Mamusie kwietniowe - część V :-) - Strona 21 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-02-10, 10:20   #601
beth007
Zadomowienie

Dot.: Mamusie kwietniowe - część V :-)

Cytat:
Napisane przez patulinka94 Pokaż wiadomość
Dzis ostatni egzamin a ja się czuje mega do dupy...
Jakoś mi tak nie dobrze..
Powodzenia!

Ja kupiłam po jednym prześcieradle po porodzie jak już będę mieć wszystko kupię więcej no ale narazie myślę wystarczy. Musi

Mój głupiutki piesek odkąd pokój maluchów jest w miarę uprzątnięty to zrobił sobie z niego kuwetę !!!
Nigdy mi w domu nie robił. Chyba ze naprawdę długo przeciągałam wyjście na spacer ale jak już to zawsze pod drzwiami tylko. A teraz ? Co wstanę rano to cały dziecięcy pokój w kupkach.... wrr... chyba mu coś zrobię

beth007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-10, 10:29   #602
AsiaPo
Mama Land

Kejka, MaLoS: Ja bym rady nie dała, tym bardziej, że ostatnio gdy widzę słodycze, to kwiczę

Gosiaczek: Oby to był fałszywy alarm. Rety! Człowiek w takim momencie modli się o wirusa

Cloche: Odpoczywaj! Z ciśnieniem nie ma żartów, a upaść przy nagłej zmianie nie trudno, co w obecnym stanie nie jest wskazane.

W końcu też nadrobiłam fotki
Patulinka: Idziemy łeb w łeb czasowo, ale jednak Twój brzuszek jest większy W piątek zmolestuję gina, żeby mi w końcu powiedział co z moim małym dzieckiem (wagi mi mój nie podał, chyba widział, że zaczynam panikę :P

No szlag mnie trafi za chwilę Zatłukę tego kuriera wczoraj zostawił awizo, że był, a dziś cisza. Na monitoringu mam info, że znów ma ją kurier,a ten złamas się do mnie nie odzywa.
Jakiś patent któraś zna, żeby się zemścić??

Kupiliśmy wczoraj łóżeczko
Używane, bukowe 180 zł Bez materaca, a fota z komisu Chciałam bardzo z płaskimi szczebelkami, więc byłam rozczarowana, gdy okazały się okrągłe (kalafior nie zauważył na zdjeciach ), ale stwierdziłam, ze te też mi się podoba
Ogólnie mamy zamiar się przeprowadzić przed porodem, więc myślałam, że będzie sobie leżało złożone pod naszym łóżkiem, ale TŻ nie może się doczekać i je dziś znów będzie składał żeby koteł sobie w nim siedział
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg FB_20160209_17_59_55_Saved_Picture.jpg (175,1 KB, 49 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg FB_20160209_18_00_01_Saved_Picture.jpg (178,8 KB, 37 załadowań)
Stary 2016-02-10, 10:32   #603
AsiaPo
Mama Land

Cytat:
Napisane przez beth007 Pokaż wiadomość
Mój głupiutki piesek odkąd pokój maluchów jest w miarę uprzątnięty to zrobił sobie z niego kuwetę !!!
Nigdy mi w domu nie robił. Chyba ze naprawdę długo przeciągałam wyjście na spacer ale jak już to zawsze pod drzwiami tylko. A teraz ? Co wstanę rano to cały dziecięcy pokój w kupkach.... wrr... chyba mu coś zrobię
Rety :O Nie chcę Cię martwić, ale pies chyba czuje poważną zmianę i nie do końca mu się ona podoba.
Musicie chyba podjąć jakieś kroki, żeby psinkę oswoić z myślą, że się pojawi para dodatkowych lokatorów

Prześcieradła:
Ja kupię dwa dwupaki z IKEA (białe są teraz po 25 zł). 100% bawełna.
Nienawidzę frotte, a jersey wygląda na słaby.
Stary 2016-02-10, 10:39   #604
cloche
Zakorzenienie

AsiaPo, miałam tobie pisać. .. dowiedz się o wagę konkretnie, no i o ilość wód plodowych. Jakie dzieci sie w rodzinach waszych rodzą? Wiesz, są siatki centylowe i jakieś odbiegi od normy muszą być, ale ogólnie warto posprawdzac czy wszystko dobrze przy jakimś większym odchyleniu. Ma twój gin dobry sprzęt? Mógłby zerknąć na organy? Bo jak dobrze kojarzę, to nie robiłaś tych wypasioych badań. Ale nie trzeba aż tak, czasem wystarczy zerknąć tak ogólnie na budowę serduszka, na nerki i żołądek, i człowiek od razu spokojniejszy
cloche jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-10, 10:45   #605
duchaa123
Wtajemniczenie

