Mamusie kwietniowe - część V :-) - Strona 20 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-02-10, 08:17   #571
AsiaPo
Mama Land

Dot.: Mamusie kwietniowe - część V :-)

Cześć Dziewczyny

Dołączam do klubu kiepskich nocy, choć z Waszymi się równać nie mogę. Co 2 godziny chodziłam siku, znaleźć pozycji sobie nie mogłam, jak już zasnęłam to śniły mi się baseny (że wypływałam tam gdzie nie mam gruntu i się podtapiałam) i antyterroryści

Plecy też mnie bolą, podejrzewam, że to przez raczej siedzący tryb życia

Teraz boli mnie między żebrami, taki kłujący ból i nie wiem co to

Ja zacznę 9 miesiąc jak niektóre z Was będą już rozpakowane
Stary 2016-02-10, 08:18   #572
kopycio
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez HappyGirl888 Pokaż wiadomość
Kejka u nas na SR polozna mowila, ze w tym szpitalu w ktorym zamierzam rodzic (szpital polozniczy 3st. referencyjnosci) to szwy rozpuszczalne zakladaja tylko w srodku pipki a na zewnatrz zwykle i po 5-7 dniach trzeba przyjsc do ambulatorium na zdejmowanie.. Wiec nie wszedzie daja rozpuszczalne..
U mnie tez w sroku rozpuszczalne ana zewnatrz zwykle i polozna sciaga w domu.

Cytat:
Napisane przez lucy111 Pokaż wiadomość
tez się chwalę moją siatą ciuchów za dwie dychy, narzekałam na brak body z krótkim rękawkiem, wiec juz mam pod dostatkiem,
przy tej ilosci ciuchów będę mogła prac raz w tygodniu

jeszcze kocyk z puchatkiem się trafił i króliczek też za 1 zł

i wszystkie foty do góry nogami , ale nie chce mi sie już zmieniać
Kocyk przecudny

Cytat:
Napisane przez lulka19 Pokaż wiadomość
Ból Bożeny

Boli mnie dziś cała okolica bożeny na zewnątrz taki kujący ból. Co to może być?[COLOR="Silver"]
Ja tak mialam, jak reka przykladalam to bolalo mega, gin na ostatniej wizycie powiedziala ze to sie macica rozciaga i wiezadla i że aż pachwiny mogą boleć, czego wczoraj doswiadczylam Przeszło po dwoch dniach, prowdopodobnie Młody napierał bardzo.

Zamowilam nosidelko!! Ale za to wozek jeszcze nie przyszedł ciagle w statusie zamówienia jest, że kurier nie odebrał..

Dzwonilam wczoraj o to echo serca i mowie do faceta, że musze jakos szybko ogarnac, bo jestem w ciazy, a on do mnie czy za 15 minut moze byc Szkoda, ze ne ma takich terminów na nfz... Tylko prywatnie gdzie stowe trzeba placic

Pranie
Popralam wczoraj ciuszki w dzidziusiu i w ogole nie pachną nic a nic... myslicie ze moge uzyc plynu do plukania innej firmy? Bo dzidziusia u mnie nie ma, jest lovella i bobini.. A ja tak lubie jak ubrania pachna świeżością
kopycio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-10, 08:19   #573
kejka90
Wtajemniczenie

GG do kejka90

Trisdom bardzo mi przykro z powodu nocy 3 maj sie jakos
Gosiaczek plecy tez mnie napierd. Widze ze nocka tez do .upy u mnie tez jakos dziwnie dzis..

Kciuki za Wasze wizyty dzis
Lece sie ogarniac, potem kosciol, rossman, poczta (moja paka ubranek) i zaczynam pranie

No i dzis zaczynam moj post...do swiat bez slodyczy

Mikołaj <3
01.04.2016 r. ! Najpiękniejszy dzień w życiu ! <3
kejka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-10, 08:23   #574
gosiulka22
Wtajemniczenie

Gosiaczek u mnie się szybko rizwinelo zaczęło się biegunka po 2 godz juz odszedł czop i skurcze. Ale moja siostra juz wymiotowala 3 dni przed porodem tak jakby zatrucie miała jakieś. Mam nadzieje że u Ciebie to nie poród. Oby bo jeszcze wcześnie jest. Może rzeczywiście jajas jelitowka

---------- Dopisano o 08:23 ---------- Poprzedni post napisano o 08:21 ----------

W ogóle Gosiaczek snilas mi się w nocy
gosiulka22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-10, 08:26   #575
patulinka94
Zadomowienie

Dzis ostatni egzamin a ja się czuje mega do dupy...
Jakoś mi tak nie dobrze..
patulinka94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-10, 08:26   #576
Ineso
Matka Smoka

Cytat:
Napisane przez kejka90 Pokaż wiadomość

To nie będzie zbytni szok?

Cieszę się, że mam wymówkę żeby nie robić żadnych wyrzeczeń na post i nie pościć w Popielec

gosiaczek - nie rób tych ćwiczeń z filmiku, który tu był Zrobisz sobie tylko gorzej - one naprawdę nie nadają się na rozpoczęcie aktywności w ciąży samodzielnie, w dodatku na takim etapie. Wejdź sobie na tą stronę i przy pierwszym wejściu powinna pojawić Ci się opcja pobrania bezpłatnego pdf z ćwiczeniami, jeśli nie, to spróbuj jeszcze kliknąć w zakładkę Blog - nie pamiętam gdzie to było, a mnie już się nie pojawia. http://fizjoma.pl/
To są bezpieczne pozycje rozluźniające, autorka jest fizjoterapeutą i pracuje od dawna z kobietami w ciąży.
Ineso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-10, 08:28   #577
duchaa123
Wtajemniczenie

Hej ale mam zart dnia . Tz rzyjechal z pracy tak ok 3 to bylo polozyl sie kolomnie i pyta. Co dzisiaj na obiad gotuje a ja mowie ze barszcz czerwony bo dzisiaj popielec a on no to na oleju bedziesz gotowala a ja wtf o co mu chodzi . I pytam na jakim oleju a on no ze dzisiaj post i na miesie przeciez gotowac nie bede , a ja pytam od kiedy sie gotuje barszcz czerwony na miesie algo oleju ? Na co on po dluzym zastanowieniu a no tak mi sie z ukrainskim pomylilo nie no padlam wtedy chyba na prawde byl juz przemeczony

Adrian 13.05.2013 r Gabriela 13.04.2016 r
duchaa123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-10, 08:40   #578
Kayira
Zakorzenienie

Jeny ale Wy pedzicie z tymi postami...
A ja dzis na kurierow czekam. Pozamawialam juz kilka rzeczy, miedzy innymi posciel ochraniacze czy kocyki

Nasz mały cud 22-04-2016
Kayira jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-10, 08:44   #579
patulinka94
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kayira Pokaż wiadomość
Jeny ale Wy pedzicie z tymi postami...
A ja dzis na kurierow czekam. Pozamawialam juz kilka rzeczy, miedzy innymi posciel ochraniacze czy kocyki
To czekamy na fotki
Stary 2016-02-10, 08:47   #580
duchaa123
Wtajemniczenie

Mnie zaczyna coraz bardziej bolec na samym dole brzucha nawet na poczatku pipki jest to taki intensywny bol bardzo silny jak wstaje z lozka , albo zmieniam pozycje siedzaca wy tez tak macie ?

Adrian 13.05.2013 r Gabriela 13.04.2016 r
duchaa123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-10, 08:54   #581
MaLoS
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez lulka19 Pokaż wiadomość
Ja szczerze mówiąc nie myślę o porodzie. Odkładam to w najdalsze zakamarki mojego umysłu. Pamiętam jak byłam przed glukozą, słyszałam, że to jest okropne badanie, że po nim człowiek okropnie się czuje, że jest obrzydliwa....Nie nastawiałam się na nic, poszłam wypiłam, i zero problemów Zauważyłam, że im dłużej coś analizuję tym jest gorzej. Po co mam się martwić porodem, jak nawet nie wiem jaki mnie czeka... Dla mnie najważniejsze jest to by za jakieś 2 miesiące tulić już mojego synka, a jak to zrobię nie wiem, ale każdy jakoś to przeżył, dam radę i ja

Super podejście Lulka brawo! Popieram i mam podobne odczucia, staram sie nie analizować, bedzie co bedzie. Miałam w życiu dwie poważne operacje ginekologiczne, wiec swoje przeszłam i wiem juz, ze nie ma co sie niepotrzebnie nakręcać... Damy radę

Cytat:
Napisane przez lucy111 Pokaż wiadomość
Falownie brzucha jest niesamowite, już nawet przez sweter widać.
A niby tak niedawno jakoś w
połowie listopada poczulismy pierwsze ruchy i zastanawialiśmy się czy to na pewno to

Gabki są obrzydliwe i średnio raz w tygodniu wymieniam na nową. Coś słyszałam o moczeniu w wodzie z octem ze niby zabija bakterie ale i tak wolę wymienić i być spokojna

No właśnie! Co dopiero były domysły czy to juz ruchy czy jelita a teraz brzuchy nam tańczą Hihi

Mnie od gąbek bardziej obrzydzają ścierki kuchenne, wymieniam je co kilka dni, ale gąbki tez czesto

Zmiany? Zawsze na lepsze
MaLoS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-10, 08:55   #582
kejka90
Wtajemniczenie

GG do kejka90

Ineso czemu szok? Zdecydowanie dla organizmu lepiej owoce, jogurty, serki, budynie i kosiele domowe nadal wchodza w gre. Wycofuje sie po prostu. Wafelkow, batonow, czekolady, chopsow, chrupek i innych rzeczy. Mam nadzieje ze dam rade!!

Mikołaj <3
01.04.2016 r. ! Najpiękniejszy dzień w życiu ! <3
kejka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-10, 08:56   #583
patulinka94
Zadomowienie

Cytat:
Ineso czemu szok? Zdecydowanie dla organizmu lepiej owoce, jogurty, serki, budynie i kosiele domowe nadal wchodza w gre. Wycofuje sie po prostu. Wafelkow, batonow, czekolady, chopsow, chrupek i innych rzeczy. Mam nadzieje ze dam rade!!
Podziwiam i trzymam kciuki kochana abyś wytrwala
Ja nawet nic takiego nie zakładam bo wiem że nie dałabym rady :P
Stary 2016-02-10, 09:02   #584
kropcia007
Wtajemniczenie

Kopycio ja użyłam bobini płyn do prania i koncentrat do płukania i pachną

Kwietniowa Mamusia - Maja

kropcia007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-10, 09:03   #585
lucy111
Zadomowienie

Cytat:
Oby się udało z postanowieniem ☺

Cytat:
Napisane przez MaLoS Pokaż wiadomość
Super podejście Lulka brawo! Popieram i mam podobne odczucia, staram sie nie analizować, bedzie co bedzie. Miałam w życiu dwie poważne operacje ginekologiczne, wiec swoje przeszłam i wiem juz, ze nie ma co sie niepotrzebnie nakręcać... Damy radę

No właśnie! Co dopiero były domysły czy to juz ruchy czy jelita a teraz brzuchy nam tańczą Hihi

Mnie od gąbek bardziej obrzydzają ścierki kuchenne, wymieniam je co kilka dni, ale gąbki tez czesto
Ścierki tez, dlatego częściej używam ręczników papierowych a ścierek raczej do czystych rzeczy typu mokry talerz czy rozlana na szafce woda. Nie cierpię poplamionych ścierek, których później niczym nie można doprac.
lucy111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-10, 09:14   #586
GGI
Zakorzenienie

Dzień Dobry
Nadrabiałam Was wczoraj popołuniu i trochę odpowiedzi z wczoraj dziś od rana kończę nadrabienie.
Myslałam ze wczoraj nadron=bie ale mąż zaczął dyskusje o dziecku więc no sory ale musiałam przerwać odpisywanie tym bardziej że rzadko mu się włącza takie gadulstwo

kejka super łupy no i za taką cene można szaleć hihi

ewcia
dlaczego mąz by Ci zabronił jeszć na SR?

Asia PO Jezusie jaki Ty masz piękny malutki zgrabniutki brzusio

HappyGirl no prze cudne te ciuszki od mamusi a ta sukieneczka z myszka miki no rewelka zakochałam sie.

lucy
cudowny ten kocek i misio taki słodki a ciuszki nóweczki no piękne.....

velika ja do pępka i rany po cc ostenisept bede używać po zabiegu też go miałam i super sie rana goiła na zwykłe rany np. przeciecie nożem też można stosowaźć

renata gratki wizyty jeśli chodzi o płyn do prania ja wlewam całą ta nakrętke ale do bębna tam gdzie ciuchy wkładam pół pralki wlewam pół nakrętki i drugie pół na samą góre z każdym płynem tak robie płynu do płukania nie daje.

patulinka
mamy podobny brzuch i strasznie się cieszę że ni tylko ja mam taki wystający pępęk

Gosiaczek ale się poryczałam jak przeczytałam to życzenie Twojej córki MEEEEEGAAAAAAAA respect za wychowanie tak mądrej córy.
Stary 2016-02-10, 09:18   #587
Trisdom
Zadomowienie

Cytat:
Gosiaczek plecy tez mnie napierd. Widze ze nocka tez do .upy u mnie tez jakos dziwnie dzis..

Lece sie ogarniac, potem kosciol, rossman, poczta (moja paka ubranek) i zaczynam pranie

Nie było tak źle- po przerwie między 3 a 5, dospałysmy jeszcze do 7 i jakos funkcjonuję.

Gosiaczek- trzymaj sie jakoś. Z ta joga to sobie wpisz Prenatal Yoga w youtube i moze znajdziesz cos dla Twoich pleców, bo ta yoga/ pilates czy hgw to rzeczywiście dla wyćwiczonych byla.
Zylaki znikna na pewno po ciazy
Moje hemo niestety rosną , na szczeście nie bola (jeszcze??)
Stary 2016-02-10, 09:21   #588
patulinka94
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez GGI Pokaż wiadomość
Dzień Dobry

patulinka
mamy podobny brzuch i strasznie się cieszę że ni tylko ja mam taki wystający pępęk
Dziś obie zaczynamy 30 tc, podobne brzuszki no i obie wystający pępek
PS: Nie lubię mojego pępka, mam nadzieję że po ciąży wróci do stanu normalności ☺
Stary 2016-02-10, 09:22   #589
velika
Winter is coming

Cytat:
Napisane przez gosiaczek071 Pokaż wiadomość
Bolą was plecy?
odkąd zaczęłam III trymestr to prawie wcale a nie ćwiczę prawie w ogóle... Ale zaraz spadam na jogę do sr, zobaczymy, czy mi się spodoba ;D
kejka kciuki za niejedzenie słodyczy ja zeżarłam 4 kostki czekolady do śniadania i kawki. Ale gorzkiej
u mnie też dziś dzień przesyłek znając życie 5 min po tym jak wyjdę na jogę zadzwoni kurier ale dzisiaj mąż w domu cały dzień
aaa i też miałam tragiczną noc, nie mogłam zasnąć, w końcu koło 1 się udało, potem miałam koszmary, lipaa

Edytowane przez velika
Czas edycji: 2016-02-10 o 09:23
velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-10, 09:24   #590
gosiaczek071
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosiulka22 Pokaż wiadomość
Gosiaczek u mnie się szybko rizwinelo zaczęło się biegunka po 2 godz juz odszedł czop i skurcze. Ale moja siostra juz wymiotowala 3 dni przed porodem tak jakby zatrucie miała jakieś. Mam nadzieje że u Ciebie to nie poród. Oby bo jeszcze wcześnie jest. Może rzeczywiście jajas jelitowka

---------- Dopisano o 08:23 ---------- Poprzedni post napisano o 08:21 ----------

W ogóle Gosiaczek snilas mi się w nocy
O👋🏻 a co ci sie śniło? A czy wtedy bolały cie nogi? Mnie bolą nogi i plecy...i kłuje w kroku co jakis czas. Jeżu mam nadzieje ze to tylko gorszy dzien...
gosiaczek071 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-10, 09:33   #591
cloche
Zakorzenienie

Cytat:
Weź nie gadaj nawet :/ chociaż wczoraj tez myslalam o tym...tak mi dziwnie piknelo w pipce. Ale nie poleciało nic, moze mały czymś ruszył...a było ci tez wtedy niedobrze? Jak to sie rozwinęło-od czego zaczęło i po jakim czasie sie okazało, ze rodzisz...?
ja czesciej o takich przypadkach slysze... jesli faktycznie sie cos rozkreca, to - no niby trudno - ale sprobuj bez paniki. bo jesli tak to by bylo, to znaczy, ze mlody czuje, ze mu na zewnatrz bedzie juz lepiej. zadzwon moze do szpitala i sie podpytaj...

a mi sie mdlec zachciewa. nawet na siedzaco juz mam czarno... chyba sie legne...
cloche jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-10, 09:38   #592
patulinka94
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez cloche Pokaż wiadomość
a mi sie mdlec zachciewa. nawet na siedzaco juz mam czarno... chyba sie legne...
To się nie zastanawiaj! tylko się kladź i odpoczywaj
Stary 2016-02-10, 09:42   #593
MaLoS
Rozeznanie

Cytat:

No dobra... Namówiłaś mnie dołączam sie do postu słodyczowego

Prześcieradła: ile kupujecie na początek prześcieradeł do łóżeczka? 3 wystarcza? Lepiej frotte czy bawełna Jersey?

Zmiany? Zawsze na lepsze
MaLoS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-10, 09:42   #594
GGI
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez patulinka94 Pokaż wiadomość
PS: Nie lubię mojego pępka, mam nadzieję że po ciąży wróci do stanu normalności ☺
ja też go nie lubie no ale......
Mąż się śmieje że najpierw idzie pępek później brzuch i ja
Stary 2016-02-10, 09:43   #595
patulinka94
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez GGI Pokaż wiadomość
ja też go nie lubie no ale......
Mąż się śmieje że najpierw idzie pępek później brzuch i ja

Mój tz mówi ze to tak jakby 3 cycek mi rósł
Stary 2016-02-10, 09:44   #596
HappyGirl888
Raczkowanie

Widze ze coraz gorzej z nami.. Bole plecow, brzucha, biegunki, mdlosci.. Juz chyba zaczyna sie ten ostatni etap ciazy kiedy coraz bardziej mamy dosc ja dzis znowu obudzilam sie z przeziebieniem jeszcze wczoraj wieczorem bylo ok a z rana juz bol wszystkiego a najbardziej gardla mialam sie dzis brac za prasowanie wypranych ciuszkow ale chyba bedzie tylko wygrzewanir sie w lozku z goraca herbata
Zdrowka i ustąpienia wszelkich bóli zycze wszystkim!
HappyGirl888 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-10, 09:51   #597
cloche
Zakorzenienie

Cytat:
To się nie zastanawiaj! tylko się kladź i odpoczywaj
Leżę jest lepiej. Ale idąc do łóżka musiałam przerwy robić i dawać głowę w dół musiałam zabawnie wyglądać. Pewnie miałam ciśnienie "error", a puls miałam jakiś strasznie szalejący. No ale sie uspokoił. Dziś chyba muszę mieć leniwy dzień. ..
cloche jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-10, 09:57   #598
annihilate
Rozeznanie

Mam dzisiaj strasznie podły humor, wściekam się na wszystko dookoła. Na dodatek leje. Super po prostu jest

Płyn do płukania
Lubię jak ubrania pachną, ale do tych prań noworodkowych nie dawałam. Stwierdziłam, że nie będę podrażniać węchu malucha, ani dodawać więcej chemii do prania. Z synem po pół roku zaczęłam dodawać płyn - teraz tez tak zrobię chyba.

Bóle
Mnie boli kręgosłup, głownie w dole, takie słabsze bóle krzyżowe bym powiedziała. Bolą mnie jeszcze kości łonowe strasznie, jakbym miała pęknąć. Czasem się z bólu nie mogę wyprostować. Ciągle mnie coś pika w kroczu generalnie. Chodzę jak kaleka podsumowując

Malos - myślę, ze 3 prześcieradła powinny starczyć na spokojnie. Ja frotte nie polecam. Nie wiem czy miałam kiepską firmę czy co, ale badziewne jakieś. Strasznie nieprzyjemne w dotyku i się kulkuje

PIOTR 08.04.2016
annihilate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-10, 10:07   #599
lulka19
Zakorzenienie

Cytat:
Witam sie po najgorszej nocy, jaka miałam w tej ciazy...Boże kochany nie spałam prawie wcale, kręciłam soe milion razy. Brzuch mnie bolał (ale tak jak na biegunkę) i mulilo mnie. Plecy to mnie tak bolą, ze myslalam ze zwariuje teraz sie obudziłam i trz strasznie bolą...ćwiczyć nie moge, wiec jak tak bedzie cały czas to ja chyba osiwieje...
Bolą was plecy?

Minimonix no to u mnie tez 9 niedługo bo ja tylko 2 dni za tobą...

Ojj biedna

[QUOTE=Polinezyjka;5544960 6]Lulka bo przeniosła sie na druga stronę !:O

Czułam jak sie przesuwa z prawej na lewą hehe

Gosiaczek mnie plecy boma - od zbyt długiego siedzenia w tej samej pozycji, od leżenia, nie wiem od czego jeszcze ale bola mnie.[/QUOTE
]

O proszę, taka cwaniara
Cytat:

Ja myslałam, że Ty masz już poprane... To chyba przez te szuflady,które pokazywałaś z ciuszkami

Cytat:

Cytat:

Twój pępek jest uroczy! Ja mam cały szary, bleh

Mam dla was hit. Jestem cała opuchnięta, ale tylko z prawej strony tak to widać. Normalnie jak by mnie pszczoła użądliła... Ręka jak bania. To chyba dlatego, że ja sypiam tylko na lewym boku
lulka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-10, 10:14   #600
lucy111
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość
odkąd zaczęłam III trymestr to prawie wcale a nie ćwiczę prawie w ogóle... Ale zaraz spadam na jogę do sr, zobaczymy, czy mi się spodoba ;D
kejka kciuki za niejedzenie słodyczy ja zeżarłam 4 kostki czekolady do śniadania i kawki. Ale gorzkiej
u mnie też dziś dzień przesyłek znając życie 5 min po tym jak wyjdę na jogę zadzwoni kurier ale dzisiaj mąż w domu cały dzień
aaa i też miałam tragiczną noc, nie mogłam zasnąć, w końcu koło 1 się udało, potem miałam koszmary, lipaa
to tak jak u mnie, mega bolały mnie plecy po świetach a teraz nic, mobilna jestem tak samo jak przed ciązą, no moze troche trudniej sie schylać
Cytat:
Napisane przez cloche Pokaż wiadomość
ja czesciej o takich przypadkach slysze... jesli faktycznie sie cos rozkreca, to - no niby trudno - ale sprobuj bez paniki. bo jesli tak to by bylo, to znaczy, ze mlody czuje, ze mu na zewnatrz bedzie juz lepiej. zadzwon moze do szpitala i sie podpytaj...

koniecznie się połóż, pewnie ciśnienie niskie, mój gin w takich sytuacjach kazał pić duzo wody
Cytat:
O👋🏻 a co ci sie śniło? A czy wtedy bolały cie nogi? Mnie bolą nogi i plecy...i kłuje w kroku co jakis czas. Jeżu mam nadzieje ze to tylko gorszy dzien...
miejmy nadzieję ze to fałszywy alarm

pamiętam taką akcje ze szwagierką jakieś 3 tyg przed terminem, tez dopadła ja biegunka a po przyjeździe do szpitala okazało sie że to jakiś wirus tylko i w sumie urodziła dopiero kilka dni po terminie

Cytat:
No dobra... Namówiłaś mnie dołączam sie do postu słodyczowego

Prześcieradła: ile kupujecie na początek prześcieradeł do łóżeczka? 3 wystarcza? Lepiej frotte czy bawełna Jersey?
brawo, brawo
ja się nie podejmuje, jem na tyle mało słodyczy ze nie odmówię soie tego

prześcieradła mam 4, bo były w dwupakach
kupuję jersey bo nie przepadam za frotte, mieliśmy dla siebie juz kilka z róznych firm i strasznie szybko się zużywają

polecam te z tesco, w dwupaku chyba za 34 zł, jakosciowo wydają mi się dużo lepsze niz z lidla, chyba ze 4 kolory są biały, ecru, róż i niebieski
lucy111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości