Mamusie czerwcowe 2016 cz.3 - Strona 64 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-02-09, 10:44   #1891
olinka012
Zadomowienie

Dot.: Mamusie czerwcowe 2016 cz.3

Ten do którego idę-prywatnie jest tak samo- wiec taki typ. Okaże się w pt. Zreszta chodzi mi o to żeby dokladnie zbadal Michalka niczego więcej nie oczekuje
olinka012 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-09, 10:47   #1892
Asiek121
Zakorzenienie

Opłaca sie ten proszek Lovela 5kg za 40zł? bo będzie promocja w Tesco
Asiek121 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-09, 10:51   #1893
Madzia9999
Zakorzenienie

Siedzę w Medicover po wypiciu glukozy,nie była taka straszna. Cytrynową dają w małym kubeczku. Troszeczkę teraz mnie mdli.

Sophia Loren
Madzia9999 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-09, 11:07   #1894
olinka012
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Madzia9999 Pokaż wiadomość
Siedzę w Medicover po wypiciu glukozy,nie była taka straszna. Cytrynową dają w małym kubeczku. Troszeczkę teraz mnie mdli.

Madzia trzymam kciuki!
Stary 2016-02-09, 11:11   #1895
Paula_ck
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Cierpliwosc Pokaż wiadomość
Byliśmy w piątek na II prenatalnych w Żorach. Z racji, że nie znam tam żadnego lekarza, to tym razem umówiłam się do innego (poprzedni był taki neutralny: nie zachwycił mnie, ale też nie przestraszył) i to był BŁĄD
Pojechaliśmy jak zawsze z córką. Wchodzę z nią do gabinetu, mąż dwa kroki za nami, a doktor na moje dzień dobry odpowiedział: "dziecko wychodzi, a pani się kładzie do badania". Trudno opisać, co wtedy poczułam. Z jednej strony byłam nastawiona o tak No sorry, byłam już u 4 różnych ginekologów (3 na nfz, moja prowadząca przyjmuje w przychodni przyszpitalnej-tłok itp) i nikomu dziecko w usg nie przeszkadzało. Z drugiej strony chciało mi się , bo mąż zamiast oglądać najmłodsze dziecko, czytał starszej książeczki w poczekalni; a poza tym od kiedy byłam sama u gina i dowiedziałam się, że moje dziecko nie żyje, boję się kłaść do usg nie mając przy sobie nikogo bliskiego.
No i jeszcze ten jego ton, zero wyjaśnień i w ogóle.
Potem nie było wcale lepiej. Niby normalne badanie, ale lekarz gburowaty i jeszcze jak mu się malutka nie tak ustawiała, a chciał serduszko zobaczyć, to mi zaczął tak szarpać brzuchem, że aż bolałoW życiu na takim badaniu nie byłam i już nie pójdę! Na ostatnie prenatalne pójdziemy do tego lekarza, co I razem, no i na wszelki wypadek córki nie weźmiemy (choć u niego mogła być).
Dodam jeszcze, że mam prenatalne refundowane, ciekawi mnie czy szanowny pan doktor prywatne pacjentki też tak traktuje, bo bym za takie badanie chyba nie zapłaciła, a na pewno byłaby awantura.
Współczuję że tak Cię potraktował Mógł przynajmniej wyjaśnić dlaczego tak u niego jest... Znając mnie i moje wahania hormonów to pewnie rozbeczałabym się tam w takiej sytuacji... Następnym razem idź do innego

Cytat:
Napisane przez chudziaszek11 Pokaż wiadomość

Ja oddałam mocz w sobotę do posiewu i jeszcze nie mam wyniku, więc może to dobry znak

My już po połówkowym. Wojtek jest na 100% Wojtkiem.Wszystko ma na swoim miejscu i w dobrym stanie Mój synek ma prawie 19 cm długości od głowy do pupy i waży 376 gramy. Ogólnie to śliczne dziecko z niego
Super że wszystko dobrze
Cytat:
Powodzenia tam, oby szybko zleciało
Stary 2016-02-09, 11:13   #1896
Weronia93
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
Ja w Kato to nowosielskiego tylko i wylacznie. Najlepszy i aniol czlowiek
Ja jeste z Rudy Śląskiej ale same super latywy mówią o kaowicach i o dr. nowosielskim same nie chodzę do niego ale bardzo jest chwalony

---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ----------

Cytat:
O kurczę, to nie dziwię się, że nie ma w tym raczkować, da się w ogóle? I nie wiem, jak to zobaczyłam, to I moja myśl: Zawitkowskiemu by się to nie podobało.
Współczuję i oby się wreszcie ktoś mądry trafił i nie męczył Ci dziecka

Znam ten ból, często mi się tak na tel robi :glaszcze:

A ja idę spać, tylko się Wam jeszcze pożalę.
Byliśmy w piątek na II prenatalnych w Żorach. Z racji, że nie znam tam żadnego lekarza, to tym razem umówiłam się do innego (poprzedni był taki neutralny: nie zachwycił mnie, ale też nie przestraszył) i to był BŁĄD
Pojechaliśmy jak zawsze z córką. Wchodzę z nią do gabinetu, mąż dwa kroki za nami, a doktor na moje dzień dobry odpowiedział: "dziecko wychodzi, a pani się kładzie do badania". Trudno opisać, co wtedy poczułam. Z jednej strony byłam nastawiona o tak No sorry, byłam już u 4 różnych ginekologów (3 na nfz, moja prowadząca przyjmuje w przychodni przyszpitalnej-tłok itp) i nikomu dziecko w usg nie przeszkadzało. Z drugiej strony chciało mi się , bo mąż zamiast oglądać najmłodsze dziecko, czytał starszej książeczki w poczekalni; a poza tym od kiedy byłam sama u gina i dowiedziałam się, że moje dziecko nie żyje, boję się kłaść do usg nie mając przy sobie nikogo bliskiego.
No i jeszcze ten jego ton, zero wyjaśnień i w ogóle.
Potem nie było wcale lepiej. Niby normalne badanie, ale lekarz gburowaty i jeszcze jak mu się malutka nie tak ustawiała, a chciał serduszko zobaczyć, to mi zaczął tak szarpać brzuchem, że aż bolałoW życiu na takim badaniu nie byłam i już nie pójdę! Na ostatnie prenatalne pójdziemy do tego lekarza, co I razem, no i na wszelki wypadek córki nie weźmiemy (choć u niego mogła być).
Dodam jeszcze, że mam prenatalne refundowane, ciekawi mnie czy szanowny pan doktor prywatne pacjentki też tak traktuje, bo bym za takie badanie chyba nie zapłaciła, a na pewno byłaby awantura.
współczuje takiego lekarza mi na plenatarnych babka powiedziałą ze na 2 mogę zabrać z sobą dziadków nawet kazdy lekarz inny
Stary 2016-02-09, 11:13   #1897
misia880
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Weronia93 Pokaż wiadomość
Ja jeste z Rudy Śląskiej ale same super latywy mówią o kaowicach i o dr. nowosielskim same nie chodzę do niego ale bardzo jest chwalony
bo to na serio mercedes na rynku jesli chodzi o prenatalne i w ogole o prawdzenie ciąży.
ja do niego chodzilam tylko na prenatalne i jestem zadowolona super. Cały czas mówił co widzi, męzowi pokazywał. Tłumaczył... na anioł serio. Na koniec wizyty zawsze podawał ręke i gratulował zdrowej dzidzi itp

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-09, 11:15   #1898
Weronia93
Rozeznanie

Cytat:
Powodzenia mnie to czeka w przyszłym tygodniu
Stary 2016-02-09, 11:18   #1899
CarycaKatharina
Zadomowienie

A o dr Chelmickim z Katowic ktoś coś słyszał? Idę do niego na połówkowe w czwartek. Przyjmuje na ul. mickiewicza.
Stary 2016-02-09, 11:49   #1900
olinka012
Zadomowienie

Ja słyszałam moja znajoma chodzi jest zachwycona. Też idzie do niego w czwartek.
Stary 2016-02-09, 11:50   #1901
haneczkab92
Ania

Ewka- współczuje tych "łusek";/
Czasami się zastanawiam, czy to nie jest tak, że narobiło się rehabilitantów, i żeby kasę wyciągnąć, wmawia się rodzicom nieprawidłowości u swoich dzieci? nie mówię oczywiście o wszystkich, ponieważ sporo dzieci ma na prawdę problemy, ale wydaje mi się, że jednak tak teraz jest, że wmawia się, często nieświadomym, rodzicom jakieś opóźnienia, no a rodzic, nie chcąc wyjść na wyrodnego idzie- i to często prywatnie, bo tak trzeba czekać...

Cierpliwość- współczuję wizyty u takiego lekarza. Ja osobiście chyba bym się poryczała z bezsilności do takiego lekarza. Rozumiem, że można być zmęczonym, mieć gorszy dzień, ale jednak jeśli ktoś wybiera taki zawód a nie inny, to powinien mieć trochę empatii.. I jeśli nie chciał dziecka, mógł powiedzieć to w jakiś delikatniejszy sposób, ale cóż, nie każdy umie być miłym.

Kanwa- ja przez jakiś miesiąc prawie codziennie na śniadanie i kolację jadłam kiełbasę na gorąco i nie chciałam nic innego.
A teraz od trzech dni też jem codziennie pasztet takie uroki ciąży!

Olinka- dobrze, że trzymasz małą w domku. Teraz kiepska pogoda, raz ciepło, raz zimno, o chorobę nie trudno,a już właśnie w przedszkolu to w ogóle.

Soffinka- powodzenia na zajęciach w szkole rodzenia

Śliweczka- masz rację, lekarz, który przyjmuje prywatnie i na nfz może zupełnie inaczej się zachowywać..;/ nie wszyscy oczywiście, ale dużo takich..
Zdrówka dla dzieci

Madzia- trzymaj się na badaniu!

A ja tak siedzę, i jakoś nie mam weny na nic. Jakoś mam podły humor na razie.. oby mi przeszło...
męża nie ma jak zwykle i to mnie dobija

19.05.2016r.- narodziny Hani

"Jak na deszczu łza
cały ten świat nie znaczy nic a nic...
Chwila, która trwa
może być najlepszą z Twoich chwil..."

-35...28,4kg do celu

haneczkab92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-09, 11:53   #1902
kanwa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez olinka012 Pokaż wiadomość
Ja miałam wpisana datę w 1 ciąży. A teraz powiem szczerze daty nie pamiętam yyyyy wiem ze 17tc
Dzięki

Cytat:
Napisane przez ewka555 Pokaż wiadomość
Kanwa ja w 1 ciąży chyba w ogóle nie miałam wpisane, no nie wiem...

Kurczę zapomniałam zd mialam z innej przychodni odebrać wynik lipcowy cytologii, mam nadzieje ze moj gin nie będzie marudzil 😁

Mąż pojechał mi znowu do laboratorium. Tym razem z powiewem 😁

Dobrze, ze dzis wizyta, bo pól nocy sie budzilam bo ciagle mi sie niby siku chciało, do tego pieklo itd. wrrrrrr.

Dzięki
Oj to może jakaś infekcja dróg moczowych.

Cytat:
Napisane przez Radena Pokaż wiadomość
Witam się i od razu życzę samych udanych wizyt:-*
Ja jutro idę na wizytę,dowiem się jak moje wyniki,do tej pory to mam podobne do Waszych hemoglobiny i tego hematokrytu.Ciekawe czy coś się zmieniło.
Mój Dzidzio kopie intensywnie,nie tylko rano i wieczorem,ale też w ciągu dnia kilka razy teraz sobie myślę,że może spróbuję sobie przypomnieć,kiedy się to zaczęło,jakby gin pytał

Moja też szaleje w brzuchu

Cytat:
Napisane przez madzius90 Pokaż wiadomość
Super ze wszystko ok
I gratuluję córeczki

---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ----------

Co za debile z tego, go lekarza
Współczuję przeżyć

Dziękuję

Cytat:
Dzień dobry

olinka zadzwoń sobie do tych Katowic i zapytaj o dziecko, nic Cię to nie kosztuje,a przynajmniej się odpowiednio nastawcie.
Ja rozumiem, że dziecko mogło mu przeszkadzać (dzieci są różne, skąd miał wiedzieć, że Sara jest zawsze w ciężkim szoku i nawet nie piśnie), ale naprawdę mógł to inaczej powiedzieć i wyjaśnić dlaczego

kanwa ja 6kg już przytyłam. Trochę się tym martwiłam, ale wczoraj znalazłam taki kalkulator wagi w ciąży i tam mi napisało, ze przy mojej wadze wyjściowej mam idealna wagę na ten tc

za wizyty, samych miłych lekarzy Wam życzę i współpracujących maluszków

Muszę wpisać w ten kalkulator wagę właśnie. Dzięki za podpowiedź

Cytat:
Napisane przez Kociak85 Pokaż wiadomość
australia, nie byłam i raczej nie będę szła. On mi go zalecił tak profilaktycznie, mówił, że do niczego się nie można przyczepić, ale on zaleca wszystkim swoim pacjentkom. Ale ten kardiolog jak patrzyłam to ponad 200 zł wizyta... To jak dla mnie zbędny wydatek.

Ja też właśnie musiałam kupić żelazo, bo hemoglobina 11 :/ w poprzedniej ciąży miałam cały czas około 12,5 i nie było tego problemu. No ale fakt, teraz jem mniej świeżych warzyw i owoców - muszę się poprawić! Mój lekarz polecił mi żelazek, ale na razie na szybko kupiłam to co w aptece mieli - Biofer Folic.

kanwa, podoba mi się Ida też nad nią myśleliśmy dla córki, ale jednak bardziej nam się Iga podobała

ewka, współczuję Wam tych rehabilitacji a szczególnie tego, że teraz to tak naprawdę masz dwie różne opinie. No i te łuski to faktycznie problemowa sprawa. A nie mogłyby zakładać małej takich plastrów na stopy? Wiem, że właśnie jak dziecko źle ustawia stopki to czasami się takie plastry stosuje - na pewno wygodniejsze. No i racja - nie ma co za bardzo się przejmować, bo teraz każdemu dziecku coś znajdą. No ale też nie ma co bagatelizować, żeby czegoś nie zaniedbać czasem. Nie rozważałaś pójścia do jakiegoś rehabilitanta żeby postawił oddzielną diagnozę? bo w sumie u Was to w końcu nie wiadomo co jest...

Córa wczoraj poszła po 2 tygodniach nieobecności do żłobka, bałam się, że będzie ciężko, ale chyba się stęskniła, bo poszła z uśmiechem i panie mówiły, że super się bawiła. Także uffff... Ostatnio jak poszła po takiej przerwie po zapaleniu płuc to przez 2 dni mi wyła strasznie przy oddawaniu.

Iga też bardzo mi się podoba
Super że córcia zadowolona
A do żlobka chodzi publicznego czy prywatnego?

Cytat:
Ja mam 13.7 - 13,9 a miecha prawie w ogole nie jem hehe

Do jakiego lekarza jedziecie?

Ekstra wyniki
Zdradź jak to robisz?:p

Cytat:
Napisane przez soffinka Pokaż wiadomość
Jesli chodzi o zelazo to problem moze nie tyle tkwic w diecie co w procesie wchaniania do organizmu.
Warto zbadac sobie poziom ferrytyny

Dzis mam tez o 17 pierwsze zajecia w szkole rodzenia

A co to i na co to wpływa?

Cytat:
Napisane przez sliweczka85 Pokaż wiadomość
Anuszka, Weronia dobrze, że z Waszymi dzieciaczkami wszystko ok.

Gratuluję córeczki

Ja mam cały czs w okolicach 13,7 ale mniej więcej co dwa dni od 10 tc. biorę Tardyferon profilaktycznie.

A mi tam ani to ani to nie dolega

Masakra! Niestety zdarza się tak, że ten sam lekarz prywatnie zmienia się o 180 stopni jeżeli chodzi o podejście do pacjentek podczas wizyt na NFZ... Sama się z tym spotkałam...

To całe szczęście

U nas córce przeszła gorączka i idzie już dzisiaj do szkoły za to syn wczoraj zaczął hajcować
Dobrze, że TZ jest też na zwolnieniu lekarskim

Ja nie miałam nigdy wpisane. Nawet nie widziałam odpowiedniej rubryczki. Co więcej nawet nie pamiętam, w ktorym tygodniu poczułam Musiałabym pół wizażu przeszukać

U mnie waga +4 kg.

