|
|
#931 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie kwietniowe - część V :-)
Cytat:
ale tez mu sie podoba Cytat:
superancki ja tez lubię robić takie rzeczy Cytat:
cholera jasna, co rusz to słyszę ze ktos na miesiąc przed rodzi Whisky nie cierpię.... Z alko lubię- wino (każde, najbardziej czerwone), wódeczkę ale raczej w drinkach, uwielbiam żołądkowa gorzka figowa, z drinków ukochany moj to mohito, za piwem nie przepadam, bo gazowane, i tyle. Z kolorowych nie lubię (whisky czy koniaki odpadaja. Moj maz lubi whisky ale teraz rzadko pije bo alk mu teraz mega szkodzi po tym zapaleniu żołądka. , Cytat:
pacnelam sie pol cm :PPrzyszedł dzis sterylizator i szklana butla z aventa. Ciężka ale fajna, pierwszy raz mam szklana butle maz ze mnie wylał dzis. Dzwonię do niego zapytać, czy mi odebrał przesyłkę z poczty (malutka, bo to 2 farbki akrylowe) a on "tak, nie wiem cos ty zamówiła, pol bagażnika (a mamy combi) mi to zajęło" a ja "no jak to....przecież ja zamawiałam tylko...(i tu konsternacja, czy nie zamówiłam przypadkiem czegoś dużego jednak) a on "no naprawde, przesadzasz z tymi paczkami, ja nie wiem co to takie wielkie jest, ze sie ledwo zmieściło do auta" a ja znów rozkminka, w głowie przewertowałem moje zamówienia i takim niepewnym głosem mowię, ze brałam ostatnio tylko klocki lego dla Hani, sterylizator i te farbki, a on juz nie mógł utrzymać i buchnął śmiechem ![]() ![]() ![]() Dziad jeden |
||||
|
|
|
#932 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja tez z tych mięsnych jestem vege obiadek moge zjeść ale raczej się tym nie najem Cytat:
zostawie u rodziców żeby czasem użyć podasz przepis na pastę z ciecierzycy, bo chyba mam to moze bym coś zdrowego zrobiła Cytat:
na diecie wege bym nie przeżyła za długoa czemu chcesz sie dietami po ciązy katowac? Cytat:
i zawsze mi niedobrze jak wstaje ile tu fanek whisky, mnie mdli od samego zapachu i nie tyko w ciązy tęsknie za wieczorkami przy piwku/winku z mężem |
||||
|
|
|
#933 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja tez z mięsożerców jestem
Gosiaczek Twoj mąż taki gadżeciarz jak ja ![]() Ja tez cos czuje ze sie szybciej rozpakuje ... Tez mam szklana butelkę z aventa kupiłam tylko jedna niech sobie leży Ja to bym sie słodkiego czerwonego winka napiła albo właśnie Mohito ️
|
#934 | ||
|
Matka Smoka
|
Cytat:
![]() No u mnie też mutacja, więc nie wiadomo z jakiego powodu te poronienia, trzecia opcja to niedomoga lutealna. Cytat:
Wina mi brak ![]() Pasty: http://www.jadlonomia.com/przepisy/p...jest-hummusem/ - daję więcej pomidorów na pewno http://www.jadlonomia.com/przepisy/hummus-z-burakie/ A propos buraka mi się dziś przypomniało: Poli! przegryzka popołudniowa: krakers, na to serek kozi albo jakiś inny słony rozsmarowany i na to plaster pieczonego buraka
|
||
|
|
|
#935 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jaka agentka!! Cytat:
to oglądam ten serial i bohaterka ciągle pije whisky, do tego chodzi w obcisłych jeansach i kurtce takiej krótkiej i bzyka się na różne sposoby I co - i mi od razu tęskno do wszystkiego co ona robi ostatnio jak z mężem się przytulaliśmy to sobie uświadomiłam, że się doczekać nie mogę gdy znów będę mogła w pełni wariować ![]() Mówię do męża, że raz na jakiś czas trzeba będzie córkę zawieźć do dziadków i szybko wrócić do krk i zrobić sobie taki wieczór jak kiedyś - ale czy się uda hm hm
|
|
|
#936 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i lubi dobre sprzęty. Mi to tam rybka, ale tez juz mnie przekabacił na swoją stronę Ja mięso to umiarkowanie....schaboweg o nienawidzę, mięsa z sosami tez nie bardzo, wiec będę sobie robić na parze lub gotowane, grillowane bo smażonego tez nie jadam za często. Dzis robiłam indyka z chińszczyzna, dobre wyszło ![]() Szwagier kupił whisbeara. Czeka u teściów, w niedziele go odbiorę |
