|
|
#541 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Dot.: Czym dziś pachniesz Wizażanko? Część XVI
Tristan, wszystkiego dobrego
![]() dziś Flowerbomb EDP, ślicznie dochodzi do mnie z równie ślicznego, fioletowego szaliczka
|
|
#542 | |||||||
|
Wiedźma
|
Gdybym miała ratować po prostu książki - spłonęłabym po pierwszej godzinie wynoszenia.
![]() Silmarillion jest do odzyskania. Czasem żal by było pierwszych wydań, czy dedykacji - ogólnie jednak książki można w większości odkupić. Nota bene przez taki pożar przeszedł ostatnimi czasy mój przyjaciel (i kumpel, bo mieszkali we dwóch - obaj świrnięci na punkcie książek tak samo, jak ja). Stracili książki, płyty... I przetrwali to. Podnieśli się, odbudowują kolekcje (przy pomocy przyjaciół i znajomych). To uczy dystansu. Cytat:
Dziś przynajmniej miałam miłe przebudzenie (dzięki Nat ).Cytat:
![]() Cytat:
![]() Przynajmniej nie wszystkim. ![]() Cytat:
![]() Mnie się to zdarza nagminnie i dość efektownie zwykle. ![]() Zwykle mi potem łyso i paskudnie. Tyle, że ludziska są zwykle mniej wrażliwe na cudze robienie debila, niż własne, więc masz sporą szansę, że nikt nie zauwazy. A jeśli zauważy, to i tak uzna to za nieistotny przypadek. Będzie dobrze. Cytat:
Nie wiem, czy to ja byłam, ale brzmi jak coś mojego rzeczywiście. Fenris - tak naprawdę najważniejsze jest to, jak Ty się ze sobą czujesz, nie to, jak wyglądasz w cudzych, najpiękniejszych nawet oczach. Jestem wielką miłośniczką Schoppenhauera. Za różne mądrości i ogólną postawę też czasami. Posłużę się więc cytatem z niego: W samotności człowiek marny czuje całą swoją marność, człowiek wielki - swą wielkość, krótko mówiąc, każdy czuje, ile sobą naprawdę przedstawia. Życzę Ci, żebyś czuła i polubiła tę wielkość. Dopiero wówczas jesteśmy gotowi do tworzenia dobrych relacji z ludźmi (to już nie Schoppenhauer). Cytat:
![]() Jakoś to uzasadniła? Cytat:
Pozbierasz się, jak zawsze. Gdyby czasem nie było paskudnie, któż doceniałby chwile, kiedy jest dobrze? Przetrwasz, będziesz silniejsza, i tak - nauczysz się czegoś. Uściski. ![]() Pachnę Cedrem z YR (Hexxano -
|
|
#543 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#544 |
|
Raczkowanie
|
Rock'n Rose Valentino
|
|
|
|
#545 |
|
Rozeznanie
|
Tristanie wszystkiego najlepszego, niech spełnią sie marzenia.
![]() Szugarbejb, wiele zdrowia , nie daj sie chorobie!! Za oknem ostatnio miałam deszcz ze śniegiem Nie podoba mi się to. A musze jeszcze wyjść. Dzis Jngle Elephanut. Edytowane przez Ondine Czas edycji: 2007-10-19 o 16:16 Powód: poprawka |
|
|
|
#546 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
(ja tam swojego kota też bym ewakuował jako pierwszego)Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Nie pachnę jeszcze. Wstałem niedawno.
|
||||
|
|
|
#547 | |
|
Zakorzenienie
|
Zapomniałam dopisać swoją wersję pożarniczą.
Wyniosłabym moje 7 kilo kota (przy założeniu, że domownicy ratowaliby się sami), zdjęcia (na papierze + CD), aparat fotograficzny i laptoka. A do kieszeni upchnęłabym setkę OI. Wśród książek nie mam żadnych białych kruków, najczęstsze to "Wstęp do ekonomii matematycznej", stron 800. I inne w ten deseń. (Po co ja to jeszcze kiszę?) więc wsio do odzyskania stosunkowo niedużym kosztem. Tylko jeszcze pytanie, po co te wybitne dzieła odzyskiwać... ![]() Cytat:
Zawsze to fajniejsze, niż deszcz.W osiedlowym supermarkecie dostrzegłam pierwsze świąteczne akcesoria, juhuuuu Ja wiem, ja wiem, że to komercja w sosie z lekkiego kiczu, ale... widok kalendarzy adwentowych ze starymi pluszowymi misiami pod choinką, czerwonymi świecami i lukrowanymi piernikami to sam miód na moje niespokojne serducho.
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#548 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Daj znać o swoich wrażeniach, jeśli pierwsza dorwiesz próbkę. Cytat:
![]() Nie tak dawno były na Allegro urocze miniaturki i przegapiłam A ja wciąż otoczona cynamonowo-śliwkową chmurą OI Niedużo już mi zostało tego zapachu i niestety muszę go wykończyć tej zimy, bo chyba zaczyna się psuć - na początku mocno czuć alkohol, którego nie pamiętam z zeszłej zimy ![]() Nic to, przyjadą nowe miłości ![]() (nawet już czekają w kolejce) |
||
|
|
|
#549 |
|
Zakorzenienie
|
W temacie pożarniczym: pierwsze powywalałabym za okno perfumy, bo z alkoholem i lepiej, żeby nie posłużyły jako dodatkowy zapłon. Psiur jest w kojcu poza domem, więc jego bym na pewnie nie ratowała. Chwyciłabym przede wszystkim kompa, bo dopiero wczoraj go kupiliśmy
![]() Martwa_Papugo, żartujesz chyba, JUŻ świąteczne akcesoria???
|
#550 |
|
Zakorzenienie
|
Ano, nie żartuję. Już.
Na razie ozdób choinkowych jeszcze nie ma, ale świece zapachowe typu Winter-Delice i Spicy-Orange, torebki na prezenty i adwentowe czekoladki wyłożyli. Sieć Kaufland co roku wcześnie zaczyna, ale tą razą trochę przegięli. Rok temu te pierdółki wyłożyli dopiero początkiem listopada... ![]() Ciekawe, kiedy zobaczę pierwszą choinkę. Rok temu był to paskudny wyleniały plastikowy drapak obwieszony wyblakłymi bombkami w naszym starym, komunistycznym miejskim domu handlowym. A Wasza papuga stała przed nią jak zaczarowana przez minut dwadzieścia i "Ach, jaka piękna..."
|
#551 |
|
Zakorzenienie
|
Ale co ja się bulwersuję, że to już... Mam w Kanadzie znajomego, z którym piszemy listy. Niedawno dostałam od niego list, w którym pisał, że ma coraz więcej pracy, bo powoli przygotowują się do świąt (jest zastępcą kierownika w jednym z domów handlowych).
|
#552 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Otwierałam lodówkę, a tam Mikołaj
|
|
|
|
|
#553 |
|
Rozeznanie
|
Napisane przez martwa papuga
A mnie dziś popadały gradowe kuleczki. Zawsze to fajniejsze, niż deszcz.Gradowe kuleczki miałam wczesniej, potem byl deszcz ze śniegiem, a teraz nawet sloneczko pokazalo delikatnie swe oblicze. Niestety nie nauczyłam się jeszcze brać w ramkę cytatu, który jest tylko częścia wypowiedzi.
|
|
|
|
#554 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ktoś się mnie boi ![]() ![]() (i to, że mnie nie zbijesz, bo "nie "bijam" tych, których lubię" było bardzo miłe )Pachnę Ogródkiem Nilowym, właśnie wróciłam calutka mokra do domu, idę testować bazę Vichy od Burn |
|
|
|
|
#555 | |||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję Wam za krzepiące słowa . Nie zmienia to jednak faktu, że najbardziej marzę o czapce-niewidce. Cytat:
![]() No dobra, zostawię, choć gdyby zniknęły, to ten wątek wiele by nie stracił .Dziękuję ).Wciąży czułam się lepiej, ba! - bywały dni, kiedy czułam się piękna. Przed ciążą miałam do siebie chłodniejszy stosunek, teraz - wręcz lodowaty. Nat, co odlicza suwaczek w Twoim podpisie?... ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Nie funduję moim kłaczkom drastycznych zabiegów, bo nie lubię tego i nie mam na to czasu, muszę je jedynie farbować, bo mam dużo siwulców . Dobieram jednak zawsze odcień jak najbardziej zbliżony do naturalnego. Cytat:
Cytat:
, a serial uwielbiałam. Przeczytałam nawet "Dziennik Laury Palmer" .Cytat:
Cytat:
Cytat:
.Dziękuję , na ostatniej fotce jestem chyba najmocniej w życiu opalona Cytat:
![]() Ja z przedmiotów najpierw ratowałabym zdjęcia i klisze, których mam mnóstwo i siedzą w jednym, wielkim pudle. Później książki Cytat:
, ale październik to już gruba przesada . Mogłabym napawać się tą atmosferą od początku grudnia, to w zupełności by mi wystarczyło.Mój mąż jest jednak innego zdania, bo słyszałam jak wczoraj szeptał Jasiowi, że już za 2-3 tygodnie będę mu śpiewać kolędy. Na razie przerabiam repertuar Starszych i Jeszcze Starszych Panów .
|
|
#556 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oby szybko się ocnkął, bo nie zawsze jest się na wozie...W temacie świąt, tydzień temu byłam w szoku jak w jakimś sklepie (chyba w Lidlu) zobaczyłam całą wielką półkę a na niej świąteczne czekoladki, mikołaje itd. Testuję Scenta i muszę powiedzieć, że ciekawy
|
|
|
|
|
#557 |
|
BAN stały
|
Tristan, najlepsze życzenia dla Ciebie!
Co do wspomnianej przyprawy do kawy, stoi sobie smętnie na kuchennej półce. Coś mi w niej nie gra. Pachniał będę za chwilę kroplami na żołądek vel suchym zielskiem vel Terre d'Hermes
|
|
|
|
#558 |
|
Konto usunięte
|
Dziewczyny, korzystając z okazji, że mogę siąść przed komputerem, chciałabym wszystkim Wizażankom, które mnie tak serdecznie żegnały, a potem trzymały za mnie kciuki, ściskały wirtualnie i pozdrawiały mnie na forum( E mi przekazywała), a także tym , które miały do mnie numer telefonu i sms-owały SERDECZNIE I Z CAŁEGO SERCA PODZIĘKOWAĆ. Każdy ciepły gest i słowo od Was miały dla mnie w tych trudnych chwilach, ogromne znaczenie i skutecznie podtrzymywały mnie na duchu. Teraz wszystko wskazuje na to,ze powoli wychodzę na prostą.
Całuję i ściskam wszystkie DOBRE DUSZYCZKI. Kijanka. P.S. Mariolu masz ode mnie wiadomość na gadu-gadu ![]() Przesyłka dotarła |
|
|
|
#559 |
|
Zakorzenienie
|
Kijanko, witaj, cieszę się, że u Ciebie dobrze
, a mam nadzieję, że będzie jeszcze lepiej ![]() ......................... ......................... ........................ idę się bawić pachnę Dune chyba trochę przesadziłam z ilością ![]() ......................... ......................... ........................ |
|
|
|
#560 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#561 |
|
Zakorzenienie
|
[1=2fc115705b804dd24ceafb6 c62ae2b078a3b7407_5febc32 a8749f;5565244]Dziękuję Tako Tako
[/quote]napisz jakąś recenzję i będziemy kwita ![]() powodzenia i do przeczytania
|
|
|
|
#562 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#563 |
|
Zakorzenienie
|
[1=2fc115705b804dd24ceafb6 c62ae2b078a3b7407_5febc32 a8749f;5564965]Dziewczyny, korzystając z okazji, że mogę siąść przed komputerem, chciałabym wszystkim Wizażankom, które mnie tak serdecznie żegnały, a potem trzymały za mnie kciuki, ściskały wirtualnie i pozdrawiały mnie na forum( E mi przekazywała), a także tym , które miały do mnie numer telefonu i sms-owały SERDECZNIE I Z CAŁEGO SERCA PODZIĘKOWAĆ. Każdy ciepły gest i słowo od Was miały dla mnie w tych trudnych chwilach, ogromne znaczenie i skutecznie podtrzymywały mnie na duchu. Teraz wszystko wskazuje na to,ze powoli wychodzę na prostą.