Powodzenia na wizytach!

Super wyniki.A lekarz kazał Ci brać ten lek przy dobrych wynikach?

Cytat:
Napisane przez motylek1984 Pokaż wiadomość
Kanwa, wysłałam ci wiadomość na priv.

ok lecę przeczytać

Cytat:
Napisane przez Asiek121 Pokaż wiadomość
Opłaca sie ten proszek Lovela 5kg za 40zł? bo będzie promocja w Tesco

Chyba 2 kg widzialam za 25 zl wczoraj w tesco. A może to była mniejsza jeszcze paczka. Nie pamiętam dokładnie.

Cytat:
Kciuki

A Wy wszystkie z Katowic czy co?

U mnie na ten pasztet to już Tż patrzeć nie może choć go wcale nie je

Edytowane przez kanwa
Czas edycji: 2016-02-09 o 11:55
kanwa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-09, 11:59   #1903
misia880
Zakorzenienie

Ja nie z Kato - mam tam 40 km ale dla mnie to blisko. Dlugo tam pracowalam itp

Ja.. jak ja to robie? Jem owoce i slodyczy tone hahaha

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-09, 12:16   #1904
Madzia9999
Zakorzenienie

15min do kolejnego pobrania krwi mi zostało. Strasznie głodna już jestem :P dobrze, że galeria handlowa jest blisko to coś dobrego zjem od razu

Sophia Loren
Stary 2016-02-09, 12:22   #1905
kanwa
Zakorzenienie

Cytat:
Ja nie z Kato - mam tam 40 km ale dla mnie to blisko. Dlugo tam pracowalam itp

Ja.. jak ja to robie? Jem owoce i slodyczy tone hahaha
Hehe mówisz?

Cytat:
15min do kolejnego pobrania krwi mi zostało. Strasznie głodna już jestem :P dobrze, że galeria handlowa jest blisko to coś dobrego zjem od razu
To dopiero Ci cukier skoczy
kanwa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-09, 12:23   #1906
Madzia9999
Zakorzenienie

Serio ciężko mi wysiedziec im mniej czasu do ostatniego pobrania krwi tym bardziej głodna jestem

Sophia Loren
Stary 2016-02-09, 12:28   #1907
201711281320
Konto usunięte

Dzięki haneczka

Cytat:
Napisane przez kanwa Pokaż wiadomość

Super wyniki.A lekarz kazał Ci brać ten lek przy dobrych wynikach?
On mi ten lek przepisał już w 10 tc. pomimo, że wyniki miałam ok. Mówiłam mu wtedy też o mdłościach, więc kazał mi brać żeby utrzymać dobre wyniki. Biorę cały czas, często zapominam codziennie, więc średnio 1 raz na dwa dni.

aaa, no i tak jak misia sporo słodyczy zjadam Ale mięskiem też nie gardzę
201711281320 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-09, 12:31   #1908
CarycaKatharina
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez olinka012 Pokaż wiadomość
Ja słyszałam moja znajoma chodzi jest zachwycona. Też idzie do niego w czwartek.
Fajnie
Stary 2016-02-09, 12:33   #1909
201711281320
Konto usunięte

Cytat:
Bidulka! Dalej czekasz? Ja na glukozę specjalnie jechałam skoro świt, bo do południa to bym nie wytrzymała bez jedzenia
201711281320 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-09, 12:38   #1910
haneczkab92
Ania

Cytat:
Serio ciężko mi wysiedziec im mniej czasu do ostatniego pobrania krwi tym bardziej głodna jestem
Ja jechałam jak tylko było czynne laboratorium, od 7.30 do 13 na pewno bym nie wytrzymała

"Jak na deszczu łza
Chwila, która trwa

-35...28,4kg do celu

Stary 2016-02-09, 12:47   #1911
soffinka
Zadomowienie

Pochwale sie moimi łupami
Za wszystko niecałe 20 zł ImageUploadedByWizaz Forum1455018431.182050.jpgImageUploadedByWizaz Forum1455018441.998242.jpgImageUploadedByWizaz Forum1455018451.219809.jpg
soffinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-09, 12:54   #1912
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
Za wszystko niecałe 20 zł Załącznik 6180796Załącznik 6180801Załącznik 6180856
Super

Ja robie obiad, a później po Bartka do przedszkola.
Maz do końca tygodnia na L4 bo ma grypę i muszę dwa razy dziennie jeździć w te i z powrotem
madzius90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-09, 12:56   #1913
haneczkab92
Ania

Cytat:
Świetne rzeczy!

"Jak na deszczu łza
Chwila, która trwa

-35...28,4kg do celu

Stary 2016-02-09, 13:07   #1914
Paula_ck
Raczkowanie

Cytat:
Super ubranka I dobra cena. Takie spodenki czerwone mam prawie identyczne też z SH
Stary 2016-02-09, 13:08   #1915
Weronia93
Rozeznanie

Cytat:
Super rzeczy ja już nie mogę się doczekać jak będe kupować ciuszki pod daną płeć bo męczą mnie te białe szare i żółte kolory
Stary 2016-02-09, 13:26   #1916
soffinka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Weronia93 Pokaż wiadomość
Super rzeczy ja już nie mogę się doczekać jak będe kupować ciuszki pod daną płeć bo męczą mnie te białe szare i żółte kolory

Na następnej wizycie napewno sie dowiesz

Dziewczyny mam jeszcze pytanie do tych po przebojach z Zusem
Najpierw miałyście pieniążki na koncie czy pismo ze wasza sprawa została wyjaśniona i wam sie kasa nalezy ??
soffinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-09, 13:30   #1917
agusiia69
Zakorzenienie

Witajcie Jutro zaczynam 6 miesiąc

Cytat:
Super ubranka i bardzo fajna cena!

anuszka1984, kanwa, chudziaszek11 - za wizyty

---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ----------

Cytat:

Dziewczyny mam jeszcze pytanie do tych po przebojach z Zusem
Najpierw miałyście pieniążki na koncie czy pismo ze wasza sprawa została wyjaśniona i wam sie kasa nalezy ??
hmm przyznam Ci się, że nie pamiętam.. Mam już w domu 4 pisma, ale nie zwracałam uwagi szczerze mówiąc. Chodź wydaje mi się, że najpierw w necie pokazała mi się data decyzji a potem pismo dostałam.
Stary 2016-02-09, 14:04   #1918
K_a_s_i_a_86
Rozeznanie

Cierpliwość współczuję spotkania z takim lekarzem, ja teraz na 3d chce się zapisać i zabrać TŻ i mamę mam nadzieję że nie będzie problemu bo się wkurzyc naprawdę można. Co temu lekarzowi dziecko przeszkadza jak by była niegrzeczna to mógł wtedy poprosić o wyjście ehhh

Madzia ja po glukozie też potwornie byłam głodna jak wróciłam do domu szybko coś zjadłam i musiałam się położyć bo totalny brak sił mnie dopadł.

A ja dziś na obiadku u babci- najlepsza instytucja jaka istnieje. Kocha, gotuje, rozpieszcza
K_a_s_i_a_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-09, 15:05   #1919
Kociak85
Zadomowienie

kanwa, Iga chodzi do żłobka prywatnego,ale z dofinansowaniem z miasta, więc finansowo jest tak między między. Ale chciałabym, żeby od września poszła już do państwowego przedszkola , bo jednak będzie dużo taniej. Rekrutację mamy w marcu, w kwietniu wyniki, więc zobaczymy...

I ja muszę się umówić na tą glukozę, ale jakoś mnie to czekanie 2 godzin na głodnego przeraża.
Stary 2016-02-09, 15:34   #1920
kiara92
Rozeznanie

Anuszka, Kanwa, Chudziaszek Gratuluję udanych wizyt!

Cierpliwość Współczuję Ci wizyty u tego lekarza. Rozumiem, jeśli w trakcie córka zaczęłaby dokuczać, przeszkadzać i utrudniałaby mu badanie, ale tak na wstępie, bez słowa wytłumaczenia... Niestety też się spotkałam z tym, że niektórzy lekarze na wizycie prywatnej zachowują się zupełnie inaczej, niż na nfz, a przecież za to i za to mają płacone. Jeśli im nie odpowiadają warunki na nfz to powinni ograniczyć się tylko do prywatnej praktyki.

Cytat:
Świetne zakupy!
kiara92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości