|
|
#4711 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek - wymuszone zaręczyny cz.II
Cytat:
![]() Zastanawiam się kiedy mu się odechce ![]() Wczoraj np. rano poprosiłam go o chusteczki higieniczne to wsadził do środka "liścik miłosny" karteczkę z napisem, że mnie kocha. No normalnie rozpływam się przy nim Jak nastolatki ![]()
|
|
|
|
|
#4712 |
|
Zakorzenienie
|
oj jaki słodziak
|
|
|
|
#4713 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4714 |
|
Zakorzenienie
|
Oj widze że tu się działo
![]() Dorinko to super że wesele było udane i się wybawiliście z Tz ![]() Kitoso to chyba mozemy podac sobie rękę Mój Tz tez nie lubi i nie umie tanczyć, ja lubie, ale nie uwielbiam. Tz nawet zwykłego prztulaka tańczy nie równo i kanciato. Tz powiedziałą z enajgorsze w całym weselu jest to, ż etrzeba tanczyć. hihi no takie niespodzianki jakie robi Tobie Twój tz to nigdy nie słyszałam, żeby tak się ktoś poświęcał. Prawdziwy gad perfidny bo do ostatniej chwili myslałąs że przez weekend będziesz sama. W robieniu niespodzianek Twój Tz jest niezastąpiony.
Czemu ty się zła godzino z niepotrzebnym mieszasz lękiem? Jesteś? A więc musisz minąć. Miniesz? A więc to jest piękne. "Inaczej serce żąda, inaczej myśl sądzi, inaczej świat spogląda, inaczej los rządzi" Jak zrozumieć sens słów, które nie padły, ze strachu, że mogą coś zepsuć...?
|
|
|
|
#4715 |
|
Zakorzenienie
|
nie straszne, a słodkie
Zakochany to zachowuje się nie pod dyktando wieku...
Czemu ty się zła godzino z niepotrzebnym mieszasz lękiem? Jesteś? A więc musisz minąć. Miniesz? A więc to jest piękne. "Inaczej serce żąda, inaczej myśl sądzi, inaczej świat spogląda, inaczej los rządzi" Jak zrozumieć sens słów, które nie padły, ze strachu, że mogą coś zepsuć...?
|
|
|
|
#4716 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam kiedyś dawno temu pisałam w poprzedniej cześci wątku i bardzo chce tu wrócić - przyjmiecie mnie dziewczyny?
bo póki co nadrabiam zaległości w wątku - oj myśle, ze troche mi to zajmie![]() Cytat:
![]() Co u mnie nowego od 4 miesięcy żyje w związku na odległość i według wszelkich znaków na niebie i ziemi czeka mnie jeszcze przynajmniej drugie tyle. PS. hihi - gratuluje faceta
Edytowane przez Wisienki Czas edycji: 2007-10-16 o 00:11 |
|
|
|
|
#4717 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A tańczyć uwielbiamy, obydwoje i świetnie nam to wychodzi My to się prawie przez taniec "poznaliśmy"... w tańcu rozumiemy doskonale i naprawdę sprawia nam to wielką radość.I podobno jest ciekawym widowiskiem ![]() P.S. Kiedyś tak sie wygłupialiśmy na jakiejś imprezie, że wyszłam stamtąd z "podbitym" okiem - łukiem brwiowym w czoło TŻa walnęłam - no ślicznie wyglądałam, ślicznie
|
|
|
|
|
#4718 |
|
Zakorzenienie
|
Cześc Kobietki.
Przesadziłyście- nie mam siły czytac wszystkiego. ![]() Rozchorowałam się i oczka mnie bola od gapienia się w komputer
|
#4719 |
|
Zakorzenienie
|
Wisienki witamy z powrotem
A gdzie wyjechałą Twój Tz? haniu a co Tobie bidulko sę stało? :przytulam:
|
|
|
|
#4720 |
|
Zakorzenienie
|
Oboje sie rozjechaliśmy ja do Bratysławy on do Utrechtu. Godzinamy siedzimy na skypie i tesknimy, ale kiedy już się widzimy radość sięga zenitu ![]() Zresztą on był tu u mnie w weekend, wsadziłam go wczoraj wieczorem do pociągu i teraz sie martwie czy bepiecznie dojedzie (ma mieć 3 przesiadki, i z nimi licząc ok 20 godzin podróży)
|
#4721 |
|
Zakorzenienie
|
Wisienki witamy
![]() Ja Was podziwiam, związek na taką odległość, ja bym nie dała rady , dwa dni samotności to dla mnie dużo...Ile ta rozłąka ma jeszcze u Was potrwać ??? |
|
|
|
#4722 |
|
Zakorzenienie
|
to przykre, że musicie zyc w rozłące
![]() Na długo wyjechałą Twój Tz?
|
|
|
|
#4723 |
|
Rozeznanie
|
no i znowu tyle napisałyście że nie jestm w stanie przeczytać, kurde na nic nie mam czasu ostatnio
A dzis jeszcze się tak fatalnie czuje, cały weekend w szkolo i to w dodatku na ćwiczeniach terenowych, nieźle wymarzłam teraz tylko ciepłe skarpetki i gorąca herbatka zostaje
|
|
|
|
#4724 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jego tata natomiast zapytał tylko o jedno "Jesteś szczęśliwy i wiesz co robisz?" Jak to faceci - konkretnie i na temat ![]() Ja myślę, że z tymi ślubami i małżeńastwami to jest tak, jak napisałaś - trzeba się obudzić i poczuć, że właśnie tego się chce, a nie po namysłach, dyskuskach, naciskach itd dojść do wniosku, że może jednak i możnaby było ten ślub wziąć ![]() Cytat:
Nie ma co gratulować, bo ja od dawna zastanawiam się skąd on mi się w ogóle wziął i czy mi się nie wydaje to wszystko :hmm: Ale w końcu papiery na niego mam Cytat:
i w ogóle najlepszego.Brakowało tu Ciebie. |
||||
|
|
|
#4725 |
|
Zakorzenienie
|
Taniec...o mamo.
Mimo, że u Tż w wyczuciem rytmu średnio to i tak notorycznie mnie porywa z sofy, wykręca w powietrzu w rytm muzyki i inne takie. Umyślił sobie, że nie ma takiej rzeczy, której nie możemy razem robić i on będzie ze mną tańczyć, a to, że ja nie mogę chodzić żadnego znaczenia nie ma i na weselu też będzie świrować. Wczoraj mu się zachciało "wolniaka" (wada moja polega na tym, że nie mogę obciążać prawej nogi zatem Tż mnie trzyma kilka cm nad ziemią, i podłogi dotykam koniuszkami palców). Wariat straszny jest. W ogóle wczoraj miły dzień, zrobił mi masaż stópek i się rozpłynęłam. Hihi : świetny ten Twój mężulek, akurat podobne zachowania jestem sobie w stanie wyobrazić, Tż pisze mi czasem opowiadania etc i potem gdzieś podrzuca, podobnie kwiatki i ogółem niespodzianki. Nigdy nie wiem co mnie zaskoczy. Super z tym wyjazdem.
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M |
|
|
|
#4726 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No cóż.. taki już jest ich urok Hihi gratuluję mężczyzny. Jak to milusio być tak zaskakiwanym Wtedy się też zauważa, że TŻ nas kocha. Słodkie.
|
|
#4727 |
|
Zakorzenienie
|
Milutko było
.W czwartek pojechalismy z ranka do Krakówka. Kupilismy sobie masę pierdulek w Ikeii- mięciusienkie poduszeczki, nową pościel ramki na zdjęcia ślubne. Pospacerowalismy, schodzilismy jaskinia smoka wawelskiego ciesząc sie przy tym jak male dzieci ![]() Poszlismy na obiadek do super restauracji- pieknie było.W piatek pogoda był marna więcv zrezygnowalismy z podrózy- ale zrobilismy wspólny obiadek, powiesilismy nowe obrazki i ramki. Generalnie piatek spędzilismy w domku i okazłao się że tego najbardziej mi brakowało. Takiego całodziennego wylegiwania sie w łóżku, jedzenia pysznosci i przytulania sie. ......a co mi sie stało. W sobote poszlismy z męzem na szalona imprezke. Świetny humor miałam, bawiłam sie przednio, wypiłam parę drinków a w związku z tym że w klubie było bardzo goraco i duszno co chwila wychodziłam z kolezankami na zewnatrz się przewietrzyc. Wiadomo jak to się mogło skończyc- przeziębieniem . Tak wiec dzis ledwo na oczka patrzę i mięsnie mnie bola okrótnie.
|
#4728 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo jak Wy mi tu piszecie, że nie słyszałyście o takich niespodziankach, to już pomyslałam, że Mój Mąż to jakiś kosmoludek, czy coś W końcu takie Cudo to się rzadko zdarza ![]() W ogóle w sobotę poszliśmy na ciuchowe zakupy i jak przymierzył taka dopasowaną koszulę granatową w prążki to normalnie Sama mu ją kupiłam ![]() Hania czasami takie zamknięcie w domowych pieleszach i "nicnierobienie" to najlepsza rozrywka jaką można wymyslić. No poza wspólnym buszowaniem w IKEI ![]() Cieszę się, że miałaś świetny weekend, tylko teraz się kuruj, cobyś szybko do zdrowia wróciła! |
|
|
|
|
#4729 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciesze się że tym razem wesele bez niemiłych niespodzianek .Cytat:
Cytat:
.....ale ....miałam przedłuzyc urlop, ale mi się za wami tęskniło Nie ma to jak w pracy na wizazu posiedziec i poplotkowac
|
|
#4730 |
|
Zakorzenienie
|
a ja wlasnie przechodze chwile zalamania
po jaka cholere ja na te studia poszlam wiekszosc przedmiotow ok ale ta mikrobiologia.musze wykuc pleśnie i drożdze. jakies 100 nazw lacinskich. i cos czuje ze nie dam rady. te nazwy, opisy...jakas abstrakcja. normalnie siedze i wyje ![]() ide sie przewietrze na dworze i moze jakos pojdzie ![]() edit: i po raz kolejny sie przekonalam ze moj TZ mnie nie slucha. chcialam kupic ksiazke Cejrowskiego o podrozach to nie ,po co kase wydawac i w ogole. a wczoraj pyta jaki ta ksiażka ma tytul bo szwagier czyta ,mowi ze fajna i musimy kupic. niby dorobnostka ale jednak dobija
