|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#661 | ||
Rozeznanie
|
Dot.: Misja w Zambii - proszę pomóż ! - cz. II
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() warto się zarejestrować, to można sobie zmieniać kolor kropki i oznaczać, czy się już stamtąd zamówiło, czy się nie jest zainteresowanym ![]()
![]() |
#662 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
To prawda zgłosiła się .. i już widzę jej opis na gg ... "zostane mama" i pomyśleć ze tak nie wiele trzeba aby dac szczescie zarówno dzieciaczkowi jak i sobie ![]() ![]() Ja na dzień dzisiejszy wiem jesdno..., na mojej kruszynce sie na zakończy ... napewno jeszcze adopyuję... ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#663 |
Raczkowanie
|
http://www.konkursy.wsieci.ws/ wejdźcie w konkursy nagrody gwarantowane - tam można zdobyc dużo próbek!!!
#664 |
Raczkowanie
|
Przepraszam za błędy, ale jestem w pracy robie 100 rzeczy na raz, i staram sie szybkop pisać ... niestety z błędami
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#665 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
hej moria44, dzięki za opinię naładowaną megaporcją entuzjazmu! Z polski się chyba nie opłaca, może udałoby się kupić porządny używany za 100USD, ale cena transportu i czas dostawy..., byłoby najlepiej gdyby tam na miejscu kupić ten rower. A. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#666 |
Raczkowanie
|
mam takie pytanko. Po ile kont na allegro macie pozakładanych? Bo co aukcja to licytuje ktoś z Jastrzębia
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#667 |
Rozeznanie
|
na aukcji widać lokalizację przedmiotu aukcji, czyli adres _MAMY_, a nie osób, które licytują ;>
#668 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja wiem jedno nie wolno pic kawy jak sie czyta forum ![]() bardzo ![]() Cytat:
![]() ta mafia to jedna osoba - ahamar przeciez, chyba ze o czymś nie wiem ![]()
![]() |
#669 |
Wtajemniczenie
|
może jak tyle nas jest to wejdziecie na czata??
#670 |
Zakorzenienie
|
nie ma mowy ja miałam robić obiad jak tam wede to będzie głodówka bo wyjsć sienie da
![]() ![]()
#671 |
Rozeznanie
|
i może spróbujcie jeszcze raz założyć sobie stałe nicki - coś pozmieniali, może już będzie można się zarejestrować?
http://polchat.livechatnew.com/join_form.php polecam też program ICeQ, który działa szybciej i stabilniej niż czat przez przeglądarkę, http://www.ikari.pl/pobierz i ściągamy najnowszy.
#672 |
Przyczajenie
|
Suzi - te fartuchy przypomniały mi o cienkich płaszczach przeciwdeszczowych, prawie nic nie ważą, a może będą przydatne, gdyby ktoś miał na zbyciu. Czy gumowe, dmuchane zabawki wysyłaliście?
Prywatnie konto na allegro mam jedno, tyle że nie jestem z Jastrzębia, mieszkam pod Będzinem. Dostałam wczoraj Władcę Pierścieni na PS2 dla Samuela, już ją wystawiłam na aukcje, czy warto pisać że to na cel charytatywny, czy ma to znaczący wpływ na cenę końcową? nie wystawiam systematycznie. Zastanawiam się też, czy mogę wkleić jego zdjęcie do opisu, to że je dostałam, nie oznacza chyba, że mogę je rozpowszechniać na necie, nie chce strzelić gafy. Jak to widzicie? Edytowane przez angela_anaconda Czas edycji: 2007-10-18 o 10:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#673 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
o matko... ja kudłaty.. durnowaty ... nie zakumałam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#674 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() odpisze tutaj, bo może ktoś jeszcze skorzysta ![]() w menu Wizażu, na górze masz Panel użytkownika, i w nim Podpis - tam będzie podobne okienko jak tu do pisania odpowiedzi, w nim sobie wpisujesz linki poniżej załączam obrazki - adresy podmieniasz na właściwe (skopiowane z paska adresów przeglądarki), tekst zastępujesz tym co ma być ![]()
![]() |
#675 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() edit: jeeeeeest!!!!!!!!!!!!!!
