|
|
#1021 |
|
Wtajemniczenie
|
Mamusie kwietniowe - część V :-)
Kopycio na iOS apka Wizaz Forum
co do stanika to mam zamiar zabrac bo jak sie mleko zacznie "lac" to sie przyda jak teraz bylam w szpitalu to lezalam w staniku normalnie i nikt mi uwagi nie zwrocil![]() W moim wozku jest materacyk, ale cienki...wiec pewnie taka wkladka o ktorej mowisz fachowo to materacyk gratki za wozek!!'![]() Swoja droga w niedziele jak bylismy z mezem na spacerze to babce z adamexa odpadlo kolo...kiedys to na porzadku dziennym bylo ale w dzisiejszych czasach myslalam ze sie juz nie zdarza a wozek byl nowy bo i noworodek w srodku...pewnie maz jej zle zamontowal...koszmar
Mikołaj <3 01.04.2016 r. ! Najpiękniejszy dzień w życiu ! <3 Edytowane przez kejka90 Czas edycji: 2016-02-11 o 23:41 |
|
|
|
#1022 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie kwietniowe - część V :-)
Cytat:
Nie piłam, bo teraz na noc to chyba bym z kibla nie wyszła o 6 rano będę znowu mierzyła i jak się nie uspokoi to pojadę do szpitala.
|
|
|
|
|
#1023 |
|
Rozeznanie
|
Kejka dzieki
To jak mam wziąć to najpierw musze kupic Wlasnie tez o tym mleku myslalam, zeby mnie i koszuli nie zalewało..Robiłam próbną jazdę, na razie koła sie trzymaja ![]() Apke już zaciągam! |
|
|
|
#1024 |
|
Raczkowanie
|
Poli a czytałaś może
Wojny świata wynurzonego Albo Gildia Magów Eragon Mi się te bardzo podobały Nadrobilam wszystko jakieś 200 postow. Sporo tego ![]() HP nie czytałam ale oglądałam po kilka razy. Z alkoholi to lubię wino i kolorowe drinki. Martini i Mohito. Nie lubię whiski chociaż ta jedna Grands czy jak ona ma w trojkatnej butelce z colą i lodem ujdzie. Piwo tez wypije. Najlepiej lane i zimne w restauracji jak na dworze upał. Niani ja nie będę miała bo mam malutkie mieszkanie i będę słyszeć wszystko przez ścianę. Dziś byłam w Tesco z rodzicami mama kupiła mi wanienke. , mate edukacyjna i leżaczek z wibracja taki rozkładany prawie na płasko. Ja kupiłam butelki i smoczki lovi po dwie w paczce było. Te pieluchy kolorowe co w promo były tylko nie pamiętam jaki to materiał chyba tetrowe. Był wzór w sowki ^^ Do tego grzebyk i myjke. Na bank brakuje mi jeszcze ręczników Ale chyba może być to zwykły ręcznik po prostu przeznaczony tylko dla małego czy ma być coś specjalnie dla dziecka.? Sobie muszę kupić koszulę Ale to chyba pójdę jutro do sh i coś znajdę dla siebie. To tylko do porodu bo tak to śpię nago raczej. Chociaż przy dziecku się to raczej zmieni... Jeszcze klapki takie jakieś plastikowe potem je wymyje i będę jako kapcie dla gości. Ja tam nie mam wizji kiedy będę rodzic mam nadziej że mamy wyjdzie w odpowiednim dla siebie czasie. Co do seksu jeszcze tak nie miałam by mi się nie chciało jak teraz. Ale męża i tak zaspokajam. Inaczej spokoju nie da i będzie się tulil i prosił. Ale to taki mój slodziak i lubię jak mu dobrze ![]() Tyle tu piszecie o zdrowych przekaskach a ja to nigdy mi robiłam czegoś takiego. U mnie Stara Polska kuchnia miecho ziemniaki. Chociaż i masz i ryż i makaron tez. Jutro chce zrobić szarlotkę. Ciekawe czy będzie mi się chciało. No i weekend raczej będę niedostępna bo jedziemy do teściowej a ta zapowiedziała ze robi llepszy obiad BO papryczki nadziewane mięsem i pieczone. Ogólnie dobrze gotouje ![]() Idę już chyba spać. Spijcie dziś dobrze ! I to nie jest prosba; ) |
|
|
|
#1025 |
|
Zakorzenienie
|
