|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#751 | |
BAN stały
|
Dot.: Nasze frustracje seksualne, czyli zrzędzenie i gawędziarstwo level hard.
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#752 | ||
Zakorzenienie
|
ale jeszcze nie świadomie, stąd ta niepewność i niekonkretne ruchy z początku.
no i teraz ja jestem znów ta wybredna ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#753 | ||
Konto usunięte
|
Trochę. Dorabiam typowo fizycznie. O co biega?
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#754 |
Zadomowienie
|
Skąd wy te średnie wzrosty bierzecie? Mi Internet mówi że w Polsce średni facet ma 177, a kobieta 165...?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#755 | ||||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:36 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ---------- Jak dojdzie do sześciu to rozważę odpokutowanie za swoje niegdysiejsze przewiny. Sksiężniczyłaś się. A ja taka porzadna dziewczyna, niewybredna, wszystko bierę, byle portki miało. Cytat:
Przeceniasz moje ambicje gimnastyczne. Za stojące pozycje przy takiej różnicy i bez Ugandy to by mi co najmniej brąz olimpijski honorowo powinni dać. Ale nie zasłużyłam. ![]() Była taka jedna sytuacja... a'la Barbirelka. ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Jak inaczej? ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#756 | ||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#757 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ja wszystkich molestuję! ![]() uwierz w siebie i jedz warzywa. Cytat:
jakby on zasłużył... ![]() pisz, bo dopiero zacznę molestować. no dla mnie też to jest oczywiste. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#758 |
Konto usunięte
|
Tyle nazachwalał, to trzeba będzie się wybrać na degustację.
Ja się tylko agresywniejsza robię. Widać bardziej obniżyć już się nie da. Eee. Ne. Jem dużo warzyw i mogę sobie nogę za głowę założyć. Ja rozumiem, że można, jak się tematy kończą w towarzystwie, ale żeby z siebie wariata w łożnicy robić to weź. ![]() Nie ma szans na złoto, nie ma się o co żyłować. Oj tak. Zasłużył. ![]() ![]() ![]() Muszę skończyć coś robić i wprawić się w odpowiedni nastrój, żeby tej historii nie sp*eprzyć, bo dobra była. Jeszcze z godzinę... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#759 |
Zakorzenienie
|
[b]adeedra[/], widziałaś?
https://www.facebook.com/sukhishvili...2785626240834/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#760 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#761 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#762 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#763 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#764 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#765 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#766 |
Konto usunięte
|
Zeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeev, nie jesteś przypadkiem Gruzinem?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#767 |
Rozeznanie
|
A jakie znaczenie ma wzrost?
Jest ważniejszy czynnik gwarantujący orgazmy u kobiet: http://www.tvn24.pl/wiadomosci-ze-sw...zmu,82950.html Dobra nabijam się, ale coś w tym jest. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#768 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#769 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#770 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#771 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#772 |
Raczkowanie
|
Przeciętna raczej trochę więcej.
Nie, nie zamieniłbym. Co prawda to nie jest 13cm, ale nie aż tak dużo więcej i nadal - robi co trzeba, recenzje mam całkiem pozytywne, reakcje wywołuje jakie trzeba (zapewne trafiam na genialne aktorki ![]() Może jakbym na samym początku trafił kilka razy na takie, które potrzebują mega wypełnienia i by nawet nie czuły... ale nie trafiłem ani razu, same genialne aktorki. Poza tym to niesamowicie frustrujace, jak obydwoje chcecie, a w zasadzie tylko usta zostają, bo waginalny boli. Miałbym większego - problem byłby częściej. Miałbym ugandę - nie wiem, czy choć połowę moich partnerek mógłbym przelecieć więcej niż raz na kilka dni. Anal - musiałbym być potwornie delikatny, nuda, a do gardła nie wejdzie, za gruby - teraz sięgam bez problemu. Serio - po co mi większy? Naprawdę aż tak moje doświadczenia różnią się od waszych? Nigdy nie byłaś poobcierana, nie bolało przez pierwszą minutę, zły dzień na anal etc? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#773 | ||||||
Konto usunięte
|
Ne. 13cm. Dokładnie 12,9. Nie naciągaj teraz bo sobie krzywdę zrobisz.
Cytat:
Cytat:
Toć przecież nikt nie forsował teorii, że wszystko, co mniejsze od Ugandy nie jest w stanie doprowadzić kobiety do orgazmu. Cytat:
Uganda to tak - za przeproszeniem - pół noworodka. Każda pochwa jest w stanie przyjąć ~35cm w obwodzie, bo taki jest średni obwód główki dziecka. Odpowiedzialna kobieta, planująca w przyszłości wydawanie na świat potomków dba o elastyczność i siłę mięśni pochwy, która zmniejsza ryzyko konieczności wykonywania nacięć lub/i pęknięcia. Co nie znaczy, że koniecznie z samymi ugandami trzeba się bzykać, ale jeśli problem "nie mieści się" pojawia się często to warto pamiętać, że ręce też są po to, by ich używać. Cytat:
Na początku i owszem, ale na dłuższą metę uganda to nie problem. Nie żebym kiedykolwiek miała ugandę na dłuższą metę. Za bardzo lubię zrzędzenie, a to współistnieje chyba max z kategorią "skromny wizażowy TŻ". Cytat:
Ja nie twierdzę, że nie można być szczęśliwym żyjąc w małym domku. Oczywiście, że można - ale jednak większość ludzi mogąc wymienić domek na willę by się nie zawahała (pomijając niewielką grupę dziwaków, gotowych kupować klaser na zużyte bilety autobusowe, które mają dla nich wartość sentymentalną). Niiiigdy bym nie zamienił domku na willę brzmi zabawnie i tyle. Zwłaszcza w kontekście całej tamtej wypowiedzi. Było napisać jak człowiek, że nie masz kompleksów przy 13, Zev by się pokrzepił, potem przyznałby, że ma 12, znowu by tendencyjnie zignorował nasze deklaracje o orgazmach z <12 i podzielił się jakimś cennym przemyśleniem o pałach w rozmiarze godnym udziału w Wielkiej Pardubickiej... a koniec końców może bym była bliżej przeforsowania mojej teorii o homoerotycznych fantazjach. A ile penisów degustowałeś? Bo jeśli tylko własny, to doświadczenia będą bardzo różne. Wnioski podobne, nie przypominam sobie, żebym się przyłapała na przemyśleniu klasy "ech, szkoda, że nie ma większego", ale na deklarację klasy "nie wymieniłabym mu na ugandę" też bym się nie zdobyła. Cytat:
Jestem niewinną ofiarą, to nie ja to wymyśliłam. Sensu to to nie ma, tym bardziej, że zniewolona fetyszem jestem zdolna prawie-dojść kompletnie bez kontaktu fizycznego, lecąc na samych uszach, ale w ramach kultywowania jakiejś prymitywnej próżności wizja ugandy na mnie działa - mimo, że fizycznie jest mi do niczego niepotrzebna. |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#774 | ||
Konto usunięte
|
A co do teorii o leczeniu kompleksów seksem i dużą ilością partnerów, która pojawiła się w innym wątku...
Ja bym się tego czepiła. I trwała przy tym do upadłego. Kiedyś może nie, ale im dłużej się nad tym zastanawiam, tym bardziej pasuje. Nie, żebym twierdziła, że nie można sobie być rozwiązłym i bzykać się tylko dla samej przyjemności z seksu - jestem pewna, że można, ale... jakby to? Nie wierzę, że to możliwe, zważywszy na kulturę, która nas wychowała - mniej lub bardziej skutecznie, ale jednak wpajając jakiś wstyd, jakieś "nie wypada", jakieś "co ludzie sobie o Tobie pomyślą", "seks tylko z miłości" etc. - i wpłynęła na postrzeganie siebie, świata, ludzi, seksu i całej reszty, bez względu na to, czy się wybrało bunt, dostosowanie, czy eksperymenty. Nie wierzę, by ktokolwiek był zdolny ot tak się od tego oderwać - chyba, że wychował się w jakimś super liberalnym domu, nie był posyłany na religię i od najmłodszych lat taplał się w niepatologicznej dekadencji (a to jest bardzo rzadkie). I żal dupę ściska i wstyd się do tego przyznać, zwłaszcza jak na pewnym etapie przyszła akceptacja i stwierdzenie, że tak jest fajniej. Efekty swoją drogą, to, co jest w głowie dorosłego już człowieka swoją drogą, ale musiałabym być jakaś super wyjątkowa, naznaczona i magnetyczna, żeby trafiać tylko na ludzi, w których widać było jakieś przeszłe/obecne deficyty i zaleczone, uciszone lub wciąż aktywne kompleksy. A - zupełnie serio - tylko takich spotykałam. Jakiś trup w szafie zawsze był. "Sporo osób leczy kompleksy przez przypadkowy seks" =/= "sporo osób z kompleksami leczy je przez przypadkowy seks". "Sporo osób leczy kompleksy przez przypadkowy seks" = "sporo osób uprawiających przypadkowy seks przy okazji leczyło sobie tym kompleksy". Ale Cytat:
To już jest objaw tego, że ktoś ma coś nierówno pod czerepem, ale postawa typu "przelecę ją/jego i poczuję się za*ebisty/a" nie jest takie znowu rzadkie (inna sprawa, że przy takim nastawieniu to się rzadko spełnia, albo kończy marnie). To jest bardzo niefortunne sformułowanie. No i bzdurne. Bo osoba świadomie zakompleksiona i świadomie pakująca się w bzykanie podnoszące samoocenę zrobi sieczkę nie tylko z siebie, ale i ze swoich ofiar. Nawet z takim doprecyzowaniem, jakie tam padło, to i tak trochę zbyt brawurowe stwierdzenie, które nie powinno paść, bo to woda na młyn dla dupków spod znaku "wmówię Kasi, że ją kocham, to rozłoży nogi". Cytat:
Można zaimplikować, że skoro "poprawiają", to opuszczą ją z już poprawionym - ale takiego wniosku wysnuć nie można. Zdanie musiałoby być w czasie przeszłym i brzmieć "One poprawiły sobie makijaż w toalecie." To, że ludzie sobie "podnoszą" samoocenę przypadkowym seksem jest słusznym stwierdzeniem, w obie strony, bo: a) osoby robiące to nieświadomie, nie obierając tego za cel uzyskują wzrost samooceny jako efekt uboczny rozwiązłości, b) osoby próbujące podnieść sobie samoocenę seksualnymi podbojami... próbują ją sobie podnieść w ten sposób (a że kończą z niczym to swoją drogą). |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#775 |
Zakorzenienie
|
ten sam post piszę chyba czwarty raz - coś mi forum kasuje, dubluje i tak w kółko
![]() adeedra, kultura i co ludzie powiedzo kompletnie mnie nie ruszało. nie, nie wychowałam się w neoliberalnym, hipisowskim domu. zawsze była ze mnie rogata dusza, w poważaniu miałam takie stereotypy, wręcz lubiłam iść pod prąd. co do wody na młyn - palant i tak znajdzie sobie zdanie, które wyrwie z kontekstu i obróci na swoją korzyść. co z resztą właśnie tu zrobiłaś - bo kontekst tego zdania był nie tylko inny, a wręcz odwrotny do tego, który skomentowałaś jako bzdurny. nie, żebym implikowała, żeś palant; podejrzewam, że miałaś na myśli, że tak ktoś (palant) może to zrozumieć. ale nie będę tworzyć moich wypowiedzi tak, by nie daj boże nic się nie dało wyrwać z kontekstu, bo to nie jest możliwe. moje wypowiedzi są pewną całością, jak ktoś nie umie czytać inaczej, niż wybiórczo, to moja edytorka niewiele tu pomoże. Uganda dopiero szósta ![]() ---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ---------- a poza tym to mam nową frustrację - szukam nowej syreny na ava, ale żadna nie ma wystarczająco skręconego karku... Edytowane przez kahoko hino Czas edycji: 2016-02-07 o 09:59 Powód: forum zwariowało. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#776 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#777 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ---------- Ano zażartował, nie skrytykował i nie doszło do nieporozumienia. Jakby skrytykował, to dopiero mogłabym mieć traumę. A swój wstyd przecież natychmiast uznałam za bezsensowny, nie pielęgnuję go. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#778 |
Konto usunięte
|
Już prędzej uwierzę w to, że ktoś by się nie zamienił na Ugandę. Ja też lubię iść pod prąd, po części to wynika z wychowania (chociaż moi rodzice przez pójście pod prąd rozumieli raczej czekanie do ślubu), po części z tego, że było pod co iść. Uciec sie od tego raczej nie da.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#779 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
też się temu dziwię, serio. w sensie dziwi mnie to, że ja nie robiłam tego dla samego faktu bycia pod prąd (z czasem to przeanalizowałam i to nie to było przyczyną), także to nie było podyktowane buntem jako takim. po prostu kompletnie nie odnajdywałam się w standardowych poglądach społecznych i wybierałam takie, które mi pasowały - zwykle mniej lub bardziej kontrowersyjne. jednocześnie przez wiele lat miałam poczucie wyższości wobec innych (taki wzorzec z domu), więc ich opiniami się nie przejmowałam, bo były zaściankowe, szczeniackie i co tam sobie jeszcze wymyśliłam. z czasem to przepracowałam, ale mieszanka była to zaiste ciekawa. Cytat:
Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#780 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Można, ale po co? Nudno by było w tym wątku, gdyby wszyscy tak robili... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:09.