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#676 |
Zadomowienie
|
ja te szablony widziałam w sklepie papierniczym. na jednym szablonie jes 6 albo 8 postaci, zwierzątek i jeden taki kosztuje 3,5
a jeśli chodzi o art higieniczne i kosmetyczne, to mam w domu trochę próbek odżywek do włosów kremów i balsamów. więc wrzucę do paczki którą szykuję. poza tym moja mama pracuje w aptece i już dostała polecenie ![]() miłego dnia zyczę. ja popołudniu chętnie na czat wejdę, bo teraz to z pracy piszę. lubię jak szefowa gości ma ![]()
![]() |
#677 |
Wtajemniczenie
|
wyszlo Ci przeciez!
#678 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
masz rację. to wspaniałe uczucie. my bardzo dużo rozmawiamy o Teddym. wczoraj powiedziałam tż-towi, że chciałabym kiedyś spotkać się z Teddym. zawzięcie tłumaczył mi w którą stronę mam iść żeby dojść do Zambii. ponoć jak przezyję przez irak i iran to już z górki hmm... żartował sobie ze mnie ![]() ![]() my też już wiemy, że na Teddym się nie skończy i sprawimy mu przybrane rodzeństwo. ale to za jakiś czas ![]() wciąż myślimy nad prezentem dla Teddyego takim osobistym. czymś takim tylko dla niego co będzie mógł mieć przy sobie zawsze i co będzie mu o nas przypominało. jeja nie mam pojęcia co by można było ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#679 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#680 |
Rozeznanie
|
Ciekawe czy i mi się udało zamiescić podpis???????????
|
![]() ![]() |
![]() |
#681 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Trzymaj sie z tym śmiechem bo ja z krzesła spadłam ![]() A jeszcze panowie wymyślili że paczka 20kg składająca sie z samych podpasek,ale jak sobie pomyślałam jakby wyglądała paka z ok 154 paczek i jakby wyglądał mężczyzna podjeżdżający pod kasę z takim wózkiem.... no to ja już leżę... ![]() Cytat:
(blondynka!) |
||
![]() ![]() |
![]() |
#682 |
Wtajemniczenie
|
Jola jak to 2slowa?
#683 |
Raczkowanie
|
Dobra, to ja mam teraz pytanie niezwiązane, ale intrygujące mnie od dawna. Otóż co to za skrót ten tż ??? Domyslam się oczywiście że chodzi o naszego faceta, ale skąd ta nazwa ?
Głupio mi tak pytać, ale wiecie, ja na tym wizażu to tylko na naszym forum jestem, prędzej w ogóle o wizażu nie słyszałam, a tu wszyscy z tym tż wyskakują ... No, z góry dzięki za uświadomienie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#684 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#685 |
Raczkowanie
|
A teraz wracając do męskich spraw - czyli podpaski
![]() Jak już kiedyś wspominałem, nie ma to jak człowiek wyjdzie sobie do pracy, wraca do domu i po ptokach ![]() Moja mama już raczyła zakupić nieoskrzydlone podpaski Bella Normal, 8 paczek po 20szt. cena 2,20 i dwie paczki 1,79. Było by więcej paczek ale jak na złość się skończyły, więc jest 8 pak z dwóch sklepów i kiosku ![]() Waga 1,15kg. To chyba wszystko. Będę koło 21 na czacie - do zobaczonka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#686 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#687 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
niezapomniane przeżycie i pełen ciekawości wzrok sprzedawczyni - bezcenne!!! Ale ciebie to minęło ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#688 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wielkie dzięki dla Mamy ![]()
![]() |
#689 |
Zakorzenienie
|
podwoiło się :/
#690 |
Rozeznanie
|
bardzo dziękuję za wpłaty na znaczki :
Marlena 20 zł Paulina 5zł i zbiórka od Seony 200 zł Nie wiem czy mam taki informować o tym ile mam czy jak? MAMA ja tez sie zastanawiałam jak NR wypełni zadanie służbowe a jak pita sie zgłosił to miałam wielkie oczy a tu mamusia dobra duszka pomogła. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:50.