Całuję i ściskam wszystkie DOBRE DUSZYCZKI. Kijanka. P.S. Mariolu masz ode mnie wiadomość na gadu-gadu ![]() Przesyłka dotarła Kijanko, miło znów Cię widzieć! Mam nadzieję, że czujesz się dobrze .
|
#564 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
.... .... .... Co Ty nie powiesz?!?! Rozbawiło Cię - powiadasz?!?! .... .... ..... . . . . . . . . Grrrr!!!!!! Ja sobie nie życzę, żeby ktokolwiek ośmielał się chichrać z moich śmiertelnie poważnych postów!!!! Należy Ci się, mój mały, reprymenda cielesna: ![]() Dzisiaj tylko kijaszek, następnym razem pożyczę od Sabbath jej słynny w świecie skórzany bacik, więc się pilnuj! ![]() PS. Oczywiście żartuję Niech śmiech idzie Ci na zdrowie, Grysiczku Cytat:
, zapomniałam o jednej sentymentalnej rzeczy, która musiałabymchoćbyniewiemco ratować z płomieni: mój pierwszy, wielkoformatowy, olejny obraz ![]()
|
|||
|
|
|
#565 |
|
Konto usunięte
|
Demonik, przede wszystkim całusy dla ślicznego synka
![]() Tak , czuję się z dnia na dzień coraz lepiej. Niemała w tym zasługa przemiłych Wizażanek, w tym także Ciebie, dziękuję za pozdrowienia, które przekazała mi Ewka. |
|
|
|
#566 |
|
Zakorzenienie
|
[1=2fc115705b804dd24ceafb6 c62ae2b078a3b7407_5febc32 a8749f;5564965]Dziewczyny, korzystając z okazji, że mogę siąść przed komputerem, chciałabym wszystkim Wizażankom, które mnie tak serdecznie żegnały, a potem trzymały za mnie kciuki, ściskały wirtualnie i pozdrawiały mnie na forum( E mi przekazywała), a także tym , które miały do mnie numer telefonu i sms-owały SERDECZNIE I Z CAŁEGO SERCA PODZIĘKOWAĆ. Każdy ciepły gest i słowo od Was miały dla mnie w tych trudnych chwilach, ogromne znaczenie i skutecznie podtrzymywały mnie na duchu. Teraz wszystko wskazuje na to,ze powoli wychodzę na prostą.
Całuję i ściskam wszystkie DOBRE DUSZYCZKI. Kijanka. P.S. Mariolu masz ode mnie wiadomość na gadu-gadu ![]() Przesyłka dotarła Kijanko Droga- milo Cie czytac ![]() Myslalam,ze wrocisz juz jako zabka- tak dlugo Cie nie bylo ![]() Demoniku- usciski dla Ciebie i Jasia ![]() ----------------------------------------------------------------------------- Tristanie- wszystkiego naj, naj, naj |
|
|
|
#567 |
|
Zakorzenienie
|
o jak miło, następna zbłąkana Perfumka się odezwała
Kattarino, witaj ![]() Kijanko, weny twórczej Ci życzę
|
|
|
|
#568 |
|
Zadomowienie
|
Uf, nadrobiłam
![]() Tristatnie, mimo że nie mieliśmy nawet okazji - jeszcze - rozmiawać - wszystkiego najlepszego Demoniku - co do niani, może w okolicy jest chętna jakaś pani, sąsiadka do zajęcia się maluchem? W taki sposób znalazła się opiekunka dla mojej siostry (15 lat temu, spora różnica między nami jest ) - nauczycielka na emeryturze, która w sumie tęskniła za dziećmi.Padam na pysk, moje poczucie humoru wyskoczyło na papierosa, a w temacie Rykiel Woman, i ciągle nie wiem, czy jestem na tak, czy na nie
|
|
|
|
#569 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Kola i Khy ślę wam całusy za pamięć sms-y i dobre fluidy, pomogło ![]() Tristanie sto lat Edytowane przez tulipanka Czas edycji: 2007-10-19 o 19:58 Powód: dopisek (by Kijanka)/poprawiłam cytat - ja tulip |
|
|
|
|
#570 |
|
Zakorzenienie
|
Kijanko
![]() Tristan, pachne Kenzo Amour.
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:22.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
).
)

bzykające pszczoły