|
|
|
|
#937 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() tylko pieczony burak to niby w czym? w piekarniku ? no szkoda by było mi uruchamiać piekarnik na jednego buraka hihi
|
|
|
#938 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tym bardziej,że lepiej sie przyswaja niż doustnie a i w ciąży można Cytat:
![]() Obejrzałam listę u lutówek i tam, jak na razie to większość grubo przed terminem urodziła. Dziwne to, tym bardziej,że w PL mierzą te szyjki non stop, zapisują krazki i luteiny. No chyba,że TP źle oznaczają ![]() kropcia Niektórzy uważają,że jesteśmy dziwni, czy bawimy sie w akwizycję ale jak coś działa, ma mase badań i patentów to why not Lepiej zapobiegać niż leczyć
"Chwyć mnie i nieś, niech niebo bliżej będzie, Tak bardzo chcę w ramionach skryć się Twych." Edytowane przez Martinixxx Czas edycji: 2016-02-11 o 17:59 |
||
|
|
|
#939 | ||
|
Matka Smoka
|
Cytat:
Myjesz buraki, nie obierasz! Pakujesz w folię aluminiową i wrzucasz na blachę - taki średni/duży to nawet z 1 godz. dochodzi. Dopiero jak masz ochotę zjeść to rozpakowujesz z folii i obierasz ze skóry. Cytat:
A słyszałyście o filtrach do wody które namagnezowują ją przy okazji? Ciekawe czy to blef. Edytowane przez Ineso Czas edycji: 2016-02-11 o 18:03 Powód: kalafior |
||
|
|
|
#940 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja polecam sałatkę rukola na to plastry pieczonego buraka, ser kozi, prażone migdały i ewentualnie granat ️
|
|
#941 |
|
Zakorzenienie
|
pomału nadrabiam
![]() na razie co mi się rzuciło w oczy ![]() Poli piękny brzuszek ![]() Kejka: kurcze moje łóżeczko to nawet nie wiem gdzie jest ale ochraniacz miałam taki standardowy z ikei, chyba ten http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/30113939/i on pasuje i na pierwszym i drugim poziomie ![]() chyba czas zabrać się za to urządzanie, jakaś taka wyluzowana jestem w porównaniu do was...obudzę się w czarnej doopie |
|
|
|
#942 |
|
Zakorzenienie
|
O jesu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
właśnie się dowiedziałam, że bedzie 8 cz. Harrego Pottera ![]() :b ounce:![]() ![]() nie wiem jak wam pokazać moją radość ale ona jest tak ogromna, że bym teraz mogła góry przenosić Moje dwie miłości: Władca Pierścieni i Harry Potter towarzyszyli mi w okresie dorastania, jak było mi smutno zawsze czytałam, każdą część czytałam chyba tryliard razy, to takie moje antydepresanty. I wyjdzie 8 część aż płakać mi się chce z tej radości ![]() Dobrze, że nie będę w ciąży jak wyjdzie książka bo bym chyba ryczała mając ją w ręce hehhe No dobra, idę pławić się w szczęściu
|
|
#943 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dokładnie Moj tz interesuje sie tematem i wszystko wiem od niego. Ineso tak powyżej zalecanego poziomu. Tylko te " zalecane" poziomy to tez o kant d... rozbic jeśli wiesz o czym mowię mam trochę inne podejście do tematu niz większość. I nikogo nie będę przekonywała każdy postępuje jak chce. Niektórzy robia tak jak poleca jakiś tam instytut zdrowia a inni czyt. ja kopia głębiej i szukają innych alternatyw i faktów badań itd---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:15 ---------- Cytat:
Co Ty gadasz ?! Skąd to info jestem mega miłośnikiem czytałam wszystkie i oglądam jak tylko leci po prostu uwielbiam! Posikam sie ze szczęścia jeśli to prawda Ja totalna realistka i Harry Potter haha jedyne sf ktore uwielbiam!
|
|
#944 |
|
Zakorzenienie
|
Kropcia
zaczynaj sikać ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() http://ksiazki.wp.pl/tytul,Harry-Pot...?ticaid=11676a
|
|
#945 | |||
|
Matka Smoka
|
Cytat:
Cytat:
A tak w ogóle to ja jestem oficjalny mgr z HP Więc czytałam pierdyliard razy, z czego raz również po francusku.Cytat:
dużo nie było. Aczkolwiek patrząc na reklamy tv tego sezonu - suplementacja tego robi się ,,na czasie". |
|||
|
|
|
#946 |
|
Wtajemniczenie
|
Gosiaczek nie sprawdzam, tylko chodzi o to czy wszystkie konfiguruja tak samo..bo moga inaczej w roznych modelach
Mohitoooo...takie hiszpanskie co kopie po dwoch lykach....aaaa a szwagier jak zwykle...kochany ️
|
#947 |
|
Wtajemniczenie
|
Ineso dokładnie nie można dać sie zwariować tylko zawsze z głowa postępować
Cieszy mnie tylko ze ludzie stają sie co raz bardziej świadomi. Właśnie wcinam płatki jaglane plus jogurt naturalny, banan rodzynki chia i miód ️
|
#948 |
|
Rozeznanie
|
Poli ale super info
uwielbiam HP
|
#949 | |
|
Matka Smoka
|
Cytat:
No ale ja mam do tej serii mega kultowe podejście i jestem ortodoksem - jestem z czasów kiedy się czekało aż wyjdzie kolejna część (ostatnią czytałam najpierw po francusku, bo tam wyszła wcześniej). A Wy pewnie hurtem? |
|
|
|
|
#950 | ||||
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=kejka90;55539846]
śliczny w ogóle ten pokoik fajna tapetaCytat:
![]() taką mam http://www.philips.pl/c-p/SCD520_00/...na-niania-dect i bardzo polecam, z tym, ze droga jest niestety Cytat:
ja pamiętam jak wyszły te pierwsze części to przez wakacje przeczytałam cztery chętnie przeczytam Cytat:
i wiśniówkę z sokiem grejpfrutowym ---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ---------- Cytat:
wszyscy chcieli pożyczyć
|
||||
|
|
|
#951 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Hurtem? No co Ty
|
|
#952 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
ja kiedys przeczytałam chyba 3 pierwsze części a później jakoś mi fascynacja przeszła byłam dzis z mężem w biedronce, przed nami 3 os do kasy i pan przed nami chciał nas przepuścić ze względu na mój brzuszek ale głupio nam było bo on miał 4 rzeczy a my cały koszyk i podziekowaliśmy tylko, pierwszy raz mi się taka uprzejmość zdarzyła.
|
|
#953 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jeszcze kupiłam sobie wszystkie książki po angielsku mąż mi po mojej obronie inżyniera w prezencie podarował całe pudło książek z Harrym Potterem bo to było akurat chwilę po przeprowadzce do Krakowa i wszystkie moje części (tak już zniszczone, że szok bo brat, mama i ja czytaliśmy co jakiś czas ) zostały w domu.A i jeszcze kiedyś prowadziłam bloga pisząc historię rodziców Harrego - to było zanim wyszła 5 część gdzie kurczę dużo informacji pojawiło się na temat Lily,Jamesa, Syriusza i Severusa co mi popsuło moje opowiadanie bo zabrnęłam tam w inne rejony hehhehe ![]() No a to nie o dzieciństwie Voldemorta, tylko o Synu Harrego - Albusie, będzie pomagał tacie? jak dobrze zrozumiałam walczyć z ciemnościami?
|
|
|
#954 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zdarzają się jeszcze mili i uprzejmi ludzie, szkoda ze jeden na 100 lub więcej... |
|
|
|
|
#955 |
|
Wtajemniczenie
|
W sobote jedziemy po kolyske ale sie ciesze
. Tz mial sklepac ale jak policzyl to wyszlo na to samo a do tej co po nia jedziemy jest ochraniacz , materacyk kolderka i podusia wiec w sobo beda foty ;D
|
#956 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Udało nam sie kupić kamerkę Whithingsa na black friday w grudniu, kosztowała 100€ z przesyłka, jest mega!! Droga to fakt, 200 bym nie dała... Póki co służy nam do podpatrywania zwierząt jak jesteśmy w pracy kocham 21 wiek ![]() ![]() Śliczna ta półeczka, jaki pomysł super ![]() Cytat:
Agata śliczne rzeczy zrobiłaś! Masz talent, rozkręcaj biznes koniecznie ![]() 🏻 jak idzie niejedzenie słodyczy? Ja dziś musiałam mega walczyć ze sobą żeby nie wziąć batona przy kasie w sklepie wzięłam butelkę Kubusia na osłodę...![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() i juz główka w dół Słodziak sie ułożył 🏻 smacznej Warki ![]() Cytat:
Hahah ale Cie mężuś wkręcił ![]() na Twoim miejscu tak samo bym na szybko sie zastanawiała "CO JA TAM ZAMÓWIŁAM?!"![]() no i jak zwykle brawo dla szwagra 🏻 on to jest kochany i jaki hojny!
|
|
|
#957 |
|
Rozeznanie
|
Malos nie zjadlam nic słodkiego dzisiaj oprócz tych deserkow berliso:p to chyba się nie liczy co?:p
|
#958 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie liczy sie rezygnujemy z czekolad, batonów, cukierków itp.... Ja dziś tylko drożdżówkę... Ale z wiśniami, wiec owoce, wiec sie nie liczy
|
|
|
#959 |
|
Winter is coming
|
przed ślubem nie jadłam słodyczy ponad pół roku, bo chciałam się na maksa wylaszczyć, dosłownie zero. Tak samo chipsów, paluszków itp. strasznie byłam zdeterminowana. Ale słodycze to były też ciasta, słodkie deserki. O dziwo super mi taki odwyk zadziałał jeśli chodzi o chipsy - wcześniej jadłam multum, a po tym odstawieniu przestałam zupełnie kupować i mnie nawet nie ciągnie, zjem kilka na imprezie jak są i tyle. Ale na słodycze już nie zadziałało, chociaż nigdy wielkich ilości nie jadłam. Ostatnio mam dużą ochotę, ale staram się hamować, chociaż dzisiaj na wieczór upiekłam sobie babeczki cytrynowe. ciekawa jestem tego nowego HP, wszystkie książki przeczytałam wielokrotnie ;]
|
#960 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja czytałam po kolei i tez czekałam na tłumaczenie kolejnych
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:44.

ale tez mu sie podoba
superancki
ja tez lubię robić takie rzeczy 

gorzej jak Ci synek będzie szybciej rósł i na zimę nie założysz...zła będziesz :P ale za tyle to "żadna strata"
i nie pękaj...niech mały zostanie na swoim miejscu jeszcze 
Mnie zadowala każdy wynik powyżej minimum czyli 30.
Czekoladę znów podjadłam

kupiłam tylko jedna niech sobie leży
️
bo d3 nie miałam jakiegoś mega niskiego poziomu.

czytałam wszystkie i oglądam jak tylko leci po prostu uwielbiam! 
Mohitoooo...takie hiszpanskie co kopie po dwoch lykach....aaaa
kocham 21 wiek 
🏻 jak idzie niejedzenie słodyczy? Ja dziś musiałam mega walczyć ze sobą żeby nie wziąć batona przy kasie w sklepie
wzięłam butelkę Kubusia na osłodę...

🏻