NetaC a W Tesco tylko w tym tyg czy tam ogolnie są te rzeczy? bo mi brakuje kilku pieluszek, i to jeszcze z sówkami <3
|
|
|
|
#1026 |
|
Raczkowanie
|
Lulka od 11 do 24 pielucha flanelowa 11.99 za dwie sztuki.
I są sowki na pomaranczu takim i na bieli. I ogólnie różne inne wzory. Są też tetrowe tańsze białe Ale nie mogłam znaleźć. |
|
|
|
#1027 |
|
Raczkowanie
|
Neta c ja nie kupowałam specjalnych ręczników z kapturkiem po kąpieli mam w domu kilka sztuk takich większych nówek przeznaczę 2 ręczniki białe tylko dla dziecka.
|
#1028 |
|
Raczkowanie
|
No i ok. Lepiej tak bo taniej.
|
|
|
|
#1029 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
.Pasuje się kłaść spać a kurcze nie mogę bo nos zawalony a i jeszcze jak ślinę polykam to mi trzaska w uszach.
|
|
#1030 |
|
Zadomowienie
|
Sunshine to faktycznie kiepsko ze masz tak daleko do "cywilizacji"
zdrowka życzę Kejka nie kuś mnie bo jak bym zobaczyła przed soba flaszkę tego wina to nie gwarantuje ze sie nie powstrzymam haha żart:P
|
#1031 |
|
Raczkowanie
|
Hej. Przytulilam sie z rana do męża i tak mnie glaskal i glaskal i z mojego braku chęci na seks i postanowienia ze zero nici.
Ale za to jak sobie pójdzie jak ja pięknie znów zasne. Sunshine to na aplikacji blix można ja pobrać ze sklepu Playa sprawdzaj promocjr jak beda w kilki sklepach dobre to jedz na polowanie Wanienke za 19 zl upolowalam w tym Tesco. I bujaczek ze 130 na 55. Zrobię dziś zdjęcia jak będę miała chwilę i pokaże co i jak. |
|
|
|
#1032 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Bedzie jeszcze jutro ta promocja ? Wrzuc koniecznie fotke bujaczka
|
|
#1033 |
|
Rozeznanie
|
NetaC super łupy
chyba i ja dzis skocze, szczególnie ten leżaczek mnie zaintrygowal No i pomyslałam, ze moze laktator kupie, bo pewnie przecenia ale nad tym to jeszcze pomyśle..Sunshine, ja tez mam ok 20 km ale teraz w dobie aut to 15 minut i jestem, a przy okazji jakaś kawa ze znajoma Na tel jest taka aplikacja Moja Gazetka i tam sa gazetki promocyjne z większości sklepów. Polecam! Witam sie z rana, pedze robic sniadanie dla gosci ![]() Kejka! Dzieki jeszcze raz za info o apce do forum, nawet widze foty! Tylko chyba nie ma cytowania
|
|
|
|
#1034 |
|
Zakorzenienie
|
NetaC wojny i eragon nie, gildie magów mam w domu ale hmmm no ogolnie mi sie podobało tylko po co ten wątek gejowy tam :P
Moze byc zwykly ręcznik
|
|
#1035 | |
|
Zadomowienie
|
Witam się.
Szybkie śniadanko i zmykam na praktyki. Cytat:
|
|
|
|
|
#1036 |
|
Zakorzenienie
|
Ostatnio była rozmowa na temat wychodzenia itp. Dla zainteresowanych to fragment wypowiedzi z gazetki twoje dziecko.
|
#1037 |
|
Wtajemniczenie
|
Kopycio jest cytowanie a ja np zdjec na iP nie widze
wielocytowanie masz tak ze klikasz na czyis post, nastepnie wyswietla Ci sie dodatkowe menu i wybierasz strzaleczke , wiecej, multicytat i klilasz nastepne posty![]() A co do Adamexa to na pewno nie odpadna, pewnie jej maz zle zlozyl!!!
|
#1038 | ||||
|
Matka Smoka
|
Cytat:
Gratki za wózek! Mam materacyk, ale taki ze 2 cm ma może. Cytat:
Cytat:
Kuszuli do porodu też nie mogę tam wyhaczyć - skończy się na jakimś podkoszulku tż chyba.Cytat:
* w Carrefour teraz w gazetce 6-cio pak warki radler 0% za 10zł ![]() Chyba zacznę żałować, że wcześniej narzekałam na sen. Dziś od 5 młody napierdzielał tak, że spać się nie dało - nie pomagały żadne zmiany pozycji. I drętwieją mi łydki, dłonie
Edytowane przez Ineso Czas edycji: 2016-02-12 o 08:19 |
||||
|
|
|