Ja lozeczka drugiego niestety nie moge kupic bo nie mam gdzie wstawic ... syn spi w swoim ( kupilismy mu takie turystyczne) i nie ma miejsca bo jest spore . Maz ma zamiar zrobic kolyske taka mniejsza pokazalam mu co konkretnie mi sie podoba i ma cos sklepac ciekawe co mu wyjdzie

Adrian 13.05.2013 r Gabriela 13.04.2016 r
duchaa123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-10, 10:51   #606
NetaC
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kopycio Pokaż wiadomość
Bo dzidziusia u mnie nie ma, jest lovella i bobini.. A ja tak lubie jak ubrania pachna świeżością

ja mam te pachnące z Rossmanna bobini i pranie naprawdę bardzo ładnie i delikatnie pachnie po tym.

Cytat:
Napisane przez kejka90 Pokaż wiadomość
Kciuki za Wasze wizyty dzis
Lece sie ogarniac, potem kosciol, rossman, poczta (moja paka ubranek) i zaczynam pranie

No i dzis zaczynam moj post...do swiat bez slodyczy

dzięki ^^ ja już po wizycie jestem. Mały waży 1.600kg ja jestem w 30 tygodniu cisnienie mam ciągle słabe teraz 118/72 ale mówi gin ze to dobrze że jest niskie.

Ogólnie powiedział że się oszczędzać teraz tak z półtora miesiąca. By czasem nie zachęcić dziecia do porodu. Spacery teraz odpadają jakieś wielkie. I mówi że z seksem lepiej już uważać. Na sperme zwłaszcza Ale męża nie zaniedbać i masażem zaskoczyć. :P by zaposzczonego nie wysyłać z domu. :P
Teraz mam już mieć wizyty co 2 tyg i gin zmienił lekko podejście bo kazał mi leżeć podał reczniczek bym się z żelu po usg wytarla i podał rękę by pomóc mi wstac.

Zrobił zdjęcie jajek Samuela i dorysowal na zdjęciu jak to ma wyglądać by mąż widział. Samek główkę ma na dole a plecki z lewej strony.
Kazał mi brac żelazo.
Badania na glukoze są ok hemoglobina mi już nie spada a co do moich zachorowań nerkowych i pecherzowych to już też jest wszytko dobrze.
Ogólnie wizyta udana ^^

A i kejka uważaj na się i się nie przemeczaj kciuki za dietę xd!

Cytat:
Napisane przez beth007 Pokaż wiadomość
Neta ja nie mam ani 3d ani 4D i raczej już mieć nie będę :-P

Ja miałam ślub w lipcu a prawko do tej pory nie wymienione :-P dowód wymieniam po 3 miesiącach bo potrzebowałam ważnego do umów.

No to mnie już teraz całkiem uspokoilyscie
Widzę że sporo osób brało ślub w tamtym roku ^^
Ja grudzień.

Cytat:
Napisane przez MiniMonix Pokaż wiadomość

NetaC

Powodzenia na wizycie!

dzięki było bardzo fajnie wszystko prawidłowo ^^

Cytat:
Napisane przez gosiulka22 Pokaż wiadomość
Wiesz Gosiaczek u mnie poród zaczął się właśnie biegunka

---------- Dopisano o 07:51 ---------- Poprzedni post napisano o 07:49 ----------

Mnie teraz nie bolą plecy bo się duzo ruszam a w pierwszej ciąży chodziłam na studia wiec siedziałam ns zajęciach uczylam się to siedziałam pisalam prace siedziałam i pamiętam że okropnie mnie momentami plecy bolaly. Masakra

Ale ja straszysz biedna pewnie to nic takiego ja to co chwilę mam rozwolnienie i jeszcze nie radzę

A i mnie nic nie boli. Chyba że mam dłuższy spacer to wtedy laze jak kaczor i jest gorzej. Ale to rzadko i raczej do sklepu tylko.

No to ja mam po wizycie już ja opisałam. Teraz zaraz zejde do labo wezmą mi krew do kolejnego badania za dwa tyg kolejna wizyta.

Idę jeszcze zrobić zdjęcie do dowodu i chyba wejdę do sh .

Miłego dnia !!
NetaC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-10, 10:57   #607
lucy111
Zadomowienie

AsiaPo śliczne łóżeczko
NetaC
to ciśnienie to wcale nie taki słabe, przeciez to prawie w normie, u mnie bywało i 90/50, teraz jest najczęsciej około 100/70, wiec już duzo lepiej
lucy111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-10, 10:57   #608
beth007
Zadomowienie

AsiaPo- śliczne łóżeczko ! gratuluje zakupu.

Cytat:
Napisane przez AsiaPo Pokaż wiadomość
Rety :O Nie chcę Cię martwić, ale pies chyba czuje poważną zmianę i nie do końca mu się ona podoba.
Musicie chyba podjąć jakieś kroki, żeby psinkę oswoić z myślą, że się pojawi para dodatkowych lokatorów

Prześcieradła:
Ja kupię dwa dwupaki z IKEA (białe są teraz po 25 zł). 100% bawełna.
Nienawidzę frotte, a jersey wygląda na słaby.
kurczę to mnie teraz nastraszyłaś... eh,
Mam nadzieję, że mu przejdzie bo śmierdzi niemiłosiernie . Mało tego nie zrobi w jednym miejscu tylko dosłownie cały pokój w minach.

beth007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-10, 10:57   #609
NetaC
Raczkowanie

A i waze 85 kg juz
Stary 2016-02-10, 10:59   #610
patulinka94
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez NetaC Pokaż wiadomość
dzięki ^^ ja już po wizycie jestem. Mały waży 1.600kg ja jestem w 30 tygodniu cisnienie mam ciągle słabe teraz 118/72 ale mówi gin ze to dobrze że jest niskie.

Ogólnie powiedział że się oszczędzać teraz tak z półtora miesiąca. By czasem nie zachęcić dziecia do porodu. Spacery teraz odpadają jakieś wielkie. I mówi że z seksem lepiej już uważać. Na sperme zwłaszcza Ale męża nie zaniedbać i masażem zaskoczyć. :P by zaposzczonego nie wysyłać z domu. :P
Teraz mam już mieć wizyty co 2 tyg i gin zmienił lekko podejście bo kazał mi leżeć podał reczniczek bym się z żelu po usg wytarla i podał rękę by pomóc mi wstac.

Zrobił zdjęcie jajek Samuela i dorysowal na zdjęciu jak to ma wyglądać by mąż widział. Samek główkę ma na dole a plecki z lewej strony.
Kazał mi brac żelazo.
Badania na glukoze są ok hemoglobina mi już nie spada a co do moich zachorowań nerkowych i pecherzowych to już też jest wszytko dobrze.
Ogólnie wizyta udana
Super że wszystko dobrze synek to już kawał gościa ☺
patulinka94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-10, 11:04   #611
annihilate
Rozeznanie

Widziałyście?
http://www.opiniodajnia.pl/netto-gazetka-15-02-2016/
http://www.opiniodajnia.pl/netto-gazetka-18-02-2016/

Lulka coś dla Ciebie bo dużo sówek

PIOTR 08.04.2016
annihilate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-10, 11:06   #612
cloche
Zakorzenienie

Cytat:
(...) cisnienie mam ciągle słabe teraz 118/72 ale mówi gin ze to dobrze że jest niskie.
Eee... jakie niskie? Niemalże idealne. A mało kto ma idealne przecież. +/-10 od tych 120 na 80 to super ciśnienie i nic tylko się cieszyć. Ja się cieszę jak dobijam do 90 na 50 ogólnie lepiej niższe niż za wysokie, ale przy takim jak mam to niestety zdarzają się spadki i omdlenia. No cóż, ciąża to nie mój stan
cloche jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-10, 11:11   #613
NetaC
Raczkowanie

No chyba ze tak.
Ważne że się dobrze czujemy.

Kontrolę mam wzmożoną więc też dobrze
A wizyty na NFZ więc mogę chodzić cały czas.
Stary 2016-02-10, 11:14   #614
AsiaPo
Mama Land

Cytat:
Napisane przez cloche Pokaż wiadomość
AsiaPo, miałam tobie pisać. .. dowiedz się o wagę konkretnie, no i o ilość wód plodowych. Jakie dzieci sie w rodzinach waszych rodzą? Wiesz, są siatki centylowe i jakieś odbiegi od normy muszą być, ale ogólnie warto posprawdzac czy wszystko dobrze przy jakimś większym odchyleniu. Ma twój gin dobry sprzęt? Mógłby zerknąć na organy? Bo jak dobrze kojarzę, to nie robiłaś tych wypasioych badań. Ale nie trzeba aż tak, czasem wystarczy zerknąć tak ogólnie na budowę serduszka, na nerki i żołądek, i człowiek od razu spokojniejszy
Mój właśnie nie ma siatki centylowej, więc nie potrafił powiedzieć, czy w normie, czy nie, dlatego wysłał mnie dalej na badania (do doktorka z lepszym sprzętem).
Ale ja tych centyli nie ogarniam
W rodzinie (i mojej i TŻ) dzieci (w tym ja) rodziły się po 3800g.
Jeszcze nie panikuję, ale do piątku chyba zacznę.
Cloche, mogłabyś jeszcze raz udostępnić tabelkę z wagą? Musiałam zresetować przeglądarkę do zera i mi pożarło
A z tymi płynami, to ten skok, który mam jest prawidłowy do 26tc, ale teraz nie powinno go być. Niewykluczone, że jest to wina bakterii w moczu. No ale skoro dziecko mniejsze, to chyba płynu też automatycznie mniej?
Gubię się już.
Koleżanka miała termin na 08.02, a pod koniec stycznia miała mało wód płodowych i chcieli wywoływać poród. Poszła na kontrolę i sie okazało, że jest ok. Łudzę się, ze u mnie będzie podobnie.

Beth: No właśnie! Gdyby robił w jednym miejscu, to jeszcze ok, ale on (pies) pokazuje, że to jego teren.
Gutek też miał fazę, że mu się nic nie podobało, był na mnie obrażony, ale i ja go olałam, wiec wrócił Poza tym, pozwalam mu wszystko wąchać, włazić do komody z ubrankami dzieciecymi (póki nie są poprane :P, bo do naszych szaf też włazi
I jest teraz dobrze, bo tuli się do brzucha, nawet jak brzuch go kopie :P

NetaC: 85? :O Moja Położna przy 69kg powiedziała, że mam o pół za dużo Gratsy za zdrowego Samiego
Stary 2016-02-10, 11:15   #615
gosiulka22
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez gosiaczek071 Pokaż wiadomość
O👋🏻 a co ci sie śniło? A czy wtedy bolały cie nogi? Mnie bolą nogi i plecy...i kłuje w kroku co jakis czas. Jeżu mam nadzieje ze to tylko gorszy dzien...
że przyjechałaś z dziecmi w moje strony na jakiś urolp i nam tu opisywałaś na forum jak jest i wstawiałaś zdjęcia. Ja CI napisałam że to jest obok mojego domu umówiłyśmy się i miałaś mnie odwiedzić i jak już przyszłaś do mnie to się obudziłam
mnie nic raczej nie bolało wcześniej z racji że była po terminie to nawet dzień wcześniej myślałam że nigdy nie urodzę bo mi się nic nie działo a tu się rozwinęło w ciągu kilku godzin

Cytat:
Napisane przez MaLoS Pokaż wiadomość
Prześcieradła: ile kupujecie na początek prześcieradeł do łóżeczka? 3 wystarcza? Lepiej frotte czy bawełna Jersey?
ja mam dwa bawełna jersey

Cytat:

Ale ja straszysz biedna pewnie to nic takiego ja to co chwilę mam rozwolnienie i jeszcze nie radzę
!!
he he nie że straszę ale wiesz lepiej uważać na siebie już teraz bo znam naprawdę kilka kobiet którym tak się poród rozpoczynał. Moja mama urodziła nas 4 i mówiła że za każdym razem miała kilka dni wcześniej mdłości wymioty, biegunkę tak się organizm jej oczyszczał przed porodem. Ale u niej może to być zwykły wirus Pozatym gosiaczek nie rodziła nigdy tylko zawsze szła wcześniej na cc to nie wie jak się może to zaczynac
gosiulka22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-10, 11:17   #616
lucy111
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez annihilate Pokaż wiadomość
ale cuda
skarpetki i apaszki i ta ramka z sówką, wszystko bym chciała

domek dla lalek jest mega, mamusie dziewczynek kupujcie , przyda się później
lucy111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-10, 11:17   #617
Kayira
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MaLoS Pokaż wiadomość
No dobra... Namówiłaś mnie dołączam sie do postu słodyczowego

Prześcieradła: ile kupujecie na początek prześcieradeł do łóżeczka? 3 wystarcza? Lepiej frotte czy bawełna Jersey?
Ja kupilam 4. 2 z yerseju a 2 z frotte

Nasz mały cud 22-04-2016
Kayira jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-10, 11:18   #618
gosiulka22
Wtajemniczenie

Asia z waga to chodzi raczje o to ile się tyje i jak szybko żeby nie za dużo w małym okresie czasu i po to są kontrole. Wiadomo że ciężko powiedzieć ile jaka jest idealna waga w ciązy bo nie każdy startuje z takiej samej wagi. Jedna z 50 kg a druga z 80 kg i obie muszą coś przytyć. Standard jest 10-15 kg
Stary 2016-02-10, 11:20   #619
Trisdom
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez cloche Pokaż wiadomość
Leżę jest lepiej. Ale idąc do łóżka musiałam przerwy robić i dawać głowę w dół musiałam zabawnie wyglądać. Pewnie miałam ciśnienie "error", a puls miałam jakiś strasznie szalejący. No ale sie uspokoił. Dziś chyba muszę mieć leniwy dzień. ..
Leż leż, duzo pij, coby CI ciśnienie sie troche podniosło, a puls spadł

Neta- gratulacje za wizytę, cisnienie masz idealne
Ja mam jutro i ciekawa jestem, czy mój "Mały" dobił do 1500.

Jestem w trakcie zamawiania otulaczy do tych pieluszek i mam jeden problem- jest tyle pięknych wzorów, że mi sie cięzko zdecydować
Stary 2016-02-10, 11:21   #620
AsiaPo
Mama Land

Cytat:
Asia z waga to chodzi raczje o to ile się tyje i jak szybko żeby nie za dużo w małym okresie czasu i po to są kontrole. Wiadomo że ciężko powiedzieć ile jaka jest idealna waga w ciązy bo nie każdy startuje z takiej samej wagi. Jedna z 50 kg a druga z 80 kg i obie muszą coś przytyć. Standard jest 10-15 kg
Zdaję sobie z tego sprawę, ale ja od początku ciąży mam +5kg, a ta położna do mnie, że o 0,5kg za dużo no to mi się płakać zachciało.
Więc się po prostu zastanawiam, co by powiedziała na 85 kg
Stary 2016-02-10, 11:26   #621
NetaC
Raczkowanie

Ja zaczynałam z wagą 70 prawie. Więc sporo bo już 15 na Plus. Ale to z powodu mojego wiecznogo glodu i mega apetytu...

28 kwiecień to ja się chyba jako jedna z ostatnich będę rozpakowywac co.? Naczytam się o waszych porodach przed swoim ciekawe czy mam się bać czy nie :P
Stary 2016-02-10, 11:27   #622
gosiulka22
Wtajemniczenie

Cytat:
Zdaję sobie z tego sprawę, ale ja od początku ciąży mam +5kg, a ta położna do mnie, że o 0,5kg za dużo no to mi się płakać zachciało.
ja mam od początku 7 na plusie i nikt mi nic nie mowi na ten temat. Beznadziejna ta twoja położna. w pierwszej ciąży przytylam 12 kg
Stary 2016-02-10, 11:28   #623
patulinka94
Zadomowienie

Cytat:
No coś ty +5 kg to według niej dużo. Prawidłowy przyrost to ok 10-16 kg ☺
U mnie aktualnie w okolicy 10 i moja gin mówi że idealnie.
patulinka94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-10, 11:33   #624
GGI
Zakorzenienie

Cytat:
Kejka, MaLoS: Ja bym rady nie dała, tym bardziej, że ostatnio gdy widzę słodycze, to kwiczę

Gosiaczek: Oby to był fałszywy alarm. Rety! Człowiek w takim momencie modli się o wirusa

Cloche: Odpoczywaj! Z ciśnieniem nie ma żartów, a upaść przy nagłej zmianie nie trudno, co w obecnym stanie nie jest wskazane.

W końcu też nadrobiłam fotki
Patulinka: Idziemy łeb w łeb czasowo, ale jednak Twój brzuszek jest większy W piątek zmolestuję gina, żeby mi w końcu powiedział co z moim małym dzieckiem (wagi mi mój nie podał, chyba widział, że zaczynam panikę :P

No szlag mnie trafi za chwilę Zatłukę tego kuriera wczoraj zostawił awizo, że był, a dziś cisza. Na monitoringu mam info, że znów ma ją kurier,a ten złamas się do mnie nie odzywa.
Jakiś patent któraś zna, żeby się zemścić??

Kupiliśmy wczoraj łóżeczko
Używane, bukowe 180 zł Bez materaca, a fota z komisu Chciałam bardzo z płaskimi szczebelkami, więc byłam rozczarowana, gdy okazały się okrągłe (kalafior nie zauważył na zdjeciach ), ale stwierdziłam, ze te też mi się podoba
Ogólnie mamy zamiar się przeprowadzić przed porodem, więc myślałam, że będzie sobie leżało złożone pod naszym łóżkiem, ale TŻ nie może się doczekać i je dziś znów będzie składał żeby koteł sobie w nim siedział
Na zdjęciach naprawde wygląda bardzo ładnie to łóżeczko a tym bardziej że bukowe no to rewelk aja mam sosnowe no ale cóż jak zobaczyłam w sklepach z lepszego materiału cene to mi ręxce opadły.
Stary 2016-02-10, 11:36   #625
AsiaPo
Mama Land

Cytat:
Ja zaczynałam z wagą 70 prawie. Więc sporo bo już 15 na Plus. Ale to z powodu mojego wiecznogo glodu i mega apetytu...

28 kwiecień to ja się chyba jako jedna z ostatnich będę rozpakowywac co.? Naczytam się o waszych porodach przed swoim ciekawe czy mam się bać czy nie :P
Phi, ja też z tych ciągle głodnych i zaspakajających głód słodyczami
I swoją wypowiedzią chciałam podkreślić głupotę położnej
Bo wiem, że można przytyć więcej.

U mnie termin na 23.04, ale czuję, że to ja będę ostatnia Mama mnie przenosiła 12 dni, brata też ponad tydzień, a że Mała słabo rośnie, to jej się pewnie nie będzie spieszyło

Chyba czas się do majówek przenieść
Stary 2016-02-10, 11:41   #626
gosiaczek071
Zakorzenienie

Nie jest lepiej ciagle mi niedobrze...boli mnie głowa, brzuch, plecy, nogi..... Tragedia. Pisałam do gina ale odpisał, ze to `'"nic takiego" i jakbym nadal miała biegunkę to mam nifuroksazyd wziać.
Nie mam siły na nic, Kuba od rana ogłada bajki i siedzi w piżamie.
Zwariuje zaraz
gosiaczek071 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-10, 11:45   #627
danika
Zakorzenienie

Gosia: może to jakaś wirusówka, mnie tak w zeszłym tygodniu mordowało. Mega biegunka, już się bałam czy małemu nic się nie stało. Nie miałam gorączki ale dreszcze mnie telepały. po rozmowie z ginem wmusiłam w siebie smectę i na drugi dzień przeszło ale żołądek bolał mnie jeszcze cały dzień...

AsiaPo: ta Twoja polożna jakaś nie tego z tą wagą może źle sobie policzyła i zamiast 5 wyszło jej +15
danika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-10, 11:48   #628
GGI
Zakorzenienie

[QUOTE=NetaC;55459696]ja mam te pachnące z Rossmanna bobini i pranie naprawdę bardzo ładnie i delikatnie pachnie po tym.

Kazał mi brac żelazo.
Ogólnie wizyta udana ^^

Gratulacje ale szalejecie teraz z tymi wizytami i wagą dzieciaczków . No jestem mega podekscytowana swoją koleja wizytą ale dopiero 24 także kawał drogi.... A gin no rewelka bardzo ładnie z jego strony że pomógł wstać
Stary 2016-02-10, 11:50   #629
MiniMonix
Zakorzenienie

Cytat:
Ja już ten standard przekroczyłam o 6 kg
Cytat:
Jakaś niedouczona ta położna.... ciekawe co o mnie by powiedziała hahah

4 V 2013
Żona
31.III.2016 Córeczka !

MiniMonix jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-10, 11:51   #630
GGI
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez annihilate Pokaż wiadomość
fajnie wyglądają te ciuszki ale ja i tak nie skorzystam nie mma tego skelpu u siebie w mieście.......

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości