
![]() ![]() |
![]() |
#2469 |
Raczkowanie
|
No rodzinka sie popisala
![]() ![]() My mamy 65m i planujemy tu troche pomieszkac. No i powaznie rozwazamy sprzedaz kawalerki, bo odstępnego bierzemy tylko 500zl a zastrzyk gotowki by nie zaszkodził. Spróbujemy zrobić remont i wyprawke bez sprzedazy, ale jak bedzie ciezko, to mamy "kolo ratunkowe". Moj tz jest przeciwnikiem kredytow, co ma swoje plusy i minusy. Nie wszystko da sie bez problemu zrobic za gotowke, wiec juz sie boje budowy za kilka lat ![]() Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
![]() ![]() ![]() Edytowane przez StayStylish Czas edycji: 2016-02-06 o 15:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#2470 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Wszystkie są blisko siebie, i tak pewnie urodzisz jeszcze j niego dnia ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2471 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2472 |
Wtajemniczenie
|
Hej od tesciow.. (jeszcze tulko kilka h)
![]() U mnie w rodzeństwie 3 baby i ostatni udal sie chlopak 😉 rodzynek mamuni rozpuszczony jak dziadoski bicz.. |
![]() ![]() |
![]() |
#2473 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
To na pierwszej stronie masz, że dziewczynka.... 🤔 ---------- Dopisano o 16:38 ---------- Poprzedni post napisano o 16:37 ---------- Cytat:
Ja mam znajomych z trojka chlopakow. Koleżanka juz zrezygnowala ;D |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2474 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2475 |
Wtajemniczenie
|
Ogladam 600g szczęścia.. rycze jak bobr
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2476 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2477 |
Rozeznanie
|
Lipcówki 2016 na urlopie miodowym
Pic na wodę fotomontaż :/ Może Cie dobije, ale serial ma się nijak do rzeczywistości. Pokazali może 10% :/ Ps Nie uważam ze to złe - nigdy w życiu nie zgodziłabym się na udział w czymś takim, myśle, ze tak tez było w wielu przypadkach na Ujastku, gdy kręcono serial. Edytowane przez PaprikaDzika Czas edycji: 2016-02-06 o 16:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#2478 |
Zakorzenienie
|
U mnie jestem ja i 3 braci
![]() ![]() My na wesele wydaliśmy 25 tys. a w prezentach dostaliśmy 45 tys. także 20 tys. do przodu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ale warte to wszystko każdych pieniędzy ![]() ![]() ![]()
#2479 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
#2480 |
Zadomowienie
|
Hej hej,
Chwalę się pierwszymi ruchami dzidzia ![]() Wczoraj wieczorem dostałam dwa kopniaki, az sie przestraszyłam co to i czy to na pewno to. Ale przed chwilą powtórka - 4 konkretne kopniaki, juz jestem pewna. Aż dziwne, bo wcześniej nie czułam żadnych rybek, bąbelków, nic... Dziewczyny co do remontów, to życzę Wam, żeby Wasze wyliczenia sprawdziły się ![]() ![]() Edytowane przez Yousthyna Czas edycji: 2016-02-06 o 16:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#2481 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Super, że ruchy poczułaś ![]() ![]()
M ![]() M ![]() Edytowane przez Elfka86 Czas edycji: 2016-02-06 o 16:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2482 |
Rozeznanie
|
Olutka - my się budowaliśmy. Skończyliśmy rok temu. Trzeba mieć nerwy ze stali. Drugi raz bym się nie zdecydowała. Jeszcze coś tam poprawiamy i wykańczamy, ale było ciężko. Na dekarzy tak się darłam, że dostałam zapalenia krtani. Teraz właśnie zastanawiam się że na wiosnę trzeba poprawki porobić, ale nawet nie chce mi się szukać pracownika...
#2483 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2484 |
Raczkowanie
|
No ta pierwsza strona troche bez sensu, bo u mnie tez to tylko przeczucia.
Moze potwierdzone info niech bedzie kolorem albo jakoś pogrubione na pierwszej stronie? Zeby sie nie mieszalo ![]() Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#2485 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a Wy kobitki na czymś gracie? Będziecie przekazywać wiedzę muzyczną dzieciakom? ![]() ![]() Cytat:
![]() U nas też wieczny remont. Dwa lata remontujemy poddasze u teściów, wszystko własnymi rękami, fachowca u nas nie uświadczysz ![]() Czasem ma się dość, ale jak się coś skończy, jakiś etap to satysfakcja ogromniasta ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2486 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzieciom chcemy proponowac rozne hobby i zobaczymy, co je najbardziej wkreci ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2487 |
Zadomowienie
|
ja najlepiej gram tż na nerwach
![]() ![]()
#2488 |
Zakorzenienie
|
Wy mnie mialyscie pocieszac a nie dobijac :p no ale to i tak już nieodwracalne
![]() Wróciłam i leże bo strasznie kręci mi się w glowie. A muszę jeszcze pozmywac i przejrzeć szafę. Maz pojechał do kolegi i zadowolony :p
#2489 |
Zadomowienie
|
Ananka, dziwnie masz z Luxmedem... Ja mam pakiet od ponad 5 lat i nigdy nie musiałam prosić o żadne skierowanie, wręcz w drugą stronę-nie raz pytałam lekarzy czy na pewno na aż tyle badań muszę iść, że nie dam sobie wyssać całej krwi
![]() Aczkolwiek w tym tyg zamierzam gina spytać czy mają w ofercie masaże prenatalne i jeśli tak to tym razem sama poproszę o skierowanie ![]() A mogę przepraszam spytać na jakie usg pisał skierowanie? Piersi? Bo normalne przecież robią od razu. Biedna, niefajna historia. Czyli podejrzewam, że lekarz, którego wybrałam na prowadzącego jest taki uparty, skoro u innych nie ma problemu ze skierowaniami. USG piersi już robiłam, dostałam skierowanie od innego, teraz dostałam na usg połówkowe. Dowiedziałam się też, że w pakiecie mam spotkania z położną, to się nazywa "edukacja przedporodowa". Kilka spotkań z pogadanką na temat zdrowego żywienia w ciąży, ćwiczeń, kp, szczepień itp. [QUOTE=dzojsticzek;5524829 1]Ja również chodzę do LuxMed, sama wykupiłam sobie pakiet Brzoza. Na posiew dostałam skierowanie od gin ale też od internisty kiedyś. Dziś dostałam skierowanie na usg tarczycy od endokrynologa i będę musiała za nie zapłacić ok.130zł (policzą mi rabat aż -10% ![]() W jakim mieście chodzisz do LM? Chodzę w Warszawie. O, na usg tarczycy też miałam iść, ale lekarz zapomniał dać mi skierowanie, muszę się upomnieć na następnej wizycie. Remontu na szczęście nie muszę robić. Kończyliśmy w tym roku wykańczanie domu, kosztów wyszło 2x więcej, niż się spodziewaliśmy, ale w zasadzie wszystko zrobiliśmy jak chcieliśmy, mieliśmy świetnego fachowca i w sumie nam się nie spieszyło. Jak tylko skończyliśmy to okazało się, że jestem w ciąży. Jak robiłam test to akurat TŻ malował na biało ostatni pokój, który miał stać pusty w oczekiwaniu na dzidziusia w przyszłości ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2490 |
Rozeznanie
|
Munia- a ja gram na fortepianie. W sumie grałam jako dziecko, ale wiedzy trochę zostało.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:26.