|
#4731 | |||
|
Zakorzenienie
|
I Mężem jest moim na dodatek, tylko się cieszyć i nie wypuścić z rąk
![]() Cytat:
![]() Kurcze, szkoda, że wyleczyc się porządnie nie możesz, bo takie przechodzone przeziębienie może męczyć Cie jeszcze dłuugo. Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#4732 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Na drugi raz kup tę książkę nie pytając TŻta o zdanie. No jeżeli kupujesz za swoją kasę. Nie ma co się o drobnostki kłócić...chociaż fakt, one są zwykle najbardziej upierdliwe. |
|
|
|
|
#4733 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no wlasnie chcialam zeby mi pare zlotych dolozyl
|
|
#4734 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
). Ja zawsze tak miałam że w panike popadałam po pierwszych paru zjazdach. Wykładowcy jakies straszne wizje roztaczali, ja byłam święce przekonana, ze rady sobie nie dam. Szczególne na magisterce. Ja przedmiotów scisłych nie znoszę, matma to dla mnie jakas abstrakcja a ja poszłam na kierunek ekonomiczny. Oj ciepło w majteczkach miałam jak zdawałam mikro i makroekonomie czy matematyke ekonomiczna. Jednak sesja szybko mijała..kolejna i kolejna. Tobie tez minie nawet sie nie obejzysz kiedy. Cytat:
|
|
#4735 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czasem faceci się gubią jak otrzymują zbyt wiele informacji także Sanetko może nie konsultuj wszystkiego a oszczędzi Ci to niepotrzebnych nerwów![]() EDIT: Dziewczyny po tym weselu zapragnęliśmy jeszcze poprawin, było tak fajnie....musimy dowiedzieć się jakie byłyby koszty. On płacili tylko 20 zł. od osoby a jedzenie było z wesela, domówili tylko kurczaki pieczone. Było bardzo miło się spotkać jeszcze kolejnego dnia, pogadać, pośmiać się.....Ja też tak chcę !!!!!Ale wiem, że czasem krzyczą za taką usługę 50% kwoty z wesela !!!!!!!! Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2007-10-15 o 12:55 Powód: EDIT |
|
|
|
|
#4736 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sanetko, co do studiów, to na licencjacie sen z powiek spędzała mi historia wychowania Poszłam na uzupełniające magisterskie na inną uczelnie i okazało się, że... historia wychowania tez jest, a co gorsza z tym samym profesorem No życie po prostu!
|
|
|
|
|
#4737 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale i tak sie uwzielam i powiedzialam ze sama sobie odloze i kupie . i pare innych ksiazek tezoczywiscie nie strzelalam fochow ani nie obrazalam sie. bo i po co ![]() Cytat:
Hihi: no wlasnie od tego ten moj TZ jest zeby takie drobnostki dla mnie spelniac a ja sie tu glowie jak odlozyc do swiat 200 zl zeby mu wyzynarke kupic bo juz o niej mowi od paru miesiecy
|
|
#4738 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nie musiałam organizowac poprawin- brat zorganizował . W niedziele po naszym slubie były chrzciny córeczki mojego brata Moja siostrzenica miała chrzciny a my przy okazji poprawiny W bardzo miłym lokalu na obrzezach miasta z wielkim ogrodem i pysznym jedzonkiem.
|
|
#4739 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My musimy kombinować, bo szczerze mówiąc trochę się napaliliśmy na poprawiny Jeszcze jest czas więc możemy to wszystko poplanować ....
|
|
|
|
|
#4740 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Wy chcecie cichy i skromny slub, a rodzina chce wyprawic wesele, mimo, że nie ma środków i wynika z tego, że tez nie chce, bo nie może ??Najlpeiej takie cos dobrze skonsultować. Bo potem moga rodzice wziac pozycze i bea ja spłatac dopóki wnuczke nie pójdzie do szkoł by Wam nie zrobic przykrości Cytat:
Takie głaby teraz studiuja ot pewna pani pośłanka, erudycja i inteligencja nie świecie![]() To juz chyba drugi taki przypadek jak pamiętam- piewrsyz był, że chciałaś jechac do Zkaopanego w końcu on to sam zaproponował. JA to rozumiem tak,ze co inni powiedza, maja, robią jest świete, a Ty troszke mniej świete. Podejmuje dyecyzje idac za innymi, nie znam go nie wiem czy łatwo na niego działa otoczenie, ale takie mozna wysuwac wnioski
Edytowane przez lemoorka Czas edycji: 2007-10-15 o 14:10 Powód: pisze na kolanie:D |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:16.

, więc na pewno takiej niespodzianki by nie zrobił z lenistwa 

myśle, ze troche mi to zajmie

i w ogóle najlepszego.
Sama mu ją kupiłam