#1039 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Aaa jest! Cudownie dziekuje![]() Dziwne ze nie widzisz.. A moze masz niezaktualizowana aplikacje, albo inny ios (u mnie iphone 5s i ios9.2.1) Ręczniki kupiłam w pepco po 12 zł z kapturkiem ![]() Nie straszcie wózkiem Tż wybierał, najlepiej mu sie go prowadziło i składało. Ja do tych opini z netu podchodzę zawsze z przymróżeniem oka. Co człowiek to opinia, a duzo zależy od dobrania wózka pod siebie. Na ten mam jeszcze gwarancje wiec jakby co bede serwisowac
Edytowane przez kopycio Czas edycji: 2016-02-12 o 08:26 |
|
|
|
|
#1040 |
|
Wtajemniczenie
|
Ineso u mnie wczoraj wieczorem bylo bolesnie, masakra...zasnac nie moglam
zaczelam sie bujac na boku i chyba zasnal![]() Kopycio ja tez mam z pepco reczniki co do iP to ja mam starszego po 4s i iOS mam aktualnego a widzisz zdjecie MiniMonix ktore dodawala przed chwila? Bo ja niektore zdjecia widze a niektorych nie..
|
#1041 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny w pepco koszula nocna za 9.99 tylko bez guzików na gorze ale spoko w gazetce wyglada szara do pol uda
Ja nam iPhone 6 i czasem widzę zdjęcia czasem nie. Te ktore widzę jako miniatury jak otwieram są rozmazane
"To możliwość spełnienia marzeń sprawia, że życie jest tak fascynujące." Kwietniowa Mamusia - Maja Edytowane przez kropcia007 Czas edycji: 2016-02-12 o 08:30 |
|
|
|
#1042 |
|
Wtajemniczenie
|
Jasne ze masz racje z tym wozkiem...ile zlych opini jest na temat mojego quinny to kosmos
wiekszosc pewnie nie uzywala a sie wypowiada ja musze poprosic tesciowa zeby mi zdjecie nr seryjnego wozka zrobila bo maja teraz akcje z dozywotnia gwarancja![]() ---------- Dopisano o 08:31 ---------- Poprzedni post napisano o 08:29 ---------- Kropcia ta z pierwszej strony? Jesli tak to koszmar. Owszem ladna ale...S jest szeroka a krotka jakby tylko lekko tylek zakrywala a M jest tak wielka ze hoho a dlugosc prawoe ta sama
|
#1043 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1044 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Tez tak mam, muszę otwierać w przeglądarce i wtedy widać wszystko ładnie, ale to nie jest problem po prostu klikam n post i klikam na otwórz w przeglądarce i juz Zaraz jadę z siostra do SH ![]() ![]() ![]()
|
|
|
#1045 |
|
Zakorzenienie
|
Patulinka właśnie mi przyszło powiadomienie, że kurier ma już paczkę - czyli oni pewnie zamówili kuriera i od razu otrzymali numer przesyłki, a kurier wziął dziś/wczoraj wieczorem paczki.
No ale najlepsze - patrzę z jakiego miasta to jedzie do mnie a tu zonk z Krakowa no to liczę, że dziś przyjdą ![]() ![]()
|
|
#1046 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ale otwarłam lapka żeby zobaczyć co Mini dodała ![]() i zaraz do położnej
|
|
#1047 | ||
|
Matka Smoka
|
Też podchodzę z dystansem do opinii, ale co innego jak przy dużej ilości ocen średnia wychodzi ok. 4 na 5, a co innego jak dużo niżej. Jakieś negatywne zawsze się znajdą - bo albo ludzie z wszystkiego niezadowoleni, albo trafił im się felerny egzemplarz. Ale jak się powtarzają te same opinie to coś w tym jest. Ja sporo czasu spędziłam na wózkomanii na gazecie.pl i tam ludzie mają fioła - znają się na konstrukcjach, materiałach, itp. i bardzo te wózki odradzają, tak jak i masę innych polskich, które są robione na tych samych stelażach.
Wiem, że ten wózek się super prowadzi, bo też byliśmy na niego napaleni. Nie straszę Cię wcale - bo może akurat trafiłaś na dobry egzemplarz, tym bardziej że masz używkę - skoro jest z nią ok, to trzeba być dobrej myśli. Ja doszłam do takiego etapu, że już na ulicy patrząc na wózek od razu automatycznie koduję czy się telepie, czy hałasuje, jaką pozycję ma prowadzący ![]() Cytat:
Cytat:
Tak, te fasony ciuchów w pepco są zazwyczaj baaardzo dziwne. Książki/karty kontrastowe Znalazłam bardzo tanio tutaj: http://www.mestro.pl/bajki/szukaj?q=...t.y=0&result=1 Przesyłka od 4zł. Mają też najtaniej ,,Narodziny bez przemocy" i ,,urodzić razem i naturalnie". Edytowane przez Ineso Czas edycji: 2016-02-12 o 09:04 |
||
|
|
|
#1048 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Widze, ale tez musze otwierać w przeglądarce, bo inaczej jest zamazane bardzo.. widac taki urok tej aplikacji![]() Ineso , No zobaczymy, moze nie bedzie tak zle, na razie mi sie podoba, po roku używania przez poprzednie dziecko nie widze zeby cos był odbarwione ani poplamione. Jakby co jeszcze rok gwarancji
|
|
|
|
|
#1049 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Nadrabiam Was od wczorajszego poołudnia bo z mężem postanowiliśmy że wczorajszy wieczów spędzamy bez komputeró wiec zafundował mi masaż pleców ka tez sie odwdzięczyłam ale nic z sexów bo zakaz mamy.Miałam odpisać na posty co przeczytałam ale nie mogę się skupić bo od samego rana mnie łeb boli ![]() sushine współczuje ja walcze z gardłem no ale kiepsko idzie... gosiu;ka piękne łupy
|
|
#1050 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo mam wszędzie tak samo daleko :P Cytat:
Ale miałam noc o 00.40 słyszę jakies dziwne dźwięki... Okazało sie, ze pies zrobił kupkę w klatce i zaczął wymiotować. On nigdy w klatce nie zrobił,... No maz go dał na dwór, a poszedł wywalić ten kojec nagle słyszę ze Kuba wola... Ze bolą go nogi i głowa. Ma bóle wzrostowe, wiec posmarowałem mu aromactiv bo nie mam nic innego, a tam chyba kamfora jest... Maz wpuścił psa, nie chciał wejść i sie dziwnie zachowywał... Stwierdziłam, ze damy go do garażu, jakby znów cos chciał... A ten zaczął sie krztusić i wymiotował slina a rano znaleźliśmy cos czerwonego w kilku miejscach, nie wiem czy to krew, czy farba z piłki, która mógł zjeść wiec na 11 maz jedzie do veta.... Hiro sie dziwnie zachowuje.... Jest smutny, osowiały. Leży tylko cały czas... O 5.40 nie wiem czemu zaczął mi dzwonić telefon, musiałam alarm włączyć... Potem strasznie rozbolała mnie głowa, no i o 6.30 juz wstałam z łóżka masakraJa nie wchodzę na wizaż z aplikacji, tylko normalnie na telefonie i iPadzie z przeglądarki (safari) i wysoko widzę. Mam iPhone 5s. Musze zobaczyć te appki, ale z tego co kojarzę to chyba kiedys próbowałam i mnie wkurzały
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:19.

co do stanika to mam zamiar zabrac bo jak sie mleko zacznie "lac" to sie przyda
jak teraz bylam w szpitalu to lezalam w staniku normalnie i nikt mi uwagi nie zwrocil
fachowo to materacyk
a wozek byl nowy bo i noworodek w srodku...pewnie maz jej zle zamontowal...koszmar

o 6 rano będę znowu mierzyła i jak się nie uspokoi to pojadę do szpitala.
To jak mam wziąć to najpierw musze kupic

.

No i pomyslałam, ze moze laktator kupie, bo pewnie przecenia

wielocytowanie masz tak ze klikasz na czyis post, nastepnie wyswietla Ci sie dodatkowe menu i wybierasz strzaleczke , wiecej, multicytat 

zaczelam sie bujac na boku i chyba zasnal

widac taki urok tej aplikacji