|
|
#451 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czym dziś pachniesz Wizażanko? Część XVI
Cytat:
No wiesz .... To trudno wytłumaczyć tak na hop-siup ![]() Posłużę się pewnym "tekstem literackim" :"Każdy ma jakiegoś bzika, Każdy jakieś hobby ma, A ja w domu mam bacika, Kota, rybki oraz psa" PS. A cóż ja, biedne dziecko, poradzę, że mi się Sabbacik z Bacikiem kojarzy . Psieplasiam PS 2. Mam lekki stan podgorączkowy - to tak gwoli wyjaśnienia absurdalności moich skojarzeń ![]() Cytat:
Jeżeli mogę zasugerować, to raczej zacząć niecierpliwie wyglądać grudnia ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
A ja mogę przybić piątaska, ja mogę? Wyznam, że kocham moje glaniki miłością wierną i szaleńczą, bo to jedyne buty, które są dla moich nóg jak druga skóra, jak szyte na miarę ![]()
|
|||||
|
|
|
#452 | |||
|
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Cytat:
I coś się obawiam, że tego zjazdu do tego czasu nie będzie. Chyba, że umówimy się prywatnie na publicznym wątku - wtedy ktoś się może dołączy. Może Rozterka (widziałam się z Nią już po sabacie i chcę więcej)? Może Bjeata (z Nią z kolei mam jedno zaległe spotkanie, które do skutku nie doszło, a też chciałabym)? Cytat:
|
|
#453 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Grrrrrrr... ![]() Cytat:
Ślązary trzeba będzie chyba siłą i groźbą zachęcać, aby sabat miało choć cień szansy odbyć się do grudnia Tjaaa... Szaro to widzę ![]() ![]() Cytat:
A przed szafeczką z flakonami nieeee?!?! ![]() Pogdybajmy w okrutny sposób : W jedną łapkę tylko JEDNA książka, w drugą łapkę tylko JEDEN flakon - cóż by to było? |
|||
|
|
|
#454 |
|
Zakorzenienie
|
Cos mi sie widzi, ze my tu mzemy Klub Wampirzyc, Somnambulikow i Nocnych Markow zalozyc
...Nat
|
#455 | |
|
Wiedźma
|
Cytat:
I Ty się już też zastanawiaj nad odpowiedzią. Wybrałabym coś z zasobów "nieodnawialnych", czyli coś, czego już nie mogłabym odkupić. "Sherwood" Pacyńskiego z jego autorskich egzemplarzy z cudowną, bardzo mądrą i bardzo osobistą dedykacją (wszelkie inne autorskie prezenty kumple mogą mi podpisać jeszcze raz, a Pacek już nie może Gdybym miała czas ratowałabym też odręcznego smoka Achilleosa specjalnie dla mnie i piękną Diunę z podziękowaniami Wojtka Siudmaka. Ale to w drugiej kolejności, bo tych ludzi jeszcze spotkam, więc da się naprawić ewentualne straty. edit: Twardy dysk bym ratowała!
Edytowane przez Sabbath Czas edycji: 2007-10-19 o 03:09 Powód: olśnienie |
|
|
|
|
#456 | |
|
Zakorzenienie
|
Nieee! Nie mogłabyś!
![]() Noo ok, w drodze wyjątku będę litościwa ![]() Z racji zawodu mojej mother, mam w domu styczność w wieloma niepowtarzalnymi wydawnictwami - ale to jej skarby, więc raczej ona zajmowałaby się ich akcją ratunkową Trudno sie zdecydować, cholewcia 1) "Katechizm Rycerski" A.K. Czartoryskiego z dedykacją ważnej dla mnie osoby, której już nie ma - ale to formatowo malutka książeczka, więc zmieściłaby się w kieszonce na piersi (blisko serca); 2) rozpadający się w palcach, ale pachnący przeszłością i wspomnieniami egzemplarz "Nie skończonej krucjaty" R. Wojaczka; 3) "Zeszyty 1957 -1972" E. Ciorana wespół z "Jako rzecze Zarathustra" Nietzschego. Cytat:
![]() Jezusie, no tak, no tak!!!!!!! Słusznie prawisz! ![]() /edit/ Masz rację Baciku, flaszki w porównaniu do książek to ulotne fatamorgany.....
"Są takie chwile, gdy się nie śmie badać swej własnej duszy, bo się człowiek lęknie, że ani jednej nie znajdzie w niej struny, co potrącona, jeszcze czysto dźwięknie." Edytowane przez Szara Róża Czas edycji: 2007-10-19 o 03:56 Powód: Bardzo ważny edit |
|
|
|
|
#457 |
|
Zakorzenienie
|
W związku z wczorajszymi postami na forum dziś będzie nietypowo
:Dzień dobry wszystkim miłym, a przy tym ładnym wizażankom. Miłego dnia. Wszystkim chorym - szybkiego powrotu do zdrowia Dla wszystkich smutnych - poprawy nastroju Demoniku witaj a pachniał będę za chwilę D&G Masculine. |
|
|
|
#458 |
|
Zakorzenienie
|
Witam piątkowo
![]() Nie mam ostatnio zupełnie czasu na fora, ten jeden post tutaj co rano to właściwie mój jedyny w ciągu dnia Mam nadzieję, że się to wkrótce zmieni- a raczej, że wróci do normalności ![]() Pachnieć zarówno dziś, jak przez cały weekend będę Euphorią na zmianę z AoD. Życzę udanego piątku i weekendu! |
|
|
|
#459 |
|
Zakorzenienie
|
Zmykam do urzędu wystać swój dowód
Będę pachniala Black Cashmere. Miłego dnia wszystkim życzę |
|
|
|
#460 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem na najlepszej drodze do "wyhodowania" zawalu w wieku 30 lat... Sprobuje sie zdrzemnac na godzine.
Nat
|
#461 |
|
Zakorzenienie
|
Demoniku, pięknie wyglądasz z synkiem
Ja już od pół godziny na nogach, po 8 mam pociąg - w ten weekend uprawiam turystykę wyborczą (znaczy sie jadę do mamy, bo jestem wciąż u niej zameldowana) Miłego weekendu
|
#462 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś Heiress
|
|
|
|
#463 |
|
Raczkowanie
|
dzis tak pieknie jest bo pachnę gucci II
|
|
|
|
#464 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiedziałam o tym do tej pory. Cytat:
![]() Cytat:
Poglądy mam zdecydowanie lewicowe oraz antykaczkowe, ale jak patrzę na polską lewicę, to wszystkie możliwe kończyny mi opadają. Ech, i tak źle i tak niedobrze... A pachnieć będę Organzą Indecence. |
|||
|
|
|
#465 |
|
Zakorzenienie
|
Deszczowo, ciemno brrrrrrr
Pachne DUNE, boski na jesien![]() Dobrego dnia dla Wszystkich
|
|
|
|
#466 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj są urodziny
![]() Moc najserdeczniejszych życzeń dla Ciebie i spełnienia najskrytszych marzeń |
|
|
|
#467 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj pachnę znowu Ysatisem, pobudza mnie do pracy. Miłego dnia życzę
|
|
|
|
#468 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja też się z chęcią przyłączę ! A druga połowa listopada, czy początek grudnia, to chyba znowu nie taki zły moment na spotkanie ? ![]() W temacie - Neonatura Cocoon
|
|
|
#469 | |
|
Wiedźma
|
Hszpańska Myszko - jestem bardzo okropna.
Ale w tym przypadku nie śmiałam Cię wymieniać po prostu dlatego, że nigdy się ze mną nie umawiałaś... ![]() Teraz już mogę? ![]() Jakie Wy jesteście czujna. Łomatko, ja o własnych zapominam... ![]() Cytat:
I jeszcze: dużego Gucia Ci życzę! I Costesa też.
|
|
#470 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Nikogo nie trzeba ani siłą ani groźbą. Po prostu by taki zlot się odbył nie wystarczy rzucić hasła, trzeba pilnować, ponawiać, ciągnąć za jęzory. To zajęcie na x dni od chwili rzucenia propozycji do dnia spotkania. Ot, cała filozofia. ![]() ____________________ Co do Waszych gdybań co ratować to pewnie stanęłabym przed półką (i z książkami i z perfumami) i tak długo myślała, aż by mnie pożar pochłonął. Szczęściem mam koty, więc je bym ratowała na początek. ____________________ A w temacie - Nothing Gosha.
|
||
|
|
|
#471 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Owszem ![]() Tristan, wszystkiego najlepszego ! Zdrówka, spełnienia marzeń i dużo radości !
|
|
|
#472 |
|
Zakorzenienie
|
O, nie zauważyłam. Urodziny Tristana!
Tristan oraz - nowych fascynacji zapachowych, środków na ich zdobywanie. |
|
|
|
#473 |
|
Zakorzenienie
|
Tristanie, to i ja się dołączę z życzeniami wszystkiego najlepszego, pachnącego i wymarzonego
|
|
|
|
#474 | ||
|
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Jeśli wpiszę następny - Rachela i Tulipanka mnie zbiją i ja się boję. Jeśli zaś edytuję i dopiszę - wątek nie podskoczy, tylko zostanie tam, gdzie tkwi. Cytat:
![]() Dziś, na cześć Tristana i Jego dobrych rad pójdę spać z Guciem. Nie zasnę w tak podniecającym towarzystwie...
|
|
#475 |
|
Zakorzenienie
|
Tristanie
......................... ......................... ......................... ... u mnie koniec lenistwa pachnę Dune Córko, Twoja recenzja J. Sander No 4 straaaasznie zachęcająca , po poście Joasiak zajrzałam do Ostatnio testowałam i przeczytałam recenzję Koty umawiałyście się? i teraz muszę przetestować |
|
|
|
#476 |
|
Zakorzenienie
|
Tristanie wszystkiego naj
![]() A w temacie ostatnia kropla Glorii Cacharel, dziwnym trafem nie sięgam po nic innego z moich zasobów, na nic innego nie mam najmniejszej ochoty.
|
|
#477 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
___________ Tristanie |
|
|
|
|
#478 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czyli wracasz do pracy? A córka też już zdrowsza? Mam nadzieję że tak. |
|
|
|
|
#479 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Twoje życie diametralnie sie przecież odmieniło. Potrzeba czasu, żeby się do tych zmian przystosować ![]() Ściskam Ciebie i małego Jasia ![]() Cytat:
![]() Cytat:
stałam się właścicielką nowego podkładu Bourjois i mi służy Odcień 71 jest bardzo w porządku Cytat:
Kasiu wytrwałości życzę i proszę zdać relację jak było. Mój TŻ też musi się w końcu postarać o nowy dowód, więc jestem bardzo zainteresowana sytuacją w urzędzie ![]() Tristanie Ja znowu pachnę Harmatanem |
||||
|
|
|
#480 |
|
Raczkowanie
|
Zapach ten sam co wczoraj.
Za to dziś już po pysznej kawce z mlekiem ![]() Samotnie mi trochę... chlip chlip... brak TZ
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:26.

.... To trudno wytłumaczyć tak na hop-siup ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
:
. Psieplasiam

: 

Mam nadzieję, że się to wkrótce zmieni- a raczej, że wróci do normalności
Będę pachniala Black Cashmere. 

i chyba konieczna będzie poprawka.

jasna kość słoniowa
z tendencją do "zielona jak śledź" (wersja mamina). Kupuję maniakalnie bladożółte podkłady...